jimmiss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Η ερώτηση είναι αν ισχύουν στην περιαγωγή. Το "βαλε ενα από τα 2 και πες μας τι έγινε" δεν είναι απάντηση,είναι δούλεμα κανονικό. Δεν ξέρω. Εσύ ξέρεις; Απάντα του....:) Όποιος βάλει (το όποιο) πακέτο, με YP στο 1285 του λέει πόσα έχει "για περιαγωγή", πάντως.... Edited November 15, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Επειδη ακριβώς δεν ξέρω,δεν απαντάω.Δεν τον δουλεύω κιόλας όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 να ρωτήσω κάτι; τα λεπτά και ΜΒ από προσφορές 60 ή 61 ισχύουν και για περιαγωγή αν θα πάω σε αυτές τις χώρες; ή είναι μόνο για Ελλάδα και για κλήσεις σε τηλέφωνα αυτών των χώρων; Επειδή τον άλλο μήνα θα πάω για 5 μέρες Βουλγαρία-Ρουμανία τι πακέτο f2go μου προτείνεται; Ευχαριστώ Καλησπέρα. Ναι ισχύουν, έχω ενεργοποιημένο αυτό το πακέτο, έστειλα το ΥΠ στο 1285 και μου ήρθε μήνυμα με τα υπόλοιπα και σε αυτό το μήνυμα γράφει ότι έχω 2gb ίντερνετ για περιαγωγή. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλημέρα Εχει κάποιος πρόβλημα με το app για online ανανέωση μεσω American express ??? Σήμερα ανανέωσα στο app μέσω paypal που έχω συνδεδεμένη κάρτα American Express της Alpha Bank, όλα εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλησπέρα. Ναι ισχύουν, έχω ενεργοποιημένο αυτό το πακέτο, έστειλα το ΥΠ στο 1285 και μου ήρθε μήνυμα με τα υπόλοιπα και σε αυτό το μήνυμα γράφει ότι έχω 2gb ίντερνετ για περιαγωγή. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε για την ενημέρωση!! θα το δοκιμάσω. Από την άλλη έχει την συνηθισμένη συμπεριφορά του συμφορουμίτης , γνωστός για τον τρόπο σκέψη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλημέρα Εχει κάποιος πρόβλημα με το app για online ανανέωση μεσω American express ??? εχει θεμα,δοκιμασε απο το site. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Ναι ισχύουν, έχω ενεργοποιημένο αυτό το πακέτο, έστειλα το ΥΠ στο 1285 και μου ήρθε μήνυμα με τα υπόλοιπα και σε αυτό το μήνυμα γράφει ότι έχω 2gb ίντερνετ για περιαγωγή. μονο τα mb ή και τα λεπτά? το αναφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 . ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μονο τα mb ή και τα λεπτά? το αναφέρει? θα το δούμε όταν πάω, τουλάχιστον θα υπάρχουν τα 2gb. Θα δοκιμάσω το πακέτο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Σαν Γενικός κανόνας στην Ε.Ε. ισχύουν μόνο τα λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα λεπτά προς Αγγλία όταν είσαι Αγγλία ή τα λεπτά προς 22 χώρες όπου και αν βρίσκεσαι. Έτσι κανονικά τα λεπτά προς Βουλγαρία δεν θα ισχύουν όσο είσαι στην Βουλγαρία. Εκτός αν πρόκειται για λάθος του συστήματος . Αλλά δεν το νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Έχω λεπτά (προς όλους) από πακέτο που λήγουν 15/11, και έχω βάλει και τα 20 λεπτά προς όλους από το " log n win ", τα οποία λήγουν 20/11. Αντί να μειωθούν αυτά που λήγουν στις 15/11, μετά από κλήση μειώθηκαν αυτά από το "log n win", που λήγουν αργότερα. Ισχύει αυτό, ότι τα λεπτά από log n win καταναλώνονται πρώτα, άσχετα με ποιο πακέτο λήγει πρώτα ή πρέπει να τους πάρω και να τους πω ότι έχει γίνει λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Νομίζω οτι ισχύει,προηγείται το log'n'win. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Νομίζω οτι ισχύει,προηγείται το log'n'win. Και εγώ νομίζω σε αντίστοιχη περίπτωση (με MB) μου είπαν οτι προηγούνται οι προσφορές και όχι τα πακέτα, ανεξάρτητα την ημερομηνια λήξης του καθενός! Κουλό, αλλά wind ειναι αυτή! Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 (edited) μονο τα mb ή και τα λεπτά? το αναφέρει? Δες την εικόνα από κάτω που σου επισύναψα τι ακριβώς λέει το μήνυμα. Edited November 16, 2017 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 "Super F2G Δωρο 1000Λ προς ολη τη Wind/Q καθε μηνα για 6 μηνες εντελως δωρεαν. Στειλε δωρεαν 31 στο 12410 μεχρι 03/12 και παρε το super δωρο." Μου ηρθε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) "Super F2G Δωρο 1000Λ προς ολη τη Wind/Q καθε μηνα για 6 μηνες εντελως δωρεαν. Στειλε δωρεαν 31 στο 12410 μεχρι 03/12 και παρε το super δωρο." Μου ηρθε χθες. Μην το στείλεις τώρα. Στείλε το 31 από 1/12 (ως 3/12) και μετά για να έχεις και τον Μάη 2018 τα 1000΄ Αλλιώς (ΑΝ το στείλεις μέσα στο Νοέμβρη): Θα έχεις μέχρι και τον Απρίλη 2018.:) Υ.Γ.> ΑΝ λήξει το 3μηνο (ΔΕΝ έχεις υπόλοιπο) ενδιάμεσα: ΔΕ θα έχεις τπτ από τα 1000.... Edited November 17, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Εστειλα απο κιου κ δεν ειναι διαθεσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Αν δεν σου έχει έρθει το μήνυμα δεν μπορείς να την πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Μόνο απ'το νέο app: https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/diagonismoi-flames2go/ Δεν "έπιασε" το δούλεμα με "δώρο" απ'το site και βρήκαν άλλο τρόπο (για δούλεμα) απ'το app, φαίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Χαχα!! . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Διαγωνισμός είναι, που είναι το περίεργο; Όποιος θέλει παίρνει μέρος, οποιος θέλει δεν παίρνει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) Διαγωνισμός είναι, που είναι το περίεργο; Όποιος θέλει παίρνει μέρος, οποιος θέλει δεν παίρνει. Πουύντο....το "δώρο";;;; ΟΚ!!!:p "Έφυγε απ'το site κ πήγε στο app": Τυχαίο; Χα χα......:lol: Για να "δούμε": https://www.wind.gr/files/1/f2g_v2/ti_kerdizw/flames2go/WIND-Flames2Go-Terms-Conditions.pdf https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/diagonismoi/nikites-diagonismon/nikites-diagonismou-online-ereunas/ Edited November 17, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 (edited) δεν ξερω που τα φανταζεσαι αυτα,edit ακομα και σημερα εχει (στο myq τουλαχιστον) την γνωστη ερευνα με δωρο κινητο. Αυτο που υπαρχει τωρα στο app ειναι εντελως διαφορετικο.Πρωτ'απ'ολα εχει δωρο s8 και διαφορα αλλα δωρα,οπως λεει στους ορους. Edited November 17, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 δεν ξερω που τα φανταζεσαι αυτα,edit ακομα και σημερα εχει (στο myq τουλαχιστον) την γνωστη ερευνα με δωρο κινητο. Αυτο που υπαρχει τωρα στο app ειναι εντελως διαφορετικο.Πρωτ'απ'ολα εχει δωρο s8 και διαφορα αλλα δωρα,οπως λεει στους ορους. https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/diagonismoi/nikites-diagonismon/nikites-diagonismou-online-ereunas/ ΟΚ...Ό,τι πεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 ναι και τι σημαινει αυτο? οτι τελειωσανε οι διαγωνισμοι της ερευνας ή οτι μεταφερθηκαν στο app? εχω πετυχει ερευνες με lg,lenovo,και προσφατα καινουργιες με samsung,xiaomi κινητα. Το "που τα φανταζεσαι" που εγραψα εχει να κανει με το αυθαιρετο συμπερασμα οτι οι εν λογω διαγωνισμοι εφυγαν απο τη σελιδα και μπηκαν στην εφαρμογή. *α και που εισαι: τα αποτελεσματα που αναρτησες σε αυτο-διαψευδουν που φωναζες οτι δεν τα κληρωνουν και τα ρεστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 ναι και τι σημαινει αυτο? οτι τελειωσανε οι διαγωνισμοι της ερευνας ή οτι μεταφερθηκαν στο app? εχω πετυχει ερευνες με lg,lenovo,και προσφατα καινουργιες με samsung,xiaomi κινητα. Το "που τα φανταζεσαι" που εγραψα εχει να κανει με το αυθαιρετο συμπερασμα οτι οι εν λογω διαγωνισμοι εφυγαν απο τη σελιδα και μπηκαν στην εφαρμογή. *α και που εισαι: τα αποτελεσματα που αναρτησες σε αυτο-διαψευδουν που φωναζες οτι δεν τα κληρωνουν και τα ρεστα. Ό,τι πεις (το ξαναλέω): Πουύντο....το "δώρο";;;; ΟΚ!!!:p "Έφυγε απ'το site κ πήγε στο app": Τυχαίο; Χα χα......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Οι διαγωνισμοί της έρευνας συνεχιζονται κανονικά και στη σελίδα. Κάθε φορά που μπαίνω είναι εκεί. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι άλλος. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts