jimmiss Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 μονο που οταν εγινε η τελευταια ανανεωση ήταν ακομα 6μηνη η διαρκεια (Δεκέμβριος 2015). Έχεις δίκιο. Άρα τέλη Δεκέμβρη 2015 η τελευταία κάρτα. Άρα είσαι (τυπικά) στον 1 μήνα μετά το 12μηνο ισχύος αριθμού που βαίνει προς κατάργηση η ιδιοκτησία στον αριθμό. Αυτός ο 1 μήνας (γενικά σε όλες τις εταιρίες κινητής {ίσως πιο "αυστηρή" η πράσινη....}) είναι κάπως φλου......:). Μπορεί να κρατά και παραπάνω από 1 μήνα. Πάντως και τέλη 2013 που άλλαξε σε 6μηνο (από 12μηνο) κάτι τέτοιο με σένα συνέβει και σε μένα: Δλδ: Η διάρκεια δυνατότητας εισερχομένων κλήσεων θεωρήθηκε (από τη Wind) ότι ήταν + άλλους 6 μήνες από την "αλλαγή": Άρα (τότε το 2014) ο αριθμός είχε δυνατότητα εισερχομένων (πέρα από το αρχικό 12μηνο) + επιπλέον 6 μήνες. Μέχρι να "βρει τα νερά της" η Wind στο νέο 3μηνο, κάνει κάτι τέτοια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Δεν είχες κάνει άλλη ανανέωση 10€ από την αρχή του έτους , έτσι; 1η ανανεωση μεσα στο 17 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικό. 17/2 ξεκινάει η αφαίρεση των 6 ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση. Κάποιοι ανέφεραν οτι αφαιρέθηκε το ποσο ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Με έστειλαν ένα μήνυμα ότι κέρδισα κάτι από ένα κατάστημα wind, να δείξω το sms στον πωλητή.από το play and win.ξέρει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Με έστειλαν ένα μήνυμα ότι κέρδισα κάτι από ένα κατάστημα wind, να δείξω το sms στον πωλητή.από το play and win.ξέρει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως μου είπαν σε καταστημα,αυτό το sms συνήθως είναι μια προσφορά για να κάνεις καρτοσυνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Όπως μου είπαν σε καταστημα,αυτό το sms συνήθως είναι μια προσφορά για να κάνεις καρτοσυνδεση Ευχαριστώ, για να μην τρέχω τσάμπα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια. Στο F2G της γυναίκας μου, επειδή πέρασε το τρίμηνο από την τελευταία ανανέωση, το νούμερο φαίνεται ανενεργό. Επειδή θέλουμε να το κάνουμε Q, μας είπαν ότι πρέπει να μπουν κάποια ελαχιστα λεφτά (5€) για να γίνει ενεργό. Αυτό που σκέφτομαι, είναι ότι επειδή είναι η πρώτη ανανέωση της χρονιάς, θα το ρουφήξει όλο σαν συνδρομή για την ετήσια διατήρηση του πακέτου (πέρυσι ήταν τα 5 πρώτα ευρώ). Μήπως επειδή από τα 5€, θα μπουν 4,2€ (περίπου, αν θυμάμαι καλά) θα δημιουργηθεί πρόβλημα και μετά θέλω άλλα 5€ για να πάρει το τάληρο και να φανεί και υπόλοιπο;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Μόνο με ανανέωση 10 ευρώ θα στα κρατήσει. Με 5 ευρώ δεν θα σου κρατήσει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 1η ανανεωση μεσα στο 17 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιοι ανέφεραν οτι αφαιρέθηκε το ποσο ηδη. Αυτοί που το ανέφεραν είπαν οτι αφαιρέθηκαν 5 ευρώ την πρωτοχρονιά(τις επόμενες μέρες δεν συνεχίστηκε αποτι φαίνεται) και προφανώς ανήκουν στο προηγούμενο καθεστώς (5 ευρώ μια φορά για όλο το χρόνο). Η ανακοίνωση η χτεσινή μιλάει για 6 ευρώ το εξάμηνο και η εφαρμογή αφορά τις ανανεώσεις από 17/2 και μετά. Λογικά ως τότε δεν αναμένεται άλλη αφαίρεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτοί που το ανέφεραν είπαν οτι αφαιρέθηκαν 5 ευρώ την πρωτοχρονιά(τις επόμενες μέρες δεν συνεχίστηκε αποτι φαίνεται) και προφανώς ανήκουν στο προηγούμενο καθεστώς (5 ευρώ μια φορά για όλο το χρόνο). Η ανακοίνωση η χτεσινή μιλάει για 6 ευρώ το εξάμηνο και η εφαρμογή αφορά τις ανανεώσεις από 17/2 και μετά. Λογικά ως τότε δεν αναμένεται άλλη αφαίρεση. 10€ καρτα εβαλε ο πατερας μου τις τελευταιες μερες στο κινητο,καμια χρεωση 5€ και πηρε το bonus.Μηπως δεν θα πληρωσει καθολου; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 6 ευρώ θα αφαιρέσει στην πρώτη ανανέωση >10 που θα κάνει από 17/2. Και το ίδιο μετα απο 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ένας αριθμός F2G που η μάνα μου δε χρησιμοποιεί, έχει 20€ μέσα. Θα μπορούσε να μου τα στείλει εμένα, στο δικό μου F2G, ώστε να τον αφήσουμε μετά να λήξει; Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ένας αριθμός F2G που η μάνα μου δε χρησιμοποιεί, έχει 20€ μέσα. Θα μπορούσε να μου τα στείλει εμένα, στο δικό μου F2G, ώστε να τον αφήσουμε μετά να λήξει; Υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό; Ευχαριστώ. Μεταφορα υπολοιπου δεν γινεται,μπορεις ομως να τον παρεις εσυ και να καταναλωσεις τα χρηματα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Ή να τα κάνεις δωρεά σε κανένα χαμόγελο παιδιού....πάντως ΟΧΙ στην wind.... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μόνο με ανανέωση 10 ευρώ θα στα κρατήσει. Με 5 ευρώ δεν θα σου κρατήσει τίποτα. Καλώς. Ευχαριστώ. Αν ισχύσει κάτι διαφορετικό, θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Όσοι "παίξατε" σε αυτό: http://i65.tinypic.com/2hnbcp5.jpg όροι: https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/stores/terms/%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%99_PLAY_WIN_%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97_15_12_16.pdf Μπορείτε να παίξετε στο καινούριο; : https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/diagonismoi-katastimaton/diagonismoi/play-win-ianouarios-2017/ http://i65.tinypic.com/284c5i.jpg 1 απλή ερώτηση: Τα δώρα (και με κλήρωση) δόθηκαν (όποτε λέει ο Christmas playNwin) ή επειδή είναι τα ίδια και στον January play&win θα δοθούν όλα μαζί όοοοοοοοοποτε βγει και ο τελευταίος play&win (πχ Δεκέμβρη 2018 , λέεεεεωωω τώρα!!!)..... Και επειδή θα βγούν κάποιοι πάλι να λεεεενε, ΑΝ δείτε κάπου ανακοινωμένα τα ονόματα των νικητών του Christmas play&win, πείτε και σε μένα !!!! Χαχα Χα χα: Ποτέ δεν ξέρεις Edited January 20, 2017 by Mark_K «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Προφανως δεν εχεις δει τι υπαρχει εκτος απο αυτα στην ιστοσελιδα https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/diagonismoi-katastimaton/diagonismoi/play-win-/ εχει ονοματα νικητων για τα δωρα τα οποια βγαινουν με κληρωση. Τα υπολοιπα οπως λενε και οι οροι παραδιδονται ή αμεσα (λεπτα ομιλιας κλπ) ή ειδοποιουνται οι νικητες σε ορισμενο χρονικο διαστημα (για smartphone,προσκλησεις κλπ). Τι θεμα υπάρχει? Αν δεν σου αποδοσαν δωρο προφανως πρεπει να απευθυνθεις στην εταιρια. Edited January 20, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Προφανως δεν εχεις δει τι υπαρχει εκτος απο αυτα στην ιστοσελιδα https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/diagonismoi-katastimaton/diagonismoi/play-win-/ εχει ονοματα νικητων για τα δωρα τα οποια βγαινουν με κληρωση. Τα υπολοιπα οπως λενε και οι οροι παραδιδονται ή αμεσα (λεπτα ομιλιας κλπ) ή ειδοποιουνται οι νικητες σε ορισμενο χρονικο διαστημα (για smartphone,προσκλησεις κλπ). Τι θεμα υπάρχει? Αν δεν σου αποδοσαν δωρο προφανως πρεπει να απευθυνθεις στην εταιρια. Από το link που έβαλες: http://i67.tinypic.com/zna2xy.jpg Επί του συγκεκριμένου , λοιπόν: Όταν και όπου ανακοινωθούν οι νικητές του Christmas 2016 play&win , ενημερώστε με παρακαλώ. Κι αν κάποιος απ'τα μέλη εδώ (απ'τα τόσα δώρα που έδινε ο ίδιος διαγωνισμός: Christmas 2016 https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/stores/terms/%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%99_PLAY_WIN_%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97_15_12_16.pdf _ ) κέρδισε, ας μας το πει. ΟΚ? Edited January 20, 2017 by Mark_K «Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Είμαι σίγουρος ότι η wind θέλει να καταργήσει το free2talk. Επειδή δεν μπορεί να το κάνει άμεσα το πήγε 5 κ φέτος 12 €. Του χρόνου προβλέπω να χρεώνει ανά τρίμηνο ->24 €. Έτσι θα το κόψουμε όλοι και θα γίνει το δικό της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Οταν έκοψε το free2talk όσον αφορά την εμπορική διάθεση δεν ντραπηκε...τώρα γιατί να ντραπεί? Εγώ πιστεύω ότι όσο κρατάνε το ανάλογο οι υπόλοιποι θα το κρατήσει και αυτή. Απλά οι άλλοι άλλαξαν γρήγορα προς το ακριβότερο την προσφορά. Η wind την κράτησε πιο χαμηλά και την ανεβάζει βήμα βήμα. Αν δείτε να την αποσυρουν οι άλλοι θα το κάνει και η wind. Άλλωστε πολλοί άνθρωποι μένουν στην κάθε εταιρία για την συγκεκριμένη προσφορά έστω κι αν ακριβαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Πριν 2-3 μέρες βλέπω μία ειδοποίηση στη συσκευή μου από την εφαρμογή του F2G που έχω εγκατεστημένη, χωρίς να έχω την συγκεκριμένη κάρτα SIM μέσα. Κοιτάζω και βλέπω πως αναφέρει τα magic numbers. Άνοιξε την εφαρμογή και όπως πάω πίσω, ήταν στην κατηγορία υπηρεσίες. Βλέπω λοιπόν τότε πως είχε μία επιλογή για free2surf ή free2talk. Το επιλέγω να δω τι θα κάνει και μου ζητούσε επιβεβαίωση, αναφέροντας πως το ένα από τα 2 ακυρώνει το άλλο κλπ. Δεν έκανα τίποτα και το άφησα για άλλη φορά. Μου φάνηκε βέβαια περίεργο γιατί ήξερα ότι το είχαν καταργήσει (και ο αριθμός μου είναι περίπου 8-9 μηνών). Πλέον δεν βλέπω τίποτα σχετικό. Εξαφανίστηκε η επιλογή αυτή... Sent from my XT1562 Edited January 20, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Πριν 2-3 μέρες βλέπω μία ειδοποίηση στη συσκευή μου από την εφαρμογή του F2G που έχω εγκατεστημένη, χωρίς να έχω την συγκεκριμένη κάρτα SIM μέσα. Κοιτάζω και βλέπω πως αναφέρει τα magic numbers. Άνοιξε την εφαρμογή και όπως πάω πίσω, ήταν στην κατηγορία υπηρεσίες. Βλέπω λοιπόν τότε πως είχε μία επιλογή για free2surf ή free2talk. Το επιλέγω να δω τι θα κάνει και μου ζητούσε επιβεβαίωση, αναφέροντας πως το ένα από τα 2 ακυρώνει το άλλο κλπ. Δεν έκανα τίποτα και το άφησα για άλλη φορά. Μου φάνηκε βέβαια περίεργο γιατί ήξερα ότι το είχαν καταργήσει (και ο αριθμός μου είναι περίπου 8-9 μηνών). Πλέον δεν βλέπω τίποτα σχετικό. Εξαφανίστηκε η επιλογή αυτή... Sent from my XT1562 κανονικα δεν πρεπει να σε αφορα αφορα παλιους αριθμους μονο , τωρα στο myf2g στο εμφανιζει; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surf80 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το ιδιο επαθα και εγω με το free2talk μου το πεταξε στιγμιαια και δεν το πατησα και τωρα δεν μου το εμφανιζει πουθενα παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 κανονικα δεν πρεπει να σε αφορα αφορα παλιους αριθμους μονο , τωρα στο myf2g στο εμφανιζει; . Αυτό λέω, πως όχι. Όπως αναφέρει και ο φίλος από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 σε κάποιο παλιό f2g που είχα που δεν είχε την προσφορά (ενεργοποιημένο μετά το '13 δηλ.) θυμάμαι οτι είχε εμφανιστεί το μενού της προσφοράς κάποια στιγμή αλλά δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Υποθέτω οτι σε κάποιο σημείο μέσα στην εφαρμογή είναι "ξεχασμένο" το μενού της προσφοράς ωστε να εμφανίζεται και σε αυτούς που δεν την έχουν,αλλά δεν μπορεί φυσικά να την ενεργοποιήσει κάποιος στο τέλος.Μήπως μέσα στην εφαρμογή διαχειρίζεστε και νούμερα που έχουν free2talk/free2surf ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) http://i68.tinypic.com/2nb7msh.jpg APP Αυτό πρέπει να λέτε από εδώ αλλάζεις το bonus από Free2Talk σε Free2surf σε όποιον έχει την προσφορά εμφανίζεται και μπορείς να κάνεις επιλογή του bonus που θες το ίδιο και στο site Εγώ βέβαια έχω την προσφορά από παλιά!!! http://i68.tinypic.com/2ufpvrd.jpg SITE τώρα γιατί την εμφάνισε σε μερικούς που δεν την έχουν στην εφαρμογή τι να πω wind.....! είναι αυτή...! Στο site πάντως το εμφανίζει και σε νούμερα που δεν την έχουν απλά το πατάς και δεν κάνει τίποτα (δοκιμασμένο) ενώ σε αυτούς που την έχουν επιλεγεί τα bonus Edited January 22, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts