Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με την από 11/10/2016 ανακοίνωση με τίτλο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ WIND & Q : NEO BONUS ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ, ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ & ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ», η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η από 11 Νοεμβρίου 2016 τροποποίηση-αύξηση του πακέτου 500ΜΒ με κόστος 5,04€ , το οποίο θα προσφέρει 600ΜΒ με κόστος 6€ ισχύει και για υφιστάμενους και καινούριους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου καρτοσύνδεσης.

Λόγω όλων των ανωτέρων αλλαγών, οι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής) εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης και τη λήψη του παρόντος. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.wind.gr.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=441

Bayern4 σιγά μην καταγγείλει κανείς κάτι....μια χαρά θα περάσει και αυτό !

Τι να καταγγείλει; Το μέρος του μηνύματος που αναφέρεται σε αυτό είναι προφανώς copy paste από άλλη ανακοίνωση που αφορά συμβόλαια. Επιδότηση/έκπτωση δεν έχει στο καρτοκινητό. Καταγγελία σύμβασης = ακύρωση, άρα πρακτικά όποιος θίγεται κάνει φορητότητα. Απλό είναι και δεν βλέπω γιατί να μην το κάνει κάποιος αν έχει θέμα με τις νέες τιμές. Edited by Mark_K

Για να πάει που κατόπιν καταγγελίας ; Σε μια άλλη εταιρία που έχει βγάλει ή θα βγάλει την ίδια ανακοίνωση/ίδιες τιμές ;

Το τι κάνουν οι υπόλοιποι με τις τιμές τους(και μάλιστα τι ενδέχεται να κάνουν στο μέλλον) είναι άλλο πράγμα.

Sent from my XT1562

Αρα στα καρτοκινητά της Wind πρέπει πλέον κάθε 3 μήνες (αντί για 6) να ανανεώνεις για να μη χάσεις το υπόλοιπο και κάθε 13 μήνες για να μη χάσεις το νούμερο.

Ξέρει κάποιος παρακαλώ να μας πει τι ισχύει αυτή τη στιγμή στις modile broadband κάρτες?

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το διπλοποστάρισμα

(Ποστάρησα την ερώτηση και σε άλλο τόπικ αλλά μάλλον είναι πολύ παλιό και δεν πήρα απάντηση)

May The Force Be With You...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ WIND & Q : NEO BONUS ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ, ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ & ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ»

20/10/2016

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με την από 11/10/2016 ανακοίνωση με τίτλο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ WIND & Q : NEO BONUS ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ, ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ & ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΚΕΤΩΝ», η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει ότι η από 11 Νοεμβρίου 2016 τροποποίηση-αύξηση του πακέτου 500ΜΒ με κόστος 5,04€ , το οποίο θα προσφέρει 600ΜΒ με κόστος 6€ ισχύει και για υφιστάμενους και καινούριους ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου καρτοσύνδεσης.

Λόγω όλων των ανωτέρων αλλαγών, οι συνδρομητές*που επηρεάζονται*έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής) εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης και τη λήψη του παρόντος. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο*http://www.wind.gr.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=441

Α ρε wind. Μα την πσναγια δηλαδη. Με της ανακοινωσης που βγαζεις θελουμε λεξικό του μπαμπινιωτη για να καταλαβουμε τι θελεις να πεις καθε φορα

Δεν. Την παλεύεις με

Τιποτα...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα (MOΛIΣ AΠOΔOΘHKAN 300Λ ΠPOΣ APIΘMOYΣ WIND/Q ΓIA 30 HMEPEΣ. AΠO ΣHMEPA KAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 2 MHNEΣ ΘA AΠOΛAMBANEIΣ 300Λ KAΘE MHNA ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN.) χωρίς να κάνω τίποτα και λείπουν τα λεφτά απο τον λογαριασμό μου, γύρω στα 2€.

Το ίδιο και σε μένα....Άλλη μπαγαποντιά τώρα για αν μας φάνε το υπόλοιπο με το ζόρι, εντάξει δεν παλεύονται οι άνθρωποι.

Εχω ένα F2G,

υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ειδοποίησης με sms για χαμένη κλήση?

Αν ναι σε ποιό αριθμό κάνω την προώθηση?

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εχω ένα F2G,

υπάρχει δυνατότητα δωρεάν ειδοποίησης με sms για χαμένη κλήση?

Αν ναι σε ποιό αριθμό κάνω την προώθηση?

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή “ΝΑΙ” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή “ΟΧΙ” στο 1265.

Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλε την εντολή “KΡΥΦΑ NAI” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, στείλε στο ίδιο νούμερο την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ”.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα (MOΛIΣ AΠOΔOΘHKAN 300Λ ΠPOΣ APIΘMOYΣ WIND/Q ΓIA 30 HMEPEΣ. AΠO ΣHMEPA KAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 2 MHNEΣ ΘA AΠOΛAMBANEIΣ 300Λ KAΘE MHNA ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN.) χωρίς να κάνω τίποτα και λείπουν τα λεφτά απο τον λογαριασμό μου, γύρω στα 2€.

Μου το έστειλαν σε δύο από τα τρία νούμερα που έχω , κατέγραψαν τις αντιρρήσεις μου και ΘΑ τα επιστρέψουν .

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, στείλε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή “ΝΑΙ” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της, στείλε ένα γραπτό μήνυμα με την εντολή “ΟΧΙ” στο 1265.

Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλε την εντολή “KΡΥΦΑ NAI” στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, στείλε στο ίδιο νούμερο την εντολή “ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ”.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου το έστειλαν σε δύο από τα τρία νούμερα που έχω , κατέγραψαν τις αντιρρήσεις μου και ΘΑ τα επιστρέψουν .

Το ίδιο και σε μένα....Άλλη μπαγαποντιά τώρα για αν μας φάνε το υπόλοιπο με το ζόρι, εντάξει δεν παλεύονται οι άνθρωποι.

Και σε μενα ακριβως τα ιδια και μου λειπουνε ακριβως 2€ απο το ποσο που ειχα μεσα !!!

Που ακριβως κανατε τα παραπονα σας ? γιατι ουτε και εγω τα θελω !!! :mad:

Edited by impreza_sti
ΝΙΚΟΣ

Ευχαριστώ...:up:

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Έστειλα κατευθείαν email μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας της Wind ζητώντας να μου επιστραφούν τα 2 ευρώ. Το περίεργο είναι ότι το sms ήρθε από το F2g αλλά στην κάρτα Q την οποία έχω μόνο για Internet. Edited by akar2015

Στην q, που γίνεται κάτι αντίστοιχο, τα χρήματα επιστρέφονται σε 20 λεπτά, μετά από τηλέφωνο στον αντίστοιχο αριθμό παραπόνων.

Πάρτε τους τηλέφωνο. Μην τους χαρίζετε ούτε cent.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

τι να τους πεις.....

ευτυχώς υπάρχει το φόρουμ αυτό και μαθαίνουμε τις λαμογιες τους....

κρίμα για κάτι άσχετους που τους τρώνε τζαμπα τα λεφτά....

και το καλύτερο είναι ότι θα βγουν κάποιοι δικηγόροι να υπερασπιστουν την wind......

Sent from my L200 using Tapatalk

Edited by Mark_K
«Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους»

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Το πρωι εκανα online ανανεωση χρονου ομιλιας μεσω πιστωτικης.Μου ηρθε email επιβεβαιωσης απο την Τραπεζα Πειραιως,αλλα οχι απο τη wind.Ο χρονος στην εφαρμογη δεν εχει ανανεωθει,.Απο το chat μου λενε να περιμενω και δεν υπαρχει λογος ανησυχιας,αλλα στο μεταξυ εχουν περασει 3 ωρες και τα χρηματα δεν εμφανιζονται.

Ειχε κανεις ποτ παρομοιο προβλημα;Να παω σε καποιο καταστημα με το email της Πειραιως;

Εdit Ακυρο.Μολις πιστωθηκαν.Περασαν 3 ωρες αλλα οκ

Edited by ioma

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Εξυπηρέτηση πελατών 1260 με χρέωση.

Εξυπηρέτηση πελατών 6935601260 μέσω viber δωρεαν.

Για την χρέωση των 2€.

Και μέσα απο το f2g account σας απο υπολογιστή δωρεάν.

Μόλις είδα ότι έχω 300 λεπτά προς wind q που λήγουν 24/11 χωρίς ενέργειες δικές μου η λήψη ενημερωτικού sms, επίσης δε κατάλαβα πόσα ευρώ λείπουν γιατί δεν κοίταξα τι έλεγε πριν πατήσω ανανέωση στην εφαρμογή και είδα το τελικό ποσό κατευθείαν (δε θυμάμαι πόσα ακριβώς είχα πριν). Γίνεται χαμός στη σελίδα τους. Πάλι τσιμπανε μπουρμπουαρακι κι όποιος κατάλαβε καλώς. Μια χρεώνουν ίντερνετ μια πακέτα μια υπηρεσία και προσφορές. Μας κούρασαν αλλά έχε χάρη που μας βολεύουν οι χρεώσεις.

Για όποιον Την πάτησε πρώτη φορά γράφετε στη σελίδα f2g στο Facebook ένα μήνυμα με τον αριθμό σας πόσα λεφτά σας έφαγαν και τι ενεργοποίησαν. Σε 1 με 2 μέρες συνήθως διορθώνουν την κατάσταση. Μη τρώτε χρόνο βρίζοντας Γράψτε μονο 3 γραμμές τι έγινε. Πλέον δεν έχει σημασία αν θα βρισετε δε παίρνουν χαμπάρι

Edited by Don_VitoCorleone

συγνώμη για την ερώτηση αλλα ξέρει κάποιος να μου πει για καρτοκινητά wind που καλούμε για να μάθουμε το υπόλοιπο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova