Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εφτιαξαν αλλα καινουργια πακετα δεν βλεπω!!!

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Καλά να πάθουν που τρώνε βρίσιμο, γιατί όλα τα μαγαζιά Wind (πλην του κεντρικού στην Κηφισίας) πλέον είναι franchising και οι Franchisees της Wind είναι -παραδοσιακά και διαχρονικά- κουτοπόνηροι και εφαρμόζουν το "όποιον πιάσουμε". Θεωρώ απολύτως απαράδεκτο το ότι πριν 4-5 μήνες, χρειάστηκε να περάσω από 5 μαγαζιά και είτε να με κοροϊδεύουν κατάμουτρα είτε να το γυρίζουν σε "έχουμε έλλειψη" όταν έβλεπαν ότι ξέρω τι δικαίωμα έχω και να αναγκαστώ τελικά να κάνω τη δουλειά μου σε 5 λεπτά στο κεντρικό κατάστημα της Κηφισίας. Εκθέτουν την εταιρεία -όχι μόνο σε αυτό το ζήτημα με την αλλαγή καρτών- και επιμένει να τους αφήνει δυστυχώς...

Τους βολεύει φαίνεται...

Huawei Nova 5T

Επιβεβαιώνω κι εγώ, δε μπαίνει στην εφαρμογή

Κυριακή είναι ρε παιδιά χαλαρώστε. Ολα τα backup, updates, server maintenances etc σήμερα γίνονται.. :)

:p :lol:

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Γνωριζεται πια καρτα sim θεωρειτε παλια ? η δικια μου ειναι απο το φθινοπωρο του 2015 , θελει αλλαγη δηλαδη ? Edited by powerser
ΝΙΚΟΣ

Γνωριζεται πια καρτα sim θεωρειτε παλια ? η δικια μου ειναι απο το φθινοπωρο του 2015 , θελει αλλαγη δηλαδη ?

Καινούρια είναι, ένα χρόνο την έχεις

Κυριακή είναι ρε παιδιά χαλαρώστε. Ολα τα backup, updates, server maintenances etc σήμερα γίνονται.. :)

:p :lol:

τσ τσ τσ Κανένας δεν είναι της πληροφορικής εδώ μέσα :p :lol:

Τα maintenances και updates γίνονται μεσάνυχτα σαββάτου με ξημερώματα κυριακής, όχι μες στη μέρα. Εκτός αν μας πάρει ο ύπνος :p

Τα maintenances και updates γίνονται μεσάνυχτα σαββάτου με ξημερώματα κυριακής, όχι μες στη μέρα. Εκτός αν μας πάρει ο ύπνος :p

ακριβώς! Της δουλειάς είσαι και εσύ ;)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Πόση ώρα κρατάει συνήθως η μετάβαση απο COSMOTE σε wind? είμαι κανα μισάωρο χωρίς τηλέφωνο τωρα που αλλάζει η γραμμή εταιρεία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πόση ώρα κρατάει συνήθως η μετάβαση απο COSMOTE σε wind? είμαι κανα μισάωρο χωρίς τηλέφωνο τωρα που αλλάζει η γραμμή εταιρεία.

Βάλε τη νέα SIM της WIND στο κινητό σου και αν πάλι δεν έχει σήμα, περίμενε. Κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου ανά διαστήματα (πχ 15-30 λεπτά) και κάποια στιγμή θα δεις το σήμα στη WIND, όταν γίνει η ενεργοποίηση.

Έχει ενεργοποιήσει κανείς δεύτερη φορά την προσφορά των 20 GB/ΣΚ; Κάθε φορά που πάω να το ενεργοποιήσω από την ιστοσελίδα, με πετάει στην αρχική της WIND σε αντίθεση με τα άλλα πακέτα που μου πετάει το μήνυμα "το υπόλοιπο σας δεν επαρκεί" και στο chat μου είπαν ότι είναι 1 ενεργοποίηση/γραμμή σαν την προσφορά του CU.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

καλημερα! σκεφτομαι μηπως απο cosmote παω σε καμια καρτα της wind που μαλλον δινει περισσοτερα αλλα εχω μεγαλους ενδιασμους για την καλυψη που προσφερει η wind. μηπως θα εχω πολλα λεπτα ομιλιας και mb αλλα δεν θα εχω σημα για να τα χρησιμοποιησω? απο σημα στην αττικη πως παει? τωρα για επαρχια δεν ρωταω μιας και δεν ειναι στανταρ το που θα ειμαι καθε φορα...

επισης τι πακετο συμφερει για λεπτα προς αλλα δικτυα και mb?

ευχδαριστω!

Edited by johni41

Θα πληρώνεις το 1/3 απ'οτι στο συμβόλαιο, οπότε νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα συζήτησης ειδικά μέσα στην Αθήνα .

Θα πληρώνεις το 1/3 απ'οτι στο συμβόλαιο, οπότε νομίζω οτι δεν υπάρχει θέμα συζήτησης ειδικά μέσα στην Αθήνα .

για δωσε μου λιγο παραπανω φως για να ξερω :O

καλημερα! σκεφτομαι μηπως απο cosmote παω σε καμια καρτα της wind που μαλλον δινει περισσοτερα αλλα εχω μεγαλους ενδιασμους για την καλυψη που προσφερει η wind. μηπως θα εχω πολλα λεπτα ομιλιας και mb αλλα δεν θα εχω σημα για να τα χρησιμοποιησω? απο σημα στην αττικη πως παει? τωρα για επαρχια δεν ρωταω μιας και δεν ειναι στανταρ το που θα ειμαι καθε φορα...

επισης τι πακετο συμφερει για λεπτα προς αλλα δικτυα και mb?

ευχδαριστω!

Έτσι το σκεφτόμουν και εγω. Και τελικά

Και σήμα και Ίντερνετ καλύτερο εχω απο οτι είχα με την πράσινη. Δεν φεύγω να πάω σε συμβόλαιο και iPhone 7 plus 256 jet black να μου χάριζαν.

Έχει ενεργοποιήσει κανείς δεύτερη φορά την προσφορά των 20 GB/ΣΚ; Κάθε φορά που πάω να το ενεργοποιήσω από την ιστοσελίδα, με πετάει στην αρχική της WIND σε αντίθεση με τα άλλα πακέτα που μου πετάει το μήνυμα "το υπόλοιπο σας δεν επαρκεί" και στο chat μου είπαν ότι είναι 1 ενεργοποίηση/γραμμή σαν την προσφορά του CU.

για να μην μπεις στην διαδικασια φορητοτητας τζαμπα , παρε ενα νεο πακετο συνδεσης νομιζω 5 ευρω εχει! ή ζητα απο εναν φιλο σου που εχει wind να ερθει σπιτι σου να δεις εαν εχει σημα .

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τις εντολές για αναμονή κλήσεις ,δηλαδή όταν μιλάω κάπου να βλέπω ποιος με καλεί και για να έρχονται μηνύματα ποιος σε κάλεσε όσο ήταν κλειστό το τηλέφωνο;

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τις εντολές για αναμονή κλήσεις ,δηλαδή όταν μιλάω κάπου να βλέπω ποιος με καλεί και για να έρχονται μηνύματα ποιος σε κάλεσε όσο ήταν κλειστό το τηλέφωνο;

η αναμονη κλησης ενεργοποιειται καλωντας το *43# . οσο για την ειδοποιηση κλησεων σε περιπτωση κατειλημενης συνδεσης νομιζω εχει να κανει με τον τηλεφωνητη , παντως η ειδοποιηση κλησεων ενεργοποιειται στελνωντας ΝΑΙ στο 1265

Και για να μην καταλαβαίνει ο άλλος ότι έχεις ενεργοποιημενη την ειδοποιηση κλησεων στέλνεις ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ στο 1265.

... οσο για την ειδοποιηση κλησεων σε περιπτωση κατειλημενης συνδεσης νομιζω εχει να κανει με τον τηλεφωνητη , ...

Παλιότερα που είχα ρωτήσει στο chat μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα ειδοποίησης σε περίπτωση κατειλημμένης σύνδεσης! Μπορείς να γράψεις πώς γίνεται;

Ηχητική ειδοποίηση υπάρχει όταν έχει ενεργοποιηθεί η αναμονή. Αν θες να έρχεται ειδοποίηση για την 2η κλήση με sms και αυτό γίνεται (χωρίς τηλεφωνητή).

Εφόσον λειτουργεί σωστά η ανάλογη ειδοποίηση για κλήσεις που λαμβάνεις όταν είσαι εκτός δικτύου,πας στις ρυθμίσεις της προώθησης. Βρίσκεις τον αριθμό στον οποίον προωθούνται οι κλήσεις εκτός δικτύου και βάζεις τον ίδιο στην περίπτωση προώθησης λόγω κατειλλημένης γραμμής.

Αν δεν κανω λάθος στο f2g ο αριθμός πρέπει να είναι +306935530000

Edited by kmpatra

Ηχητική ειδοποίηση υπάρχει όταν έχει ενεργοποιηθεί η αναμονή. Αν θες να έρχεται ειδοποίηση για την 2η κλήση με sms και αυτό γίνεται (χωρίς τηλεφωνητή).

Εφόσον λειτουργεί σωστά η ανάλογη ειδοποίηση για κλήσεις που λαμβάνεις όταν είσαι εκτός δικτύου,πας στις ρυθμίσεις της προώθησης. Βρίσκεις τον αριθμό στον οποίον προωθούνται οι κλήσεις εκτός δικτύου και βάζεις τον ίδιο στην περίπτωση προώθησης λόγω κατειλλημένης γραμμής.

Δηλαδή πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω την αναμονή; και μετά κάνω την αλλαγή στον αριθμό που λες;

αν θες ηχητικη ειδοποιηση την ωρα που μιλας, ενεργοποιεις την αναμονη.

Αν θες sms που να σου λεει ποιος σε πηρε την ωρα που μιλουσες,ενεργοποιεις την προωθηση.

Μπορεις να τα εχεις και τα 2 ταυτοχρονα δεν εχει σημασια ποιο απο τα 2 θα κανεις πρωτο,κρατας οποιο σε βολευει.

αν θες ηχητικη ειδοποιηση την ωρα που μιλας, ενεργοποιεις την αναμονη.

Αν θες sms που να σου λεει ποιος σε πηρε την ωρα που μιλουσες,ενεργοποιεις την προωθηση.

Μπορεις να τα εχεις και τα 2 ταυτοχρονα δεν εχει σημασια ποιο απο τα 2 θα κανεις πρωτο,κρατας οποιο σε βολευει.

Ευχαριστώ πολύ! Μου αρκεί να παίρνω ένα SMS όταν μιλάω :)

Στις ρυθμίσεις, έχει στο "forward when unreachable" τον αριθμό +306935531000. Αυτό συμπλήρωσα και στο πεδίο "forward when busy" που έγραφε "disabled". Για να δούμε αν και πώς θα δουλέψει...

Μπα, δε δουλεύει. Καλώ από άλλο τηλέφωνο όταν μιλάει το κινητό και μου βγάζει το μήνυμα "μη εξουσιοδοτημένη επιλογή". Και δεν έρχεται κανένα SMS στο κινητό. Μήπως δεν υποστηρίζεται τελικά στο F2G;

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova