talos_2002 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Όταν σου ζητάνε 5€ αντί να δώσουν την δωρεάν 4G SIM, μπορούνε να χρησιμοποιηθούν για αγορά πακέτου τα 5€ που σου πιστώνει η Wind μετά την αποστολή της απόδειξης; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 αν δε κανω λαθος οχι στην ουσια "αγοραζεις" την σιμ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παιδιά σήμερα τα widget δεν δουλεύουν μόλις τα πατάω κρασάρει η εφαρμογή Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παιδιά σήμερα τα widget δεν δουλεύουν μόλις τα πατάω κρασάρει η εφαρμογή Sent via Zopo Speed Plus 7 Εμένα τώρα δουλεύουν και στα 2 νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξέρει κανείς πως βλέπουμε πόσο υπόλοιπο έχει η δωρεάν broadband SIM, που δίνει 1GB η WIND, μαζί με το Double Play; Βάζω την κάρτα στη συσκευή, αλλά δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Το APN είναι εντάξει. Μήπως δεν έχει λεφτά μέσα; Η κάρτα είναι ολοκαίνουργια. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 αν θυμάμαι καλά στέλνεις ΥΠ ή YP στο 1228. Εμένα όταν μου έστειλαν με courier την κάρτα πέρυσι το καλοκαίρι, αρχικά είχε 500MB. Έπρεπε να πάω σε κατάστημα Wind για να δηλωθεί η συγκεκριμένη sim που θα μπαίνει το 1GB κάθε μήνα. Δεν λέω ότι είναι έτσι κι εσένα, απλά ίσως υπάρχει ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 αν θυμάμαι καλά στέλνεις ΥΠ ή YP στο 1228. Εμένα όταν μου έστειλαν με courier την κάρτα πέρυσι το καλοκαίρι, αρχικά είχε 500MB. Έπρεπε να πάω σε κατάστημα Wind για να δηλωθεί η συγκεκριμένη sim που θα μπαίνει το 1GB κάθε μήνα. Δεν λέω ότι είναι έτσι κι εσένα, απλά ίσως υπάρχει ενδεχόμενο. Όταν έβαλα τη broadband SIM στο ταμπλετ που μου έκαναν δώρο, τα δεδομένα δε λειτουργούσαν, όμως τώρα στο κινητό παίζουν κανονικά και με 4G! Έλαβα και το εξής μήνυμα: "KAΛΩΣHPΘATE ΣTO WIND MOBILE BROADBAND ME KAPTA ME APXIKH ΔΩPEAN XPHΣH ΔEΔOMENΩN 500MB. ME THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΣTAΘEPHΣ ΣAΣ ΓPAMMHΣ ΘA EXETE ΔΩPEAN 1GB/MHNA OΣO ΠAPAMENETE ΣYNΔPOMHTEΣ WIND ΣTAΘEPHΣ." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Όταν έβαλα τη broadband SIM στο ταμπλετ που μου έκαναν δώρο, τα δεδομένα δε λειτουργούσαν, όμως τώρα στο κινητό παίζουν κανονικά και με 4G! Έλαβα και το εξής μήνυμα: "KAΛΩΣHPΘATE ΣTO WIND MOBILE BROADBAND ME KAPTA ME APXIKH ΔΩPEAN XPHΣH ΔEΔOMENΩN 500MB. ME THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΣTAΘEPHΣ ΣAΣ ΓPAMMHΣ ΘA EXETE ΔΩPEAN 1GB/MHNA OΣO ΠAPAMENETE ΣYNΔPOMHTEΣ WIND ΣTAΘEPHΣ." Μιτσο γιατι δεν παιρνεις το 8005000200 να δεις τι εχει γινει και να πεις και σε εμας Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasica74 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξέρει κανείς πως βλέπουμε πόσο υπόλοιπο έχει η δωρεάν broadband SIM, που δίνει 1GB η WIND, μαζί με το Double Play; Βάζω την κάρτα στη συσκευή, αλλά δεν ανοίγουν τα δεδομένα. Το APN είναι εντάξει. Μήπως δεν έχει λεφτά μέσα; Η κάρτα είναι ολοκαίνουργια. :blink: Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο και έκανα το εξής: κάλεσα στο 1231(χωρίς χρέωση από καρτοκινητό Wind) και στο ηχογραφημένο μήνυμα επέλεξα τη περίπτωση 8,ενημέρωσα ότι έχω broadband SIM και δεν ανοίγουν τα δεδομένα και ζήτησα να την "φορτώσουν" με το ποσό που απαιτείται για να δουλέψουν τα δεδομένα,έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή που έχω τη κάρτα και όλα ΟΚ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έχω μια περίεργη απορία. Γίνεται να βλέπουμε κάπου το ιστορικό των ενεργοποιημένων πακέτων μας; Για παράδειγμα. Έχω το "φοιτητικό" και το ενεργοποιώ, συνήθως, μήνα παρά μήνα. Επειδή έχουν πέσει πολλές δουλειές τελευταία, δε θυμάμαι αν το ενεργοποίησα τον Αύγουστο. Δε με απασχολεί αν θα γίνεται τηλεφωνικά, μέσω app ή μέσω του site της wind. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελικά μετά από αίτημα ελέγχου στην wind μου στείλανε απάντηση ότι σωστά έγινε η χρέωση. Τώρα γιατί έγινε αυτό δε μπορώ να βγάλω άκρη ίσως να έχουν δίκιο ίσως και όχι! πρόβλημα διαπίστωσα σήμερα με το roaming της wind αγόρασα το πακέτο με 200΄ roaming έκλεισα δεδομένα και άλλαξα το όνομα του apn έκανα κλήσεις πάντα μέσα στα 200' roaming και έτσιλα και 1 sms + έλαβα κάποιες κλήσεις + έλαβα κάποια sms κυρίως από wind ε λοιπόν σήμερα μου λείπουν 15€ περίπου ίσως και παραπάνω από το υπόλοιπό μου. τι έκανα λάθος και έφαγα τέτοια χρέωση στο εξωτερικό; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχω μια περίεργη απορία. Γίνεται να βλέπουμε κάπου το ιστορικό των ενεργοποιημένων πακέτων μας; Για παράδειγμα. Έχω το "φοιτητικό" και το ενεργοποιώ, συνήθως, μήνα παρά μήνα. Επειδή έχουν πέσει πολλές δουλειές τελευταία, δε θυμάμαι αν το ενεργοποίησα τον Αύγουστο. Δε με απασχολεί αν θα γίνεται τηλεφωνικά, μέσω app ή μέσω του site της wind. Δεν νομίζω να γίνεται αλλά αν κατεβάσεις την εφαρμογή μπορείς έυκολα να το παρακολουθείς! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Δεν νομίζω να γίνεται αλλά αν κατεβάσεις την εφαρμογή μπορείς έυκολα να το παρακολουθείς! Την εφαρμογή την έχω, αλλά δεν έχει ημερομηνία προηγούμενης ενεργοποίησης. Το ενεργποίησα τελικά, γιατί μερικά πακέτα, αν δεν ενεργοποιηθούν για κάποιο καιρό, χάνεται η πρόσβασή τους σ' αυτά. Thanks για την απάντηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Την εφαρμογή την έχω, αλλά δεν έχει ημερομηνία προηγούμενης ενεργοποίησης. Το ενεργποίησα τελικά, γιατί μερικά πακέτα, αν δεν ενεργοποιηθούν για κάποιο καιρό, χάνεται η πρόσβασή τους σ' αυτά. Thanks για την απάντηση. Δεν σου έρχονται sms επιβεβαίωσης για την ενεργοποιήση πακέτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν σου έρχονται sms επιβεβαίωσης για την ενεργοποιήση πακέτων; Ναι, αλλά επειδή αλλάζω μεταξύ 2 συσκευών και πειραματίζομαι και με apps (με τα απαραίτητα resets), δε με βολεύουν. Τέσπα, thanks για την απάντηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Στο f2g οταν το οριο του χρονου ομιλιας περασει το 80% στελνουν μηνυμα για ενημερωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Ρε παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς σε οποιονδήποτε πάροχο στον κόσμο, να τελειώνουν τα MB τόσο γρήγορα όσο στη WIND;; :mad: Χτες στις 11 το πρωί έβαλα 10€ κάρτα, πήρα 1GB δώρο και μέχρι τις 11 το βράδυ, είχα ήδη φάει 300MB!!! Χωρίς να έχω δει βίντεο ή να κατεβάσω τίποτα, χωρίς να έχω κάνει speedtests, χωρίς κάποια εφαρμογή να έκανε ενημέρωση, με απλό σερφαρισμα μόνο (FB και Instagram επίσης)! Έχω την εντύπωση πως ειδικά αυτό το δώρο με την ανανέωση, τελειώνει πιο γρήγορα απ' όλα τα πακέτα της WIND. Μούφα... :down: Edited September 19, 2016 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Όλα τα smartphone έχουν έναν μετρητή. Πολύ εύκολα μπορείς να δεις πόσα ΜΒ κατέβασες και να το συγκρίνεις με το πόσα ΜΒ χρεώθηκες. Η χρέωση προφανώς γίνεται με τα data που κατεβάζει κανείς , δηλαδή δεν γίνεται με την ώρα. Οπότε η πρόταση "τόσο γρήγορα" στερείτε νοήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 5€η ανανεωση απο που μπορω να κανω; online? καταστημα; Δωστε και λινκ αν γινεται online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ Και από την εφαρμογή, αλλά και σε κατάστημα. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Στο f2g οταν το οριο του χρονου ομιλιας περασει το 80% στελνουν μηνυμα για ενημερωση ? Οχι δεν παρέχει αυτή την ενημέρωση :( Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ρε παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς σε οποιονδήποτε πάροχο στον κόσμο, να τελειώνουν τα MB τόσο γρήγορα όσο στη WIND;; :mad: Χτες στις 11 το πρωί έβαλα 10€ κάρτα, πήρα 1GB δώρο και μέχρι τις 11 το βράδυ, είχα ήδη φάει 300MB!!! Χωρίς να έχω δει βίντεο ή να κατεβάσω τίποτα, χωρίς να έχω κάνει speedtests, χωρίς κάποια εφαρμογή να έκανε ενημέρωση, με απλό σερφαρισμα μόνο (FB και Instagram επίσης)! Έχω την εντύπωση πως ειδικά αυτό το δώρο με την ανανέωση, τελειώνει πιο γρήγορα απ' όλα τα πακέτα της WIND. Μούφα... :down: Instagram !!! αρκεί για να σε ξετινάξει σε χρόνο 0. εγώ με cosmote έφαγα χώρις να το πάρω χαμπάρι 250mb !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 το fb τραβαει σα τρελό τα μβ. δες απ το data usage ποσα τραβαει η καθε εφαρμογή ;) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Τρωγονται τα ΜΒ είναι η αλήθεια είναι πανεύκολα. Το καλό είναι οτι η wind δίνει απλόχερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/ Και από την εφαρμογή, αλλά και σε κατάστημα. Sent from my XT1562 Ευχαριστω. Τελικα με καθε ανανεωση, διατηρεις το υπολοιπο για το επομενο 6μηνο, ή το πηγε και η wind οπως οι αλλοι στο 3μηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts