Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση όσο αφορά τα Magic number.την άλλη Ε δομάδα περιμένω τη κάρτα για να μπω στο f2g.το Magic number το πληρώνεις μια φορά 5€ και τέλος για ενα Magic number η πληρώνεις κάθε μήνα 5€;

Μια ερώτηση όσο αφορά τα Magic number.την άλλη Ε δομάδα περιμένω τη κάρτα για να μπω στο f2g.το Magic number το πληρώνεις μια φορά 5€ και τέλος για ενα Magic number η πληρώνεις κάθε μήνα 5€;

Δεν πληρώνεις για τα magic number

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε μια από τις sim που έχω και δεν πολυχρησιμοποιώ, λήγει το υπόλοιπο σε 10 μέρες.

Πρέπει να αγοράσω χρόνο 5 ή 10€ για να παραταθεί το παλιό και το νέο υπόλοιπο ή υπάρχει άλλη πρόταση;

Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών να καταγγείλω πως τα καταστήματα τους ζητάνε 5 ευρώ για την 4g sim που διαφημίζουν ότι παρέχουν δωρεάν για ΟΛΟΥΣ και τι μου είπανε;;

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι θέμα καταστήματος!!

Διαβάζετε εκει στην wind;;;; Αφου δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, σταματήστε τις ψεύτικες υποσχέσεις/διαφημίσεις.

Πήρα στην εξυπηρέτηση πελατών να καταγγείλω πως τα καταστήματα τους ζητάνε 5 ευρώ για την 4g sim που διαφημίζουν ότι παρέχουν δωρεάν για ΟΛΟΥΣ και τι μου είπανε;;

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι θέμα καταστήματος!!

Διαβάζετε εκει στην wind;;;; Αφου δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, σταματήστε τις ψεύτικες υποσχέσεις/διαφημίσεις.

Μην το ψάχνεις, χαλάς την ώρα σου Wind είναι αυτή :mad: :mad:

Σκάς 5€ και κανείς την δουλειά σου, καλή ώρα σαν εμένα....

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείτε εύκολα να ζητήσετε τα λεφτά πίσω από τη νέα 4G SIM, σκαναροντας την απόδειξη μέσα από υπολογιστή και να τη στείλετε στη WIND. Θα μπουν 5€ κάρτα στον αριθμό σας, αρκεί να γράψετε και τα στοιχεία του κατόχου.

Το sms λεει βάλε καρτα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 μέρες και θα πάρεις δώρο 300 προς ολους για 15μέρες.

Αν έρθει το sms σήμερα 7/9 μέχρι πότε μπορώ να βάλω την κάρτα?

μέχρι της 8/9 η μέχρι της 9/9 που μου ακούγεται και λιγότερο?

Το sms λεει βάλε καρτα ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2 μέρες και θα πάρεις δώρο 300 προς ολους για 15μέρες.

Αν έρθει το sms σήμερα 7/9 μέχρι πότε μπορώ να βάλω την κάρτα?

μέχρι της 8/9 η μέχρι της 9/9 που μου ακούγεται και λιγότερο?

Προφανώς έχεις βάλει κάρτα το τελευταίο τρίμηνο. Μετά από 3 μήνες μετά την τελευταία κάρτα, η Wind σταματά αυτά τα περιοδικά sms.

Προφανώς και έως μεθαύριο Παρασκευή 9/9

http://i66.tinypic.com/esolqd.png

Παιδιά έβαλα προχτές μετα απο πολυ καιρο πεντε ευρώ στο φ2γ.

Υπάρχει κάποιο μπόνους για Ίντερνετ να ενεργοποιήσω δωρεάν, σαν αυτα που δίνουν για καλοκαίρι πχ;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Ρωτάω γιατι εχω καιρο να βάλω κάρτα και δεν παρακολουθούσα τις προσφορές

Μπορεί κάποιος να μου πει με μια κάρτα των

10 ευρώ ποιο είναι το ανώτερο όριο λεπτών που μπορεί να πετύχει. Εχω ξανα ρωτήσει αλλα δεν

Πήρα κάποια απάντηση. Εγω εχω ειδική προσφορά και τώρα θελω να πάρω τον άντρα νου απο συμβόλαιο COSMOTE και θελω να τον βάλω στο f2g. Απλά για να μην με βρίζει μετά θελω να ξέρω τι μπορώ να εχω σε λεπτά με μια κάρτα των 10€.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χτες με έπρηξαν στην κυριολεξία στα τηλέφωνα, από τη wind. Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα!!

Με ένα ψάξιμο στο net, είδα ότι χρεώνουν κάθε κλήση απο αυτό τον αριθμό 0.5€!!!

Δεν έχει σημασία που η κλήση είναι από αυτούς, η χρέωση γίνεται σε μας.

Huawei Nova 5T

Υπάρχει κάποιο μπόνους για Ίντερνετ να ενεργοποιήσω δωρεάν, σαν αυτα που δίνουν για καλοκαίρι πχ;

Νομίζω μόνο τα log n win τώρα.

10 ευρώ ποιο είναι το ανώτερο όριο λεπτών που μπορεί να πετύχει. Εχω ξανα ρωτήσει αλλα δεν

Πήρα κάποια απάντηση. Εγω εχω ειδική προσφορά και τώρα θελω να πάρω τον άντρα νου απο συμβόλαιο COSMOTE και θελω να τον βάλω στο f2g. Απλά για να μην με βρίζει μετά θελω να ξέρω τι μπορώ να εχω σε λεπτά με μια κάρτα των 10€.

Το πακέτο που αγοράζω (μέσω της εφαρμογής) τους τελευταίους μήνες με 5€ είναι 300' προς όλους και 200' Wind/Q

Χτες με έπρηξαν στην κυριολεξία στα τηλέφωνα, από τη wind. Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα!!

Με ένα ψάξιμο στο net, είδα ότι χρεώνουν κάθε κλήση απο αυτό τον αριθμό 0.5€!!!

Δεν έχει σημασία που η κλήση είναι από αυτούς, η χρέωση γίνεται σε ς σμας.

Ότι χαζομάρα θες μπορείς να βρεις στο internet

Μέχρι ότι τάχα μου θα χρεωθείς για εισερχόμενη κλήση .

Τι να πω... Πάντως, για να επιμένουν τόσες ώρες, δε μπορώ να πω ότι δεν έχει μια βάση...

Huawei Nova 5T

1 επιλογή

(200 σε όλους +120 wind or q+120 SMS to wind or q =5. 04€)+(100 all+60wind or q+60 SMS wind or q=2. 02€)(20allx4 εβδομάδες =80)

σύνολο. 380 σε όλους, 180 σε wind η q, 180 SMS wind or q =7. 06 ευρώ για 30 μέρες.

2η επιλογη

(600wind. Q+600 SMS wind. Q+120wind. Q +120sms wind. Q)+(300wind. Q+300sms wind. Q+60 wind. Q+60sms wind. Q) +(30χ4 εβδομάδες =120wind. Q)

Σύνολο 1200 σε wind. Q, 1080 SMS wind. Q =7. 06 ευρώ για 30 μέρες.

Μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο app του f2g.

Κι εγώ χαζομάρες τα νόμιζα μέχρι που ξεκίνησα ένα φεγγάρι να χρεώνομαι για εισερχόμενα μηνύματα!

Κι εγώ χαζομάρες τα νόμιζα μέχρι που ξεκίνησα ένα φεγγάρι να χρεώνομαι για εισερχόμενα μηνύματα!

Άλλο τα SMS, άλλο οι κλήσεις...

Μέσα στην εφαρμογή του F2G για κινητά, υπάρχει κρυφό πακέτο που με 5€ δίνει 300' προς όλους και 200' προς WIND.

Την ίδια μέρα που θα αγοράσει το πακέτο, μπαίνει στο site του F2G, κάνει Log in με τον ίδιο λογαριασμό που έχει και στην εφαρμογή και πάει στην κατηγορία Πακέτα Turbo και αγοράζει ένα πακέτο Turbo που με 2€ δίνει άλλα 200' προς όλους (έχει και λίγα προς WIND, αλλά μόνο για 15 μέρες). Επίσης, μπορεί κάθε μήνα να έχει 80' προς όλους από το Log n Win (επιλέγει κάθε 7 μέρες το πακέτο που δίνει 20' προς όλους).

Άρα έχουμε στο σύνολο, με 7,06€:

580' προς Ολους

200' προς WIND.

Σε περίπτωση όμως που τα πακέτα Turbo ΔΕΝ ξεκλειδωσουν, γιατί δεν το έχω δοκιμάσει (έχω φοιτητικό και δε με απασχολεί), ας πάει στην κατηγορία More να αγοράσει με 2€ τα 100' προς όλους, άρα θα μιλάμε για σύνολο:

480' προς όλους

200' προς WIND

* Με μερικά bonus είναι λίγο παραπάνω τα προς WIND, αλλά μόνο για 15 μέρες.

** Η ελάχιστη χρέωση όμως είναι 3 λεπτά και μετά ανά δευτερόλεπτο. Στο συμβόλαιο είναι ανά λεπτό, οπότε μετά μην ψάχνει τι έγινε.

*** Τα Log n Win πακέτα, νομίζω ενεργοποιουνται ακόμα και με κάρτα των 5€, αν κάποια φορά δε θέλει να βάλει 10. Ισχύουν για 30 μέρες, μετά την τελευταία κάρτα.

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/f2g-turbo-button/

Edited by MitsosDaBest13

To log&win δίνει 150ΜΒ για 7 μέρες.

Τα πακετα turbo με 2 € 200λεπτα μπορεις να τα βαλεις μεχρι 2 φορες στην καθε ανανεωση;

Ειναι για 15 η για 30 μερες;

Και ποια λεπτα σου τρωει πρωτα απο το βασικο πακετο η απο το turbo;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova