Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To 1GB δώρο δεν το δίνει με ανανέωση απο κάρτα απο το περίπτερο.Πρέπει να περαστεί το ποσό ή σε κατάστημα ή με online ανανέωση.

Ναι, εννοείται αυτό. Καλά κάνεις και το επισημαίνεις, μήπως δεν το ξέρει ο φίλος.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Μου ήρθε Αυτό...

500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,44€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 22/06

Εάν δεν το ενεργοποιήσουμε το χάνουμε ή είναι μόνο για μία φορά...???

Μου ήρθε Αυτό...

500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,44€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 22/06

Εάν δεν το ενεργοποιήσουμε το χάνουμε ή είναι μόνο για μία φορά...???

Αυτές οι προσφορές είναι μόνο για την φορά που σου ήρθε το μήνυμα και μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέχρι την ημέρα που σου γράφει. Αν σου χρειάζονται πάντως είναι πολύ καλή προσφορά.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Αυτές οι προσφορές είναι μόνο για την φορά που σου ήρθε το μήνυμα και μπορείς να την ενεργοποιήσεις μέχρι την ημέρα που σου γράφει. Αν σου χρειάζονται πάντως είναι πολύ καλή προσφορά.

Ειναι για πάντα ή μονο για ενα μήνα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στο Λουξεμβούργο για να γίνει επαλήθευση του κινητού μου και θα ήθελα να ξέρω περίπου το κόστος.

Ισχύει ότι και στο roaming όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό;

Δηλαδή σου αφαιρεί χρόνο από το πακέτο σου + 0,06-0,07 ευρώ/λεπτό ομιλίας όπως ισχύει από 30/4 και μετά;

Σε αυτό το θέμα θα ανεβαίνουν οι ανανεώσεις των χαρτών κάλυψης σε 3g / 4g που ανεβάζουν στις επίσημες σελίδες τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6768450#post6768450

(Το παλαιό θέμα “Σύγκριση χαρτών κάλυψης κινητής τηλεφωνίας” δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία και δεν θα ανανεώνονται οι χάρτες).

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ! Στείλε δωρεάν SMS “1” στο 1209 & απόλαυσε δωρεάν 1GB mobile internet για καλό 3ήμερο γεμάτο σερφάρισμα, ήλιο & παραλία!

* Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους F2G συνδρομητές & ενεργοποιείται με δωρεάν αποστολή SMS “1” στο 1209. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση & κατανάλωση από 18.06.2016 (00.01 πμ) έως 20.06.2016 (23.59 μμ). Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€. Το δωρεάν 1GB καταναλώνεται πρώτο από οποιαδήποτε άλλα ΜΒ από ενεργοποιημένα πακέτα ή Bonus με κατανάλωση ανά 1ΚΒ.

Ειναι για πάντα ή μονο για ενα μήνα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνήθως είναι προσφορές που στέλνουν τυχαία και ισχύουν για ενεργοποίηση μέχρι την ημερομηνία που γράφει στο μήνυμα και για διάρκεια 1 μήνα. Αν είσαι από τους τυχερούς που σου έρθει το μήνυμα και χρειάζεσαι το πακέτο το ενεργοποιείς. Αλλιώς περιμένεις το επόμενο...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

εμενα δε μου ερχονται ποτέ οι προσφορες αυτες

Καλησπέρα έχω έναν αριθμό καρτοκινητης wind τι ισχύει με τους magic number; χρειάζεται κάτι; γιατί μπήκα χθες και ενώ πριν από κάποιο διάστημα είχα κατοχυρώσει δύο αριθμούς τωρσ εξαφανίστηκαν

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΩΡΟ! ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ! Στείλε δωρεάν SMS “1” στο 1209 & απόλαυσε δωρεάν 1GB mobile internet για καλό 3ήμερο γεμάτο σερφάρισμα, ήλιο & παραλία!

* Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους F2G συνδρομητές & ενεργοποιείται με δωρεάν αποστολή SMS “1” στο 1209. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποίηση & κατανάλωση από 18.06.2016 (00.01 πμ) έως 20.06.2016 (23.59 μμ). Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, χρειάζεται ελάχιστο υπόλοιπο ίσο με 0,01€. Το δωρεάν 1GB καταναλώνεται πρώτο από οποιαδήποτε άλλα ΜΒ από ενεργοποιημένα πακέτα ή Bonus με κατανάλωση ανά 1ΚΒ.

Μου βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά αυτή την περίοδο.

Μου βγάζει δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά αυτή την περίοδο.

Το υπογράμμισα, η ενεργοποίηση γίνεται από τις 18/6. Σε 1 ωρίτσα και κάτι θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

Οι προσφορές παιδιά ενδεχομένως να μην σας έρχονται επειδή δεν γραφτηκατε στο newsletter του f2go εμένα μου ήρθε μέσω email και όχι sms

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα έχω έναν αριθμό καρτοκινητης wind τι ισχύει με τους magic number; χρειάζεται κάτι; γιατί μπήκα χθες και ενώ πριν από κάποιο διάστημα είχα κατοχυρώσει δύο αριθμούς τωρσ εξαφανίστηκαν

Πρέπει οι 3 αριθμοί να είναι wind και εσύ κάθε μήνα να μάζεις πάνω από 10 ευρώ ώστε να έχεις τα 1500' δωρεαν!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160617/5107aa163e32482153fcd342e50c43b9.jpg το ένα γιγα για το σκ το ένα μήνυμα λέει το πήρα το επόμενο όχι! Τι πίνουν εκεί στην wind? ? Πρέπει να πάει δώδεκα η ώρα σήμερα;

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Το υπογράμμισα, η ενεργοποίηση γίνεται από τις 18/6. Σε 1 ωρίτσα και κάτι θα μπορείς να το ενεργοποιήσεις.

Μου ξέφυγε. Σε ευχαριστώ.

Ααα άμα δηλαδή ένα μήνα δεν βάλεις ούτε 5 ευρώ πρέπει να το κάνεις ξανά από την αρχή;

Δεν το κάνεις ξανά από την αρχή. Απλώς δεν είναι διαθέσιμος ο χρόνος ομιλίας, προς τα νούμερα που έχεις ορίσει.

Καλημερα στην παρεα μιας και σημερα δεν λειτουργει το chat στο σαιτ του f2g ειπα να ρωτησω & εδω αν καποιος ξερει , Εχω το f2g2 χροναι και ζαμανια και καθε φορα που εβαζα 10€ επερνα δωρο 300' προς ολους και 1gb ιντερνετ και ενεργοποιουσε και τα 1500 προς magic number και στο 10€ μου εμεναν 8,93 € , σημερα μετα απο ανανεωση 10€ και εχωντας και υπολοιπο 2,19 € μου εμειναν ΜΟΝΟ 6,12€ ΓΙΑΤΙ ?? Τι συνεβει τι αλλαξε γιατι μου εφαγε τα 5 € ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση σας !!
ΝΙΚΟΣ

Καλημερα στην παρεα μιας και σημερα δεν λειτουργει το chat στο σαιτ του f2g ειπα να ρωτησω & εδω αν καποιος ξερει , Εχω το f2g2 χροναι και ζαμανια και καθε φορα που εβαζα 10€ επερνα δωρο 300' προς ολους και 1gb ιντερνετ και ενεργοποιουσε και τα 1500 προς magic number και στο 10€ μου εμεναν 8,93 € , σημερα μετα απο ανανεωση 10€ και εχωντας και υπολοιπο 2,19 € μου εμειναν ΜΟΝΟ 6,12€ ΓΙΑΤΙ ?? Τι συνεβει τι αλλαξε γιατι μου εφαγε τα 5 € ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την απαντηση σας !!

Είναι ετήσιο τέλος που σου κρατά μία φορά, και σου δίνει 300' προς όλους με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω

Καλησπέρα.Απο τον Φεβρουάριο και μετά όσοι έχουμε την προσφορά με τα 300',υπάρχει ένα ετήσιο τέλος των 5€ ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε την προσφορά.Αν έβαλες κάρτα τους προηγούμενους μήνες και σου κράτησε τότε τα 5€,δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταιει..

Είναι ετήσιο τέλος που σου κρατά μία φορά, και σου δίνει 300' προς όλους με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω

Σου πήρε λογικά το 5ευρω ετησιο εφάπαξ για την προσφορά 300' προς όλους με ανανέωση 10 ευρώ.

Καλα τοσα χρονια το εχω με τα ιδια δωρα καθε φορα , ξαφνικα τωρα ξαναπληρωνο τα πληρωμενα ??

ΝΙΚΟΣ

Καλα τοσα χρονια το εχω με τα ιδια δωρα καθε φορα , ξαφνικα τωρα ξαναπληρωνο τα πληρωμενα ??

Από αρχές του έτους, αποφάσισε να χρεώνει την συγκεκριμένη παροχή (300' με ανανέωση 10€) 5€ το χρόνο. Είχε ειδοποιήσει πως όποιος δεν συμφωνεί μπορεί απλά να διαγραφεί από το bonus. Λογικά θα σου ήρθε κάποιο sms που το έλεγε.

Sent from my XT1562

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova