Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, αν παρω μια κάρτα f2g για να εχω 1gb τον μηνα ποσό πρεπει να πληρώνω ανα μηνα? υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά?

Αν δεν είσαι στο free2surf που δίνει 1GB με ανανέωση ("κάρτα") 10€,

τότε με sms 60 στο 12410 έχεις 1GB με 4,40€.

Ισχύει για όλους στο free2go.

Αν δεν είσαι στο free2surf που δίνει 1GB με ανανέωση ("κάρτα") 10€,

τότε με sms 60 στο 12410 έχεις 1GB με 4,40€.

Ισχύει για όλους στο free2go.

Ωπα λιγο γιατι χαθηκαμε. Απο πότε το free2surf δινει 1 gb με ανανεωση 10 ευρω?

1 γιγα μπονους με ανανεωση 10 ευρω δινεται σε καθε ανανεωση απο 10 ευρω και πανω αν αυτη γινει online ή σε καταστημα.Ισχυει για νεους και παλιους ως ανακλησεως απο την εταιρια

Η προσφορα free2surf ισχυει για συνδρομητες που την ενεργοποιησαν μεχρι τον απριλη του 13 και δινει 500 mb με ανανεωση 10-19 ευρω και 1,5 γιγα απο 20 ευρω και πανω. Νεος συνδρομητης δεν μπορει να μπει στο free2surf πλεον.

Αρα η σωστη απαντηση στην ερωτηση του ababapanos ειναι: ή παιρνεις 1 γιγα με την ανανεωση 10+ online ή απο κατάστημα (και τα λεφτα μενουν στην καρτα)

ή α)κανεις μικροτερη ανανεωση - β) χρησιμοποιεις τυχον υπόλοιπο, και αγοράζεις το πακετο με τα 4,4 που αναφερθηκε ή το gigasurf με 5 ευρω από το site ή το app του f2g

Edited by kmpatra

Ωπα λιγο γιατι χαθηκαμε. Απο πότε το free2surf δινει 1 gb με ανανεωση 10 ευρω?

1 γιγα μπονους με ανανεωση 10 ευρω δινεται σε καθε ανανεωση απο 10 ευρω και πανω αν αυτη γινει online ή σε καταστημα.Ισχυει για νεους και παλιους ως ανακλησεως απο την εταιρια

Η προσφορα free2surf ισχυει για συνδρομητες που την ενεργοποιησαν μεχρι τον απριλη του 13 και δινει 500 mb με ανανεωση 10-19 ευρω και 1 γιγα απο 20 ευρω και πανω. Νεος συνδρομητης δεν μπορει να μπει στο free2surf πλεον.

Αρα η σωστη απαντηση στην ερωτηση του ababapanos ειναι: ή παιρνεις 1 γιγα με την ανανεωση 10+ online ή απο κατάστημα (και τα λεφτα μενουν στην καρτα)

ή α)κανεις μικροτερη ανανεωση - β) χρησιμοποιεις τυχον υπόλοιπο, και αγοράζεις το πακετο με τα 4,4 που αναφερθηκε ή το gigasurf με 5 ευρω από το site ή το app του f2g

Αυτό λες;:

https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias/

Δλδ 1GB αποδίδεται σε κάθε ανανέωση ("κάρτα") ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 16ΨΗΦΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ (από περίπτερο ή ξυστό)?

Και με περίπτερο ή ξυστό αποδίδεται 1GB ΚΑΙ ΣΕ 16ΨΗΦΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΝΟ σε όσους είναι γραμμένοι στο free2surf?

Κατάλαβα καλά;

Ή ΜΟΝΟ 500ΜΒ στο free2surf με κάρτα από περίπτερο (ή ξυστό, όσα υπάρχουν ακόμα);

https://www.facebook.com/permalink.php?id=168980533147619&story_fbid=480429835336019

Αυτό https://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/bonus-f2g/free2surf/ γιατί δε βγάζει τίποτα;

Ισχύει ακόμα το free2surf KAI ΓΙΑ 16ΨΗΦΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ;

Edited by jimmiss

Γιατι ρωτας παλι αφου τα λινκ που βαζεις τα γραφουν ολα...Εξηγησα πριν τι παιρνεις,με τι ανανεωση και απο που...τα λινκ που βαζεις τα επιβεβαιωνουν. 16ψηφιος κωδικος και κωδικος απο περιπτερο ειναι το ιδιο,δεν θεωρειται online ανανεωση η εισαγωγη 16ψηφιου στο site. Εσυ μαλιστα που παρακολουθεις το θεμα και γραφεις τοσο καιρο αποκλειεται να μην το εχεις δει.Εχει γραφτει πολλες φορες. Απ'οσο ξερω,για να σου φυγει και η απορια,με 16ψηφιο απο περιπτερο δεν παιρνεις μπονους ανανεωσης 1 gb.Αλλωστε τα λινκ διευκρινιζουν τους τροπους. Για τους παλιους free2surf με 10 ευρω (το ξαναλεω) 500 mb μπαινουν,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το δινει η ανανεωση με 16ψηφιο. Επειδη ίδια προσφορα ουσιαστικά είναι το free2talk, εφόσον με 16ψηφιο δίνονται τα 300' του free2talk,λογικά θα δίνονται και τα 500 mb του free2surf.Και παλι το λινκ εδω δεν διευκρινιζει (αλλωστε δεν θυμαμαι πριν τις 25/4/13 να υπηρχε δυνατοτητα online ανανέωσης,οταν βγηκε το free2surf/free2talk μαλλον δεν υπηρχε) οποτε σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει περιορισμος. Edited by kmpatra

Παιδια για τα magic numbers αμα εχεις 0€ και βαζοντας καρτα καθε 6μηνο γινεται να παιρνω τα λεπτα κανονικα και να κανω κλησεις; Πειτε μου λιγο τι ισχυει. Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια για τα magic numbers αμα εχεις 0€ και βαζοντας καρτα καθε 6μηνο γινεται να παιρνω τα λεπτα κανονικα και να κανω κλησεις; Πειτε μου λιγο τι ισχυει.

Πρέπει να βάλεις 3 μήνες συνεχόμενους κάρτα ώστε να ενεργοποιηθούν και οι 3 αριθμοί. Και μετά να βάζεις τουλάχιστον 5€ κάθε μήνα για να ενεργοποιηθούν.

Άρα αυτό που θες σε γίνεται.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Πρέπει να βάλεις 3 μήνες συνεχόμενους κάρτα ώστε να ενεργοποιηθούν και οι 3 αριθμοί. Και μετά να βάζεις τουλάχιστον 5€ κάθε μήνα για να ενεργοποιηθούν.

Άρα αυτό που θες σε γίνεται.

Εγω ενεργοποιησει ηδη και ολα οκ.Εγω λεω να μην βαζω και να παιρνω λεπτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης οταν μπαινω στο my wind free to go και παω δες αναλυτικα τα πακετα σου μου λεει στο κατω τις σελιδας τα online ενεργοποιημενα μου πακετα και απο κατω εχει τα πακετα και το lod and win ποτε ληγουνε αλλα μου εμφανιζει και το free to all αλλα δεν το εχω ενεργοποιημενο και εγω εχω επιλεξει ως δωρο το free to surf γιατι μου το εμφανιζει αυτο; .

επισης το log and win εμενα μου λεει οτι ληγει 2/6 αυτο σημαινει οτι θα ληξει στις 2/6 στις 12 το βραδυ; ή ακριβως 7 ημερες χρονικα απο την ωρα που το ενεργοποιησα; πχ 13:44 που το ενεργοποιησα σημερα ; αρα 2/6 στις 13:44 , αρα εμενα θα μου δωσει την επιλογη για ενεργοποιηση το νεου log and win στις 3/6 ή μολις ληξει το πακετο στις 2/6 ; .

Εγω ενεργοποιησει ηδη και ολα οκ.Εγω λεω να μην βαζω και να παιρνω λεπτα.

Όχι δεν γίνεται.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Γεια σας παιδια.Εχω εναν αριθμο f2go εδω και 3 χρονια περιπου με την προσφορα εκεινη που βαζεις 10 ευρω με δινει 300 λεπτα και τα 10 ευρω μενουν στον λογαριασμο.Το κυριο νουμερο μου ειναι σε συμβολαιο της wind με αλλα δυο νουμερα.Το συμβολαιο πληροφοριακα ειναι το αστερακι του στρατου για οποιον γνωριζει.Πηγα σε ενα καταστηνα της wind και πηρα και τηλ. μετα για επιβεβαιωση για να τους πω αν γινεται να καταργησω την μια συνδεση με τον κυριο αριθμο μου απο το συμβολαιο και να μεταφερω το νουμερο στο f2go.Η απαντηση ηταν μπορει να γινει αλλα σε καινουργια καρτα-συνδεση f2go και οχι σε αυτην που εχω με την συγκεκριμενη προσφορα.Ηθελα να ρωτησω αν οντως ισχυει η με δουλευουν

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ερώτηση κ από εμένα γιατί δεν βγάζω άκρη ειλικρινά

Με f2g στην Κύπρο μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΒ μου;

Αν όχι τι πακέτο ίντερνετ υπάρχει (αν υπαρχει) που μπορώ να ενεργοποιήσω;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

επισης το log and win εμενα μου λεει οτι ληγει 2/6 αυτο σημαινει οτι θα ληξει στις 2/6 στις 12 το βραδυ; ή ακριβως 7 ημερες χρονικα απο την ωρα που το ενεργοποιησα; πχ 13:44 που το ενεργοποιησα σημερα ; αρα 2/6 στις 13:44 , αρα εμενα θα μου δωσει την επιλογη για ενεργοποιηση το νεου log and win στις 3/6 ή μολις ληξει το πακετο στις 2/6 ; .

Την ίδια μέρα που σου λέει ότι λήγει μπορείς να ενεργοποιήσεις το νέο ,έτσι θα έχεις και τα υπόλοιπα απο το δωρο μαζί με το νέο για την ίδια μέρα.Δοκιμασε το και βλέπεις.

Γεια σας παιδια.Εχω εναν αριθμο f2go εδω και 3 χρονια περιπου με την προσφορα εκεινη που βαζεις 10 ευρω με δινει 300 λεπτα και τα 10 ευρω μενουν στον λογαριασμο.Το κυριο νουμερο μου ειναι σε συμβολαιο της wind με αλλα δυο νουμερα.Το συμβολαιο πληροφοριακα ειναι το αστερακι του στρατου για οποιον γνωριζει.Πηγα σε ενα καταστηνα της wind και πηρα και τηλ. μετα για επιβεβαιωση για να τους πω αν γινεται να καταργησω την μια συνδεση με τον κυριο αριθμο μου απο το συμβολαιο και να μεταφερω το νουμερο στο f2go.Η απαντηση ηταν μπορει να γινει αλλα σε καινουργια καρτα-συνδεση f2go και οχι σε αυτην που εχω με την συγκεκριμενη προσφορα.Ηθελα να ρωτησω αν οντως ισχυει η με δουλευουν

Εγω φιλε το εκανα χωρις προβλημα κανονικα δεν ξερω μηπως το αλλαξαν τωρα

Την ίδια μέρα που σου λέει ότι λήγει μπορείς να ενεργοποιήσεις το νέο ,έτσι θα έχεις και τα υπόλοιπα απο το δωρο μαζί με το νέο για την ίδια μέρα.Δοκιμασε το και βλέπεις.

αρα θα αθροιστουνε ολα και θα μπορω να τα καταναλωσω ολα μαζι την ιδια ημερα; και αμα τα καταναλωσω θα τρωει απο τα νεα mb του log and win και δεν θα χρεωσει; αλλα τι ωρα θα μπορω να το ενεργοποιησω το δευτερο log and wind ;

Εγω φιλε το εκανα χωρις προβλημα κανονικα δεν ξερω μηπως το αλλαξαν τωρα

αν κατάλαβα καλα θελει στο κυριο νουμερο που ερχεται απο το συμβολαιο του στρατου να εχει την προσφορα των 300' με 10 ευρω ανανέωση. Αυτό φυσικά δεν γίνεται,το νούμερο αυτό θα γίνει όντως νέο f2g,ανεξάρτητο από αυτό που ήδη έχει.Δεν λειτουργεί η καρτοκινητη οπως ορισμενες συνδεσεις συμβολαιου που είναι ας πούμε "ομαδικές/οικογενειακές",που μπορεί να λαμβάνει κάποιος ενα λογαριασμό για πάνω από ενα νούμερο (επι της ουσίας το κάθε νούμερο ξεχωριστό συμβόλαιο είναι πάλι). Η συγκεκριμένη προσφορά του f2g στο μεταξύ δινόταν σε όσους την ενεργοποίησαν ως 25/4/13.

Βέβαια,τελευταία η wind δίνει την προσφορά αυτή (με χρέωση 5 ευρώ για ένα χρόνο) στέλνοντας sms σε συγκεκριμένους συνδρομητές. Aν στο νέο πλεον προερχόμενο από το συμβόλαιο f2g του έρθει το ανάλογο μήνυμα καλώς,θα την έχει την προσφορά.

Κατά καιρούς διαβάζω posts για sms με προσφορές από τη Wind.

πχ 1000 στο 1264 ή αποστολή μηνυμάτων στο 12410.

Είμαι συνδρομητής F2G από τον Απρίλιο 2013 (με F2G Bonus) και δεν έχω λάβει ΠΟΤΕ κάποιο sms με προσφορά από την Wind. Πριν από έναν χρόνο επικοινώνησα μέσω chat, άλλαξα τις ρυθμίσεις επικοινωνίας αλλά δεν έγινε τίποτα.

Μόλις σήμερα ξανά ανάφερα το πρόβλημά μου στο chat και πάλι ως απάντηση πήρα την αλλαγή των ρυθμίσεων επικοινωνίας.

>My F2G >MY ACCOUNT >ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επιθυμώ να δέχομαι από τη WIND Ελλάς και τις εταιρείες που ενεργούν για λογαριασμό της, επικοινωνίες μέσω τηλεφώνου, αυτόματης κλήσης, SMS, MMS για σκοπούς εμπορικής έρευνας ή/και εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών

Μπορεί να φταίει κάτι άλλο;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Εμενα τα μηνύματα προσφορών απο το 12410 σταμάτησαν μολις πειραξα τις εν λογω ρυθμίσεις (σε q και f2g) πριν 2 χρόνια. Καθε προσπάθεια να αλλάξω τις ρυθμίσεις αυτες δεν είχε αποτέλεσμα,τα μηνύματα δεν επέστρεψαν ποτέ. Εστειλα επανελλειμένα μηνύματα στη φόρμα, καμμία απάντηση, στο chat δίνουν την ίδια απάντηση που πήρες και εσύ. Προφανώς φταίει κάτι άλλο ή και η ίδια η ρύθμιση που μάλλον κάποιο θέμα έχει. Οι ίδιοι χειροκίνητα δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το ενεργοποιήσουν. Σε νεώτερο q που δεν έχω ακουμπήσει τις ρυθμίσεις,έρχονται κανονικά τα μηνύματα. Μένει να δω για ποσο καιρό,για να επιβεβαιώσω 1000 τα εκατό οτι ειναι οι ρυθμίσεις.

αρα θα αθροιστουνε ολα και θα μπορω να τα καταναλωσω ολα μαζι την ιδια ημερα; και αμα τα καταναλωσω θα τρωει απο τα νεα mb του log and win και δεν θα χρεωσει; αλλα τι ωρα θα μπορω να το ενεργοποιησω το δευτερο log and wind ;
00:01 στις 2 Ιουνίου.

Και τώρα, ας γελάσουμε λίγο:

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=427

Δε φτάνει που το καρτέλ καλά κρατεί (γνωστό τοις πάσι), αλλά η Wind πρωτοτυπεί, αρχίζοντας να "πειράζει" και τη χρονική διάρκεια ισχύος των πακέτων.

Έλεος πια..για όσους βαριούνται να διαβάσουν το σημαντικό είναι οτι η φοιτητική/ειδική προσφορά έχει πλέον διάρκεια 25 μέρες :wacko::wacko::wacko:

Έλεος πια..για όσους βαριούνται να διαβάσουν το σημαντικό είναι οτι η φοιτητική/ειδική προσφορά έχει πλέον διάρκεια 25 μέρες :wacko::wacko::wacko:

Εκτός αυτού, η τιμή του εθνικού SMS, ανέρχεται στα 0,19€ (ξεφτίλα). Πέντε μηνύματα να στείλεις όλο το μήνα, θα σου "τρώει" σχεδόν 1€ (0,95€ για την ακρίβεια). Και να σκεφτείς, ότι στην πραγματικότητα, τα SMS, δεν κοστίζουν σχεδόν τίποτα στις εταιρείες.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova