Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήρθε σε κανένα/καμιά σας κανένα από τα προσωπικά πακέτα προσφοράς της Wind με ενεργοποίηση στο 12410;

Συνήθως έρχονται τέλη κάθε μήνα:

1. 200΄ όλους και 1GB με 3€ (21)

2. 300΄όλους και 20sms με 3€ (11)

3. 500΄όλους και 50sms με 4,4€ (12)

4. 700' όλους με 7€ (15)

Το τρίτο χθες..

Άρα η 3. {500΄όλους και 50sms με 4,4€ (12)} ήρθε [σε όσους ήταν να'ρθει] χτες 23/5 για ενεργοποίηση ως 30/5 (αφού 7ημερο προθεσμία δίνει η Wind σε αυτές τις προσφορές).

Αναμένουμε και τις υπόλοιπες σήμερα/αύριο/μεθαύριο.

Αν έχετε πάρει κάποια άλλη προσφορά από τις παραπάνω για ενεργοποίηση στο 12410, γράψτε τι δίνει και πως ενεργοποιείται. :)

Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα για κανένα απο αυτά τα πακέτα και έχω το νούμερο πάνω από 3 χρόνια. Παίζει ρόλο το πόσο συχνά ανανεώνεις ή έρχονται τυχαία τα μηνύματα; Πάντως απο αρχές του χρόνου άρχισα να το χρησιμοποιώ κανονικά σαν πρώτο νούμερο γιατί πριν την αναβάθμιση δεν έπιανε σήμα και έβαζα 5ευρη κάθε εξάμηνο.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

"2016 MEGA ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ & ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΠΟ 10€+ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ 300Λ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!"

Το έλαβα σήμερα το πρωί. Το λάβατε κι άλλοι; Αυτό σημαίνει ότι καταργήθηκε το bonus του 1GB σε κάθε ανανεώσω >10€ και ισχύει πλέον αυτό;

Αυτό το bonus είναι " στην πρώτη ανανέωση"

Το Bonus του 1 GB είναι στην πρώτη ανανέωση από κατάστημα ή online και προφανώς δεν καταργήθηκε.

Online ανανεώσεις κάνω πάντα και ποτέ δεν χρειάζεται 2η στον ίδιο μήνα. Υποθέτω ότι το έλαβαν/θα το λάβουν όλοι. Ωραία. Καλό είναι. Άντε να δώσουν και δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου σε άλλους αριθμούς όπως κάνει η Cosmote, γιατί θα φορτώσουμε λεφτά τα νούμερά μας που δεν θα ξοδεύονται...

edit: Μόλις μπήκα στο app και βλέπω ότι το υπόλοιπό μου έχει μειωθεί κατά 8€ σε σχέση με χθες! Τι είναι πάλι αυτό;

"Katerina

Γεια σου theo1973. Πώς μπορώ να σε βοηθήσω;

theo1973

Βλέπω το υπόλοιπό χρημάτων στον λογαριασμό μου να έχει μειωθεί κατά 8€ περίπου σε σχέση με χθες. Για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό;

Katerina

Καλησπέρα!Μπορώ να έχω τον αριθμό του κινητού σας παρακαλώ για να το ελέγξω;

theo1973

69XXXXXXXX

Katerina

Δώστε μου λίγο χρόνο να το κοιτάξω,ευχαριστώ.

Μετά από έλεγχο ,ήμερα 24/05 ,όπου λάβατε και μήνυμα ,ενεργοποιήθηκε η προσφορά των 300' στον λογαριασμό σας.Η προσφορά αυτή αποδόθηκε αυτόματα σε συγκεκριμένους συνδρομητές μέσω προωθητικής ενέργειας .

Με την προσφορά αυτή θα μπορείτε με κάθε πρώτη ανανέωση του μήνα αξίας 10€ για 1 χρόνο ,να λαμβάνετε απευθείας 300' προς όλους και τα 10€ θα μένουν στην κάρτα.

Για την ενεργοποίηση όμως την προσφοράς έχει αφαιρεθεί το ποσό των 8€ από το υπόλοιπο σας.

Αυτό έγινε μια μόνο φορά και δεν θα αφαιρεθεί ξανά ποσό για να λάβετε τα 300' κατά την διάρκεια των 12 μηνών .

theo1973

12 μήνες ισχύει ή μέχρι τέλος του 2016 που αναφέρει το SMS;

Katerina

Ναι συγνώμη έχετε δίκιο ,η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος του έτους κατόπιν νέου ελέγχου .

theo1973

Καλώς ευχαριστώ."

Παρά το ότι δεν μου αρέσει να ενεργοποιούνται "προσφορές" χωρίς τη συγκατάθεσή μου, εφόσον ούτως ή άλλως σκοπεύω να ανανεώνω λέω να την αφήσω γιατί λογιστικά με συμφέρει. Θα υπάρχει κάποια άλλη "παρενέργεια" στο μέλλον (απώλεια άλλου bonus π.χ.);

Edited by theo1973

Οχι δεν χάνεις κάτι άλλο,αλλά το ετήσιο τέλος για την συγκεκριμένη προσφορά, είναι 5 και όχι 8 ευρώ.

Online ανανεώσεις κάνω πάντα και ποτέ δεν χρειάζεται 2η στον ίδιο μήνα. Υποθέτω ότι το έλαβαν/θα το λάβουν όλοι. Ωραία. Καλό είναι. Άντε να δώσουν και δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου σε άλλους αριθμούς όπως κάνει η Cosmote, γιατί θα φορτώσουμε λεφτά τα νούμερά μας που δεν θα ξοδεύονται...

edit: Μόλις μπήκα στο app και βλέπω ότι το υπόλοιπό μου έχει μειωθεί κατά 8€ σε σχέση με χθες! Τι είναι πάλι αυτό;

Παρά το ότι δεν μου αρέσει να ενεργοποιούνται "προσφορές" χωρίς τη συγκατάθεσή μου, εφόσον ούτως ή άλλως σκοπεύω να ανανεώνω λέω να την αφήσω γιατί λογιστικά με συμφέρει. Θα υπάρχει κάποια άλλη "παρενέργεια" στο μέλλον (απώλεια άλλου bonus π.χ.);

Οχι,νομιζω θα μπορεις και 2 φορες το μηνα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Γεια σου φιλέ,το ίδιο είχα πάθει και εγώ πριν 1 μήνα. Μου τράβηξε 8€ με το έτσι θέλω!εγώ πάντως ζήτησα τα χρήματα πίσω απο το chat όπως και έγινε και βολευομαι με προσφορές που μου στέλνει κάθε τόσο η wind αλλά και η σύνδεση με το σταθερό που μου δίνει 120λεπτα το μήνα.

Ήρθε σε κανένα/καμιά σας κανένα από τα προσωπικά πακέτα προσφοράς της Wind με ενεργοποίηση στο 12410;

4. 700' όλους με 7€ (15)

Εμένα μου έχει έρθει (4 φορές νομίζω) το πρώτο, που είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει.

Όποτε έρχεται το ενεργοποιώ. Μακάρι να το έβαζαν στα κανονικά τους πακέτα.

Τους το έχω ζητήσει βέβαια, σε κάθε ευκαιρία που ζητάνε τη γνώμη μου...

Τελευταία φορά μου ήρθε 23/3 Ενώ πιο πριν τον Ιανουάριο.

Έστειλα έτσι για δοκιμή πριν από λίγο, τον αριθμό 21 στο 12410 και έλαβα το μήνυμα:

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Peace... Love... Freedom...

Οχι δεν χάνεις κάτι άλλο,αλλά το ετήσιο τέλος για την συγκεκριμένη προσφορά, είναι 5 και όχι 8 ευρώ.

Ε δεν ξέρω πόσα μου αφαιρέθηκαν; 8€. Το γράφω και στο chat που παρέθεσα και εμμέσως μου το επιβεβαιώνει η τύπισα στο support. Δεν ξέρω αν το 5ευρο που λες αφορά εκείνα τα free2chat που συζητάτε σε προηγούμενες σελίδες. Το f2g μου εμένα είναι καινούργιο (Δεκέμβριο του 2015 έγινε μετατροπή από καρτοσύνδεση) και δεν είχα ποτέ τέτοια.

Τι πρέπει να κάνω για να κάνω εγγραφή στο πρόγραμμα myWIND? Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει δεν βρέθηκαν συνδέσεις που να αφορούν το συγκεκριμένο συνδρομητή. Έχω παλιό νούμερο με 693 ίσως για αυτό?

Τι πρέπει να κάνω για να κάνω εγγραφή στο πρόγραμμα myWIND? Πάω να κάνω εγγραφή και μου λέει δεν βρέθηκαν συνδέσεις που να αφορούν το συγκεκριμένο συνδρομητή. Έχω παλιό νούμερο με 693 ίσως για αυτό?

Πρέπει να κάνεις το καρτοκινητή σου , συμβόλαιο .

Πρέπει να κάνεις το καρτοκινητή σου , συμβόλαιο .
Ευχαριστώ για την απάντηση. mywind είναι μόνο για τα συμβόλαια δηλαδή. Και κάτι ακόμα μου ήρθε μήνυμα από 54578 EROG: TO KAΛYTEPO AΠEPIOPIΣTO ΠEPIEXOMENO KAΘE EBΔOMAΔA ΣTO KINHTO ΣOY! ΓIA TPEΛH ΔIAΣKEΔAΣH!!!

Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό;

Edited by bynoname

Ευχαριστώ για την απάντηση. mywind είναι μόνο για τα συμβόλαια δηλαδή. Και κάτι ακόμα μου ήρθε μήνυμα από 54578 EROG: TO KAΛYTEPO AΠEPIOPIΣTO ΠEPIEXOMENO KAΘE EBΔOMAΔA ΣTO KINHTO ΣOY! ΓIA TPEΛH ΔIAΣKEΔAΣH!!!

Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει αυτό;

Όπως υπάρχει το mywind για συμβόλαια, υπάρχει και το myf2g για το καρτοκινητό σου.

4. 700' όλους με 7€ (15)

Το τρίτο χθες..

H 4 πριν λίγες μέρες.

1,2,3 δεν μου έχουν έρθει ποτέ.

Η σειρά που έρχονται τα sms προσφορών στο 12410 είναι η αντίστροφη της παραπάνω σειράς: Πρώτα έρχεται το 4. , μετά το 3. και τελευταίο κατά τα ακριβώς τέλη μήνα το 1.

Η καλύτερη προσφορά όλων (το 1.) μπορεί να έρθει και αυτή την Παρασκευή {σε όσους είναι να έρθει}.

Απλά, όσοι έχουν προθεσμία ενεργοποίησης με sms στο 12410 ως 30/5 δε θα πάρουν άλλο τέτοιο sms μέσα στον ίδιο μήνα, γιατί δεν μπορεί να "τρέχουν" 2 τέτοιες προσφορές της Wind που να είναι αλληλοεπικαλύπτόμενες.

Σε μένα τίποτα δεν έχει έρθει

Αυτά που γράφω είναι όσα μπορώ να διαπιστώσω από τα sms με ενεργοποίηση στο 12410 που παίρνω από τη Wind εδώ και 1,5 χρόνο.

Το σε ποιούς (target group) και με ποιό "αλγόριθμο" επιλέγονται αυτοί ΔΕΝ μπορώ να βγάλω άκρη.

Πάντως δεν έχει σχέση:

1) Ούτε αν έχουν μικρό ή μεγάλο € υπόλοιπο

2) Ούτε αν ανανεώνουν τακτικά (κάθε <2 μήνες ή περισσότερο).

Τελείως τυχαία φαίνεται οτι έρχονται δυστυχώς.

Σε μένα μόνο το παρακάτω, επανειλημμένες φορές και δεν έχει πετύχει να θέλω να ανανεώσω όταν μου έρχεται :wacko:

1) Δωρο 300Λ+50sms αν η επόμενη ανανέωση είναι 10 ευρώ και γίνει εντος 2 ημερών

I am the FireStarter

Μήπως δεν έρχονται γιατι έχω ζητήσει φραγή σε 5ψηφια, ζώδια κλπς Π@π@ρι3ς?

Ούτε σε εμένα έρχονται. Το μόνο που έλαβα ήταν η φοιτητική προσφορά. Τίποτε άλλο εδώ και 3-4 χρόνια. Βάζω 10€ κάθε 2 μήνες.

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπερα, αν παρω μια κάρτα f2g για να εχω 1gb τον μηνα ποσό πρεπει να πληρώνω ανα μηνα? υπάρχει κάποια τρέχουσα προσφορά?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova