Jump to content

paul_dj

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paul_dj

  1. Εγω ειχα προσφορα φοιτητικο στα 12€ χωρις να ειμαι φοιτητης. Με το που τελειωσαν τα 2 χρονια ,μου πηγαν το παγιο στα 24€! Πηγα να το μετατρεψω σε καρτα και μου ειπαν θελουν 30€! Ετσι εκανα φορητοτητα σε cu δωρεαν. Μολις περασουν 2-3 μηνες θα ξανακανω φορητοτητα σε f2go γιατι χρειαζομαι τα magic numbers
  2. Καλησπέρα στο forum, πήγα σήμερα στο κατάστημα της wind στη Ν.Ιωνία για αίτηση φορητότητας και μου ειπαν "το γνωστό" οτι μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου δεν υπάρχουν sim!Μήπως ξέρετε κάποιο κατάστημα εντος Αττικής που να έχει sim ή συμβαίνει σε όλα τα καταστήματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Εγώ απο wind καρτοσυνδεση πήγα σε cu μονο με 10€ τα οποία μένουν στη κάρτα, σιγά μην τους πληρωνα το 30αρι!και η ενεργοποίηση έγινε μόλις σε 1 μέρα!
  4. Ανακοινώθηκε απο cosmote και Vodafone οτι η διάρκεια των καρτοκινητων τους μεταβαίνει απο τις 90 στις 60 ημερες απο την ανανέωση, όπως έχει κ η wind,δεν συμφέρει πια για συναγερμό με καρτοκινητη Ελλάδος
  5. Αυτό μου απάντησαν μέσα απο το online chat της ιστοσελίδας τους: Αίτημα υποστήριξης Inter Telecom Inter Telecom 2017-12-04 11:53:44 Η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου είναι 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία (κλήση, sms, mobile internet). Όσο χρησιμοποιείτε την κάρτα, ανανεώνεται ο χρόνος λήξης. π.χ. Αν στείλετε έναν SMS στις 07/12/2017, τότε αυτόματα η ημερομηνία λήξης του χρόνου θα είναι 07/12/2018 (12 μήνες μετά). Στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον δεν έχετε πραγματοποιήσει κάποια χρεώσιμη κλήση ή άλλη υπηρεσία, το υπόλοιπό σας ισχύει έως 01/12/2018 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης η κάρτα είναι καλη μονο για κλήσεις, (χρησιμοποιει το δίκτυο της Vodafone) για SMS δεν κανει μιας που σου επιτρέπει μονο να στελνεις στον αγγλικό αριθμο
  6. Γεια σου φιλέ,το ίδιο είχα πάθει και εγώ πριν 1 μήνα. Μου τράβηξε 8€ με το έτσι θέλω!εγώ πάντως ζήτησα τα χρήματα πίσω απο το chat όπως και έγινε και βολευομαι με προσφορές που μου στέλνει κάθε τόσο η wind αλλά και η σύνδεση με το σταθερό που μου δίνει 120λεπτα το μήνα.
  7. Δεν ξέρω. Είχα νευριασει τόσο πολύ που μου τράβηξαν 8€με το έτσι θέλω που δεν έδωσα σημασία . Το μονο που μου είπε η κοπελα στο chat ηταν οτι ηταν η χρέωση για την καινούρια προσφορά (5ευρω εφάπαξ) αλλά αυτοι τράβηξαν 8€ !!!
  8. Μίλησα μέσω chat και η eleni μου είπε οτι τα χρήματα θα πιστωθουν σε 1μερα. Είπαμε καλη και οικονομική η wind αλλά όχι να κανει οτι θέλει!
  9. Μόλις πήρα τις βλάβες 8005000200 και μου ειπαν να πάρω το 1260! Με το ζόρι δηλαδή να χρεωθω χωρίς λογο! Σημείωση:έχω ενεργό log n win 150mb με επαρκή υπολοιπο!
  10. Είναι απίστευτη αυτή η wind. Ενώ είχα υπολοιπο 13,02€ τώρα έχω 5,02€! Να σημείωσω οτι δεν ειμαι παλιός freetalker και επίσης δεν έστειλα κανένα sms για να ενεργοποιησω την συγκεκριμένη προσφορά!!!
  11. Μου ήρθε αυτό το sms πριν λίγο:2016 MEGA ΠPOΣΦOPA! AΠO ΣHMEPA & MEXPI TO TEΛOΣ TOY 2016, ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH AΠO 10E+ KAΘE MHNA ΘA EXEIΣ ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ΣTHN EΛΛAΔA ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN! Φοβερό !ισχυει οτι επειδή η ανανεωση είναι 10€+ παίρνω και 1GB δώρο?
  12. Συγγνώμη αλλά το κατάστημα που μου ζήτησε το 5ευρω για την αλλαγή της κάρτας σε 4g ήταν το κατάστημα της wind στο Ν.Ηράκλειο (τερμα Πευκων) θα προσπαθήσω στο κατάστημα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω στη Βυζαντίου. Ευχαριστώ πολύ!
  13. Καλησπέρα. Μια γρήγορη ερώτηση για οποίον ξέρει και μπορεί να με βοηθήσει. Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα της wind στην Ν.Ιωνία. Ζήτησα να μου αλλάξουν την κάρτα sim του καρτοκινητού μου σε 4G και μου είπαν ότι ή προσφορά έληξε τέλος Φεβρουαρίου και ότι τώρα χρεώνεται 5 €. Νευριασα και έφυγα. Ξέρει κανείς αν επίσημα ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ
  14. Καλησπέρα...το έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ αλλά κανείς μάλλον δεν του έδωσε σημασία, βάλε την εφαρμογή App stop δωρεάν από το Ovi store και κλείσε όλα τα background applications που δεν φαίνονται (περίπου 10 !!!)...το κινητό εμένα μου κρατάει τώρα 3 μέρες!
  15. Γεια σου φίλε. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εγκατέστησα δωρεάν το πρόγραμμα "App Stop" από το Ovi Store και παρατήρησα ότι δούλευαν 7! εφαρμογές στο background χωρίς να φαίνονται στο menu, τις έκανα "stop" από το προγραμματάκι και τώρα το κινητό μου από μιση μέρα ...κρατάει 3 μέρες!
×
×
  • Create New...