Ergaleios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Αγαπητέ έχω 3 φοιτητικά, ένα από τον κάθε έναν, και άλλο ένα Q. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω φορητότητα κανένα. Το συγκεκριμένο χαράτσι μου σπάει τα νεύρα, γιατί υπήρχε μια συγκεκριμένη χρήση για το Q νούμερο που χρειαζόταν 4,4€. Με ανανέωση των 5€ μπορούσαν να το ενεργοποιήσω. Τώρα δεν γίνεται. Και ο λόγος που νευριάζω είναι η κοροϊδία, και όχι το 1€ επιπλέον που πρέπει να δώσεις για ανανέωση. Σε αναγκάζουν να πληρώσεις για κάτι που δεν χρησιμοποιείς. Δεν έχω δικαίωμα να τους κράζω για αυτό; Πόσες ακόμα επιλογές σου δίνουν αγαπητε για να πληρωσεις ώστε να μην εχεις αυτό το χαράτσι (το οποίο ο περισσότερος κόσμος βρίσκει χρησιμο βέβαια...ε, αν ένας στους τόσους δεν το βρίσκει χρήσιμο δεν έγινε και τίποτα); Αν δεν γνωρίζεις, πες μου και θα σε βοηθήσω. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν έχει σημασία. Γιατί το άτομο που το χρησιμοποιούσε είχε μόνο μια, αυτή που χρεώνει και από εκεί που έκανε δουλειά με 5€, ξαφνικά έπρεπε να δίνει 6. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, αφού λατρεύεις τη wind γιατί σου κάνει οικονομία, ότι μιλάμε για αύξηση 20%, ή 1 χαμένο πακέτο στις 5 ανανεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Moυ δινει ενα λινκ για αγορα 5αρας καρτας απο το site? https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/ Εδω ψαχνω αλλα δεν το βρισκω, απο που μπορω να αγορασω 5ευρη καρτα. https://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-horis-login/ 5 ευρω χωρίς "χαράτσι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Το χειροτερο που εκανε η wind ειναι οτι πειραξε τα log in win πρεπει να ληξη πρωτα το δωρο , δεν ηταν ετσι την ιδια μερα που εληγε το προηγουμενο δωρο μπορουσες να βαλεις το επομενο... πραγματκα εχω νευριασει πολυ με αυτο!!! Σε μια φιλη του ελενχο το λογαριασμο της εληγε στις 2 του μηνα μου ανοιξε πριν λιγο δηλαδη 3 του μηνα ... το περιεργο ειναι οτι εμενα που ληγη 3 του μηνα μου ανοιξε κανονικα απο αποψε Edited April 2, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δεν έχει σημασία. Γιατί το άτομο που το χρησιμοποιούσε είχε μόνο μια, αυτή που χρεώνει και από εκεί που έκανε δουλειά με 5€, ξαφνικά έπρεπε να δίνει 6. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι, αφού λατρεύεις τη wind γιατί σου κάνει οικονομία, ότι μιλάμε για αύξηση 20%, ή 1 χαμένο πακέτο στις 5 ανανεώσεις. Η εταιρεια, σε όλα τα ατομα, δίνει πολλές επιλογές. Το πόσες/ποιές θέλει να χρησιμοποιει ο καθένας είναι δικαίωμα αλλά και πρόβλημά του. Τι αύξηση μου έκανε εμένα; 10€ έβαζα, για να ενεργοποιω φοιτητικό, 10€ βάζω. Αν πιστεύω οτι δεν θα χρειαστω τα 120' προς σταθερα τα βάζω online, αν όμως κάποιο μηνα πιστεύω οτι θα χρειαστω και τα 120' προς σταθερά πάω και τα βαζω σε καταστημα (και το κάνω συχνα)...το βλέπω σαν, συμφέρουσα μάλιστα, παροχή :D Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 (edited) Κάνεις λάθος. Κανείς δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες και ανάγκες. Μιλάς για τον εαυτό σου, που βάζοντας 10€ ακόμα και με την αφαίρεση των 30 λεπτών έχεις ικανό υπόλοιπο για τη χρήση που έχεις σκοπό να κάνεις. Αυτό που σου είπα εγώ είναι εντελώς διαφορετικό. Νούμερο που έδωσα σε άτομο που δεν έχει επαφή με internet, και μπορούσε να ανανεώσει μόνο από κατάστημα και χρειαζόταν μόνο ένα πακέτο των 4,4€. Οκ; Το αν είναι συμφέρουσα παροχή ή όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και εντελώς υποκειμενικό. Αν δεν μιλάς ποτέ σε σταθερό ή σπάνια, σου είναι κάτι άχρηστο. Edited April 2, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Πρώτον....νόμιζα οτι μιλούσαμε για σένα. Δεν είπες οτι "εσύ" εχεις 3 φοιτητικά απο ολους; Ε, αν το άτομο δεν το βολευει --> φορητότητα και τέλος η γκρίνια, θα ναι πιο ευτυχισμένο σε άλλο πάροχο. Επίσης, απο τη στιγμη που μιλάς εσύ, για τον εαυτό σου...βασικά ούτε καν για τον εαυτό σου, αλλά για άλλον, που μάλιστα αποτελεί και μειονότητα η άποψη αυτή...εγώ γιατι να μην εκφράσω τη δική μου, δεν καταλαβα;! Τέλος, όλα είναι αλλου παπα ευαγγέλια και υποκειμενικά...αν μιλάς ελάχιστα, ας πας σε cosmote μηδενικό πάγιο (0.00€ σε "χαράτσια"!), αν δεν μιλάς και καθόλου δεν χρειαζεσαι κινητό (ίσως ουτε και σταθερό;!). Επιλογές και λύσεις όπως βλέπεις υπαρχουν μπολικες, δεν χρειάζονται ουτε προσωπικες επιθυμίες, ουτε εσωτερική πληροφόρηση...εδώ είμαστε εμείς για να σε βοηθάμε. Παρακαλώ! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το χειροτερο που εκανε η wind ειναι οτι πειραξε τα log in win πρεπει να ληξη πρωτα το δωρο , δεν ηταν ετσι την ιδια μερα που εληγε το προηγουμενο δωρο μπορουσες να βαλεις το επομενο... πραγματκα εχω νευριασει πολυ με αυτο!!! Σε μια φιλη του ελενχο το λογαριασμο της εληγε στις 2 του μηνα μου ανοιξε πριν λιγο δηλαδη 3 του μηνα ... το περιεργο ειναι οτι εμενα που ληγη 3 του μηνα μου ανοιξε κανονικα απο αποψε Και τι έγινε; τα βάζουμε 00:01 το βράδυ! Βασικά εγώ σπάνια βάζω log n win, αν το θυμηθω μονο. Αλλιως μονο αν χρειαστω sms..που σπανιότατα στελνω απλό sms πια. Πιο λογικό είναι όπως έγινε τώρα, ως λειτουργια. Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ωχου, καταντάς πολύ κουραστικός. Τι σημασία έχει Για ποιον μιλάμε και τι αριθμούς έχει στην κατοχή του; Κόψε τις κοτσάνες, γιατί φορητότητα ή μηδενικό πάγιο ΔΕΝ είναι λύση. Πάμε ξανά για τελευταία φορά. Νούμερο q το έδωσα σε άτομο που χρησιμοποιεί μόνο για το πακέτο των 4,4€ σε χώρα του εξωτερικού, που δεν έχει καμία επαφή με smartphone και internet, βολεύει να βάζει χρήματα μόνο από κατάστημα, και δεν κάνει καμία άλλη χρήση. Do the math και αν ακόμη επιμένεις ότι ΔΕΝ είναι πρόβλημα η συγκεκριμένη κίνηση της εταιρείας για αυτή τη χρήση, λυπάμαι αλλά είσαι κολλημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 The Call Waiting service allows you to handle two incoming calls at a time. While on one call, an alert tone as well as the calling number display informs you about a second incoming call. Activation: Dial *#43# When call waiting is activated and your line is busy, the caller will hear either the message: ‘Your call is on hold, please don’t hang up unless you hear the busy tone’, or the regular dial tone for about 60 seconds and then the busy tone. Deactivation: Dial #43# Status confirmation: Dial *#43#Στη Wind δε μπορείς να έχεις ειδοποίηση κλήσεων για κάποιον που σε καλεί ενώ ήδη μιλάς και ΔΕΝ έχεις ενεργοποιημένη την αναμονή κλήσης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Και τι έγινε; τα βάζουμε 00:01 το βράδυ! Βασικά εγώ σπάνια βάζω log n win, αν το θυμηθω μονο. Αλλιως μονο αν χρειαστω sms..που σπανιότατα στελνω απλό sms πια. Πιο λογικό είναι όπως έγινε τώρα, ως λειτουργια. Tι πιστευεις θα είναι πιο γρηγορο;Να περάσεις το log&win δωρο με τα 150ΜΒ στις 00:01 ή η χρέωση 1€ για χρήση δεδομένων;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Tι πιστευεις θα είναι πιο γρηγορο;Να περάσεις το log&win δωρο με τα 150ΜΒ στις 00:01 ή η χρέωση 1€ για χρήση δεδομένων;:lol: Για αυτο ακριβως το ειπα οταν εχω βαλει log in win 150 mb δεν εχω φαει χρεωση 1euro ποτε οταν ληγουν τα πακετα !!! Η τα mb ανανεωσης μια φορα το ξεχασα και εφαγα χρεωση ενω ειχα mb απο ανανεωση φυσικα και πιστωσαν το ενα ευρο και ακουσαν τα καντιλια τους οπως ηταν πριν το εβαζες και ολα οκ τωρα φυσικα και θα φας χρεωση απο ανυπαρτο daily internet ειναι γνωστη η wind σε αυτο και εδω στο forum και στο fb εχει γινει μαστιγα !!! Και τι έγινε; τα βάζουμε 00:01 το βράδυ! Βασικά εγώ σπάνια βάζω log n win, αν το θυμηθω μονο. Αλλιως μονο αν χρειαστω sms..που σπανιότατα στελνω απλό sms πια. Πιο λογικό είναι όπως έγινε τώρα, ως λειτουργια. Δεν τους χαριζω τιποτα και εγω να μην το θελω το στελνω σε φιλη/φιλο κ.τ.λ παντα το βαζω Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Δηλαδη; Πως το υπολογίζω; 10/1,12=8,93 Επίσης 8,93*1,12 = 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ωχου, καταντάς πολύ κουραστικός. Τι σημασία έχει Για ποιον μιλάμε και τι αριθμούς έχει στην κατοχή του; Κόψε τις κοτσάνες, γιατί φορητότητα ή μηδενικό πάγιο ΔΕΝ είναι λύση. Πάμε ξανά για τελευταία φορά. Νούμερο q το έδωσα σε άτομο που χρησιμοποιεί μόνο για το πακέτο των 4,4€ σε χώρα του εξωτερικού, που δεν έχει καμία επαφή με smartphone και internet, βολεύει να βάζει χρήματα μόνο από κατάστημα, και δεν κάνει καμία άλλη χρήση. Do the math και αν ακόμη επιμένεις ότι ΔΕΝ είναι πρόβλημα η συγκεκριμένη κίνηση της εταιρείας για αυτή τη χρήση, λυπάμαι αλλά είσαι κολλημένος. Παρα πολυ κουραστικος εχεις καταντήσει εσύ, που η περιπτωση που αναφέρεις (όταν αποφασιζεις να ξεκαθαρίσεις αν μιλάς για σένα, για άλλον, whatever..κι όχι τη μια να λες έτσι και την αλλη αλλιως) αποτελεί τρελή μειοψηφία και αναγκαζομαστε να ακούμε την γκρίνια του ποσοστού 1% (κι αν). Bytheway...η Q είναι σε άλλο θρεντ, εδώ είναι F2G, τουλαχιστον άντε να γκρινιαξεις εκεί. Tι πιστευεις θα είναι πιο γρηγορο;Να περάσεις το log&win δωρο με τα 150ΜΒ στις 00:01 ή η χρέωση 1€ για χρήση δεδομένων;:lol: :lol: δεδομενα δεν θα βάλω ποτε απο log n win! Πρώτον, δεν τα χρειάζομαι, αυτή τη στιγμη (και με ληξη των παντων σε 7 μέρες) έχω πανω απο 3gb! Δευτερον, το 1€ θα μου το επιστρέφουν εις τον αιωνα τον απαντα και σίγουρα έως να φτιάξουν το συστημικό τους λάθος. ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μμμμ, μάλιστα, αυτό μας πείραξε που δεν είναι Q.... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ; Τα ίδια δεν θα πάρει είτε από εμένα είτε από όποιον το χρησιμοποιεί; Έλεος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Κάνεις λάθος. Κανείς δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες και ανάγκες. Μιλάς για τον εαυτό σου, που βάζοντας 10€ ακόμα και με την αφαίρεση των 30 λεπτών έχεις ικανό υπόλοιπο για τη χρήση που έχεις σκοπό να κάνεις. Αυτό που σου είπα εγώ είναι εντελώς διαφορετικό. Νούμερο που έδωσα σε άτομο που δεν έχει επαφή με internet, και μπορούσε να ανανεώσει μόνο από κατάστημα και χρειαζόταν μόνο ένα πακέτο των 4,4€. Οκ; Το αν είναι συμφέρουσα παροχή ή όχι είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, και εντελώς υποκειμενικό. Αν δεν μιλάς ποτέ σε σταθερό ή σπάνια, σου είναι κάτι άχρηστο. Ας παει να βαλει 10€ και να βαζει καθε 2 μηνες.Του μενει και υπολοιπο κι ολας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Παρα πολυ κουραστικος εχεις καταντήσει εσύ, που η περιπτωση που αναφέρεις (όταν αποφασιζεις να ξεκαθαρίσεις αν μιλάς για σένα, για άλλον, whatever..κι όχι τη μια να λες έτσι και την αλλη αλλιως) αποτελεί τρελή μειοψηφία και αναγκαζομαστε να ακούμε την γκρίνια του ποσοστού 1% (κι αν). Bytheway...η Q είναι σε άλλο θρεντ, εδώ είναι F2G, τουλαχιστον άντε να γκρινιαξεις εκεί. :lol: δεδομενα δεν θα βάλω ποτε απο log n win! Πρώτον, δεν τα χρειάζομαι, αυτή τη στιγμη (και με ληξη των παντων σε 7 μέρες) έχω πανω απο 3gb! Δευτερον, το 1€ θα μου το επιστρέφουν εις τον αιωνα τον απαντα και σίγουρα έως να φτιάξουν το συστημικό τους λάθος. ;) Γιατι ποιος σου ειπε οτι τα χρειαζομαι εγω απλα τα βαζω γιατι ποτε δεν εχω φαει χρεωση οταν εχω mb απο το log in win ενω μια φορα που ειχα mb απο ανανεωση εφαγα χρεωση για ανυπαρτο daily internet Και στην τελικη προτιμω να εχω λαβει τα μετρα μου παρα να παρω το 8005000200 για μου πιστωσουν το euro οταν εφαγα χρεωση εκαναν 4 μερες να μου το επιστεψουν!!! Το τελευταιο πακετο βαζω mb τα προηγ μηνυματα που πολλες φορες δεν εχω φαει ουτε 1 Edited April 3, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ας παει να βαλει 10€ και να βαζει καθε 2 μηνες.Του μενει και υπολοιπο κι ολας. Από μαθηματικά πως πάμε; 8,93-0,30=8,63. Από την άλλη 4,40χ2=8,80€. Χωρίς το χαράτσι, ναι, γινόταν αυτό. :rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αν χάνονται τα περισσευούμενα ψιλαδάκια λόγω χρονικού διαστήματος μεταξύ ανανεώσεων>½ έτους, μικρό το κακό… ειδάλλως, εφόσον κατορθώσει ν' αλλάζει το σύνηθες τάλαρο σε 6€/3~4ᶯ φορά, τι πειράζει που: 1º €6=5,35(+κάτι ψιλά) ήτοι αρκούν για 2πλό χαράτσι ακόμα +5λ€ 2º €5=4,46(+κάτι ψιλότερα) ήγουν πλεονάζουν +6λ€ 3º €5[το αυτό] 4º €6=5,35 άρα άλλα 2 χαράτσια +22λ€ 5º €5{ως άνω} 6º €5 » » 7º €5 όμως, μένει & 1 10άρα καβάτζα για τη συνέχεια…:this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από μαθηματικά πως πάμε; 8,93-0,30=8,63. Από την άλλη 4,40χ2=8,80€. Χωρίς το χαράτσι, ναι, γινόταν αυτό. :rtfm: Από λογική φίλε μου πώς πας; Ας πάει ο γνωστός σου να βάλει 10,5 ευρώ για να καλύπτεται για δύο μήνες!!! Αλλά άσε να μαντέψω τη συνέχεια: "Θα αναγκαστεί να κουβαλάει ψιλά στην τσέπη του και θα κουδουνίζει, ενώ πριν το χαράτσι δεν γινότανε αυτό":lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ok, έχετε δίκιο. Η κάθε επιβάρυνση δεν αποτελεί πρόβλημα αφού είναι μικρή, και είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ok, έχετε δίκιο. Η κάθε επιβάρυνση δεν αποτελεί πρόβλημα αφού είναι μικρή, και είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη wind... Όποιος λέει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχουμε στο μυαλό μας δεν σημαίνει ότι υπερασπίζεται ή τα παίρνει απο κάποια εταιρία.Μπορεί απλά να έχουμε εγκλωβιστεί σε μια ανάξια λόγου γκρίνια γιατι.............έτσι!! Και ναι με 30cents παίρνεις κάποιο πακέτο(δεν το λέω δώρο γιατί κάνει 0,30€) .Δεν θες;Κάνε ανανέωση απο το ιντερνετ,αγόρασε κάρτα απο περίπτερο.Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stardrive Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω... Αν το F2G σας φαίνεται ακριβό (καλώς η κακώς) υπάρχει η βόνταφον και η κοσμοτέ. Με βάση το γεγονός η wind είναι εταιρεία (καλώς η κακώς) και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, έχει ένα μόνο σκοπό να βγάλει το δυνατόν περισσότερο κέρδος απ τις υπηρεσίες που παρέχει. Για όλα υπάρχει ένα κόστος, (καλώς η κακώς) είναι στο χέρι σου να το πληρώσεις η να μην το πληρώσεις. Η όποια δωρεάν παροχή είναι δώρο και κανείς (καλώς η κακώς), πόσο μάλλον μια εταιρεία, δεν έχει την υποχρέωση να σου κάνει το ίδιο δώρο για πάντα. Αν θέλεις σταθερές παροχές υπάρχει (καλώς η κακώς) μόνο ένας τρόπος. Κάνε συμβόλαιο. Αυτό που εσύ θεωρείς ακριβό ο άλλος το θεωρεί φτηνό και αντίστροφα. Εφ όσον η νομοθεσία στη χώρα τις δίνει την δυνατότητα να αλλάζει-τροποποιεί-αποσύρει, (καλώς η κακώς) τις όποιες προσφορές δίνει κατά καιρούς, είναι δικαίωμα της. Η μόνη περίπτωση να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο είναι να σου πληρώνει τον λογαριασμό κάποιος άλλος ( πχ εταιρικό) Υπάρχει η παροιμία που λέει: Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι. Μόνο μόνο που (καλώς η κακώς) το "πίτουρο" και το "αλεύρι" είναι διαφορετικά πράγματα για το καθένα μας. Το τι είναι, για το καθένα μας, έχει να κάνει με την προσωπικότητα μας και μόνο. Η αλήθεια είναι μία κι όμως ο καθένας την βιώνει με διαφορετικό τρόπο. Κι έτσι πέφτουμε στην παγίδα και κάνουμε το λάθος, οι περισσότεροι από μας δηλαδή, να προσπαθούμε να πείσουμε τον άλλο πως (καλώς η κακώς) η δική μας αλήθεια είναι σωστή. Το τι καλώς γίνεται ή το τι κακώς γίνεται απ τα παραπάνω είναι ένα ερώτημα πάντα θα έχει περισσότερες από μία απαντήσεις.... ;) :) Παράθεση ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ... Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strass32 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Και τι έγινε; τα βάζουμε 00:01 το βράδυ! Βασικά εγώ σπάνια βάζω log n win, αν το θυμηθω μονο. Αλλιως μονο αν χρειαστω sms..που σπανιότατα στελνω απλό sms πια. Πιο λογικό είναι όπως έγινε τώρα, ως λειτουργια. Ενώ εσύ 00.01μμ κάθεσαι Ηλ.Υπ για αυτό; Δεν κοιμάσαι; Βόλτα; Τίποτα; μόνο wind για το log n win;Εσυ ο κουβαρντάς; Που τιποτε δεν σε ενοχλεί και όλα είναι τέλεια; Και ανέχεσαι όλους τους άλλους τους μίζερους που γρινιαζουν για τα ευρουλακια; Μήπως μασάς και τα νύχια σου να πάει 00.01μμ; να πάρεις το δώρο; Και ενώ τα βάζεις σπάνια προτρέπεις τους άλλους να το κάνουν 00.01μμ; Και που το ξέρεις οτι εκείνη την ώρα πράγματι μπαίνουν; Έκανες πολλές δόκιμες; Edited April 3, 2016 by strass32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μμμμ, μάλιστα, αυτό μας πείραξε που δεν είναι Q.... ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ; Τα ίδια δεν θα πάρει είτε από εμένα είτε από όποιον το χρησιμοποιεί; Έλεος.... Αφού το νούμερο είναι δικό σου κάνε ένα λογαριασμό στο myQ και ανανέωσε το χρόνο ομιλίας με κάρτα ή paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Αφού το νούμερο είναι δικό σου κάνε ένα λογαριασμό στο myQ και ανανέωσε το χρόνο ομιλίας με κάρτα ή paypal. Αυτό γινόταν και ήθελα να το αποφύγω. Έβαζα ηλεκτρονικά 5€ στην αρχή και ερχόταν να μας δώσει τα χρήματα. Οι δικοί μου δεν τα παίρνανε, γιατί ήταν μικρό το ποσό. Στη συνέχεια πήγαινε σε κατάστημα. Μέχρι που πήγε σε κατάστημα χωρίς να το ξέρει όταν είχε εφαρμοσεί το "χαράτσι" και έβαλε και δεν έφταναν, και καθώς ήταν αργά το βράδυ αναγκαστικά έβαλα άλλα 5 ηλεκτρονικά(τζάμπα για το τίποτα, για μια διαφορά κάποιων λεπτών). Και στη συνέχεια αναγκαζόταν να βάζει 6. Η κουβέντα δεν είναι για το αν είναι ακριβά ή φθηνά τα πακέτα της Wind, και αν είναι ευχαριστημένος κάποιος ή όχι. Φυσικά και όλες οι εταιρείες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα και δουλεύουν με στόχο τα κέρδη. Όμως ωστόσο η Wind είναι αυτή που φανερά εφαρμόζει τις πιο κουφές χρεώσεις/αυξήσεις που κάνει μπαμ ότι έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. 0,30€ σε ανανέωση στα καταστήματα, φοιτητικό που από 5€ πήγε 8 και ύστερα 8,5€(και σε πολλούς ξαφνικά το έκοψε, έστω και αν ήταν πραγματικοί φοιτητές και δεν το είχαν πάρει στο δρόμο, όπως μου έκαναν εμένα), υποχρεωτικά να αγοράσεις κάρτα 10€ για να πάρεις φοιγητικό και απαραίτητα νέο νούμερο(οι άλλοι σου μετατρέπουν το υπάρχον νούμερο θυμίζω, ενώ η vodafone σου δίνει και ένα από τα πακέτα δωρεάν για 3 μήνες), είναι μερικά από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts