Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχύει ότι σε super market βασιλόπουλο μπορώ να βάλω 20€ κάρτα με 12€ κόστος ή κάτι είδα λάθος ;

Πού το είδες αυτό; Στο κατάστημα ή σε διαφήμιση;

Μάλλον θα είναι τύπου:

http://i67.tinypic.com/2uhwtnq.png

Ρώτα εδώ:

https://www.facebook.com/ab.vassilopoulos.sa/posts_to_page/

Μόλις μου ήρθε sms απο την wind που λεει:

"Αγαπητέ συνδρομητή, σας ενημερωνουμε οτι 1 δωρεάν gb έχει αποδοθεί στην γραμμή σας. Ευχαριστουμε."

Κοιταω στην εφαρμογή...όντως, έχω παλι 4+ gb (αφού έληξε εκείνο του 3ημερου στο μεταξύ).

Τι έγινε ρε παιδιά; "το αφεντικό τρελάθηκε" φαση;

Ήρθε και σε κανέναν άλλον τέτοιο sms?

ΥΓ. Να αναφέρω πάντως οτι είχα παραπονεθεί για τον τροπο κατανάλωσης του 1gb του δώρου 3ημερου. Να ναι η "συγγνώμη" τους; όπως και να χει...δεν με χάλασε...4.4gb διαθέσιμα για 3 βδομάδες :D

Και σε εμενα ηρθε ειχα κανει παραπονα στο 8005000200 το κακο ειναι οτι τρωει απο αυτο που μας εδωσαν... στην δικια μου περιπτωση... αυτα που ειχα τα mb ληγιυν 7/4 ημερομηνια δεν μπορω να δω για αυτο του μας εδωσαν

Μόνο συγχαρητήρια στη Wind για αυτή τη διαχείρηση.

Και το 1GB για 30 μέρες και όχι μόνο 3 , όπως ήταν το αρχικό δώρο, έτσι;

Σε αντίστοιχη περίπτωση, η Voda CU δεν είχε κάνει τίποτα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6554032#post6554032

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις έβαλα στον πατέρα μου. Ισχύει κανονικά.

Για δώσε πληροφορίες , αν δε βαριέσαι:

Πλήρωσες 12€ σε κατάστημα Βασιλόπουλος για να αγοράσεις κάρτα που έγραφε έξω 20€, ΑΠΛΑ;

Κοίτα το υπόλοιπό σου στο app ή το f2g.gr, γράφει +20€ - φόρο κινητής; Ή τα 8€ είναι σε άλλο σημείο (πιο κάτω);

Έδωσα 12€ και μπήκαν 18€ και κάτι λεπτά αφού υπάρχει και ο φόρος. Κατευθείαν μπήκαν 300 λεπτά προς όλους για ένα μήνα. Επίσης κράτησε 5€ για μια φορά για όλο το χρόνο.

Έδωσα 12€ και μπήκαν 18€ και κάτι λεπτά αφού υπάρχει και ο φόρος. Κατευθείαν μπήκαν 300 λεπτά προς όλους για ένα μήνα. Επίσης κράτησε 5€ για μια φορά για όλο το χρόνο.

Πλήρωσες 12€ σε κατάστημα Βασιλόπουλος για να αγοράσεις κάρτα που έγραφε έξω 20€, ΑΠΛΑ;

...................................................:).................................................

20€ x 0,893 (φόρος) = 17,86€

12€ x 0,893 (φόρος) + 8€ =18,71€

!!!!

Edited by jimmiss

Πήρες και το 1GB δώρο; Ή αυτό ισχύει μόνο για καταστήματα wind & online ανανέωση;

Ισχύει ότι σε super market βασιλόπουλο μπορώ να βάλω 20€ κάρτα με 12€ κόστος ή κάτι είδα λάθος ;

Που το είδες αυτό; Ισχύει για όλους; Ότι μπορούμε να αγοράσουμε κάρτα WIND αξίας 20€ δίνοντας μόνο τα 12, χωρίς καμία προϋπόθεση;; Αν είναι έτσι, σε καμιά βδομάδα που θα κάνω κι εγώ ανανέωση, να πάρω από εκεί! :D

Που το είδες αυτό; Ισχύει για όλους; Ότι μπορούμε να αγοράσουμε κάρτα WIND αξίας 20€ δίνοντας μόνο τα 12, χωρίς καμία προϋπόθεση;; Αν είναι έτσι, σε καμιά βδομάδα που θα κάνω κι εγώ ανανέωση, να πάρω από εκεί! :D

:p........................................:lol:

Πες μας!!:X

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασιλόπουλος συνεργάζεται με τη Wind. Είχε ξεκινήσει πριν 8-9 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασιλόπουλος συνεργάζεται με τη Wind. Είχε ξεκινήσει πριν 8-9 χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Χωρίς promo της προσφοράς;

Τελικά,

20€ x 0,893 (φόρος) = 17,86€

ή

12€ x 0,893 (φόρος) + 8€ =18,71€

μπήκαν στο υπόλοιπο;

- Τα 5€ των 300΄ 12,86€ ή 13,71€ είναι αυξημένο το υπόλοιπο; :rolleyes:

Παιδια να ρωτήσω κάτι και ζητάω συγνώμη αν ειμαι off topic.

Μετα απο πολλές προσπάθειες έπεισα την κοπέλα μου να παει στο f2go. Πήραμε την κάρτα σιμ και πήγα σημερα να αντιγράψω τις επαφές απο την παλιά κάρτα στην καινούργια. Διαπίστωσα οτι η καινούργια κάρτα δέχεται μόνο εναν αριθμό ανά επαφή. Όσες επαφές αντέγραψα πχ με τρεις αριθμούς δημιουργούσε τρεις επαφές στην νέα κάρτα. Ξέρεις κανείς τι φταίει;

Ευχαριστω για οποία βοήθεια.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Παιδια να ρωτήσω κάτι και ζητάω συγνώμη αν ειμαι off topic.

Μετα απο πολλές προσπάθειες έπεισα την κοπέλα μου να παει στο f2go. Πήραμε την κάρτα σιμ και πήγα σημερα να αντιγράψω τις επαφές απο την παλιά κάρτα στην καινούργια. Διαπίστωσα οτι η καινούργια κάρτα δέχεται μόνο εναν αριθμό ανά επαφή. Όσες επαφές αντέγραψα πχ με τρεις αριθμούς δημιουργούσε τρεις επαφές στην νέα κάρτα. Ξέρεις κανείς τι φταίει;

Ευχαριστω για οποία βοήθεια.

Οι καρτες δεν εχουν αποθηκευτικο χωρο για τις επαφες με πολλαπλους αριθμους και γι'αυτο τις αποθηκευουμε στην μνημη της συσκευης.

Οπως και αν πας να γραψεις ενα μεγαλο ονομα στα ελληνικα.

Ειμαι 99% σιγουρος,ας μας πει καποιος αν το γνωριζει 100% :)

Μου έδωσε και μενα 1GB η Wind λόγω της λάθος χρέωσης του 3ημερου μιας και έτρωγε log n win.Αυτο με την κάρτα από Βασιλόπουλο ισχύει για αγορά πακέτων κλπ?

Ναι παιδιά το είχε πάρει τυχαία το μάτι μου και για αυτό ρώτησα εδώ πριν το πάρω. Πάντως το απόγευμα το αγόρασα κανονικά.

Μισά μας τα λες και σε ξανά ρωτάω... :) Που την είδες την προσφορά, υπήρχε στο Βασιλόπουλο πουθενά μέσα που το έλεγε? Το είχε η κάρτα της WIND επάνω? Να έχουμε κι εμείς το νου μας.

Καλησπέρα παιδιά. Πήγα να κατεβάσω την εφαρμογή του F2G από το Apple Store και δεν τη βρίσκει. Δοκίμασα και μέσω της σελίδας και πάλι τίποτα. Μου βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμη στο ελληνικό Apple Store. Έχει ξανασυμβεί; Την είχα ένα χρόνο και δεν ασχολιόμουνα. Τώρα; Πως θα την βρω;

Για δοκίμασε τώρα..

Οι καρτες δεν εχουν αποθηκευτικο χωρο για τις επαφες με πολλαπλους αριθμους και γι'αυτο τις αποθηκευουμε στην μνημη της συσκευης.

Οπως και αν πας να γραψεις ενα μεγαλο ονομα στα ελληνικα.

Ειμαι 99% σιγουρος,ας μας πει καποιος αν το γνωριζει 100% :)

Τότε πως στην παλιά κάρτα μπορούσε και αποθήκευε διπλά και τριπλά νούμερα και e-mail κτλ;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Μισά μας τα λες και σε ξανά ρωτάω... :) Που την είδες την προσφορά, υπήρχε στο Βασιλόπουλο πουθενά μέσα που το έλεγε? Το είχε η κάρτα της WIND επάνω? Να έχουμε κι εμείς το νου μας.

Ναι, ισχυει. Εγω όπως και παααρα πολλοι ακομα, το μαθαμε εδώ και ένα μηνα σχεδόν στον παρακατω συνδεσμο:

http://www.insomnia.gr/topic/460200-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/page-797#entry54691679

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova