Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω μενω Αττικη (πλατεια Αττικης-Αγιος Παντελεήμων, πιο Αττικη δεν γίνεται :p) και εχει φουλ 4G σε πια Αττικη μενετε ρε παιδια που δεν εχει ουτε 3G?

δυτικα προαστια βονταφον 4g wind τιποτα χαχαχα

Μήπως τα τελευταία μηνύματα σχετικά με το 4G είναι λιγάκι off-topic και θα είχαν θέση σε αυτό το θέμα? Μη γράφουμε τα ίδια πράγματα σε 10 μεριές γιατί χάνουμε τη μπάλα...
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

εσυ αν ειχες μια εταιρεια που θα εδινες σημασια στους 100 πελατες η στους 10000 πελατες ?

οι εταιρειες βλεπουν μονο το κερδος φιλε δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια

Καλώς λοιπόν,μετα από αυτό να πούμε και στην Digea πχ να ξηλώσει τις κεραιεςπου έχει πχ στην Καστοριά για να φτάσει πρώτα η κάλυψη 100% στην Αττική.Εχουν ολοι δικαίωμα,φαντάσου με την λογική σου να μην έκανε η ΔΕΗ επενδύσεις στο δίκτυο και να μην είχε κανένα ορεινό χωριό ρεύμα.τελος πάντων άλλο ειναι το πρόβλημα,η αργή επέκταση του δικτύου και να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα λοιπόν να κάλυπτε πρώτα όλο το οδικό δίκτυο παρά την γειτονιά σου και την γειτονιά μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Καλή χρονιά σε όλους. Πριν 2 μήνες μετά από μηνύματα που έπαιρνα είχα ενεργοποιήσει το πακέτο 1500 λεπτά και 1500 MB . Τώρα αυτό το πακέτο μετά από 2 μήνες αν θέλω να το ενεργοποιησω ισχύει η προσφορά ; Δεν εχω πάρει κανένα μήνυμα και σκέφτηκα μήπως το εκοψε ή wind με το νέο έτος

Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό αν γνωρίζει κάποιος, αν και νομίζω οτι εφόσον έχεις ενεργοποιήσει μια φορά το πακέτο, στέλνοντας SMS ξανα-ενεργοποιείται

Απο εκεί που έστελναν 5-7 μηνυματα κάθε μήνα, πλέον τίποτα

I am the FireStarter

Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό αν γνωρίζει κάποιος, αν και νομίζω οτι εφόσον έχεις ενεργοποιήσει μια φορά το πακέτο, στέλνοντας SMS ξανα-ενεργοποιείται

Απο εκεί που έστελναν 5-7 μηνυματα κάθε μήνα, πλέον τίποτα

Και εγώ νομίζω έτσι είναι το είχαν πει και τα παιδιά εδώ ενεργοποίησε το μια φορά να είσαι σίγουρος και μετά ξανά οπότε θες

Και εμενα δεν εχουν στειλει τιποτα sms αλλα την εχω κανονικα ....και την εχω βαλει αρκετες φορες οποιος εχει την προσφορα οταν περνει το 1269 ακουει ...θυμησου οτι απολαμβανεις τη καλυτερη προσφορα της αγορας...κτλ Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Καλώς λοιπόν,μετα από αυτό να πούμε και στην Digea πχ να ξηλώσει τις κεραιεςπου έχει πχ στην Καστοριά για να φτάσει πρώτα η κάλυψη 100% στην Αττική.Εχουν ολοι δικαίωμα,φαντάσου με την λογική σου να μην έκανε η ΔΕΗ επενδύσεις στο δίκτυο και να μην είχε κανένα ορεινό χωριό ρεύμα.τελος πάντων άλλο ειναι το πρόβλημα,η αργή επέκταση του δικτύου και να σου πω την αλήθεια θα προτιμούσα λοιπόν να κάλυπτε πρώτα όλο το οδικό δίκτυο παρά την γειτονιά σου και την γειτονιά μου.

αγαπητε φιλε εγω δεν σου λεω τι θα επρεπε αλλα τι γινεται

υγ η δεη τα νερα κτλπ

ειναι δεκο κοινωφελους χαρακτήρα καμια σχεσει με wind και καθε wind

Ελπίζω να μην πινεις νερό και κινδυνευσεις να πνιγεις απο την έκπληξη, αλλά να σε πληροφορησω οτι ενω πχ στις μεγάλες πολεις είχαν νερο-ρευμα πολλά χρόνια πριν, σε χωριό που ξέρω στη Μάνη ρεύμα πήγε κατα το 70φευγα, νερό πήγε πριν 2-3 χρόνια (μεχρι τοτε μάζεμα νερο βροχουλας κι υδροφόρες), αποχέτευση φυσικά δεν υπάρχει και χλωμό να υπάρξει.

Και μιλάμε για θέματα πρώτης ανάγκης ε, όχι για το αν θα εχεις περισσότερα mb ανεβοκατεβασματος με το 4G σου.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Καλή χρονιά σε όλους. Πριν 2 μήνες μετά από μηνύματα που έπαιρνα είχα ενεργοποιήσει το πακέτο 1500 λεπτά και 1500 MB . Τώρα αυτό το πακέτο μετά από 2 μήνες αν θέλω να το ενεργοποιησω ισχύει η προσφορά ; Δεν εχω πάρει κανένα μήνυμα και σκέφτηκα μήπως το εκοψε ή wind με το νέο έτος

Δύσκολο να στείλεις το μυνημα να δεις αν είναι ενεργή η προσφορα;:rolleyes:

Σε μια κουταλιά νερό πνίγονται μερικοί.

Δύσκολο να στείλεις το μυνημα να δεις αν είναι ενεργή η προσφορα;:rolleyes:

Σε μια κουταλιά νερό πνίγονται μερικοί.

Λογικό δεν είναι να φοβάται;

Να στείλει 1000 στο....δεν ξέρω ποιό

και να του βγουν.....

τί?

Καμιά "χοντρή"?

Αααα 1500 .....(μα 1000 έστειλα)!

Λες να άλλαξε με το 2016 και το 1000 στο.....να βάζει καμια "προσφορά" 1000ΜΒ με χρέωση 20€;

Λογικό δεν είναι; Τί 1000?

Λογικό δεν είναι να φοβάται;

Να στείλει 1000 στο....δεν ξέρω ποιό

και να του βγουν.....

τί?

Καμιά "χοντρή"?

Αααα 1500 .....(μα 1000 έστειλα)!

Λες να άλλαξε με το 2016 και το 1000 στο.....να βάζει καμια "προσφορά" 1000ΜΒ με χρέωση 20€;

Λογικό δεν είναι; Τί 1000?

Ρε φίλε λες να θέλω να το ενεργοποιήσω τώρα; δε θα μπορούσα να το κάνω; από περιέργεια ρωτάω. Αν είναι έτσι να μην γράφουμε κιόλας μη θίξουμε τα μεγάλα μυαλά

Ρε φίλε λες να θέλω να το ενεργοποιήσω τώρα; δε θα μπορούσα να το κάνω; από περιέργεια ρωτάω. Αν είναι έτσι να μην γράφουμε κιόλας μη θίξουμε τα μεγάλα μυαλά

Μείνε (αν)ήσυχος!

Συγκρίνεις το ρεύμα, που είναι είδος πρώτης ανάγκης, με το 4g;.....

Huawei Nova 5T

Ότι πεις ........

ΟΚ

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=400

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στo πακέτο «ειδικής προσφοράς» (8€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, με ισχύ από 8 Φεβρουαρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο «ειδικής προσφοράς» αξίας 8€ που προσφέρει 1500’ προς όλους, με βήμα χρέωσης 3’ και στη συνέχεια ανά 1’’ καθώς και 1,5GB για χρήση Mobile Internet, με βήμα χρέωσης ανά KB, πλέον θα κοστίζει 8,5€.

Η αλλαγή θα ισχύει και για παλιούς και για νέους συνδρομητές της «ειδικής προσφοράς». Όσοι συνδρομητές πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση του πακέτου «ειδικής προσφοράς» από 8 Φεβρουαρίου 2016 και μετά, θα χρεωθούν πλέον με τη καινούρια αξία (8,5€).

Η ενεργοποίηση του πακέτου ειδικής προσφοράς εξακολουθεί να είναι με αποστολή δωρεάν SMS με κείμενο 1000 στο 1264. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων του πακέτου «ειδικής προσφοράς» παραμένει στις 2 φορές ανά 30 ημέρες.

Άντε και το Μάη 2016 (τότε γίνονται πολλές "αλλαγές") 1000 στο 1264 για 2000΄ και 2GB με 10€.

Καλά ξεμπερδέματα.!:wacko:

^ Μπήκα στο λινκ που αναφέρεται εδώ από πάνω και διάβασα

"

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στo σχήμα προσφοράς για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Free2Talk που προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας ή βιντεο-κλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα, στις 2 πρώτες ανανεώσεις κάθε ημερολογιακού μήνα. Συγκεκριμένα, , με ισχύ από 15 Φεβρουαρίου 2016, επιβάλλεται ετήσιο τέλος χρήσης της προσφοράς αξίας 5€, το οποίο θα αφαιρείται αυτόματα και ΜΟΝΟ μία φορά από το υπόλοιπο του συνδρομητή ανά ημερολογιακό έτος. Η προσφορά συνεχίζει να υφίσταται και οι συνδρομητές θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και πάνω ανά ημερολογιακό μήνα. Το νέο πρόγραμμα θα ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού WIND F2G που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Free2Talk.

"

Στο f2g έχω αυτήν την προσφορά με τα 300' δώρο αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση 10 ευρώ. Πότε θα χρεωθώ το ετήσιο τέλος χρήσης; Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω την προσφορά ή κατευθείαν στις στις 15 Φεβρουαρίου 2015; Αν είναι να την απενεργοποιήσω έγκαιρα, πριν χρεωθώ για κάτι που δεν προβλέπεται να χρησιμοποιήσω σύντομα (όσο ισχύει το φοιτητικό CU που έχω)!

Για διαβάστε λίγο την ανακοίνωση γιατί έχει διάφορα ενδιαφέροντα!

^ Μπήκα στο λινκ που αναφέρεται εδώ από πάνω και διάβασα

"

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στo σχήμα προσφοράς για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Free2Talk που προσφέρει 300 δωρεάν λεπτά ομιλίας ή βιντεο-κλήσεων προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα, στις 2 πρώτες ανανεώσεις κάθε ημερολογιακού μήνα. Συγκεκριμένα, , με ισχύ από 15 Φεβρουαρίου 2016, επιβάλλεται ετήσιο τέλος χρήσης της προσφοράς αξίας 5€, το οποίο θα αφαιρείται αυτόματα και ΜΟΝΟ μία φορά από το υπόλοιπο του συνδρομητή ανά ημερολογιακό έτος. Η προσφορά συνεχίζει να υφίσταται και οι συνδρομητές θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν 300’ δωρεάν ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στις 2 πρώτες ανανεώσεις αξίας 10€ και πάνω ανά ημερολογιακό μήνα. Το νέο πρόγραμμα θα ισχύει για όλους τους υφιστάμενους συνδρομητές του Καρτοκινητού WIND F2G που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Free2Talk.

"

Στο f2g έχω αυτήν την προσφορά με τα 300' δώρο αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ γιατί δεν έχω κάνει ποτέ ανανέωση 10 ευρώ. Πότε θα χρεωθώ το ετήσιο τέλος χρήσης; Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω την προσφορά ή κατευθείαν στις στις 15 Φεβρουαρίου 2015; Αν είναι να την απενεργοποιήσω έγκαιρα, πριν χρεωθώ για κάτι που δεν προβλέπεται να χρησιμοποιήσω σύντομα (όσο ισχύει το φοιτητικό CU που έχω)!

Για διαβάστε λίγο την ανακοίνωση γιατί έχει διάφορα ενδιαφέροντα!

Ό,τι λέει η ανακοίνωση: "για τους συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα Free2Talk "

Και ποτέ να μην βάλεις 10€υρη "κάρτα", -5€/έτος.

Δες στο app ή στο http://www.f2g.gr αν "απολαμβάνεις τη super προσφορά". Τότε, και ποτέ να μην βάλεις 10€υρη, θα έχεις -5€/έτος!

Το πιο πιθανό η φετεινή (2016) αφαίρεση των -5€ να γίνει στις 15/2 , όπως λέει η ανακοίνωση. Το γοργόν και χάρην έχει ή αλλιώς: "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη" (όταν δε μας παίρνουν πρέφα, να προσθέσω, και μετά να τους λέμε: "Μας σας το ανακοινώσαμε τουλάχιστον 1 μήνα πιο πριν"). Ίσως και σήμερα να πάρουμε όλοι sms από Wind να "μπούμε να δούμε τις αλλαγές", το οποίο οι περισσότεροι θα αγνοήσουν και 15/2 τσουπ θα αναρωτιώνται πως και -5€!!

Edited by jimmiss

Όποιος δεν ενδιαφέρεται για την την ''super προσφορά των 10 €'', το ταχύτερο να το δηλώσει γιατί οι άνθρωποι δεν παίζονται.

Σε έναν αριθμό wind που έχω δώσει στην αδελφή μου να χρησιμοποιεί σαν δεύτερο, πριν κανά μήνα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό της 8 (οκτώ) ευρώ!!! Της είπα να επικοινωνήσει με την wind αλλά δεν τις έλεγαν γιατί συνέβει αυτό, επειδή ο αριθμός ήταν στο όνομά μου, βρίσκομαι λοιπόν με την αδελφή μου και επικοινωνώ εγώ και μου λένε ότι σε κάποιους επιλεγμένους(!!!!) αριθμούς δίνουν αυτή την προσφορά! (αυθαίρετα - τα 300'' δώρο από 10 €, είχε σταλεί και sms) διαμαρτυρήθηκα λέγοντας ότι δεν μας ενδιαφέρει η προσφορά και ζήτησα την ακύρωση της, πράγμα που τελικά έγινε μέσα σε 1-2 μέρες με επιστροφή των 8 €...

Γιαυτό όποιος δεν ενδιαφέρεται να το δηλώσει άμεσα (και καλύτερα μέσα από τον λογαριασμό my f2go εκεί που βγάζει μήνυμα συνομιλήστε με έναν εκπρόσωπό μας -συνήθως της πρωινές ώρες- για να μην χρεωθείτε με κλήση 0,25€).

Εχω βαλει απο χτες το βραδυ την ανακοινωση

Εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429144

Καντε εκει τα σχολια σας γιατι εδω στο θεμα με τα καρτοκινητα ειναι γενικον θεματον και θα χαθουν τα σχολια σας

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Που να ολοκληρώσουν και το 4g τι έχει να γίνει …. Θα μας πάρουν και τα σώβρακα ….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ WIND - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ

07/01/2016

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει την αλλαγή στην πολιτική ελάχιστου απαιτούμενου χρηματικού υπολοίπου προκειμένου οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND (F2G, WindCard & Q καρτοκινητής) να μπορούν να κάνουν χρήση του δωρεάν ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας Συγκεκριμένα, το ελάχιστο υπόλοιπο 0,01€ που απαιτείτο για να χρησιμοποιήσει ο συνδρομητής το δωρεάν ενσωματωμένο χρόνο οµιλίας, SMS ή MB από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές τροποποιείται ώστε:

• Οι συνδρομητές καρτοκινητής να μπορούν να χρησιμοποιούν τα δωρεάν λεπτά οµιλίας και SMS από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές, χωρίς να φράζονται, ακόμα και με μηδενικό υπόλοιπο (0,00€)

• Ο περιορισμός της φραγής θα συνεχίσει να υφίσταται μόνο για κίνηση Mobile Internet. Δηλαδή, τα δωρεάν MB για κίνηση Mobile Internet από ενεργοποιημένα προπληρωµένα πακέτα ενσωματωμένης χρήσης και προσφορές δεν θα μπορούν να καταναλωθούν σε περίπτωση μηδενικού υπολοίπου. Ελάχιστο προαπαιτούμενο υπόλοιπο εξακολουθεί να είναι το 0,01€.

Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στo πακέτο «ειδικής προσφοράς» (8€/1500’ προς όλους & 1,5GB) για συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, με ισχύ από 8 Φεβρουαρίου 2016.

Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο «ειδικής προσφοράς» αξίας 8€ που προσφέρει 1500’ προς όλους, με βήμα χρέωσης 3’ και στη συνέχεια ανά 1’’ καθώς και 1,5GB για χρήση Mobile Internet, με βήμα χρέωσης ανά KB, πλέον θα κοστίζει 8,5€.

Η αλλαγή θα ισχύει και για παλιούς και για νέους συνδρομητές της «ειδικής προσφοράς». Όσοι συνδρομητές πραγματοποιήσουν ενεργοποίηση του πακέτου «ειδικής προσφοράς» από 8 Φεβρουαρίου 2016 και μετά, θα χρεωθούν πλέον με τη καινούρια αξία (8,5€).

Η ενεργοποίηση του πακέτου ειδικής προσφοράς εξακολουθεί να είναι με αποστολή δωρεάν SMS με κείμενο 1000 στο 1264. Ο μέγιστος αριθμός ενεργοποιήσεων του πακέτου «ειδικής προσφοράς» παραμένει στις 2 φορές ανά 30 ημέρες.

Εθνικές κλήσεις («Προς Όλους»), αφορούν κλήσεις προς όλους τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ελληνικών δικτύων που βρίσκονται εντός Ελλάδας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και προς όλους τους γεωγραφικούς αριθμούς ελληνικών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Δεν αφορά κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ.).

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) ή να καταργήσει τo πακέτο «ειδικής προσφοράς». Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.f2g.gr.

Εθνικές κλήσεις («Προς Όλους»), αφορούν κλήσεις προς όλους τους αριθμούς κινητής τηλεφωνίας ελληνικών δικτύων που βρίσκονται εντός Ελλάδας (69ΧΧΧΧΧΧΧΧ) και προς όλους τους γεωγραφικούς αριθμούς ελληνικών δικτύων σταθερής τηλεφωνίας (2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ). Δεν αφορά κλήσεις προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (όπως ενδεικτικά: σύντομους κωδικούς, προσωπικό τηλεφωνητή, τηλεφωνικού καταλόγου κλπ.).

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν συναινεί με τις ανωτέρω τροποποιήσεις – αυξήσεις, έχει το δικαίωμα να καταγγείλει αζημίως τη σύμβασή του με τη WIND Ελλάς, εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη λήψη του σχετικού ενημερωτικού σύντομου γραπτού μηνύματος (SMS) ή να καταργήσει τo πακέτο προσφοράς 10€/300’. Με την πάροδο της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον ο συνδρομητής δεν προβεί σε καταγγελία ή κατάργηση του πακέτου, θα εφαρμόζονται οι νέες χρεώσεις.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο http://www.f2g.gr.

Edited by cmvr