mips Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 πως απενεργοποιουμε τον τηλεφωνητη γνωριζει καποιος Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 ##002#ΚΛΗΣΗ Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Παιδιά μετά από πολλές προσευχές, ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€!!!! Μια απορία μόνο! Αυτό το μήνυμα πρέπει να έρχεται κάθε μήνα για να μπορώ να το ενεργοποιήσω ή από εδώ και πέρα όταν θα στέλνω 1000 στο 1264 θα ενεργοποιείται αυτόματα; Edited November 19, 2015 by magos_88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά μετά από πολλές προσευχές, ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€!!!! Μια απορία μόνο! Αυτό το μήνυμα πρέπει να έρχεται κάθε μήνυμα για να μπορώ να το ενεργοποιήσω ή από εδώ και πέρα όταν θα στέλνω 1000 στο 1264 θα ενεργοποιείται αυτόματα; Το δεύτερο :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά μετά από πολλές προσευχές, ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€!!!! Μια απορία μόνο! Αυτό το μήνυμα πρέπει να έρχεται κάθε μήνυμα για να μπορώ να το ενεργοποιήσω ή από εδώ και πέρα όταν θα στέλνω 1000 στο 1264 θα ενεργοποιείται αυτόματα; :w00t: Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά μετά από πολλές προσευχές, ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€!!!! Μια απορία μόνο! Αυτό το μήνυμα πρέπει να έρχεται κάθε μήνα για να μπορώ να το ενεργοποιήσω ή από εδώ και πέρα όταν θα στέλνω 1000 στο 1264 θα ενεργοποιείται αυτόματα; Προσευχές? Τόσους μήνες περιμένω και εγώ αλλά τιποτα δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά μετά από πολλές προσευχές, ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα με τα 8€!!!! Μια απορία μόνο! Αυτό το μήνυμα πρέπει να έρχεται κάθε μήνα για να μπορώ να το ενεργοποιήσω ή από εδώ και πέρα όταν θα στέλνω 1000 στο 1264 θα ενεργοποιείται αυτόματα; έκανες κάτι ή απλά έλαχε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magos_88 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 :dance: Ευχέλαιο! :yahoo: Σχεδόν το απαίτησα από την φόρμα επικοινωνίας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Το μπόνους που δίνει η wind είναι 120' προς σταθερά ή 120' προς wind & q. Τα 120 ισχύουν για 15 ή 30 ημέρες; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Για 30 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Μπορείς να κάνεις φορητότητα σε f2g και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό που είχες στην Cosmoκάρτα. Μπορείς και να το δηλώσεις σαν τον αριθμό που σου δίνει τα 120' λόγω σταθερού. Αλλά δε μπορείς έχεις από 120' και στα 2 νούμερα, και αναγκαστικά θα πρέπει να στα κόψουν από το υπάρχον f2g. Πήγα και ρώτησα σε κατάστημα wind (κολωνακίου) για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να παραμείνω ένα 6μηνο με τον νεοφερμένο αριθμό στη wind και μετά να μου "προσαρτήσουν" την προσφορά των 120' λόγω σταθερού που έχω στο υπάρχον f2go στο νούμερο που θα φέρω από κοσμοκάρτα. Ξέρετε κάτι για αυτό; Να περιμένω 6 μήνες (και να κάνω ανανεώσεις έχοντας 2 νούμερα f2go); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 :dance: Ευχέλαιο! :yahoo: Σχεδόν το απαίτησα από την φόρμα επικοινωνίας ;) Μπράβο ρε φιλε που καταφερες και το έκανες!! Εγω συνεχίζω το αλλο μπας και την παρω 1,5 μηνα χωρις ανανέωση εκει που δεν μου έστελναν προσφαρες ξαφνικά 200 προς ολους 300 προς ολους 1GB. Επιπλέον πριν 3 μερες 700 λεπτα με 7€.. Αλλα οοοοοχι θα μου στειλουν την προσφορά και μετά θα κανω ανανέωση! Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Σχεδόν το απαίτησα από την φόρμα επικοινωνίας ;) Και μετα απο ποσο καιρο τα καταφερες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πήγα και ρώτησα σε κατάστημα wind (κολωνακίου) για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να παραμείνω ένα 6μηνο με τον νεοφερμένο αριθμό στη wind και μετά να μου "προσαρτήσουν" την προσφορά των 120' λόγω σταθερού που έχω στο υπάρχον f2go στο νούμερο που θα φέρω από κοσμοκάρτα. Ξέρετε κάτι για αυτό; Να περιμένω 6 μήνες (και να κάνω ανανεώσεις έχοντας 2 νούμερα f2go); Σε εμένα έγινε άμεσα ή προσαρτηση των 120 λεπτών όπως και είναι το σωστό. Πήγαινε σε άλλο κατάστημα.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πήγα και ρώτησα σε κατάστημα wind (κολωνακίου) για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να παραμείνω ένα 6μηνο με τον νεοφερμένο αριθμό στη wind και μετά να μου "προσαρτήσουν" την προσφορά των 120' λόγω σταθερού που έχω στο υπάρχον f2go στο νούμερο που θα φέρω από κοσμοκάρτα. Ξέρετε κάτι για αυτό; Να περιμένω 6 μήνες (και να κάνω ανανεώσεις έχοντας 2 νούμερα f2go); σωστα στα είπαν ! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πήγα και ρώτησα σε κατάστημα wind (κολωνακίου) για τη φορητότητα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να παραμείνω ένα 6μηνο με τον νεοφερμένο αριθμό στη wind και μετά να μου "προσαρτήσουν" την προσφορά των 120' λόγω σταθερού που έχω στο υπάρχον f2go στο νούμερο που θα φέρω από κοσμοκάρτα. Ξέρετε κάτι για αυτό; Να περιμένω 6 μήνες (και να κάνω ανανεώσεις έχοντας 2 νούμερα f2go); Χαζομάρες σου είπαν... Εγώ με σταθερό wind και f2g από φορητότητα, αμέσως έβαλα την προσφορά των 120'. Απλά βαριόντουσαν/δεν ήθελαν/δεν ήξεραν να στο κάνουν. Είναι 1' δουλειά. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 σωστα στα είπαν ! Γιατι το λες αυτο; Το αναφερει καπου; Εγω δεν ειχα καν καρτοκινητο wind. Αγορασα sim και αμεσως μπηκαν, και μπενουν κανονικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει εδώ και 5 περίπου μήνες τη νέα SIM 4G από κατάστημα Wind στην Πάτρα δωρεάν. Είναι αυτή που γίνεται micro/nano SIM. Γνωστός μου πήγε σε κάποιο κατάστημα Wind να πάρει και αυτός και του είπαν πως δεν είχαν μιας και δεν έχει έρθει ακόμη το 4G στην Πάτρα. Του είπα να πάει σε άλλο που φημίζεται για την καλή εξυπηρέτηση που έχει και όντως πήρε με κόστος βέβαια 5 ευρώ. Όταν την πήρε, πήγε στο προηγούμενο κατάστημα που του είχαν πει ότι δεν είχαν και του είπαν ότι τέτοια είχαν και αυτοί και ότι δεν είναι 4G η συγκεκριμένη. Τι γίνεται τελικά με τη Wind!!! Δεν αναφέρω τα καταστήματα, γιατί δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο, αλλά αρχίζω και εγώ να αμφιβάλω για το εάν η SIM που πήρα είναι 4G. Δεν έχει έρθει βλέπεις το 4G της Wind στην Πάτρα ακόμη, ούτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω Αθήνα π.χ. για να το τσεκάρω. Γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο περιστατικό; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει εδώ και 5 περίπου μήνες τη νέα SIM 4G από κατάστημα Wind στην Πάτρα δωρεάν. Είναι αυτή που γίνεται micro/nano SIM. Γνωστός μου πήγε σε κάποιο κατάστημα Wind να πάρει και αυτός και του είπαν πως δεν είχαν μιας και δεν έχει έρθει ακόμη το 4G στην Πάτρα. Του είπα να πάει σε άλλο που φημίζεται για την καλή εξυπηρέτηση που έχει και όντως πήρε με κόστος βέβαια 5 ευρώ. Όταν την πήρε, πήγε στο προηγούμενο κατάστημα που του είχαν πει ότι δεν είχαν και του είπαν ότι τέτοια είχαν και αυτοί και ότι δεν είναι 4G η συγκεκριμένη. Τι γίνεται τελικά με τη Wind!!! Δεν αναφέρω τα καταστήματα, γιατί δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο, αλλά αρχίζω και εγώ να αμφιβάλω για το εάν η SIM που πήρα είναι 4G. Δεν έχει έρθει βλέπεις το 4G της Wind στην Πάτρα ακόμη, ούτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω Αθήνα π.χ. για να το τσεκάρω. Γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο περιστατικό; Εδω στον Πυργο δεν εχουμε ουτε ........1 G !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει εδώ και 5 περίπου μήνες τη νέα SIM 4G από κατάστημα Wind στην Πάτρα δωρεάν. Είναι αυτή που γίνεται micro/nano SIM. Γνωστός μου πήγε σε κάποιο κατάστημα Wind να πάρει και αυτός και του είπαν πως δεν είχαν μιας και δεν έχει έρθει ακόμη το 4G στην Πάτρα. Του είπα να πάει σε άλλο που φημίζεται για την καλή εξυπηρέτηση που έχει και όντως πήρε με κόστος βέβαια 5 ευρώ. Όταν την πήρε, πήγε στο προηγούμενο κατάστημα που του είχαν πει ότι δεν είχαν και του είπαν ότι τέτοια είχαν και αυτοί και ότι δεν είναι 4G η συγκεκριμένη. Τι γίνεται τελικά με τη Wind!!! Δεν αναφέρω τα καταστήματα, γιατί δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο, αλλά αρχίζω και εγώ να αμφιβάλω για το εάν η SIM που πήρα είναι 4G. Δεν έχει έρθει βλέπεις το 4G της Wind στην Πάτρα ακόμη, ούτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω Αθήνα π.χ. για να το τσεκάρω. Γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο περιστατικό; Αμα ψαξεις τις προηγουμενες σελιδες εχει πολλες περιπτωσεις.Παντως εκει κατω εχει ριξει πολυ 3G/4G.Αντε να ρθει απο του χρονου Βεροια και Θεσσαλονικη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Καλησπέρα, έχω πάρει εδώ και 5 περίπου μήνες τη νέα SIM 4G από κατάστημα Wind στην Πάτρα δωρεάν. Είναι αυτή που γίνεται micro/nano SIM. Γνωστός μου πήγε σε κάποιο κατάστημα Wind να πάρει και αυτός και του είπαν πως δεν είχαν μιας και δεν έχει έρθει ακόμη το 4G στην Πάτρα. Του είπα να πάει σε άλλο που φημίζεται για την καλή εξυπηρέτηση που έχει και όντως πήρε με κόστος βέβαια 5 ευρώ. Όταν την πήρε, πήγε στο προηγούμενο κατάστημα που του είχαν πει ότι δεν είχαν και του είπαν ότι τέτοια είχαν και αυτοί και ότι δεν είναι 4G η συγκεκριμένη. Τι γίνεται τελικά με τη Wind!!! Δεν αναφέρω τα καταστήματα, γιατί δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο, αλλά αρχίζω και εγώ να αμφιβάλω για το εάν η SIM που πήρα είναι 4G. Δεν έχει έρθει βλέπεις το 4G της Wind στην Πάτρα ακόμη, ούτε μου δόθηκε η ευκαιρία να ανέβω Αθήνα π.χ. για να το τσεκάρω. Γνωρίζει ή έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος παρόμοιο περιστατικό; απ'ότι έχει ειπωθεί και έχω διαπιστώσει κι εγώ, οι καρτούλες 4g έχουν κωδικό στο barcode 8930100... ενώ οι 3g 8930000... (νομίζω).. Αμα ψαξεις τις προηγουμενες σελιδες εχει πολλες περιπτωσεις.Παντως εκει κατω εχει ριξει πολυ 3G/4G.Αντε να ρθει απο του χρονου Βεροια και Θεσσαλονικη. Θεσσαλονίκη έχει έρθει το 4g.. τουλάχιστον στις περιοχές που κινούμε έχει... Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Χαζομάρες σου είπαν... Εγώ με σταθερό wind και f2g από φορητότητα, αμέσως έβαλα την προσφορά των 120'. Απλά βαριόντουσαν/δεν ήθελαν/δεν ήξεραν να στο κάνουν. Είναι 1' δουλειά. Μου είπαν ότι η άμεση σύνδεση με την προσφορά τον 120' ίσχυε μέχρι τον Ιούλιο. Από τότε άλλαξε το πράγμα και θέλει 6μηνη παραμονή στη γουίντ για να γίνει μεταφορά της προσφοράς στο νέο νούμερο. Θα ρωτήσω πάντως και αλλού και θα ενημερώσω αν έχω διαφορετική πληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 παιδιά σε σχεδόν μαμά lollipop σας κρασαρει η εφαρμογή f2g? με κιτκατ όλα ήταν οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 παιδιά σε σχεδόν μαμά lollipop σας κρασαρει η εφαρμογή f2g? με κιτκατ όλα ήταν οκ με το σχεδόν δεν ξέρω τι εννοείς! αλλά στο δικό μου lollipop δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.. βέβαια δεν κάνω ανανεώσεις και αγορές πακέτων από εκεί.. μόνο υπόλοιπο κοιτάω.. δεν ξέρω αν σε αυτές τις λειτουργίες έχει κάποιο πρόβλημα.. Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 απ'ότι έχει ειπωθεί και έχω διαπιστώσει κι εγώ, οι καρτούλες 4g έχουν κωδικό στο barcode 8930100... ενώ οι 3g 8930000... (νομίζω).. Έχεις δίκιο, το είχα διαβάσει αν θυμάμαι αυτό και σε παλαιότερα posts, όταν γινόταν μεγάλη συζήτηση για τις κάρτες 4G και για το αν τις έδινε δωρεάν η Wind σε F2G. Μόλις κοίταξα και εγώ τη δικιά μου και όντος, αν ισχύει αυτό, αρχίζει από 893010... Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts