Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα την ανανέωση, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ακόμα τίποτα, αφού αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχει πρόβλημα το σαιτ.

Στο site, σύμφωνα με οδηγίες του cc της WIND, πρέπει να κάνουμε ανανέωση της σελίδας μετά την ανανέωση. Δες και από την android/iOS εφαρμογή εάν έχεις μήπως φαίνεται εκεί.

Έχεις ebanking της τράπεζας της οποίας την κάρτα χρησιμοποίησες; Μπορείς εκεί να δεις εάν έχει καταγράψει τη συναλλαγή και εάν σου έχει χρεώσει το ποσό της ανανέωσης. Αν θες τη γνώμη μου, πάρε τηλέφωνο την τράπεζα για να τους γνωστοποιήσεις τη συναλλαγή και το ότι παρουσίασε πρόβλημα και μετά τηλέφωνο τη WIND. Είχα παρόμοια περίπτωση αλλά με κοσμοκάρτα. Δήλωσα το πρόβλημα στην τράπεζα και μετά από μία περίπου εβδομάδα και αφού έκαναν τον απαραίτητο έλεγχο, μου επέστρεψαν το ποσό.

Έχω ένα υπόλοιπο στο καρτοκινητό μου F2G το οποίο και δεν μου χρειάζεται. Γνωρίζετε μήπως κάποια onlone υπηρεσία που μπορώ να πληρώσω με το κινητό μου; Είτε για αγορές ή υπηρεσίες κτλ...

γιατι δεν το κανεις δωρεα μεσω sms να πιασει και τοπο.χαμογελο του παιδιου παραδειγμα.υπαρχουν και πολλα αλλα.αμα το ψαξεις λιγο θα βρεις την ακρη.ολα ειναι με sms σε πενταψηφιο νουμερο;):confused:

Εγώ είχα στείλει αρκετά μηνύματα στην "Κιβωτό του κόσμου" μετά από αρκετή έρευνα, μιας και μου φάνηκε η πιο έντιμη οργάνωση απ' όσες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα...;)

Έκανα την ανανέωση, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ακόμα τίποτα, αφού αναρωτιέμαι μήπως τελικά έχει πρόβλημα το σαιτ.

Τι εννοείς με το "πιστωτική/χρεωστική κάρτα";

Ή το είναι είναι ή το άλλο.

Τι εννοείς με το "πιστωτική/χρεωστική κάρτα";

Ή το είναι είναι ή το άλλο.

Αν κατάλαβα καλά, εννοεί ότι έκανε την ανανέωση ηλεκτρονικά, με κάρτα και όχι μέσω PayPal. Τώρα εάν η κάρτα ήταν πιστωτική ή χρεωστική, το ίδιο είναι. Το αποτέλεσμα μετράει. Ίσως ο φίλος strass32 δεν θέλει να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα. Σεβαστό και άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει το είδος της κάρτας, αλλά το ότι κάτι δεν πήγε καλά και δεν έγινε η ανανέωση.

Φυσικά και δεν έχει σχέση ο τύπος της κάρτας αλλά η ερώτηση έγινε γιατί δεν συνηθίζεται αυτή η έκφραση.

Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν προτιμότερο να μου/μας λύσει ο ίδιος την απορία, αντί να γίνονται υποθέσεις.

Φυσικά και δεν έχει σχέση ο τύπος της κάρτας αλλά η ερώτηση έγινε γιατί δεν συνηθίζεται αυτή η έκφραση.

Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν προτιμότερο να μου/μας λύσει ο ίδιος την απορία, αντί να γίνονται υποθέσεις.

Ναι εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος.

Να ρωτήσω κάτι λίγο off topic; Όταν καλούμε από σταθερό Wind στο 13800, ήξερα ότι δεν υπήρχε χρέωση γι'αυτή την κλίση. Τώρα τελευταία και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις, μπήκε κάποια χρέωση για την κλίση προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της wind από σταθερό;

Έχει κοπεί η δωρεάν κλήση σχεδόν 1 χρόνο ή κάτι λιγότερο και χρεώνεται πλέον 0,25 ευρώ ανεξαρτήτως διάρκειας.

Η μόνη δωρεάν κλήση είναι πλέον στην Τεχνική Βοήθεια (1212).

Έκανα την ανανέωση με χρεωστική κάρτα, ακόμη όμως και τώρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα πάρω τηλ την τράπεζα και την wind, να δω τι θα μου πουν, μόλις λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω.

Εχω την υποψια οτι οι καθυστερησεις που παρατηρουνται τις τελευταιες ημερες οφειλονται στις τραπεζικες αργιες λογω του πασχα των καθολικων...

Έκανα την ανανέωση με χρεωστική κάρτα, ακόμη όμως και τώρα δεν υπάρχει καμία αλλαγή θα περιμένω μέχρι αύριο και μετά θα πάρω τηλ την τράπεζα και την wind, να δω τι θα μου πουν, μόλις λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω.

Ανανέωση με χρεωστική σημαίνει άμεση καταβολή του ποσού από το λογαριασμό σου στην Wind και όχι απλή δέσμευση, όπως γίνεται με την πιστωτική.

Ελπίζω να λυθεί αύριο το θέμα γρήγορα και απλά, όπως θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή, αν και έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό παλαιότερα.

Ναι εννοείται ότι τον τελευταίο λόγο τον έχει ο ίδιος.

Να ρωτήσω κάτι λίγο off topic; Όταν καλούμε από σταθερό Wind στο 13800, ήξερα ότι δεν υπήρχε χρέωση γι'αυτή την κλίση. Τώρα τελευταία και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις, μπήκε κάποια χρέωση για την κλίση προς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της wind από σταθερό;

Έχει κοπεί η δωρεάν κλήση σχεδόν 1 χρόνο ή κάτι λιγότερο και χρεώνεται πλέον 0,25 ευρώ ανεξαρτήτως διάρκειας.

Η μόνη δωρεάν κλήση είναι πλέον στην Τεχνική Βοήθεια (1212).

Βέβαια μπορείτε να καλείται στο 1212, να λέτε τι θέλετε και να σας συνδέουν δωρεάν με το αντίστοιχο τμήμα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν συνηθίζεται αυτή η έκφραση; Φυσικά και υπάρχει αυτή η έκφραση και σε τραπεζικούς χώρους και σε θέματα αγορών. Ίσως φαντάστηκες διαβάζοντάς το, ότι υπάρχει/βγήκε κάποια κάρτα που είναι και πιστωτική και χρεωστική ταυτόχρονα, κάτι που φυσικά δεν υπάρχει για την ώρα. :)

Δεν συνηθίζεται αυτή η έκφραση; Φυσικά και υπάρχει αυτή η έκφραση και σε τραπεζικούς χώρους και σε θέματα αγορών. Ίσως φαντάστηκες διαβάζοντάς το, ότι υπάρχει/βγήκε κάποια κάρτα που είναι και πιστωτική και χρεωστική ταυτόχρονα, κάτι που φυσικά δεν υπάρχει για την ώρα. :)

Δεν φαντάστηκα τίποτε, απλά, έγραψα ότι η έκφραση "πλήρωσα με χρεωστική/πιστωτική κάρτα" δεν είναι συνηθισμένη.

Εν πάση περιπτώσει, ο strass32, που τη χρησιμοποίησε, ξεκαθάρισε πως πλήρωσε και το θέμα έληξε.

Ίσως φαντάστηκες διαβάζοντάς το, ότι υπάρχει/βγήκε κάποια κάρτα που είναι και πιστωτική και χρεωστική ταυτόχρονα, κάτι που φυσικά δεν υπάρχει για την ώρα. :)

Κι όμως υπάρχουν dual cards (debit/credit) εδώ και χρόνια... ακόμη και η χρεωστική της Eurobank πριν από αρκετά χρόνια είχε τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως πιστωτική κάτω από προϋποθέσεις (και ήταν και ο λόγος που την έκοψα τότε) - πρέπει να ήταν πίσω στο 2008 αν θυμάμαι καλά και είχα γράψει και κάτι σχετικό σε αυτό το thread αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Κι όμως υπάρχουν dual cards (debit/credit) εδώ και χρόνια... ακόμη και η χρεωστική της Eurobank πριν από αρκετά χρόνια είχε τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως πιστωτική κάτω από προϋποθέσεις (και ήταν και ο λόγος που την έκοψα τότε) - πρέπει να ήταν πίσω στο 2008 αν θυμάμαι καλά και είχα γράψει και κάτι σχετικό σε αυτό το thread αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω.

2007 ηταν και ειναι ακριβως οπως τα λες.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Η συζήτηση για τις κάρτες έχει ξεφύγει από το νήμα και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει.

Είχα και εγώ τη συγκεκριμένη χρεωστική κάρτα (Visa Eletron), όταν συνεργαζόταν η Eurobank με τη Visa, αλλά και, στη συνέχεια, όταν άρχισε να συνεργάζεται με τη MasterCard, δεδομένου ότι όλες οι κάρτες εκδίδονται από τους δύο αυτούς οργανισμούς, μέσω των τραπεζών.

Πρακτικά, όμως, είναι άλλη η έννοια και η χρήση της χρεωστικής (συνδέεται με λογαριασμό τραπέζης και το όποιο ποσό αγοράς αφαιρείται άμεσα από αυτόν) και άλλη, εκείνη της πιστωτικής (η τράπεζα πιστώνει το ποσό της αγοράς και δίνει τη δυνατότητα είτε να εξοφληθεί χωρίς επιτόκιο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε με δόσεις με επιτόκιο).

Δεν φαντάστηκα τίποτε, απλά, έγραψα ότι η έκφραση "πλήρωσα με χρεωστική/πιστωτική κάρτα" δεν είναι συνηθισμένη.

Εν πάση περιπτώσει, ο strass32, που τη χρησιμοποίησε, ξεκαθάρισε πως πλήρωσε και το θέμα έληξε.

"Σφύριξες και έληξε" δηλαδή; Δε νομίζω. :p Τίποτα δεν λήγει όποτε θέλουμε, αλλά όταν λήγει από μόνο του.

Το παράδειγμα που λέτε δεν είναι καθαρά χρεωστική + πιστωτική αφού είχε προϋποθέσεις όπως λέτε. Όσο για τον σύνδεσμο για την κάρτα στην Αμερική, φυσικά οποιοσδήποτε εδώ μέσα μιλά για Ελληνικές κάρτες. Πράγματι όμως φεύγει το θέμα, ένα θέμα που βέβαια άνοιξε ο παραπάνω συμφοραμύτης.

Βέβαια μπορείτε να καλείται στο 1212, να λέτε τι θέλετε και να σας συνδέουν δωρεάν με το αντίστοιχο τμήμα.

αυτό είναι μια πολύ καλή λύση ;)

δεν το κάνουν ολοι οι υπαλληλοι ομως.Πολλοι σου λένε να καλέσεις στο 1260

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Είχα καλέσει το 1212 πριν από 2 βδομάδες περίπου για θέμα του λογαριασμού μου και ο υπάλληλος μου είπε να καλέσω το 13800.

Ποια είναι η διαφορά στα παρακάτω τηλέφωνα της Wind

1260 vs. 1231

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Πήρα τηλ το 1260 και μου είπαν ότι δεν έγινε καμία ανανέωση και από την τράπεζα που πήγα δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο υπόλοιπο του λογαριασμού (με ερώτηση υπόλοιπου από το ATM). Έκανα ανανέωση μέσω του σαιτ σήμερα αλλά τίποτα πάλι, Δεν ξέρω τι φταίει…

EDIT - Η ανανέωση φαίνεται να γίνεται κανονικά αλλά τίποτα, μάλλον έχει κωλύσει το σαιτ της wind::::

Edited by strass32

Πήρα τηλ το 1260 και μου είπαν ότι δεν έγινε καμία ανανέωση και από την τράπεζα που πήγα δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στο υπόλοιπο του λογαριασμού (με ερώτηση υπόλοιπου από το ATM). Έκανα ανανέωση μέσω του σαιτ σήμερα αλλά τίποτα πάλι, Δεν ξέρω τι φταίει…

EDIT - Η ανανέωση φαίνεται να γίνεται κανονικά αλλά τίποτα, μάλλον έχει κωλύσει το σαιτ της wind::::

Ίσως είναι κάποιο κόλλημα της τράπεζας ή του site της Wind, δοκιμάζεις πάλι αύριο ή μπορείς να δοκιμάσεις και μέσω Paypal

δεν το κάνουν ολοι οι υπαλληλοι ομως.Πολλοι σου λένε να καλέσεις στο 1260

Είχα καλέσει το 1212 πριν από 2 βδομάδες περίπου για θέμα του λογαριασμού μου και ο υπάλληλος μου είπε να καλέσω το 13800.

Εμένα με συνδέουν μόνοι τους ή μετά από ευγενική προτροπή μου τις περισσότερες φορές.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ποια είναι η διαφορά στα παρακάτω τηλέφωνα της Wind

1260 vs. 1231

1260: εξυπηρέτηση πελατών για ό,τι θες.

1231: εξυπηρέτηση πελατών για θέματα ίντερνετ. Παλιά, επί εποχής Gprs, ήταν το νούμερο που έπρεπε να καλέσεις για ρυθμίσεις wap και mms, συμβατότητα συσκευής κτλ. Τώρα είναι πιο πολύ για θέματα που αφορούν το 4G, αλλά όχι μόνο.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova