Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά ο λόγος που το είπα είναι επειδή εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/

μέχρι προχθές έγραφαν για το 1GB, αλλά τώρα έχει αντικατασταθεί από τα Magic Numbers.

Ενώ εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/

γράφει ακόμα για το 1GB, αλλά δεν έχουν βάλει ακόμα περί Magic Numbers (λογικά έχουν ξεχάσει να κάνουν update τη σελίδα).

Ελπίζω πάντως να μη καταργηθεί το 1GB γιατί τότε μιλάμε συνολικά για χειροτέρευση με τη νέα προσφορά. Τουλάχιστον να μη το καταργήσουν στους ήδη συνδρομητές F2G (όπως δεν έχουν καταργήσει τα 300 λεπτά στους πολύ παλιότερους, την οποία προσφορά δυστυχώς δεν είχα προλάβει).

Επίσης, είναι λίγο ύποπτο που γράφουν ότι η υπηρεσία Magic Numbers δε μπορεί να απενεργοποιηθεί, αν δεν προκαλεί κάποιο μειονέκτημα γιατί να θέλει να την καταργήσει κάποιος έτσι και αλλιώς.

Τέλος, ξαναλέω είναι λίγο κουλό που γράφουν για 31/3 και δε διευκρινίζουν τι θα συμβεί μετά. Έτσι και αλλιώς την 3η ανανέωση για το 3ο Magic Number αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε μετά τις 31/3.

Τέσπα, είδομεν... Και αν κάποιος ενεργοποιήσει τα Magic και μετά βάλει πάνω από 10€, ας μας πει αν πήρε και το 1GB. Προσωπικά θα ανανεώσω ξανά μετά τις 20/3, οπότε δε μπορώ να σας πω.

EvEn DeAtH MaY DiE

Φυσικά και είναι πιο χρήσιμο το 1GB για τους περισσότερους από τα magic numbers και δεν νομίζω να καταργηθεί και ούτε φυσικά τα magic numbers έγιναν για αυτό το σκοπό. Θεωρώ ότι τα magic numbers έγιναν για να προσελκύσουν νέο κόσμο στη wind δηλαδή κάποιοι να φέρουν στην σχέση τους, τους συγγενείς τους ή φίλους του που μιλούν πολύ συχνά ώστε να έχουν πρακτικά μηδενική χρέωση. Πιστεύω ότι η wind δεν θα καταργήσει το 1GB τουλάχιστον μέχρι να δώσει υπηρεσίες 4G

νομιζω οτι γενικά κάποια προθέματα στην Αγγλία έχουν διαφορετική χρέωση σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το τιμοκατάλογο πρέπει να δεις,για να βρεις πόσο χρεώνονται,δεν υπάρχει εξαίρεση,διαφορετική χρέωση υπάρχει.

Δεν ειναι ξεχωριστο νουμερο η κατι αλλο. Απλο κινητο ειναι, συγκεκριμενα της Giff Gaff.

Φυσικά και είναι πιο χρήσιμο το 1GB για τους περισσότερους από τα magic numbers και δεν νομίζω να καταργηθεί και ούτε φυσικά τα magic numbers έγιναν για αυτό το σκοπό. Θεωρώ ότι τα magic numbers έγιναν για να προσελκύσουν νέο κόσμο στη wind δηλαδή κάποιοι να φέρουν στην σχέση τους, τους συγγενείς τους ή φίλους του που μιλούν πολύ συχνά ώστε να έχουν πρακτικά μηδενική χρέωση. Πιστεύω ότι η wind δεν θα καταργήσει το 1GB τουλάχιστον μέχρι να δώσει υπηρεσίες 4G

΄

Εγώ πάντως μόλις ανανεώσα και σαφώς πήρα και το Bonus του 1GB χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης δήλωσα και τον πρώτο Magic Number μου.

Αρε Wind στα ωπα ωπα μας έχεις!! Κάνεις δεν συγκρίνετε μαζί σου.:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ο λόγος που το είπα είναι επειδή εδώ:

http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/

μέχρι προχθές έγραφαν για το 1GB, αλλά τώρα έχει αντικατασταθεί από τα Magic Numbers.

Ενώ εδώ:

γράφει ακόμα για το 1GB, αλλά δεν έχουν βάλει ακόμα περί Magic Numbers (λογικά έχουν ξεχάσει να κάνουν update τη σελίδα).

Ελπίζω πάντως να μη καταργηθεί το 1GB γιατί τότε μιλάμε συνολικά για χειροτέρευση με τη νέα προσφορά. Τουλάχιστον να μη το καταργήσουν στους ήδη συνδρομητές F2G (όπως δεν έχουν καταργήσει τα 300 λεπτά στους πολύ παλιότερους, την οποία προσφορά δυστυχώς δεν είχα προλάβει).

Επίσης, είναι λίγο ύποπτο που γράφουν ότι η υπηρεσία Magic Numbers δε μπορεί να απενεργοποιηθεί, αν δεν προκαλεί κάποιο μειονέκτημα γιατί να θέλει να την καταργήσει κάποιος έτσι και αλλιώς.

Τέλος, ξαναλέω είναι λίγο κουλό που γράφουν για 31/3 και δε διευκρινίζουν τι θα συμβεί μετά. Έτσι και αλλιώς την 3η ανανέωση για το 3ο Magic Number αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε μετά τις 31/3.

Τέσπα, είδομεν... Και αν κάποιος ενεργοποιήσει τα Magic και μετά βάλει πάνω από 10€, ας μας πει αν πήρε και το 1GB. Προσωπικά θα ανανεώσω ξανά μετά τις 20/3, οπότε δε μπορώ να σας πω.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 1GB.

ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MAGIC NUMBER ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.

΄

Εγώ πάντως μόλις ανανεώσα και σαφώς πήρα και το Bonus του 1GB χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης δήλωσα και τον πρώτο Magic Number μου.

Αρε Wind στα ωπα ωπα μας έχεις!! Κάνεις δεν συγκρίνετε μαζί σου.:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΝΕΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ 1GB.

ΔΗΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ MAGIC NUMBER ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.

Ωραία πολύ καλό αυτό! Το σίγουρο τεστ βέβαια θα είναι πρώτα να ενεργοποιήσουμε το magic number και μετά να κάνουμε ανανέωση χρημάτων, αλλά είμαι αισιόδοξος :happy:

EvEn DeAtH MaY DiE

Δεν ειναι ξεχωριστο νουμερο η κατι αλλο. Απλο κινητο ειναι, συγκεκριμενα της Giff Gaff.

ακριβως οπως λεει ο φιλος, ειναι μια virtual εταιρεια κινητης τηλεφωνιας όπως ειναι στην Ελλαδα η CYTA

ειχα και εγω παλαιοτερα μια τετοια καρτα, τωρα την εχω αλλαξει σε Lyca

παρεπιπτωντος μολις παω σπιτι θα της ριξω ενα μηνυμα για να δω ποσο χρεωνει

αν και παλιοτερα που το ειχα τσεπαρει θυμαμαι να χρεωνε 0.02 λεπτα.....για f2g2

ΥΓ...και εγω πριν λιγο ανανεωσα στην αδερφη μου πηρα κανονικα 1 GB και 300 λεπτα και εβαλα και ενα magic number

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Άμα το ενεργοποιήσω θα χάσω το f2g2?

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το F2G2 :O

Παλιό πρόγραμμα του F2G με προνομιακή χρέωση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εδω και 5 μερες εκανα αιτηση φορητοτητας σε 3 νουμερα (τα 2 συμβολαιο το 1καρτα) απο cosmote σε f2go.Ενω και η cosmote και η wind με ενημερωσαν οτι οι διαδικασιες ολοκληρωθηκαν και εδωσαν sim δεν προχωραει με τιποτα η φορητοτητα και μου λενε πως ειναι συστημικο λαθος status44.Επικοινωνησα με Cosmote μου ειπαν εχουν δωσει κανονικα τα νουμερα προς φορητοτητα ενω η Wind παραδεχτηκε το συστημικο λαθος λεγοντας οτι θα προωθησει τις αιτησεις εκ νεου πλην ομως 5 μερες ειμαι ακομα στην cosmote.Εχει τυχει σε κανέναν αυτο ?Τι αλλο πρεπει να κανω?? Απλα να πςριμενω??

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ενώ εδώ:

Τώρα τα αναφέρει και τα δύο.

Υποψιασμένος πολλές μέρες για τα μαγειρέματα που έχω δει ότι κάνει η Wind με το υπόλοιπο των συνδρομητών καρτοκινητής και την ξαφνική "απώλεια" χρημάτων τους ( μέσω του forum), παρακολουθώ μεσα από το wigget του κινητού μου το υπόλοιπο μου βγάζω και screen shots κάθε 2-3 μέρες. Σήμερα έγινε λοιπόν μια "αναληψη" 5€ από το υπόλοιπο μου χωρίς εγώ να έχω κάνει καμια χρήση του αριθμού ο οποιος είναι σε δικαρτο κινητό και η κίνηση κλήσεων αλλα και ιντερνετ γίνεται από την άλλη κάρτα. Επίσης έχω σβήσει από προφίλ της κάρτας της Wind το apn και το mms.

Πηρα τηλ και παραπονέθηκα και έγραψα και στο inbox τους στο FB παραθετωντας εκεί τα screenshot πριν και μετά τον "δανεισμό" που έκανε η Wind εις βαρος μου...

Στο μεν τηλεφωνώ μου είπαν ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και θα μου απαντήσουν με μήνυμα και στο FB δεν έχουν απαντήσει.

Σε ποσο καιρο λέτε να απαντηθεί το όλο θέμα?

Έχετε να μου προτείνεται να κάνω και κάτι άλλο?

PS υπόψην ότι και τον Ιανουάριο είχα παρατηρήσει ότι είχαν "φύγει" από καπου 2€ αλλα δεν το έψαξα λέγοντας ότι "δεν βαριέσαι μάλλον εγώ θα έκανα καμια βλακεία"...

Παρακαλώ για πείτε γνώμες...

Τα 5 ευρώ παραπέμπουν σε πακέτο..

Μήπως ενεργοποίησες ή κατά λάθος ενεργοποιήθηκε κάποιο πακέτο?

Το σύνηθες ήταν με το 1 ευρώ του ίντερνετ.

Περίμενε να δεις τι θα σου πουν, θα στα επιστρέψουν λογικά!

Υποψιασμένος πολλές μέρες για τα μαγειρέματα που έχω δει ότι κάνει η Wind με το υπόλοιπο των συνδρομητών καρτοκινητής και την ξαφνική "απώλεια" χρημάτων τους ( μέσω του forum), παρακολουθώ μεσα από το wigget του κινητού μου το υπόλοιπο μου βγάζω και screen shots κάθε 2-3 μέρες. Σήμερα έγινε λοιπόν μια "αναληψη" 5€ από το υπόλοιπο μου χωρίς εγώ να έχω κάνει καμια χρήση του αριθμού ο οποιος είναι σε δικαρτο κινητό και η κίνηση κλήσεων αλλα και ιντερνετ γίνεται από την άλλη κάρτα. Επίσης έχω σβήσει από προφίλ της κάρτας της Wind το apn και το mms.

Πηρα τηλ και παραπονέθηκα και έγραψα και στο inbox τους στο FB παραθετωντας εκεί τα screenshot πριν και μετά τον "δανεισμό" που έκανε η Wind εις βαρος μου...

Στο μεν τηλεφωνώ μου είπαν ότι θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα και θα μου απαντήσουν με μήνυμα και στο FB δεν έχουν απαντήσει.

PS υπόψην ότι και τον Ιανουάριο είχα παρατηρήσει ότι είχαν "φύγει" από καπου 2€ αλλα δεν το έψαξα λέγοντας ότι "δεν βαριέσαι μάλλον εγώ θα έκανα καμια βλακεία"...

Τα 5 ευρώ παραπέμπουν σε πακέτο..

Μήπως ενεργοποίησες ή κατά λάθος ενεργοποιήθηκε κάποιο πακέτο?

Το σύνηθες ήταν με το 1 ευρώ του ίντερνετ.

Περίμενε να δεις τι θα σου πουν, θα στα επιστρέψουν λογικά!

Σωστά φιλε μου και το σκεφτικά και εγώ, αλλα πακέτο δεν αγόρασα και αν αγόραζα δεν θα είχε κρεμαστεί στο wigget? γιατί και τα 2 screenshot που έχω στείλει είναι άδειο και το ένα με το ποσο πριν την αφαίρεση και το άλλο με το σημερινό (10€ και κάτι ψηλά μέχρι σήμερα το πρωί και 5€ και κάτι ψηλά από σημετα το απόγευμα του έκανα refresh).

Επίσης όπως έγραψα πριν έχω αφαιρέσει apn και mms προφίλ και η κίνηση γίνεται από άλλη κάρτα στο δικαρτο τόσο για κλήσεις - sms όσο και για internet.

Μακάρι το ελπίζω.

Έχεις λάβει τις τελευταίες μέρες τίποτα SMS από 5ψηφία νούμερα?

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Έχεις λάβει τις τελευταίες μέρες τίποτα SMS από 5ψηφία νούμερα?

όχι τπτ . Μονο από πλευράς Wind ότι λήγει το log in δώρο που είχα πάρει.

όχι τπτ . Μονο από πλευράς Wind ότι λήγει το log in δώρο που είχα πάρει.

Για να σε χρεώσει 5 ευρώ ίντερνετ θα πρέπει να έχεις κάνει κίνηση 100 mb χωρίς πακέτο. Από την στιγμή που δεν είχες ενεργοποιημένο apn δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Περιμένουμε να μας ενημερώσεις για την απάντηση που θα σου δώσουν...

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Γεια σας.

Έχω από παλιά στο κινητό κοσμοκάρτα (400' με χρέωση 3 Ε σε κάθε ανανέωση και 2 αγαπημένους αριθμούς με 0,1Ε/1'). Γενικά δεν είμαι της κουβέντας μέσω κινητού και ανανεώνω κάθε 2 μήνες.

Επειδή έχω στο σπίτι Wind double play large, μου είπαν ότι μπορώ να κάνω το κινητό f2go καρτοκινητή και να έχω δωρεάν 120' κάθε μήνα.

Θέλω να ρωτήσω αν τα δωρεάν λεπτά θα είναι για πάντα, αν υπάρχουν άλλες παροχές στο πακέτο και αν τα 120' είναι πραγματικά ή υπάρχουν άλλες χρεώσεις.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγγνώμη που δεν μπορώ να διαβάσω τις 100άδες ποστς του νήματος για να βρω απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.

Τα 120' λεπτά θα μπαίνουν στην κάρτα όσο έχεις το double play.

Στη δική μου περίπτωση το ακύρωσαν στο 6μηνο επειδή δεν είχα κάνει πληρωμένη ανανέωση, σε άλλους πάλι όχι. Ευτυχώς το κράξιμο στο FB πιάνει τόπο και το ενεργοποίησαν ξανά.

ειδικα στην wind τιποτα δεν ειναι για παντα....

παρτα τα 120 και οσο αντεξει η προσφορα....

Υγ τα 120 ειναι τριλεπτα.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Γεια σας.

Επειδή έχω στο σπίτι Wind double play large, μου είπαν ότι μπορώ να κάνω το κινητό f2go καρτοκινητή και να έχω δωρεάν 120' κάθε μήνα.

Θέλω να ρωτήσω αν τα δωρεάν λεπτά θα είναι για πάντα, αν υπάρχουν άλλες παροχές στο πακέτο και αν τα 120' είναι πραγματικά ή υπάρχουν άλλες χρεώσεις.

Χθες έκανα ανανέωση στο πακέτο vdsl από KV που έχω από 14/2/14 και, πέρα από την πολύ αρνητική εμπειρία που απέκτησα στο θέμα αυτό, ένα από τα σημεία που με ενδιέφεραν ήταν και το bonus των 120' σε f2g.

Η ετήσια δέσμευση έληξε την 14/2/15 και ο νέος λογαριασμός που εκδόθηκε την 17/2 με χρεώνει μεν με τα ποσά χωρίς τις προσφορές (χρέωση 7 ευρώ για τα απεριόριστα σε σταθερά, χρέωση 20 αντί 10 για το vdsl κλπ) αλλά διατηρεί τo bonus των 120' και θα διατηρηθεί και στο νέο πακέτο που συμφώνησα χθες (δυσμενέστερο αρκετά από το προηγούμενο).

Συμπερασματικά, μπορείς να το θεωρήσεις "για πάντα" με την έννοια του όσο καιρό θα το προσφέρει η Wind σαν bonus σε πακέτο που σε καλύπτει. Δηλαδή, εάν κάποτε η Wind διακόψει το bonus, και ανανεώσεις, μετά, με πακέτο που δεν το περιλαμβάνει, το έχασες.

Γεια σας.

Έχω από παλιά στο κινητό κοσμοκάρτα (400' με χρέωση 3 Ε σε κάθε ανανέωση και 2 αγαπημένους αριθμούς με 0,1Ε/1'). Γενικά δεν είμαι της κουβέντας μέσω κινητού και ανανεώνω κάθε 2 μήνες.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και συγγνώμη που δεν μπορώ να διαβάσω τις 100άδες ποστς του νήματος για να βρω απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα.

Κανονικά σου δίνουν τα 120' κάθε μήνα, τσάμπα, τα οποιά όμως καταναλώνονται με χρέωση ανα 3'. Σου δίνουν επίσης σε ξεχωριστή κάρτα μόνο για data 500 MB το μήνα

Έλαβε κάποιος για τρίτο μήνα τα 5000 προς wind και 240 προς όλους ;

edit ήρθε και μήνυμα για 3GB για το τριήμερο .

Edited by panosss567

edit ήρθε και μήνυμα για 3GB για το τριήμερο .

Η πρωταπριλιά είναι σε ενάμιση μήνα :p:lol:

Αλήθεια σου ήρθε τέτοιο μήνυμα;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova