Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ωπ? :confused:

τι λαλακια ειναι αυτη?

δηλαδη αμα βαλω καρτα τωρα μπορει να γινει και σε μενα?

χωρις να με ρωτησουν? :mad:

ε θα τους παρει ο :devil:

Κι όμως. Με το έτσι θέλω, πάνε τα €5.

Είχα ενεργοποιήσει πριν ένα χρόνο μια κάρτα F2G που μου είχε στείλει δώρο η Wind με σκοπό να την έχω μόνο για data.

Είδα οτι με κάρτα των €5 δεν αγοράζεις πακέτο των €5 και αναγκαστικά έβαλα €10. €10; Αμ δε! Τα μισά τα βουτήξανε για πακέτο που δεν ήθελα.

Παίρνω τηλέφωνο στην εξ. πελατών. Μια νεαρά μου λέει οτι αυτό ισχύει τώρα και έπρεπε να το ξέρω. Όταν της είπα οτι η κάρτα ήταν πιο παλιά και δεν έγραφε αυτό τον όρο ή οτι δεν με ενημέρωσαν στο κατάστημα κατα την ενεργοποίηση, μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

Όταν της είπα οτι η κάρτα ήταν πιο παλιά και δεν έγραφε αυτό τον όρο ή οτι δεν με ενημέρωσαν στο κατάστημα κατα την ενεργοποίηση, μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

μηπως εχεις παρει αερα ο κωλος τους στην wind???

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Δε ξέρω τι κάνουν οι μάνατζερ εκεί στην Wind αλλά αυτό που βλέπω είναι οτι στα καρτοκινητά έχει πάρει την κάτω βόλτα και άσχημα. Παρόλες τς προσφορές, πολύ σπάνια θα μου ζητήσει κάποιος κάρτα Wind, το ίδιο ισχύει και για την Q. Με διαφορά πρώτες σε ζήτηση είναι οι κάρτες ανανέωσης της Cosmote, δεύτερη η Vodafone και μετά το χάος. Αυτά βλέπω στην δική μου δουλειά.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Δε ξέρω τι κάνουν οι μάνατζερ εκεί στην Wind αλλά αυτό που βλέπω είναι οτι στα καρτοκινητά έχει πάρει την κάτω βόλτα και άσχημα. Παρόλες τς προσφορές, πολύ σπάνια θα μου ζητήσει κάποιος κάρτα Wind, το ίδιο ισχύει και για την Q. Με διαφορά πρώτες σε ζήτηση είναι οι κάρτες ανανέωσης της Cosmote, δεύτερη η Vodafone και μετά το χάος. Αυτά βλέπω στην δική μου δουλειά.

Αυτό συμβαίνει γιατί αν ανανεώσεις μέσω PayPal ή από κατάστημα παίρνεις δώρα. Γιατί να πάρεις κάρτα;

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Αυτό συμβαίνει γιατί αν ανανεώσεις μέσω PayPal ή από κατάστημα παίρνεις δώρα. Γιατί να πάρεις κάρτα;

Ίσως στις μικρότερες ηλικίες, αλλά όχι στην μεγαλύτερη σε ηλικία ομάδα.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

cca κι εγώ πλέον σταμάτησα να παίρνω από περίπτερα κλπ. Άσε που βλέπω πολύ κόσμο στα καταστήματα της Wind να περιμένει στην ουρά και αρκετοί από αυτούς για ανανέωση κάρτας. Συμφέρει, αν και τώρα με την τελευταία προσφορά μου την έσπασε λίγο που χάνονται τα 10€ και πρέπει να ξαναβάλω αυτό το μήνα. Κατά τα άλλα μέχρι τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τις παροχές στο καρτοκινητό. Ελπίζω να παραμείνω...

Η υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου 200 λεπτών με χρέωση 5€ μόλις βάλει κάποιος χρόνο ομιλίας ίσο ή πάνω από 10€ είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, όπως και ο τρόπος απενεργοποίησης. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Σαν υπηρεσία μπορεί να βολεύει κάποιους. Εγώ προσωπικά την έχω απενεργοποιήσει, αλλά γνωστός μου και λίγο ξεχασιάρης, μου έχει πει ότι τον βολεύει αφάνταστα η υπηρεσία αυτή, γιατί όταν βάζει 10€ π.χ. θα πρέπει να έχει και το νου του να αγοράσει πακέτο για να μην τρώει από την κάρτα. Με την υπηρεσία αυτή, έχει κάθε μήνα τα 200 λεπτά (δεν έχει smartphone λόγω κάποιας ηλικίας ούτε χρησιμοποιεί internet) που του είναι αρκετά και το κεφάλι του ήσυχο.

Σε μένα πάντως δεν ισχύει η αυτόματη ενεργοποίηση και είμαι στο F2G από τον Σεπτέμβριο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

giachtas μα μόλις βάλεις 10€ αυτόματα έχεις 200' η 300' (ανάλογα με το πότε έγινες συνδρομητής στο F2G) και δεν σου τρώει 5€ από την κάρτα. Εκτός κι αν εννοείς ότι θέλει να έχει επιπλέον 200' στο πακέτο του. Για αυτό το λόγο με εξυπηρετεί κι εμένα το καρτοκινητό, με τη λογική ότι σου δίνει χρόνο ομιλίας και ταυτόχρονα σου μένουν τα χρήματα που βάζεις για να τα κάνεις ό,τι θες όποτε θες.

Εάν είδατε και στο site της Wind, ή υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη από 31/07/2013 και αφορά τους νεότερους συνδρομητές F2G. Πριν που έγραψα ότι την έχω απενεργοποιήσει, παράληψη μου, εννοούσα για το νούμερο της συζύγου μου. Εγώ είμαι πιο παλιός και έχω τα 300 λεπτά. Οι παλιοί δεν έχουν αυτή την υπηρεσία. Οι νεότεροι όμως που δεν την θέλουν, όπως λέει και στο site, μπορούν να διαγραφούν άπαξ στέλνοντας ΟΧΙ στο 1237.

Makap, νομίζω, αν θυμάμαι καλά, το "ΟΧΙ" πρέπει να είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες. Το λέω γιατί θυμάμαι ότι είχα παιδευτεί λίγο όταν πήγα να την απενεργοποιήσω. Έγραψα το "ΟΧΙ" ελληνικά και μου ερχόταν μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία, ή κάτι τέτοιο.

giachtas μα μόλις βάλεις 10€ αυτόματα έχεις 200' η 300' (ανάλογα με το πότε έγινες συνδρομητής στο F2G) και δεν σου τρώει 5€ από την κάρτα. Εκτός κι αν εννοείς ότι θέλει να έχει επιπλέον 200' στο πακέτο του. Για αυτό το λόγο με εξυπηρετεί κι εμένα το καρτοκινητό, με τη λογική ότι σου δίνει χρόνο ομιλίας και ταυτόχρονα σου μένουν τα χρήματα που βάζεις για να τα κάνεις ό,τι θες όποτε θες.

Τι εννοείς ότι έχεις 200' αυτόματα; Νομίζω ότι, είτε έχεις τα 300' λεπτά αν έχεις προλάβει την αντίστοιχη προσφορά, είτε όχι.

Αν εχεις προλάβει,έχεις 300 και τα λεφτά μενουν στην καρτα. Αλλιώς,με την αυτόματη ενεργοποίηση των 200 αφαιρούνται 5 ευρω απο το υπολοιπο. Δεν είναι το ιδιο.

Makap, νομίζω, αν θυμάμαι καλά, το "ΟΧΙ" πρέπει να είναι γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες. Το λέω γιατί θυμάμαι ότι είχα παιδευτεί λίγο όταν πήγα να την απενεργοποιήσω. Έγραψα το "ΟΧΙ" ελληνικά και μου ερχόταν μήνυμα ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία, ή κάτι τέτοιο.

Δεν θυμάμαι πως το έγραψα πριν από μήνες, αλλά με μια γρήγορη έρευνα που έκανα τόσο στο νήμα αυτό όσο και στις οδηγίες της Wind, δεν αναφέρεται πουθενά ότι πρέπει να γραφτεί με λατινικούς χαρακτήρες.

Όπως και να είναι το σωστό, καθένας που θέλει να απεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία μπορεί να το κάνει είτε με τη μία είτε με 2η προσπάθεια.

Μια υπενθυμιση παρακαλω: η φορητοτητα απο cosmote σε wind (καρτοκινητο) ποσο καιρο χρειαζεται; Εχει αναφερθει πολλες φορες, αλλα δεν μπορω να το αναζητησω σε 26000 μηνυματα. Ευχαριστω.

Μια υπενθυμιση παρακαλω: η φορητοτητα απο cosmote σε wind (καρτοκινητο) ποσο καιρο χρειαζεται; Εχει αναφερθει πολλες φορες, αλλα δεν μπορω να το αναζητησω σε 26000 μηνυματα. Ευχαριστω.

http://www.wind.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/kiniti/foritotita-arithmou/

"Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 10 εργασίμων ημερών (ή 15, κατόπιν αιτήματός σας) από την ημερομηνία υποβολής της αίτησής σας, θα χρειαστεί να αντικαταστήσεις την παλιά SIM κάρτα σας με τη νέα SIM κάρτα της WIND."

& http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/Number/#q9

Από την περασμένη δευτέρα η διαδικασία φορητότητας ολοκληρώνεται σε 6 ώρες

Είμαι έξω φρενών...

Γνωρίζω για την αλλαγή στη χρονική ισχύ του υπολοίπου, που από 12 μήνες έγινε 6 μήνες για νέες ανανεώσεις. Αλλά μέχρι και πρότινως (περίπου μέχρι πριν 1 μήνα), όπως είναι απολύτως ΛΟΓΙΚΟ για ΗΔΗ υπάρχον υπόλοιπο, η χρονική ισχύς παρέμενε 12 μήνες από την τελευταία ενεργοποίηση.

Και μπαίνω τώρα στο myF2G και τι να δω;; Η χρονική ισχύς έχει μεταβληθεί σε 06/12 (αύριο). Εντελώς κατα τύχη μπήκα μια μέρα πριν, θα πρέπει να αισθάνομαι και τυχερός...

Κατόπιν επικοινωνίας με το web chat του F2G, μου είπαν ότι ''... Διευκρινίζεται ότι τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων από ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που έχουν πραγματοποιηθεί πριν τη 5η Μαΐου 2014, η διάρκεια ισχύος της αξίας θα ισχύει έως την 30η Νοεμβρίου 2014.'' LINK

Και εγώ αναρωτιέμαι αφού το παραπάνω δελτίο είναι από 04/04/2014 πως και μέχρι πριν ένα πρίν έστελνα ΥΠ στρο 1269 και λάμβανα ''...Το υπόλοιπό σας λήγει 26/02/2015''. Καλά βέβαια μη στεκόμαστε σε αυτό αφού το σημαντικό είναι ότι αλλάζουν τους όρους για ήδη αγορασμένο χ.ο., τον οποίο αγόρασα γιατί αποδέχτηκα τους όρους που ίσχυαν τη στιγμή της αγοράς. Μικάμε για κατάφορη παραβίαση κάθε έννοια εμπορικής συνδιαλλαγής.

Σαν να αγοράζεις σπίτι, πλήρη κυριότητα, πληρωμένο 100%, με τα συμβόλαια του και τους συμβολαιογράφους... και να έρχεται ο παλιός ιδιοκτήτης να σου λέει ''...Αααα άλλαξα πολιτική, το αντιτιμο που μου έδωσες αφορά για εκμίσθωση 1/2/5 ετών και τώρα έχει παρέλθει και είναι δικό μου''

Τέλοσπάντων να μη σας κουράζω με τη δική μου οργή...

Έχετε να προτείνετε δράσεις;;;

Περιττό να πω ότι δε με ενδιαφέρει να κρατήσω τον αριθμό και να μείνω στη Wind, να μη χαθεί το υπόλοιπο

α. Μεταφορά σε άλλο αριθμό Wind ---> ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ (υπηρεσία Wind Sharing καταργήθηκε)

β. Χρηματική επιστροφή του υπολοίπου σε περίπτωση αιτήματος από το χρήστη της κατάργησης της σύνδεσης;;; ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

γ. Προσφυγή σε ΕΕΤΤ και Συνήγορο Καταναλωτη;; Υπάρχει κάποιος με δικαίωση

Να τονίσω ότι είμαι εξωτερικό (γι αυτό και έχω δημιουργήσει ένα υψηλό υπόλοιπο, προσπαθώντας να κρατήσω τον αριθμό ενεργό), και οποιαδήποτε ''λύση'' ''βάλε 5 κάρτα κάθε 6μηνο'' δεν ειναι αποδεκτή για 2 λόγους

Α.It defies the purpose, έφτασα να έχω ένα μεγάλο υπόλοιπο γτ προσπαθούσα να κρατήσω να ανανεωνω 1ευρ/12 μήνες, φανταστείτε τι θα γίνει όταν ισχύει το 5ευρ/6μήνες. Δε θα μπω σε αυτό το φαύλο κύκλο

Β. Τα λεφτά μου σε ΚΛΕΦΤΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης δεν τα δίνω οικοιοθελώς.

Ίσως μόνο κάνω μια ανανέωση τώρα απλά για να ανανεώσω την ισχύ του υπολοίπου μέχρι να επιστρέψω Ελλάδα και να κυνηγήσω το θέμα. Απλά φοβάμαι ότι έτσι θα φαίνεται σαν από μέρους μου αποδοχή των νέων όρων και θα αλλοιώσει την ξεκάθαρη εικόνα που υπάρχει τώρα.

Οποιαδήποτε υπόδειξη π.χ. στοιχεία επικοινωνίας ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Wind κλπ δεκτή

Υ.Γ.: ΑΥΤΟ μπορεί να μη συνιστά κλοπή/απάτη και να το λένε tax evation, αλλά η αλλαγή των όρων χρήσης μιας ήδη τελεσθείσας εμπορικήε πράκξης σύμφωνα με αυτούς είναι ΚΛΟΠΗ καραμπινάτη.

Y.Γ.2.Χρησιμοποιώντας την in-thread search είδα ότι το ζήτησα συζητeείται από 20 Νοεμβρίου (τότε μάλλον έγινε η αλλαγή στα συστήματα της wind) post no. 26066, σελίδα 1738. Όσοι από έσας αφορά το θέμα και κάνατε κινήσεις είχατε κάποιο αποτέλεσμα;;;

Edited by chemeng

Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo

χαμογελο του παιδιου-κιβωτος του κοσμου-αποστολη.Μια καλη επιλογη ειναι καποιο αυτα.Αλλα με τιποτα στα λαμογια της wind

Συμφωνώ απόλυτα σε ένα 2ο καρτοκινητό f2g το οποίο δεν χρησιμοποιώ κάνω αυτά τα μηνύματα για να μην χαθεί ο χρόνος ομιλίας. Να σκεφτείς ότι και το κανονικό μου τηλέφωνο είναι f2go!!! :lol::lol::lol::lol:

και εγώ (εξαιτίας σας) είδα ότι λήγει μεθαύριο 7/12 αντί 6/5/15, 5ευρω και πολύ είναι!

Edited by algedan

Εμένα μου έκαναν άλλη "ντρίμπλα": ενώ υποτίθεται οτι η Wind πρέπει να μου δίνει 120' στο F2G λόγω συνδυασμού Double Play & F2G, απο προχθές μου έκοψαν τη σύνδεση επειδή δεν έκανα ανανέωση.

Το ωραίο είναι οτι την 1η Δεκεμβρίου μου ήρθε μήνυμα οτι ο χρόνος μου ανανεώθηκε σύμφωνα με την τάδε προσφορά και την επομένη πήραν τα 120' πίσω και δεν μπορώ πια να χρησιμοποιήσω τον αριθμό αν δεν πληρώσω για να πάρω τα "δωρεάν" λεπτά.

@chemeng

Ίσως δεν έχεις διαβάσει τις προηγούμενες σελίδες, όπου αναπτύχθηκε εκτενώς το θέμα του χρόνου ισχύος, και με το διευκρινιστικό post #26018 (σελ 1735) του aggelosn ξεκαθάρισε το θέμα.

Αφού το διαβάσεις, θα καταλάβεις, όπως και εγώ, ότι η οργισμένη αντίδραση που είχαμε δεν ήταν δικαιολογημένη.

Είπαμε, όταν συναλλασσόμαστε με τη Wind (μπορεί και με τις άλλες εταιρίες), πρέπει να έχουμε και ένα δικηγόρο παραμάσχαλα...

@chemeng.... όπως βλέπεις αγαπητέ σε άλλους αρέσει να τους γλενταει η Wind.... εγώ προσωπικά και τηλέφωνο πήρα και μειλ έστειλα αλλά τίποτα.... Edited by Vasileios
Moderation επικοινωνία με μέλος

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Σήμερα διαπίστωσα ότι τα έξτρα 8.92€ για όσους ενεργοποιήσαμε την προσφορά για τον διπλασιασμό και ξενερώσαμε που χάσαμε το πρώτο 10αρικο,χρησιμοποιούνται εκτός απο ομιλία και sms και για κατανάλωση δεδομένων :D Απο εμένα λοιπόν,μπράβο στην wind για την προσφορά που έβγαλε.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova