gm45 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μόλις είδα στο myf2g οτι έχει live chat εξυπηρέτησης!!! που το γραφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 που το γραφει? Μου έβγαζε pop up κάτω δεξιά. Τώρα που μπήκα δεν εμφανίζει κάτι. Μήπως λειτουργεί 09:00-17:00. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αν ανανεωσω με 10 ευρω μεσω paypal δινει τα 2 ευρω δωρο η οχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αν ανανεωσω με 10 ευρω μεσω paypal δινει τα 2 ευρω δωρο η οχι? όχι δυστυχώς. Σταμάτησε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Μόλις είδα στο myf2g οτι έχει live chat εξυπηρέτησης!!! Το είδα και εγώ, ψιλο-αντιγραφή του Vodafone CU. ;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 εχει και η q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Το είδα και εγώ, ψιλο-αντιγραφή του Vodafone CU. ;) αναρωτιέμαι πώς μπορεί να υπάρξει παρθενογένεση στο live chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλησπερα μια ερωτηση!Το free to go ξερω οτι μπορει να καλεσει τσαμπα συμβολαιο και q.To q μπορει να καλεσει τσαμπα σε Free tro go? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλησπερα μια ερωτηση!Το free to go ξερω οτι μπορει να καλεσει τσαμπα συμβολαιο και q.To q μπορει να καλεσει τσαμπα σε Free tro go? Τσάμπα δεν είναι τίποτα... Όλα είναι πληρωμένα... :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τσάμπα δεν είναι τίποτα... Όλα είναι πληρωμένα... :cool: Nαι.καταλαβες τι ενοω.Ενοω οταν aγοραζεις λεπτα προς wind.Το q καλει σε free to go?ή ανηκει στις κλησεις προς τριτους? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλεί κανονικά.Το πακέτο ειναι προς Wind και Q. Καταρχήν καλησπέρα σε όλους.Θυμάται κανεις πριν πολλούς μήνες που υπήρχε ενα πακέτο 600 λεπτά προς Wind με 2€;; Αν έστελνες σε ενα 5ψηφιο αριθμό το έπαιρνες αλλα δεν θυμάμαι τον αριθμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 (edited) Μου έβγαζε pop up κάτω δεξιά. Τώρα που μπήκα δεν εμφανίζει κάτι. Μήπως λειτουργεί 09:00-17:00. μου το πέταξε και μένα και μάλιστα κάνω χρήση της υπηρεσίας αυτη τη στιγμή.Θα επανέλθω με εντυπωσεις Edited July 9, 2014 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Καλησπερα μια ερωτηση!Το free to go ξερω οτι μπορει να καλεσει τσαμπα συμβολαιο και q.To q μπορει να καλεσει τσαμπα σε Free tro go? υπάρχει πακέτο από q --> wind/q με χρήση αυτού γίνεται. Τελευταία όμως η q δίνει στην 10ευρη ανανέωση 1000' προς q μόνο. Οπότε εξαρτάται από το τι ακριβώς πακέτο ή προσφορά έχει ενεργοποιημένο αυτός που έχει q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 εβγαλα λοιπον άκρη με το Live chat. υπενθυμίζω πως στις 23-6 έληγε το πακέτο των Mb που είχα και είχα κλείσει τα δεδομένα απο το απογευμα! Στις 24/5 με κλειστα τα δεδομένα έμπαινα μέσω wifi μόνο και στις 25-6 που ξαναενεργοποίησα πακέτο μου ήρθε σμς πως χρεώθηκα για χρήση δεδομένων την προηγούμενη ημέρα. Αφού λοιπον τους εστειλα ινμποξ στο fb, μου απάντησαν πως στις 27-6 δεν υπάρχει χρεωση καθως τα mb αφαιρούνται απο το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει. Τους εστειλα τις σωστες ημερομηνίες, και απάντηση καμία! Στο Live chat Η κοπέλα μου είπε πως χρεωθηκα για κίνηση που έγινε 23:45 στις 23/6. Ημέρα δλδ που είχα ακόμα το πακέτο σε ισχύ,απλά αυτοι το τρέξανε 15 λεπτά μετά για να πάει στην επόμενη μέρα. Απαραδεκτοι απλά. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 εβγαλα λοιπον άκρη με το Live chat. υπενθυμίζω πως στις 23-6 έληγε το πακέτο των Mb που είχα και είχα κλείσει τα δεδομένα απο το απογευμα! Στις 24/5 με κλειστα τα δεδομένα έμπαινα μέσω wifi μόνο και στις 25-6 που ξαναενεργοποίησα πακέτο μου ήρθε σμς πως χρεώθηκα για χρήση δεδομένων την προηγούμενη ημέρα. Αφού λοιπον τους εστειλα ινμποξ στο fb, μου απάντησαν πως στις 27-6 δεν υπάρχει χρεωση καθως τα mb αφαιρούνται απο το πακέτο που είχα ενεργοποιήσει. Τους εστειλα τις σωστες ημερομηνίες, και απάντηση καμία! Στο Live chat Η κοπέλα μου είπε πως χρεωθηκα για κίνηση που έγινε 23:45 στις 23/6. Ημέρα δλδ που είχα ακόμα το πακέτο σε ισχύ,απλά αυτοι το τρέξανε 15 λεπτά μετά για να πάει στην επόμενη μέρα. Απαραδεκτοι απλά. οποτε να υποθεσω θα σου αφαίρεσαν και το ποσό που λαθος σε χρέωσαν ??!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 οχι. υποστηριξανε πως δεν ειχα πακέτο στις 23. Οταν τους ειπα πως αφενος ειχα, αφετερου ειχα απενεργοποιησει τα δεδομενα και εξτρα, μου εστειλαν στις 25 μνμ χρεωσης στις 24 και οχι στις 23,δεν ειπε τπτ πέρα απο το "θέλετε να κοιτάξουμε κάτι άλλο?" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 KANE TΩPA ANANEΩΣH AΠO 5€ ΣE ENA KATAΣTHMA WIND & AΠOKTHΣE ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN 1 ΣYΛΛEKTIKH MΠAΛA ΠOΔOΣΦAIPOY! H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI MEXPI EΞANTΛHΣEΩΣ TΩN AΠOΘEMATΩN μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα!! μάλλον περίσσεψαν πολλές μπάλες!!! :cool: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 μόλις μου ήρθε αυτό το μήνυμα!! μάλλον περίσσεψαν πολλές μπάλες!!! :cool: Να παω να κανω ανανεωση στο καταστημα, ή τσαμπα θα μπω μεσα κοιταζοντας με διερευνητικο βλεμμα που εχουν κρυμμενες τις μπαλες; Πιθανολογω οι πωλητριες να πουν 'τελειωσανε' κρατωντας τες για τους εαυτους τους, πεφτω εξω λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν αποκλείεται... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να παω να κανω ανανεωση στο καταστημα, ή τσαμπα θα μπω μεσα κοιταζοντας με διερευνητικο βλεμμα που εχουν κρυμμενες τις μπαλες; Πιθανολογω οι πωλητριες να πουν 'τελειωσανε' κρατωντας τες για τους εαυτους τους, πεφτω εξω λετε; Δυστυχώς αυτό έπαθα εγώ που έκανα σήμερα ανανέωση...αχ άτιμα αποθέματα πόσο γρήγορα εξαντλείσται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Να παω να κανω ανανεωση στο καταστημα, ή τσαμπα θα μπω μεσα κοιταζοντας με διερευνητικο βλεμμα που εχουν κρυμμενες τις μπαλες; Πιθανολογω οι πωλητριες να πουν 'τελειωσανε' κρατωντας τες για τους εαυτους τους, πεφτω εξω λετε; Δυστυχώς αυτό έπαθα εγώ που έκανα σήμερα ανανέωση...αχ άτιμα αποθέματα πόσο γρήγορα εξαντλείσται. σιγά την μπάλα πάντως!!! δεν είναι δα και υπογεγραμμένη από τους παίκτες του mundial!!! τι να πω πάντως!! ρωτήστε πριν κάνετε την ανανέωση αν έχουν μπαλίτσα να σας δώσουν!! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 σιγά την μπάλα πάντως!!! δεν είναι δα και υπογεγραμμένη από τους παίκτες του mundial!!! τι να πω πάντως!! ρωτήστε πριν κάνετε την ανανέωση αν έχουν μπαλίτσα να σας δώσουν!! Καλα. εγω ετσι και αλλιως θα εκανα ανανεωση με μπαλα η ανευ, απλα επρεπε να δειτε το υφος του υπαλληλου οταν του εδειξα το σχετικο sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καταργησανε τις κάρτες των 5€ ή είναι προσωρινό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Καταργησανε τις κάρτες των 5€ ή είναι προσωρινό ; Ναι σε όλες τις εταιρείες. Μόνο από κατάστημα πια πεντάευρη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 εγω παντως πηρα 3 σημερα ( μπαλες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts