Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγχαρητήρια! Μόλις ενεργοποίησες την υπηρεσία Pay Later 100 MB, & δανείστηκες 100 ΜΒ δώρο και διάρκεια 30 ημέρες! Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα αφαιρεθεί €1 από την επόμενη ανανέωσή σου. Συνέχισε να επικοινωνείς ασταμάτητα μόνο με το F2G.

MOΛIΣ ENEPΓOΠOIHΣEΣ THN YΠHPEΣIA PAY LATER K ΔANEIΣTHKEΣ 100MB MOBILE INTERNET ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ. ΓIA TH ΣYΓKEKPIMENH YΠHPEΣIA, ΘA AΦAIPEΘEI 1E AΠO THN EΠOMENH ANANEΩΣH ΣOY ENΩ MEXPI TOTE ΔE ΘA MΠOPEIΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ ΞANA TO PAY LATER K TO SOS RECHARGE SERVICE. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY KAΛEΣE 1265 H 1269

Από τη στιγμή που καμμία άλλη εταιρία δε δίνει κάτι καλύτερο, γιατί κάποιοι γκρινιάζουν;

μονο για το CC

Edited by akalos

Μια μεταφορά χρημάτων θα ήταν τέλειο για φίλους που δεν έχουν πιστωτική. Κάποιος που έχει μπορεί να τους δώσει υπόλοιπο με μία απλή κίνηση. Απορώ γιατί δεν το έχουν κάνει ήδη.

Χμ... ίσως για να αναγκάσουν όσους έχουν μεγάλο υπόλοιπο να το καταναλώσουν έστω και σιγά-σιγά, χωρίς να μπορούν να το μοιράσουν σε φίλους και συγγενείς. Ίσως για να αναγκάσουν όσους θέλουν να κάνουν ανανέωση να αγοράσουν πραγματικά χρόνο (ζεστά λεφτά στην εταιρεία) και όχι να πάρουν αυτά που έχουν ήδη πληρώσει κάποιοι άλλοι παλιότερα (όχι ζεστά λεφτά).

Αν θυμάμαι καλά, το sharing καταργήθηκε όταν πολύς κόσμος μάζεψε μεγάλο υπόλοιπο από τους κανονικούς διπλασιασμούς (όχι με ημερομηνία λήξης) που μοίραζε αβέρτα η Wind πριν μερικά χρόνια και μετά άρχισε να τον πουλάει σε αγγελίες (μέσω sharing) ή να πουλάει

κάρτες SIM με φουσκωμένα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα, κάποιοι με αρκετά νούμερα ταλαιπωρούσαν το σύστημα με τις συνεχείς μεταφορές υπολοίπου από τη μία στην άλλη (για να μην λήξουν) - έχει δείξει και η Wind ότι δεν θέλει και πολύ για να καταργήσει τις υπηρεσίες της σε μια νύχτα.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Χμ... ίσως για να αναγκάσουν όσους έχουν μεγάλο υπόλοιπο να το καταναλώσουν έστω και σιγά-σιγά, χωρίς να μπορούν να το μοιράσουν σε φίλους και συγγενείς. Ίσως για να αναγκάσουν όσους θέλουν να κάνουν ανανέωση να αγοράσουν πραγματικά χρόνο (ζεστά λεφτά στην εταιρεία) και όχι να πάρουν αυτά που έχουν ήδη πληρώσει κάποιοι άλλοι παλιότερα (όχι ζεστά λεφτά).

Αν θυμάμαι καλά, το sharing καταργήθηκε όταν πολύς κόσμος μάζεψε μεγάλο υπόλοιπο από τους κανονικούς διπλασιασμούς (όχι με ημερομηνία λήξης) που μοίραζε αβέρτα η Wind πριν μερικά χρόνια και μετά άρχισε να τον πουλάει σε αγγελίες (μέσω sharing) ή να πουλάει

κάρτες SIM με φουσκωμένα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα, κάποιοι με αρκετά νούμερα ταλαιπωρούσαν το σύστημα με τις συνεχείς μεταφορές υπολοίπου από τη μία στην άλλη (για να μην λήξουν) - έχει δείξει και η Wind ότι δεν θέλει και πολύ για να καταργήσει τις υπηρεσίες της σε μια νύχτα.

Να δείτε όμως ποσο θέλουν οι συνδρομητές για φορητότητα....

Δεν πρεπει να ξεπερνάει το 10 λεπτο η διαδικασία..

Αυτο με τον 10πλασιασμο της ετήσιας ανανεωσης με έχει χαλάσει πολύ.

Μάλλον δεν μας θέλει για πελατες η wind,οποτε ας της δώσουμε να καταλάβει οτι δεν γουσταρουμε ουτε εμείς.

Να δείτε όμως ποσο θέλουν οι συνδρομητές για φορητότητα....

Δεν πρεπει να ξεπερνάει το 10 λεπτο η διαδικασία..

Αυτο με τον 10πλασιασμο της ετήσιας ανανεωσης με έχει χαλάσει πολύ.

Μάλλον δεν μας θέλει για πελατες η wind,οποτε ας της δώσουμε να καταλάβει οτι δεν γουσταρουμε ουτε εμείς.

Καλά, πήγαινε κοσμοτέ στο 60 με 35-60€ για τα ίδια που έχεις με 7€ στο φοιτητικό και άσε μας εμάς εδώ να μας πίνει το αίμα με 5€ τον μήνα για 1000' προς όλους +1gb :lol: εγώ πάντως δεν θα φύγω.

Όταν πας να αγοράσεις ένα βασικό πακέτο και δεν έχεις το ανάλογο ποσό σου βγάζει την αντίστοιχη επιλογή

Το βρήκα τελικά ,οπως το γράφεις ,τότε το βγάζει.Μου ακούγεται πιο βολικό απο την επέκταση υπολοίπου.

Καλά, πήγαινε κοσμοτέ στο 60 με 35-60€ για τα ίδια που έχεις με 7€ στο φοιτητικό και άσε μας εμάς εδώ να μας πίνει το αίμα με 5€ τον μήνα για 1000' προς όλους +1gb :lol: εγώ πάντως δεν θα φύγω.

Ωραιο το ειρωνικο σχολιο, αλλα αναφερομαι εδω στα ανανεργα νουμερα και οχι στα ενεργα φοιτητικα/Q.

Εννοειται οτι και εγω θα συνεχισω να χρησιμοποιω τα φοιτητικα μου, αλλα θα μεταφερω ολα τα υπολοιπα που εχω για να με καλουν μονο. Εκτος βεβαια και κανει καμμια αυτοκτονικη κινηση η wind, πραγμα που δεν το θεωρω καθολου απιθανο με το καβαλημα που διακρινει την wind τελευταια.

Αλλωστε και πιο πανω αναφερομαι σε εσοδα που ετσι θα χαθουν απο ανανεωσεις που μενουν στην καρτα και δεν χρησιμοποιουνται καθολου.

Δεν είναι ειρωνικό σχόλιο, είναι η πραγματικότητα του ανταγωνισμού. Με παρεξήγησες. Προσπαθώ να βοηθήσω εσένα, αλλά και τους φίλους που διαβάζουν κυρίως. Ας υπάρχει μια εταιρεία που δίνει φτηνά πακέτα κι ας καβαλήσει καλάμι, όπως λες. Το δικαιούται εξάλλου. Τώρα εγώ δεν θέλω να έχω νούμερο στα συρτάρια κι ούτε επικροτώ αυτήν την τακτική. Ένας αριθμός στο κάθε δίκτυο είναι αρκετό. Άντε και μια Q. Από εκεί και μετά γίνεται υπερβολικό. Προσπάθησε να το καταλάβεις ότι τσάμπα κινητή δεν υπάρχει πουθενά. Φτηνότερη μόνο. Φιλικά πάντα.

Δεν είμαι σε θέση λόγω έλλειψης στοιχείων να κάνω οικονομική ανάλυση σε οποιαδήποτε εταιρεία.

EΠΩΦEΛHΣOY ME 139€ EΠIΔOTHΣH ΓIA AΓOPA ΣYΣKEYHΣ KANONTAΣ TO KAPTOKINHTO ΣOY ΣYNΔEΣH, MONO ME 30€ TO MHNA! ΣTA KATAΣTHMATA WIND

μεγαλη πλακα εχουν!lol

EΠΩΦEΛHΣOY ME 139€ EΠIΔOTHΣH ΓIA AΓOPA ΣYΣKEYHΣ KANONTAΣ TO KAPTOKINHTO ΣOY ΣYNΔEΣH, MONO ME 30€ TO MHNA! ΣTA KATAΣTHMATA WIND

μεγαλη πλακα εχουν!lol

Και όμως θα πάνε πολλοί. :lol:

Ελπίζω μόνο να μην πάνε με φοιτητικό. :lol:

Δεν είναι ειρωνικό σχόλιο, είναι η πραγματικότητα του ανταγωνισμού. Με παρεξήγησες. Προσπαθώ να βοηθήσω εσένα, αλλά και τους φίλους που διαβάζουν κυρίως. Ας υπάρχει μια εταιρεία που δίνει φτηνά πακέτα κι ας καβαλήσει καλάμι, όπως λες. Το δικαιούται εξάλλου. Τώρα εγώ δεν θέλω να έχω νούμερο στα συρτάρια κι ούτε επικροτώ αυτήν την τακτική. Ένας αριθμός στο κάθε δίκτυο είναι αρκετό. Άντε και μια Q. Από εκεί και μετά γίνεται υπερβολικό. Προσπάθησε να το καταλάβεις ότι τσάμπα κινητή δεν υπάρχει πουθενά. Φτηνότερη μόνο. Φιλικά πάντα.

Δεν είμαι σε θέση λόγω έλλειψης στοιχείων να κάνω οικονομική ανάλυση σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Ξερεις μερικοι απο εμας χρησιμοποιουμε καρτοκινητα σε αλλες εφαρμογες, εκτος απο εξερχομενες κλησεις φωνης. Οποτε οι καρτες δεν ειναι στο συρταρι, καθε αλλο. Εκτος αυτου, αυτες οι καρτες δεχομενες κλησεις μονον, παραγουν κερδη για τις εταιρείες απο τα τελη τερματισμου, ειδικα απο διεθνεις και υπερατλαντικες κλησεις.

Επειδη ομως το κοστος για τον χρηστη τελικα ειναι μονον το ετησιο παγιο διατηρησης, οσοι τις χρησιμοποιουν ετσι διαλεγουν αλλες εταιρείες.

Και μαλιστα επειδη ο γαμος με την vodafone αποκαλυπτει και κοινες πρακτικες, μαλλον γι αυτες τις υπηρεσιες ειναι ωρα να του δινουμε. Και πιστεψε με, σαν εμενα ειναι πολλοι, τοσοι που δεν φανταζεσαι....

Ξερεις μερικοι απο εμας χρησιμοποιουμε καρτοκινητα σε αλλες εφαρμογες, εκτος απο εξερχομενες κλησεις φωνης. Οποτε οι καρτες δεν ειναι στο συρταρι, καθε αλλο. Εκτος αυτου, αυτες οι καρτες δεχομενες κλησεις μονον, παραγουν κερδη για τις εταιρείες απο τα τελη τερματισμου, ειδικα απο διεθνεις και υπερατλαντικες κλησεις.

Επειδη ομως το κοστος για τον χρηστη τελικα ειναι μονον το ετησιο παγιο διατηρησης, οσοι τις χρησιμοποιουν ετσι διαλεγουν αλλες εταιρείες.

Και μαλιστα επειδη ο γαμος με την vodafone αποκαλυπτει και κοινες πρακτικες, μαλλον γι αυτες τις υπηρεσιες ειναι ωρα να του δινουμε. Και πιστεψε με, σαν εμενα ειναι πολλοι, τοσοι που δεν φανταζεσαι....

Μα το κόστος διατήρησης δεν άλλαξε. Παρέμεινε 1 χρόνος. Το υπόλοιπο θα χαθεί σε 6 μήνες. Έχω f2g2 με το bonus ανανέωσης των 10€. Με φαντάζεσαι να πηγαίνω στην COSMOTE σε WU; :lol::lol: Όσο είναι η οικονομικότερη και με διαφορά από τις άλλες 2 κανείς δεν πρόκειτε να φύγει.

TCL 40 NXTPAPER

Έχω f2g2 με το bonus ανανέωσης των 10€. Με φαντάζεσαι να πηγαίνω στην COSMOTE σε WU; :lol::lol:

και εγω εχω f2g2 με το μπονους....αλλα εχω και φρογκ με διπλασιασμο και πακετο 3ευρω τα 60'.....δηλ. 1.5......και μεγαλο υπολοιπο.....οποτε το σκεφτομαι.....;)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τα δωρεαν λεπτα απο τα πακετα ισχυουν και για βιντεοκλησεις? Το εχει δοκιμασει κανεις?

Συνήθως όχι.

Το δοκιμασα με το φοιτητικο μολις και ισχυουν επισης βρηκα στο σιτε της wind οτι και στα υπολοιπα πακετα ισχυει :)

Μήπως σου έφαγε από τον κανονικό χρόνο? Αλλιώς έχω μείνει πίσω στην ενημέρωση.

Ένα μοίρασμα δικτύου είναι... Σιγά το γάμο. Και να εύχεσαι να μείνουν τρεις οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα.

Η Wind στην Ελλάδα είναι (ακόμα ευτυχώς) η πιο φθηνή εταιρεία κινητής. Δεν την αγιοποιώ. Εταιρεία είναι, όχι κοινοφελές ίδρυμα. Δίνει πολλά στην καρτοκινητή έναντι των άλλων δύο που έχουν κανονικότατο καρτέλ, χρόνια τώρα.

Ο καθένας μας φυσικά αναλόγως των αναγκών του στρέφεται εκεί που εξυπηρετείται, πχ. στο σήμα ή σε ότι του είναι πιο σημαντικό. Αν το δει κανείς με αυστηρά μαθηματικά πάντως, τόσο το F2G όσο και η Q δίνουν πολύ περισσότερα στα ίδια χρήματα έναντι των What's up, CU, Frog και λοιπών καρτοκινητών.

Αλλά το να βάζει κανείς κάθε 6μηνο αντί 12μηνου μια κάρτα των 5 για να συντηρεί ένα καρτοκινητό, δεν το θεωρώ φοβερό.

Καλό δεν είναι αν το θες, αλλά δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως σου έφαγε από τον κανονικό χρόνο? Αλλιώς έχω μείνει πίσω στην ενημέρωση.

οχι το κοιταξα απο το φοιτητικο πακετο εφαγε υπαρχει και στο σιτε αλλα δεν αναφερεται στο φοιτιτικο αλλα στα υπολοιπα πακετα εδω. Κοιτα στην κατηγορια F2G Πακέτα Ενσωματωμένου Χρόνου ομιλίας/SMS/MB

Εδώ η wind έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Στο 10% που βρίσκεται, απλώς θα ανεβαίνει συνεχώς. Σημαίνει στο μάρκετινγκ, ότι αν δεν αντιδράσουν οι άλλοι σε μια διετία θα τους ροκανισει πολύ. Μπορεί άνετα να διπλασιάσει τα κέρδη της. Επομένως αν την υποστηρίξουμε σωστά, θα πιεστούν και οι άλλοι να κατεβάσουν πολύ τις τιμές τους.

Η wind δεν έχει περιθώρια πισωγυρίσματος γιατί θα χαθεί η εμπιστοσύνη που της δείχνει ο κόσμος και απλώς θα κλείσει.

Επομένως ο υγιής ανταγωνισμός (εντάξει, όσο μπορεί να γίνει υγιής) που θα υποστηριχθεί σωστά από συνειδητούς καταναλωτές (όχι funboys), θα ρίξει τις τιμές σε όλους. Είναι άτοπο πλέον να χρειάζεται ένας μισθός τον χρόνο για ένα κινητό ιδιώτη. Εννοείται πως με την καρτοκινητή είμαστε έτοιμοι να πάμε εκεί που μας συμφέρει.

οχι το κοιταξα απο το φοιτητικο πακετο εφαγε υπαρχει και στο σιτε αλλα δεν αναφερεται στο φοιτιτικο αλλα στα υπολοιπα πακετα εδω. Κοιτα στην κατηγορια F2G Πακέτα Ενσωματωμένου Χρόνου ομιλίας/SMS/MB

Σωστός, δεν το είχα προσέξει.

Ενεργοποιησα πακέτο 6/4 των 5€ και χτες έληξε το log n win.

Σήμερα ακόμα είναι απενεργοποιημένα τα πακέτα.

Τι φταίει;

Υ.Γ. Ξέχασα ότι ήθελε ανανέωση χρόνου. Οκ τώρα.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ένα μοίρασμα δικτύου είναι... Σιγά το γάμο. Και να εύχεσαι να μείνουν τρεις οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα.

Η Wind στην Ελλάδα είναι (ακόμα ευτυχώς) η πιο φθηνή εταιρεία κινητής. Δεν την αγιοποιώ. Εταιρεία είναι, όχι κοινοφελές ίδρυμα. Δίνει πολλά στην καρτοκινητή έναντι των άλλων δύο που έχουν κανονικότατο καρτέλ, χρόνια τώρα.

Ο καθένας μας φυσικά αναλόγως των αναγκών του στρέφεται εκεί που εξυπηρετείται, πχ. στο σήμα ή σε ότι του είναι πιο σημαντικό. Αν το δει κανείς με αυστηρά μαθηματικά πάντως, τόσο το F2G όσο και η Q δίνουν πολύ περισσότερα στα ίδια χρήματα έναντι των What's up, CU, Frog και λοιπών καρτοκινητών.

Αλλά το να βάζει κανείς κάθε 6μηνο αντί 12μηνου μια κάρτα των 5 για να συντηρεί ένα καρτοκινητό, δεν το θεωρώ φοβερό.

Καλό δεν είναι αν το θες, αλλά δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Το αν ειναι μονο ενα απλο μοιρασμα του δικτυου, η ειναι παραλληλα και υιοθετηση κοινων πρακτικων για την αποφυγη διμερους ανταγωνισμου οπως εγω υποψιαζομαι, θα το δειξει πιστευω συντομα ο χρονος.

Απο την αλλη, πραγματι η wind ειναι ασυναγωνιστη γι αυτους που ξερουν να διαλεγουν και να χρησιμοποιουν την υπηρεσια, οπως πχ εμεις σ αυτην την κοινοτητα. Το κακο ειναι οτι η πλειοψηφια ειναι ακομα αιμοδοτες συμβολαιου, το οποιο σημαινει οτι οι εταιρειες δεν πιεζονται για πραγματικο ανταγωνισμο, αφου εχουν εξασφαλισμενα κερδη βρεξει χιονισει.

Τωρα για την ανανεωση, στην δικη μου περιπτωση, με 10 συνδεσεις, το κοστος απο 10€ τον χρονο, εκτοξευτηκε στα 50€ πριν μερικους μηνες (αυξηση 500%), για να εκτιναχθει στα 100€ απο τον αλλο μηνα. (συνολικη αυξηση 1000% για να μην ξεχνιομαστε). Συγνωμη, αλλα εγω το θεωρω υπερβολικο για να περασει ασχολιαστο. Και βεβαια θα κανω φορητοτητα στην κοσμοτε, την οποια μισω θανασιμα σημειωτεον, αλλα δεν εχω μαθει να πληρωνω με κλειστα ματια οτι μου ζητανε μερικοι γραβατακηδες λογιστες, που συνηθως αποδεικνυονται "της δεκαρας".

Από 10 στα 50 είναι 400 % αλλά να μην σταθώ σε αυτήν την λεπτομέρια

έχεις 10 συνδέσεις και πληρώνεις 100 ευρώ τον χρόνο δηλαδή 0,83 ευρώ τον μήνα για την κάθε σύνδεση και διαμαρτύρεσε , Αν κατάλαβα καλά πλήρωνες μέχρι τώρα 0,08 τον μήνα???

Να πας στην cosmote να σωθείς από την ακρίβεια !!!! Χα χα χα , με έκανες και γέλασα.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova