naxiand Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 και τα 300' λήγουν σε 6 μέρες ή μόνο αυτά προς wind? Και τα 300 που ήταν πάντα για ένα μήνα... Ψιλό απάτη μυρίζομαι γιατί ήταν και η πρώτη φορά που δεν ήρθε μήνυμα για την ανανέωση, απλά από την Android εφαρμογή βλέπω το υπόλοιπο με την λήξη... Θα πάρω αύριο ένα τηλέφωνο αν και χλομό να βγει άκρη με το support που έχουν... Ηδωμεν.... Sent from my Nexus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάω σε ένα κατάστημα της Wind στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης και τους ζητάω να μου αλλάξουν μια κάρτα sim σε micro sim, την οποία την έχω από τότε που ήταν ακόμα TELESTET. Και ακούστε τι μου είπανε...επειδή είναι παλιά η κάρτα πρέπει πρώτα να στην γυρίσουμε σε Wind sim και μετά να σου κάνουμε την wind sim σε micro sim. Είναι ποτε δυνατόν να τους δώσω 10 ευρώ για να μου δώσουνε μια κάρτα micro sim ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάω σε ένα κατάστημα της Wind στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης και τους ζητάω να μου αλλάξουν μια κάρτα sim σε micro sim, την οποία την έχω από τότε που ήταν ακόμα TELESTET. Και ακούστε τι μου είπανε...επειδή είναι παλιά η κάρτα πρέπει πρώτα να στην γυρίσουμε σε Wind sim και μετά να σου κάνουμε την wind sim σε micro sim. Είναι ποτε δυνατόν να τους δώσω 10 ευρώ για να μου δώσουνε μια κάρτα micro sim ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!! έπρεπε να τους κάνεις φασαρία, μέχρι πρότεινος στους κατόχους με συμβόλαιο η αντικατάσταση γινόταν δωρεάν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εμένα σε κατάστημα της wind με χρέωσαν 5 ευρω για να μου κόψουν 2 κάρτες sim... Η γυφτιά δεν εχει όρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 που γινονται αυτα ρε παιδια; ειναι δυνατον να πληρωνεις για να σε κοψουν την σιμ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 που γινονται αυτα ρε παιδια; ειναι δυνατον να πληρωνεις για να σε κοψουν την σιμ??? Παντού και καλά κάνουν. Είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να το κάνει μόνος του. Αν βαριέται πληρώνει. Αν είναι φτωχαδακι παίρνει ψαλιδακι. Αν είναι πολύ φτωχαδακι κρατά το παλιό τηλεφωνακι. Το μαγαζί πληρώνει νοίκι, ρεύμα, μισθό, προμήθεια και χίλια δύο άλλα. Τα Ψυχικά κομμένα πλέον σε αυτή τη χώρα, όπως σε όλες τις προηγμένες χώρες. Αγοράζουμε 500€ τηλέφωνο και στραβωνουμε στα 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 δεν εχεις αδικο, αλλα ειναι εντελως γελοιο να σε χρεωνουν... εδω στην περιοχη μου δεν χρεωσαν(οχι εμενα, αλλον πελατη) παντως σε καταστημα wind. επισης εκοψαν και καρτα κοσμοτε (σε αλλον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παραγγείλετε με 2,5 ευρώ από το ebay ένα sim cutter και μην τρώτε νταβατζηλίκι από κανέναν. Τα μαγαζιά καλά κάνουν και ζητάνε 5 ευρώ, αλλά εσείς αποφασίζετε στο τέλος αν θα τους τα δώσετε ή αν θα ξαναπατήσετε στο μαγαζί τους. Εγώ όταν άλλαξα τηλέφωνο και ήθελε άλλη σιμ παράγγειλα cutter απο ebay. Επειδή αργούσε και ήθελα να δοκιμάσω το καινούριο κινητό μου, πήγα σε κατάστημα της wind στην πόλη μου, αλλά δεν είχαν. Πήραν την κάρτα και πήγαν 30 μέτρα πιο πέρα σε συναδέλφους τους, σε κατάστημα Γερμανός και μου την έκοψαν. Φυσικά δωρεάν! Ρώτησα όμως πρώτα πόσο μου χρεώνουν το κόψιμο κάρτας και μετά προχώρησα. Αν μου έλεγαν 5 ευρώ, θα περίμενα λίγες μέρες μέχρι να έρθει ο κόφτης μου από το ebay. Όχι για τα 5 ευρώ, αλλά επειδή η "υπηρεσία" που σου παρέχουν (κόψιμο κάρτας) είναι μια υπηρεσία αξίας μικρότερης του 1 λεπτού του ευρώ, και είναι κάτι εξάλλου που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να χρησιμοποιείς το δίκτυο τους (άρα να τους αφήνεις λεφτά) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εμένα σε κατάστημα της wind με χρέωσαν 5 ευρω για να μου κόψουν 2 κάρτες sim... Η γυφτιά δεν εχει όρια... Αποδειξη πηρες; Τι εγραφε πανω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ζήτησα και πηρα. Δε θυμάμαι τι έγραφε. Πάντως είχα κόψει και στη vodafone, η οποία δε μου ζήτησε αμοιβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάω σε ένα κατάστημα της Wind στην Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης και τους ζητάω να μου αλλάξουν μια κάρτα sim σε micro sim, την οποία την έχω από τότε που ήταν ακόμα TELESTET. Και ακούστε τι μου είπανε...επειδή είναι παλιά η κάρτα πρέπει πρώτα να στην γυρίσουμε σε Wind sim και μετά να σου κάνουμε την wind sim σε micro sim. Είναι ποτε δυνατόν να τους δώσω 10 ευρώ για να μου δώσουνε μια κάρτα micro sim ;;; ΑΙΣΧΟΣ !!! Εμένα σε κατάστημα της wind με χρέωσαν 5 ευρω για να μου κόψουν 2 κάρτες sim... Η γυφτιά δεν εχει όρια... Eπίσημα απο την εταιρία η αλλαγή sim σε microsim ή σε nanosim είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα καταστήματα που σας ζήτησαν χρήματα είναι WIND - Franchise .Αυτό που κάνουν όμως είναι ενάντια στην συμφωνία που έχουν κάνει με την wind και είναι παράνομο διότι δυσφημούν την εταιρία.Γράψτε σε ποιο κατάστημα έγινε αυτό έτσι ώστε να γίνει σύσταση απο την εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 μπραβο +10000000 απο εμενα ετσι πρεπει να γινει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Στο κατάστημα Αμπελοκήπων, στην αρχή της Κηφισίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Eπίσημα απο την εταιρία η αλλαγή sim σε microsim ή σε nanosim είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα καταστήματα που σας ζήτησαν χρήματα είναι WIND - Franchise .Αυτό που κάνουν όμως είναι ενάντια στην συμφωνία που έχουν κάνει με την wind και είναι παράνομο διότι δυσφημούν την εταιρία.Γράψτε σε ποιο κατάστημα έγινε αυτό έτσι ώστε να γίνει σύσταση απο την εταιρία. το κόψιμο της κάρτας πρέπει να είναι δωρεάν ή και η αλλαγή κάρτας; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Εχω ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ των 2€/250mb.Ληγει στις 1/1.Επειδη μου εμειναν μονο μερικα kb ειπα να ενεργοποιησω το lognwin 30mb σημερα που ληγει 4/1.Βλεπω οτι καταναλωνονται πρωτα τα mb του lognwin ασχετα οτι ληγουν αργοτερα.Δυσλειτουργια η ετσι συμβαινει;.Μηπως επειδη ειναι το πακετο των 2€ και οχι καποιο βασικο των 5€;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εμένα σε κατάστημα της wind με χρέωσαν 5 ευρω για να μου κόψουν 2 κάρτες sim... Η γυφτιά δεν εχει όρια... Πήγα και εγώ σε κατάστημα WIND για να ζητήσω micro sim. Μου είπε ότι εκείνη τη στιγμή δεν είχε κάρτα για να μου δώσει και εάν θέλω να μου κόψει την ίδια. Συμφώνησα και όταν τελείωσε, τη ρώτησα εάν χρωστάω κάτι και μου είπε όχι φυσικά, αλλοίμονο εάν χρεώναμε το κόψιμο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κι εγώ ζήτησα να μου αλλάξουν τις δυο sim, μου είπαν καλυτερα να τις κόψουμε και αν εχω προβλημα τις αλλάζουμε. Ρώτησα τι χρωστάω και μου είπαν αντί για 10 ευρω, μονο 5. Επειδή ειχα όλη αυτή τη περιπέτεια με τις 38 ημέρες αναμονής για τη φορητοτητα, είπα να μην ξανατσακωθω με τους γυφτους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μετά από online αίτηση για σταθερή-internet μου έστειλαν sim f2g την οποία παρέλαβα από courier (speedex), υπογράφοντας την ΥΔ και την αίτηση και προσκομίζοντας φωτοαντίγραφο ταυτότητας. Από τότε έχουν περάσει 19 ημέρες και το f2g δεν έχει ενεργοποιηθεί, ούτε με ενημέρωσαν για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να προέκυψε. Τους πήρα τηλέφωνο, είπαν ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα και θα με ειδοποιήσουν, αλλά τίποτα. Στη συνέχεια τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον; Τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Μετά από online αίτηση για σταθερή-internet μου έστειλαν sim f2g την οποία παρέλαβα από courier (speedex), υπογράφοντας την ΥΔ και την αίτηση και προσκομίζοντας φωτοαντίγραφο ταυτότητας. Από τότε έχουν περάσει 19 ημέρες και το f2g δεν έχει ενεργοποιηθεί, ούτε με ενημέρωσαν για τυχόν πρόβλημα που μπορεί να προέκυψε. Τους πήρα τηλέφωνο, είπαν ότι θα ενημερώσουν το αρμόδιο τμήμα και θα με ειδοποιήσουν, αλλά τίποτα. Στη συνέχεια τους έστειλα mail και περιμένω απάντηση. Έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο σε κάποιον; Τι μπορεί να συμβαίνει; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379456 Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiota8 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εχω ενεργοποιημενο πακετο ιντερνετ των 2€/250mb.Ληγει στις 1/1.Επειδη μου εμειναν μονο μερικα kb ειπα να ενεργοποιησω το lognwin 30mb σημερα που ληγει 4/1.Βλεπω οτι καταναλωνονται πρωτα τα mb του lognwin ασχετα οτι ληγουν αργοτερα.Δυσλειτουργια η ετσι συμβαινει;.Μηπως επειδη ειναι το πακετο των 2€ και οχι καποιο βασικο των 5€;. Η απάντηση είναι εδώ http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ στην ερώτηση 47 τελευταία παράγραφο, που λέει "...πρώτο καταναλώνεται το Log n Win 30 MB..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) 19 μερες; Νωρίς είναι ακόμα. Διάβασες λίγες σελίδες πίσω να δεις τι γινεται; Εγώ ενεργοποιήθηκα σε 38 ημέρες, μετα απο δυο καταγγελίες στην ΕΕΤΤ... Edited December 29, 2013 by manasta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η απάντηση είναι εδώ http://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/ στην ερώτηση 47 τελευταία παράγραφο, που λέει "...πρώτο καταναλώνεται το Log n Win 30 MB..." Ευχαριστώ για την ενημερωση.Τωρα γιατι εξαιρουν το πακετο ιντερνετ δεν καταλαβαινω με τι κριτηρια..Τελοσπαντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katemas Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εμένα πάντως η αλλαγή sim σε micro Sim έγινε εντελώς δωρεάν σε κατάστημα της wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 (edited) Διαβασα λιγο το νημα αλλα ειναι τεραστιο και δεν βρηκα ακρη. Δεν εχω ιδεα απο καρτοκινητη οποτε θελω να ρωτησω ποια ειναι η διαδικασια.. Αν εχω καταλαβει καλα αφου παραγγειλω απο εδω ενα πακετο και ενεργοποιηθει μετα διαλεγω αν θελω τα επιπροσθετα πακετα απο εδω, σωστα? Ολα αυτα που σου δινουν, ειναι για 1 μηνα και υστερα θα πρεπει να ξαναγορασεις πακετο αλλιως χρεωνεται η καρτα σου (τα αρχικα 10 ευρω αν εχεις διαλεξει το πρωτο πακετο συνδεσης π.χ)? Edited December 29, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Επειδή και εγώ σαν νέος στο άθλημα έκανα περίπου τις ίδιες ερωτήσεις, αν διαβάσεις τις τελευταίες 5-10 σελίδες θα μάθεις πολλά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts