Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Έχω ένα ερώτημα.Σήμερα όλο το απόγευμα η wind μου έχει στείλει συνολικά 7 sms , τα οποία ήταν για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας ,εφόσον κάνω ανανέωση από 5 ευρώ και πάνω.Μέχρι εδώ ωραία,το βραδύ είπα ας βάλω 5 ευρώ ,γιατί με τόσα μηνύματα που μου είχαν στείλει δεν πήγαινε άλλο.Στο λογαριασμό μου είχα 0.00 ευρώ.Κάνω ανανέωση και βλέπω υπόλοιπο 1,61 ευρώ.Λέω κάτι έχουν κάνει λάθος.Είδα και ξέρω ,ότι έχει 12% φόρος καρτοκινητης και 23% ΦΠΑ ,άλλα έπρεπε να είχα 3,75 ευρώ υπολοιπο ,εφόσον από τα 5 ευρώ αφαιρέθηκαν 25% συνολικά.Το bonus το ελαβα σωστα 4,46ευτω για ένα μήνα.

Τι κάνω τώρα εγώ?Μια συμβολή ήθελα απο'σας πριν πάρω το 1260. 'Η όλα αυτά είναι σωστά και κανονικά πρέπει να έχω νέο υπόλοιπο 1,61 ?Κάπως μου φαίνεται περίεργο.Είμαι συνδρομητής F2G εδώ και ένα χρόνο.Ευχαριστώ.

GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

από κατάστημα σε ανανέωση 6 ευρώ, έδωσε 120 και σε δικό μου f2g.

ανανεωσες με 6? πως και δεν σε πρηξανε να ανανεωσεις με 11? σε ποιο καταστημα πηγες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.Έχω ένα ερώτημα.Σήμερα όλο το απόγευμα η wind μου έχει στείλει συνολικά 7 sms , τα οποία ήταν για διπλασιασμό χρόνου ομιλίας ,εφόσον κάνω ανανέωση από 5 ευρώ και πάνω.Μέχρι εδώ ωραία,το βραδύ είπα ας βάλω 5 ευρώ ,γιατί με τόσα μηνύματα που μου είχαν στείλει δεν πήγαινε άλλο.Στο λογαριασμό μου είχα 0.00 ευρώ.Κάνω ανανέωση και βλέπω υπόλοιπο 1,61 ευρώ.Λέω κάτι έχουν κάνει λάθος.Είδα και ξέρω ,ότι έχει 12% φόρος καρτοκινητης και 23% ΦΠΑ ,άλλα έπρεπε να είχα 3,75 ευρώ υπολοιπο ,εφόσον από τα 5 ευρώ αφαιρέθηκαν 25% συνολικά.Το bonus το ελαβα σωστα 4,46ευτω για ένα μήνα.

Τι κάνω τώρα εγώ?Μια συμβολή ήθελα απο'σας πριν πάρω το 1260. 'Η όλα αυτά είναι σωστά και κανονικά πρέπει να έχω νέο υπόλοιπο 1,61 ?Κάπως μου φαίνεται περίεργο.Είμαι συνδρομητής F2G εδώ και ένα χρόνο.Ευχαριστώ.

Έπρεπε να είχες 4,46 ευρώ. Σου αφαίρεσαν 2,85 . Πιθανόν κάποια χρέωση , π.χ calling tunes κ.τ.λ

Πάρε στο 1260

Το έχω κάνει

Καμμία προσφορά χάθηκε.

Εχω ενα F2G2 που λήγει αυριο 14/11/13, αν το ανανεώσω αύριο υπάρχει πρόβλημα να χάσω το F2G2?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Έπρεπε να είχες 4,46 ευρώ. Σου αφαίρεσαν 2,85 . Πιθανόν κάποια χρέωση , π.χ calling tunes κ.τ.λ

Πάρε στο 1260

μήπως κάποια παλιά επέκταση ομιλίας που χρεώθηκε τώρα? Αν διπλασιάζονται τα ευρω που εβαλε (σύμφωνα με τα sms) θα έπρεπε όμως να έχει και άλλα τόσα μέσα.

Πάρε στο 1260

Μακάρι να είχα χρησιμοποιήσει κάτι τέτοιο ,άλλα αυτό δεν έχει γίνει.Θα πάρω,όπως θα έκανα.Απλός ,επειδή είχα να κάνω πολύ καιρό ανανέωση και είπα μπας και εγώ κάνω λάθος.

Τελικά είχα κάνει επέκταση υπολοίπου τον Μαρτίου και το είχα ξεχάσει και δεν το θυμόμουνα.Συγνώμη ,άμα κούρασα κάποιους.

Edited by BarcodeCrew
GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel"

Εχω ενα F2G2 που λήγει αυριο 14/11/13, αν το ανανεώσω αύριο υπάρχει πρόβλημα να χάσω το F2G2?

Αν δεν κάνω λάθος, όταν συμπληρώσεις 1 χρόνο από την τελευταία ανανέωση, σου δίνουν κοντά στις 30 ημέρες για να κάνεις ανανέωση κι αν παρέλθουν κι αυτές, τότε χάνεις τον αριθμό ..

Αν δεν κάνω λάθος, όταν συμπληρώσεις 1 χρόνο από την τελευταία ανανέωση, σου δίνουν κοντά στις 30 ημέρες για να κάνεις ανανέωση κι αν παρέλθουν κι αυτές, τότε χάνεις τον αριθμό ..

εξάλλου και να το χάσεις έχεις στην διάθεσή σου 6μήνες να το πάρεις πίσω άρα δεν έχεις πρόβλημα.

Εφόσον δεν το χρειάστηκες ένα ολόκληρο χρόνο δεν θα σου λείψει και πολύ.

Δεν το λέω ειρωνικά, εχω και εγω f2g2 και μιλάω μόνο μέσα από πακετα

Ανανεωσα σε public σε δυο νουμερα, στο ενα 10€ με δωρο 120 για wind, στο αλλο 20€ δωρο 300 για wind. Κ στις δυο περιπτωσεισ ηρθε μνμ που λεγε οτι το δωρο ειναι λογω ανανεωσης σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND!

Ανανεωσα σε public σε δυο νουμερα, στο ενα 10€ με δωρο 120 για wind, στο αλλο 20€ δωρο 300 για wind. Κ στις δυο περιπτωσεισ ηρθε μνμ που λεγε οτι το δωρο ειναι λογω ανανεωσης σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WIND!

Αν ανανεώσεις 5+5€ παίρνεις δώρα 120'+120' ακόμα κι αν η διαφορά χρόνου είναι δευτερόλεπτα.

Στα 20€ με 5€Χ4 έχεις 480'

Αν ανανεώσεις 5+5€ παίρνεις δώρα 120'+120' ακόμα κι αν η διαφορά χρόνου είναι δευτερόλεπτα.

Στα 20€ με 5€Χ4 έχεις 480'

Πολυ σωστό εκτός και αν ο φίλος εχει την προσφορά με τα 300' προς ολους οπότε δε θα συνέφερε πχ 2χ5€ γιατι προς ολους δεν θα του έδινε κάτι.

Να σας κάνω μια περίεργη ερώτηση... Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα χρήματα που έχει ήδη ένα καρτοκινητό wind σε ένα άλλο καρτοκινητό wind;

Να σας κάνω μια περίεργη ερώτηση... Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε τα χρήματα που έχει ήδη ένα καρτοκινητό wind σε ένα άλλο καρτοκινητό wind;

Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία στη Wind...

δεν νομίζω να σε πάρει κανένας.

Έχεις δίκιο . Δεν με πήρε κανένας τελικά τηλέφωνο . Τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω .

London for ever

Πολυ σωστό εκτός και αν ο φίλος εχει την προσφορά με τα 300' προς ολους οπότε δε θα συνέφερε πχ 2χ5€ γιατι προς ολους δεν θα του έδινε κάτι.

Έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα αν κι εγώ ανήκω σε αυτούς.

Στα public που πήγα στον Πειραιά δεν ήξεραν τπτ για την προσφορά με το πακέτο με τα 30ευρω!λέγοντάς μου πως είναι προσφορά που ήταν τον Απρίλιο!Τελικά υπάρχει?πρόλαβα?να την κάνω μέσω της σελίδας τους?

Στα public που πήγα στον Πειραιά δεν ήξεραν τπτ για την προσφορά με το πακέτο με τα 30ευρω!λέγοντάς μου πως είναι προσφορά που ήταν τον Απρίλιο!Τελικά υπάρχει?πρόλαβα?να την κάνω μέσω της σελίδας τους?

Αν αναφέρεσαι σε αυτήν την προσφορά, είτε κάνε μια εκτύπωση στη σελίδα και πήγαινε πάλι στο κατάστημα για να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητάς, ή ακόμα καλύτερα κάνε online τη διαδικασία για να γλυτώσεις και την επίσκεψη στο Public.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

τζεο καλύτερα με ιντερνετ!τους το είπα 10 φορές και τους είπα να μπουν και να δουν!:lol::p πραγματικά άμα δουλευα στην γουιντ θα έμπαινα κάθε μέρα εδώ για να μάθω τα νέα!χαχαχα:p

Εχει δοκιμασει κανεις την ανανεωση των 20ε απο public?? Λεει πως δινει δωρο 200λ προς ολους κ τα 20ε μενουν να τα χρησιμοποιησεις οπως θες.. Επισης αν καταναλωσεις πχ τα 10ε τα υπολοιπα μενουν για τον αλλο μηνα η χανονται??

τελικα ειναι 200λ προς ολους ή 300 προς wind/q

δεν μπορεις να κανεις τιποτα απο την σελιδα τους,πρεπει να πας εκει ο ιδιος και να δεις εαν υπαρχει το πακετο και να ταυτοποιησεις,ενεργοποιησεις

για να μην τρεχεις απο δω και απο εκει παρε τους τηλεφωνο πρωτα εαν το εχουν

Edited by akalos

τα μοναδικά πακέτα που είχαν ήταν κάποια με ίντερνετ για 3 μήνες!άρα καλύτερα να παραγγείλω μέσω ίντερνετ?

Καλησπέρα παιδιά

Έχω το παλιό Free2Go 2 , με ενεργοποιημένη την παλιά προσφορά των 300 λεπτών

Θέλω να αλλάξω την καρτα sim σε nano sim

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να χαθεί κάποια από τις παραπάνω προσφορές;Ευχαριστώ πολύ!

Δε χρειάζεται να την αλλάξεις.

Με τα ίδια χρήματα (€5) τους λες και σου την κόβουν (πχ Wind/Ομόνοια)

Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα;

αν κάποιος φοιτητής πάρει δύο πακέτα και δεν του χρειάζεται το δεύτερο, αγοράζω το ένα.

Κατέβα Ομόνοια ;)

Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα;

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova