Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νομισα οτι καταργηθηκε και για μενα που ειχα κανει εγγραφη απο περυσι το δεκεμβριο.

τρομαξα θα ηταν η σωστη λεξη ...χιχι

τρομαξα θα ηταν η σωστη λεξη ...χιχι

Ναι βρε παιδιά, μη μας τρομάζετε έτσι χωρίς λόγο. Είναι και κάποια μεγάλα παιδιά εδώ μέσα, μην πάθουμε κανένα καρδιακό επεισόδιο! Πάντως κουτί μου ήρθαν τα νέα πακετάκια/δωράκια της WIND τώρα που διέκοψα και τη δεύτερη γραμμή συμβολαίου, παρ'όλο που είχα μία καλή έκπτωση λόγω και σταθερού στη WIND.

και όποιοι κάνουν ανανέωση 20ε, παίρνουν δώρο 200' προς όλα τα δίκτυα (νέο μπόνους)

καποιο λινκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βρε παιδιά, μη μας τρομάζετε έτσι χωρίς λόγο. Είναι και κάποια μεγάλα παιδιά εδώ μέσα, μην πάθουμε κανένα καρδιακό επεισόδιο! Πάντως κουτί μου ήρθαν τα νέα πακετάκια/δωράκια της WIND τώρα που διέκοψα και τη δεύτερη γραμμή συμβολαίου, παρ'όλο που είχα μία καλή έκπτωση λόγω και σταθερού στη WIND.

Το εγκεφαλικο που το πας;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Ισχύει το +120' για 10€ και +200' για 20€ ανανέωση σε κατάστημα; πρώτη φορά το ακούω.

αυτο που αναφέρω εγω με τα 120 δεν γνωρίζω αν ισχύει γενικότερα η αν ειναι επαναφορά παλιότερης προσφοράς που ειχε παίξει πριν χρόνια και κάποιοι ειχαν προλάβει και ενεργοποιήσει

Ίσως να εθναι και conflict αυτής που αναφέρω με καινούργιες τύπου public

ίσως να ισχύει και γενικότερα αλλα μέχρι να ανανεώσω δεν μπορώ να σου πω.

κάποιος άλλος?

Ρε παίδες, μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι νομίζει...

Τι ισχύει τελικά;

Εγώ ξέρω για τους "παλιούς" ισχύει με ανανέωση των €10 bonus 300 λεπτά προς όλους.

Για τους νέους δεν ξέρω να υπάρχει bonus απλά με ανανέωση χρόνου.

Άλλο θέμα τα πακέτα.

Ισχύει κάτι διαφορετικό;

Για τα €20 τι ισχύει στην ανανέωση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καποιο λινκ?

Φίλε μου, το δώρο μπορείς σίγουρα να το πάρεις από τα public

http://www.public.gr/cat/tilefonia/wind-programmata/kartokiniti/f2g/

Να σημειώσω όμως ότι αν είσαι στο μπόνους των 300' ανά 10 € ανανέωση, το συγκεκριμένο μπόνους δεν συμφέρει. Καλύτερα να αγοράσεις δύο κάρτες των 10 €.

Επίσης, γνωρίζει κανείς τι μπόνους δίνουν τα public και τα καταστήματα Wind για ανανεώσεις από 10 - 19 €; Χρειάζομαι μία σίγουρη απάντηση! Στα site της wind και των public δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο, ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι.

.

οταν λεμε σιγουρα το εχετε κανει και το λετε η βασιζεστε σε αυτο που υποσχεται το μαγαζι?

Ρε παίδες, μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι νομίζει...

Τι ισχύει τελικά;

Εγώ ξέρω για τους "παλιούς" ισχύει με ανανέωση των €10 bonus 300 λεπτά προς όλους.

;

Εσυ πότε και απο που έκανες ανανέωση?

τι έγινε με το δικο σου νούμερο?

Για εμένα σε ένα νούμερο που χρειάστηκε ανανέωση έδωσε 300+120 με 10 ευρώ απο κατάστημα.

Να σημειώσω όμως ότι αν είσαι στο μπόνους των 300' ανά 10 € ανανέωση, το συγκεκριμένο μπόνους δεν συμφέρει. Καλύτερα να αγοράσεις δύο κάρτες των 10 €.

Επίσης, γνωρίζει κανείς τι μπόνους δίνουν τα public και τα καταστήματα Wind για ανανεώσεις από 10 - 19 €; Χρειάζομαι μία σίγουρη απάντηση! Στα site της wind και των public δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο, ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι.

στο λινκ γιατί έχει τα παλιά πακέτα κι όχι τα καινούρια;

w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

voipyo.com από κινητό

freevoipdeal.com από ΗΥ

rebvoice.com για παμφθηνα μηνυματα 3σμσ/0,01€

Και γιατι οχι και freevoipdeal.com απο κινητο?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εσυ πότε και απο που έκανες ανανέωση?

τι έγινε με το δικο σου νούμερο?

Για εμένα σε ένα νούμερο που χρειάστηκε ανανέωση έδωσε 300+120 με 10 ευρώ απο κατάστημα.

Τα 120 λεπτά προς σταθερά δίνονται όταν συνδέσεις το κινητό σου με σταθερό Wind. Αν φυσικά έχεις σταθερό στη Wind. Αυτό το έχω κάνει από το καλοκαίρι.

Αυτά εννοείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι εδωσα μονο 15 ευρω και πηρα ολα αυτα 4 νουμερα f2g ενα με 280 λεπτα αρχικη και 120 λεπτα καθε μηνα ,το αλλο με 160 λεπτα για 3 μηνες και 2 με 60 λεπτα !!!

Ζήτησες κάτι συγκεκριμένο ή έτυχε και σου τα δώσανε έτσι;

Αγόρασες και κάτι άλλο μαζί και ήταν αυτά κάτι σαν μπόνους μήπως;

Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για έναν νέο αριθμό για συγγενικό πρόσωπο και δε θα με χάλαγε ένα τέτοιο πακετάκι

Τα 120 λεπτά προς σταθερά δίνονται όταν συνδέσεις το κινητό σου με σταθερό Wind. Αν φυσικά έχεις σταθερό στη Wind. Αυτό το έχω κάνει από το καλοκαίρι.

Αυτά εννοείς;

οχι δεν έχω wind σταθερό κάτω απο το ΑΦΜ η επώνυμο αυτό

Παιδιά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει υπάρχει στην wind κάποιο πρόγραμμα με κάρτα όπως vodafone cosmote 1 λεπτό / λεπτό;

Αν ναι πως το βρίσκω;

Ευχαριστώ.

Παιδιά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει υπάρχει στην wind κάποιο πρόγραμμα με κάρτα όπως vodafone cosmote 1 λεπτό / λεπτό;

Αν ναι πως το βρίσκω;

Ευχαριστώ.

Δεν έχει αλλά η q με 1€ δίνει 400' προς wind/q , που σημαίνει αν μιλάς πάνω από 100' το μήνα, έχεις ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Επίσης, γνωρίζει κανείς τι μπόνους δίνουν τα public και τα καταστήματα Wind για ανανεώσεις από 10 - 19 €;

Αυτόν τον καιρό για €10-19 δίνουν 120' προς w/q και για €20 και πάνω δίνουν 200' προς όλους.

Όλες αυτές οι προσφορές για ανανέωση από κατάστημα, αλλάζουν/ βελτιώνονται/ παύουν/ χειροτερεύουν ανά πάσα στιγμή.

Άρα το δέχεσαι ως ένα επιπλέον όφελος και όχι ως κύριο χαρακτηριστικό του πακέτου σύνδεσης που επιλέγεις.

Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα;

Ισχύει το +120' για 10€ και +200' για 20€ ανανέωση σε κατάστημα; πρώτη φορά το ακούω.

Ναι, αυτόν τον καιρό, ναι.

Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα;

ναι...αμέσως όμως έρχεται το 5€ δώρο και το 4,4 τόχεις για κάλυψη φόρου στα υπόλοιπα φορτώματα.

Μπορώ να γίνει φορητότητα σ αυτό το πρόγραμμα?

Απλά επειδή, αν όχι εσύ, κάποιος άλλος μπορεί να μπερδευτεί:

1) Τα 30άρια του public είναι τα τελευταία από μια (μεγάααααλη) παρτίδα που βγήκε το Καλοκαίρι του '12, ώστε να δίνεται μέσα από τα public, τα καταστήματα wind και τις ομάδες promotion που βλέπουμε σε σταθμούς και πλατείες και απλά τα public έχουν ακόμη απόθεμα.

2) Κίνδυνο αυτόματης χρέωσης σ' αυτά τα πακέτα δεν έχεις: α) έτσι κι αλλιώς δεν έχουν αρκετό υπόλοιπο στο 1ο τάλιρο (4,40 λόγω ΦΚΤ), β) ο προγραμματισμός της αυτόματης χρέωσης προ-υποθέτει ανανέωση με €10 (λόγω 4,40) και γ) ο προγραμματισμός της συγκεκριμένης παρτίδας είναι διαφορετικός από τα μεταγενέστερα F2G και δεν είναι συμβατός με την αυτόματη χρέωση.

3) Τα 6 τάλιρα είναι καθαρά (πεντακάθαρα), γι αυτό και μπορούν να αγοράσουν πακέτα των €5 (άρα δε χρειάζεται να προβλέψεις "κάλυψη φόρου"). Διαρκούν ένα μήνα (αποδίδονται την ίδια ημερολογιακή μέρα κάθε μήνα Χ 6) και μάλιστα στο 1269, όταν ακούς το υπόλοιπο σου σε €, σου τα διαχωρίζει ανάλογα με το πότε λήγει η ανανέωση σου ή το δώρο τάλιρο σου.

4) από το 1ο φόρτωμα που θα κάνεις με €5 αποκτάς €9,40 (4,40+5 το πρώτο τάλιρο δώρο) να ξοδέψεις σε πακετάκια ή όπως θες και αυτό συνεχίζεται κάθε μήνα την ίδια μέρα για ακόμη 5 μήνες.

5) Εάν μέχρι το τέλος των 30 ημερών από την ανανέωση δεν έχεις καταναλώσει μέρος ή όλο το τάλιρο δώρο, αυτό χάνεται και στη θέση του μπαίνει το επόμενο τάλιρο κλπ. Επομένως, η αξία των €30 (€5Χ6 μήνες) δε συσσωρεύεται ποτέ (και άρα καλά θα κάνεις να το αξιοποιείς κάθε μήνα).

6) Με την προσφορά €10/300' δεν είναι συμβατό αφού μιλάμε για νέα ενεργοποίηση. Όλα τα υπόλοιπα όμως που διαβάζεις εδώ μέσα, είναι. (όπως και ότι διαβάσεις στη συνέχεια)

7) Η φορητότητα έχει να κάνει με νούμερα κ όχι με προγράμματα. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση τη συγκεκριμένη προσφορά των €30 δώρο σε τάλιρα Χ 6 μήνες να τη μεταφέρεις σε άλλο καρτοκινητό. Την αξία που ο ίδιος έχεις φορτώσει, υπό προϋποθέσεις, ναι θα μπορούσες.

Edited by Average_User

παίζει να βρω πουθενά αυτούσια nano-sim και όχι κομμένη ?

Δύσκολα ακόμη, γιατί και οι 3 έχουν φθάσει μέχρι και micro (μέσα στην κλασική).

Ίσως, εάν παραγγείλεις από κατάστημα αντικατάσταση sim με €5 ή και δωρεάν.

Τα καταστήματα wind πάντως έχουν από εκείνα τα καλά κοφτάκια και σου μένει και το "σακάκι" αν θες να τη βάζεις και σε άλλη συσκευή.

Αλλά και μόνος σου προσεκτικά με ένα καλό ψαλίδι θα μπορούσες (στη χειρότερη παραγγέλνεις αντικατάσταση sim).

Στο fb ρωτάνε για F2G φοιτητικό και κάτι μάλλον ψήνεται.

https://www.facebook.com/WINDF2G/posts/436804126365257

Καλά δε θα ήταν με ένα ταλιράκι να είχαμε πχ 1-2gb και απεριόριστα προς όλους;

Λες;

ίσως και να ήταν καλή φάση να σου έδινε τα πακέτα των 2 ευρώ στα 2,5 η στα 3 χωρίς να προϋποθέτει ενεργοποίηση πακέτου των 5 ευρώ

Αυτόν τον καιρό για €10-19 δίνουν 120' προς w/q και για €20 και πάνω δίνουν 200' προς όλους.

Όλες αυτές οι προσφορές για ανανέωση από κατάστημα, αλλάζουν/ βελτιώνονται/ παύουν/ χειροτερεύουν ανά πάσα στιγμή.

Άρα το δέχεσαι ως ένα επιπλέον όφελος και όχι ως κύριο χαρακτηριστικό του πακέτου σύνδεσης που επιλέγεις.

Δηλαδη το επανάφεραν αυτο το bonus γιατι απο τότε που βγηκε η προσφορά με τα 300' στην ανανέωση απο 10€ μέχρι 19€ δεν είχε κάποιο bonus μέσω καταστήματος.

ίσως και να ήταν καλή φάση να σου έδινε τα πακέτα των 2 ευρώ στα 2,5 η στα 3 χωρίς να προϋποθέτει ενεργοποίηση πακέτου των 5 ευρώ

μα τοτε δεν θα ηταν επεκταση αλλα κανονικο πακετο

εμενα με καλυπτει απολυτα οπως ειναι,(300+200+100+1.80 στην καρτα+80)=680'

το επομενο μηνα θα ειναι 780' και ουτω καθεξης....

Edited by akalos

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova