Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ισχύει αυτο, κάνω χθες φορητότητα το συμβολαιο wind που έχει η μάνα μου και πληρώνει 30 ευρώ το μήνα (γιατί δεν θέλει να "ξεμείνει από μονάδες" - can't teach an old dog new tricks) σε vodafone καρτοκινητό και στα καπάκια πίσω σε f2go..

Δεν παίζει να "ξεμείνει από μονάδες" για 2 χρόνια τουλάχιστον!

edit: Αν είναι ένα "pool" με 18000 λεπτά + 12GB + κλπ που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες μέσα στα 3 χρόνια και όχι 500 λεπτά το μήνα τότε είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό..

Edited by p4n0z

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Αν ισχύει αυτο, κάνω χθες φορητότητα το συμβολαιο wind που έχει η μάνα μου και πληρώνει 30 ευρώ το μήνα (γιατί δεν θέλει να "ξεμείνει από μονάδες" - can't teach an old dog new tricks) σε vodafone καρτοκινητό και στα καπάκια πίσω σε f2go..

Δεν παίζει να "ξεμείνει από μονάδες" για 2 χρόνια τουλάχιστον!

edit: Αν είναι ένα "pool" με 18000 λεπτά + 12GB + κλπ που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θες μέσα στα 3 χρόνια και όχι 500 λεπτά το μήνα τότε είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό..

εννοείται να το κάνεις! :)

Pool είναι. Τα χρησιμοποιείς όπως θες. Δεν πάει με τον μήνα. Διαφορετικά δεν θα ειχε νόημα να κάνουν ένα τέτοιο πακέτο.

Φιλε ειπες οτι εχει και καποια μηνυματα προς ολους,σωστα??Απο βδομαδα θα ειναι διαθεσιμο αυτο??

Όσοι έχετε σταθερό στη wind, παίρνετε δώρο 120 λεπτά προς όλους το μήνα στο καρτοκινητό σας (f2g και qcard).

Το γράφω και στο άλλο καρτοκινητό τόπικ για να το δούνε όλοι.

Τρίλεπτα μεν, δώρο δε. Καλό είναι, εγώ τα πήρα. :)

το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι οτι δεν συνδυαζεται με αλλη προσφορα σταθερου...!

πχ: αν εχεις 3 σε 1 σταθερο ιντερνετ κ κινητο κ περνεις 10 ευρω εκπτωση στο παγιο του κινητου σου, δεν μπορεις να παρεις τα 120' bonus στο καρτοκινητο σου... :worry:

το ΜΕΓΑΛΟ προβλημα ειναι οτι δεν συνδυαζεται με αλλη προσφορα σταθερου...!

πχ: αν εχεις 3 σε 1 σταθερο ιντερνετ κ κινητο κ περνεις 10 ευρω εκπτωση στο παγιο του κινητου σου, δεν μπορεις να παρεις τα 120' bonus στο καρτοκινητο σου... :worry:

Εγώ που έχω σταθερό double play M και παίρνω έκπτωση 10€ στο συμβόλαιό μου κάθε μήνα,μου προσθέσανε το καρτοκινητό και σε δύο λεπτά είχα το bonus 120 λεπτών.Ρώτησα στο κατάστημα μη γίνει καμιά στραβή και χάσω την έκπτωση στο συμβόλαιο και μου είπαν κανένα πρόβλημα και ότι είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Πριν πάω στο κατάστημα είχα επικοινωνήσει στο 1260 και μου είχαν πει ότι το δικαιούμαι.

Φιλε ειπες οτι εχει και καποια μηνυματα προς ολους,σωστα??Απο βδομαδα θα ειναι διαθεσιμο αυτο??

Το πακέτο πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμο. Απλά όπως είπα και πριν δεν το προωθούν ιδιαίτερα (TV, ραδιο κτλ).

Το πακέτο πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμο. Απλά όπως είπα και πριν δεν το προωθούν ιδιαίτερα (TV, ραδιο κτλ).

Καταλαβα...μηπως ξερεις φιλε πως μπορω να το βρω?

Εγώ που έχω σταθερό double play M και παίρνω έκπτωση 10€ στο συμβόλαιό μου κάθε μήνα,μου προσθέσανε το καρτοκινητό και σε δύο λεπτά είχα το bonus 120 λεπτών.Ρώτησα στο κατάστημα μη γίνει καμιά στραβή και χάσω την έκπτωση στο συμβόλαιο και μου είπαν κανένα πρόβλημα και ότι είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Πριν πάω στο κατάστημα είχα επικοινωνήσει στο 1260 και μου είχαν πει ότι το δικαιούμαι.

Εγω πηγα σε καταστημα ,στην αρχη δεν γνωριζαν, μετα μου συμπληρωσαν αιτηση αφου πηραν τηλεφωνο στη wind και ζητησαν οδηγιες.. Ακομα τιποτα, υποθετω οτι ερχεται μηνυμα για τα 120 λεπτα.

Μου προτειναν αν θελω καθε φορα που κανω ανανεωση, οτιδηποτε ποσο, να μπαινουν 5 ευρω δωρο. Το γνωριζει κανεις αυτο ;

Παιδιά υπάρχει τρόπος να έχω ίντερνετ στο εξωτερικό φεύγω από βδομάδα Ιταλία; παλιά μπορούσες με πέντε ευρώ τώρα δεν ξέρω τι γίνεται;

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Εγω πηγα σε καταστημα ,στην αρχη δεν γνωριζαν, μετα μου συμπληρωσαν αιτηση αφου πηραν τηλεφωνο στη wind και ζητησαν οδηγιες.. Ακομα τιποτα, υποθετω οτι ερχεται μηνυμα για τα 120 λεπτα.

Μου προτειναν αν θελω καθε φορα που κανω ανανεωση, οτιδηποτε ποσο, να μπαινουν 5 ευρω δωρο. Το γνωριζει κανεις αυτο ;

Μήπως τα μπέρδεψαν; το παλιό bonus για συνδρομητές σταθερής wind ήταν 5 ευρω το μήνα και έγινε πλέον 120 λεπτα που συζητάμε τώρα. Αλλά αυτό ήταν χωρίς ανανέωση

Παιδιά υπάρχει τρόπος να έχω ίντερνετ στο εξωτερικό φεύγω από βδομάδα Ιταλία; παλιά μπορούσες με πέντε ευρώ τώρα δεν ξέρω τι γίνεται;

Δυστυχώς όχι αυτό έχει κοπεί πλέον. Δεν υπάρχει πλέον κάτι σε νορμάλ τιμή για ιντερνέτ.

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μήπως τα μπέρδεψαν; το παλιό bonus για συνδρομητές σταθερής wind ήταν 5 ευρω το μήνα και έγινε πλέον 120 λεπτα που συζητάμε τώρα. Αλλά αυτό ήταν χωρίς ανανέωση .

Δεν ηξεραν πως να το κανουν και ας το εξηγουσα. Στο τελος μου πεταει και για τα 5 ευρω. Αν δεν γινει τιποτα και σημερα θα αναγκαστω να παω σε αλλο καταστημα. Γνωριζει κανεις καποιο καταστημα σε Πειραια-Αθηνα που να ξερει να το συνδεσει ;

Αυτό ακριβώς είναι που τροποποιήθηκε, όπως προαναφέρθηκε. Πλέον είναι 120 λεπτά, χωρίς ανανέωση.

Αν θέλουν, πες να σε γράψουν σε αυτό που λένε και μετά δείξε το μήνυμα που θα σου έρθει !!! :lol:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αυτό ακριβώς είναι που τροποποιήθηκε, όπως προαναφέρθηκε. Πλέον είναι 120 λεπτά, χωρίς ανανέωση.

Αν θέλουν, πες να σε γράψουν σε αυτό που λένε και μετά δείξε το μήνυμα που θα σου έρθει !!! :lol:

Απιστευτο..

Αυτος μου ειπε για καθε ανανεωση ομως. Τροποποιηθηκε και η συνθηκη για το bonus;

Απιστευτο..

Αυτος μου ειπε για καθε ανανεωση ομως. Τροποποιηθηκε και η συνθηκη για το bonus;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367808 και http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=285

"Τα καρτοκινητά WIND πλέον θα επωφελούνται του μηνιαίου bonus των 120 λεπτών προς όλα τα εθνικά δίκτυα (σταθερά και κινητά) με διάρκεια ισχύος 30 ημερών. Το bonus αποδίδεται στους συνδρομητές καρτοκινητής χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας."

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

εαν εχεις 3 σε 1 ΔΕΝ μπορεις να παρεις την προσφορα...!!!

Τι εννοεις ;

Πηγα και μου ενεργοποιησαν το bonus 5 ευρω αλλα δεν εγινε τιποτα ακομα..

Εχω double play και f2g2

Πηρα τηλεφωνο την εξυπηρετηση και με την τριτη αλλαγη προσωπου επεσα σε καποιον που ηξερε και το εψαξε παραπανω : Αυτο το μπονους το δικαιουνταν στο παρελθον οσοι χρηστες double play εχουν παρει δωρο καρτα σιμ (νεο νουμερο) + το μπονους των 5 ευρω. Οι υφισταμενοι αυτων αλλα και οσοι το λαβουν τωρα θα παιρνουν τα 120 λεπτα.

Για μας του υπολοιπους δεν εχει..

Οσοι το πηραν ειναι σε τετοια περιπτωση ή στην wind (οπως συνηθως) δεν ξερουν ακριβως τι γινεται ;

Edited by vassilhs
Νεα επικοινωνια

Εγώ έχω το double play M+ ένα συμβόλαιο σε οικογενειακά. Πήγα σε κατάστημα WIND και ζήτησα να μου εντάξουν το f2g που έχω στο bonus και ο υπάλληλος ενώ προσπάθησε 2 φορές, μου είπε ότι στο σύστημα δεν το δεχόταν, μάλλον επειδή έχω και συμβόλαιο μαζί με το σταθερό. Πήρα το τμήμα εξυπηρέτησης και αφού προσπάθησα αρκετές φορές να της εξηγήσω τι θέλω αφού φαινόταν να μην είναι ενήμερη σχετικά με το bonus αυτό (αναγκάστηκα και της διάβασα ακριβώς τι λέει από το myphone) μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο κόλλημα και ότι μπορώ να έχω το bonus. Δεν επιχείρησα να πάω πάλι σε κατάστημα WIND, αλλά απ’ ότι γράφει και ο vassilhs μάλλον δεν το δικαιούμαι.

Μου ήρθε ο courrier με το νεο SIM F2G για να μεταβώ στην Wind. Ξέρει κανείς τι κάνω τώρα; Καλώ κάποιο τηλέφωνο μήπως για ενεργοποίηση;

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Μου ήρθε ο courrier με το νεο SIM F2G για να μεταβώ στην Wind. Ξέρει κανείς τι κάνω τώρα; Καλώ κάποιο τηλέφωνο μήπως για ενεργοποίηση;

Τοποθετείς την κάρτα στο κινητό σου κι αν σου εμφανίζει το όνομα του δικτύου, κάνεις μια χρεώσιμη κλήση για να ενεργοποιηθεί.

Τοποθετείς την κάρτα στο κινητό σου κι αν σου εμφανίζει το όνομα του δικτύου, κάνεις μια χρεώσιμη κλήση για να ενεργοποιηθεί.

Out of service λέει όμως.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Είσαι από φορητότητα; Αν ναι, δες την ημερομηνία υλοποίησής της και περίμενε. Αν είναι να υλοποιηθεί σήμερα, κάλεσε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας που ήσουν πριν και ρώτα πότε θα γίνει η αποσύνδεση.

απο φορητοτητα είσαι; Εαν ναι, πρεπει να παρεις τηλ την προηγουμενη εταιρια που ησουν να σου πουν τι εγινε

Εαν ειναι καινουριο νουμερο, εκανες ταυτοποιηση; Εαν οχι, θα πρεπει να πας σε ενα καταστημα wind να γινει η ταυτοποιηση, ωστε να ενεργοποιηθει το νουμερο

Είσαι από φορητότητα; Αν ναι, δες την ημερομηνία υλοποίησής της και περίμενε. Αν είναι να υλοποιηθεί σήμερα, κάλεσε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας που ήσουν πριν και ρώτα πότε θα γίνει η αποσύνδεση.

Πράγματι είμαι από φορητότητα. Δυστυχώς δεν είδα τι έλεγε το χαρτί, απλά το υπέγραψα και το έδωσα στον courier. Αναμονή λοιπόν.

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova