Jump to content

Chem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Chem

  1. Chem

    Nokia 6

    Το κινέζικο πρέπει να είναι, γι'αυτό και τόσο ακριβό. Το ευρωπαϊκό 4/64 θα είναι to arte black, ενώ το φθηνό θα είναι 3/32. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το ευρωπαϊκό μοντέλο.
  2. Ωραίο τηλέφωνο, καλή τύχη σε όλους.
  3. Δε χρειάζεται να διορθωθεί κάτι, η μικρή συχνότητα (800MHz) έχει μεγάλη εμβέλεια γιατί έχει μεγάλο μήκος κύματος. Η συχνότητα με το μήκος κύματος είναι αντιστρόφως ανάλογα, οπότε για να έχει μεγάλη μεγάλη εμβέλεια πρέπει να έχει μεγάλο μήκος κύματος δηλαδή μικρή συχνότητα.
  4. Chem

    Nova 4G

    Πολύ σωστός...Οπότε αφού το freq band indicator είναι 3 σημαίνει οτι εκπέμπει στα 1800 MHz.
  5. Νόμιζα ότι ο carrier είναι ο provider και τον server τον αναφέρει σαν hosted by...,γι'αυτό απόρησα!!!:)
  6. Chem

    Nova 4G

    Εγώ πάντως Νέο Ηράκλειο με Lumia 925 και usim του 2014 δεν είδα 4G. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μέχρι στιγμής μόνο ορισμένες περιοχές της Αττικής έχουν 4G και σ'αυτές δεν είναι το Ηράκλειο. Αναμένουμε λοιπόν...:)
  7. Γιατί στο carrier βγάζει Otenet S.A. και όχι Wind S.A.? Λογικά είναι από Cosmote το speedtest. Τυχαία το είδα...:)
  8. Καλή Χρονιά σε όλους και καλή μας τύχη.
  9. Εγώ που έχω σταθερό double play M και παίρνω έκπτωση 10€ στο συμβόλαιό μου κάθε μήνα,μου προσθέσανε το καρτοκινητό και σε δύο λεπτά είχα το bonus 120 λεπτών.Ρώτησα στο κατάστημα μη γίνει καμιά στραβή και χάσω την έκπτωση στο συμβόλαιο και μου είπαν κανένα πρόβλημα και ότι είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Πριν πάω στο κατάστημα είχα επικοινωνήσει στο 1260 και μου είχαν πει ότι το δικαιούμαι.
  10. Όλα αυτά που αναφέρω τα έχω παρατηρήσει με το κινητό γυρισμένο στο πλάι, δηλαδή να είναι σε οριζόντια θέση.
  11. Έχω το Ν8 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πρόσφατα απέκτησα μια full hd led tv και είπα να το συνδέσω μέσω hdmi. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στη homescreen, στο menu στα παιχνίδια και γενικότερα σε όλα τα apps δεν είναι full screen αλλά έχει μαύρα περιθώρια γύρω από όλη την οθόνη. Έπαιξα με το overscan της tv αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να τα μειώσω λίγο. Όμως όταν παίζω 720p videos τότε η οθόνη γεμίζει όλη και χωρίς ενεργοποιημένο το overscan, οπότε σε αυτή την περίπτωση όλα μια χαρά. Στο youtube είδα χρήστες που είχαν full screen σε όλο το interface του n8. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το n8 δε μπορεί να κάνει upscale το menu σε 720p και για αυτό το λόγο βάζει μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω για να το φτάσει σε 720p. Ας δοκιμάσει κάποιος αν θέλει ώστε να ξέρω αν έχω εγώ πρόβλημα,καθώς στο nokia discussions είδα και άλλον με αυτό το πρόβλημα. Το firmware που φοράει το n8 μου είναι το official belle refresh. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροσκελές μου post.
  12. Τρομερό κινητό.Καλή επιτυχία σε όλους.
  13. Για να σου βγάλει την επιλογή της εξοικονόμησης ενέργειας πάτα το Power button.
  14. Στο N8 με belle υπάρχει η επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας πατώντας το power button.
  15. Παιδιά Χρόνια Πολλά. Χτες παρήγγειλα από το Amazon UK το HTC Flyer £199.97, δηλαδή περίπου 240€. Πιστεύω είναι σχετικά καλή τιμή για επώνυμο tablet. Για τσεκάρετε http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B004WJ0N0M/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1324810827&sr=8-1&condition=new, έχει ακόμα μερικά διαθέσιμα. Επίσης έβαλε το eshop στα crazy sundays to HP Touchpad 224€ το οποίο τρέχει Web os αλλά παίρνει Android.
  16. Chem

    Huawei IDEOS X3

    Σ'ευχαριστώ πολύ thano.
×
×
  • Create New...