Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε τοτε δεν αξιζει. Ευχαριστω!

Τουλαχιστον αν γινοτανε να βαλεις καποιο πακετο μεσα στο μηνα θα αξιζε!Τωρα για σκετη χρηση μαλλον δεν αξιζει λογω του οτι εχει ημερομηνια ληξης(30 μερες)!Τιποτα φιλε :)

Edited by George6633

Πως το λέτε ότι αυτός ο διπλασιασμός δεν αξίζει?

Δεν είναι σαν τους παλιούς αλλά σε f2g2 είναι στο 10αρικο εκτός από τα 300 άλλες 90 κλήσεις του λεπτού

100 τρίλεπτες + 90 του λεπτού.. δεν είναι αμελητέο μπόνους

ίσως να είναι και ο μοναδικός τρόπος να περάσεις το όριο των "1000" λεπτών...πχ στο 20αρικο

340 τριλεπτες +180 του λεπτού

Η για να το πω αλλιώς βάζεις 2χ10 ευρώ παίρνει τα 600 αλλά παίρνεις και 180 τηλεφωνήματα του λεπτού..

Σε πολλούς φτάνει και δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις πακέτο με 200 λεπτά

Edited by drdedus

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι σχετικά με αυτόν τον διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης; Μου ήρθε και μένα τέτοιο μήνυμα έπειτα από online ανανέωση €10 που έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν επιτρέπει αγορά πακέτων. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι καταναλώνεται πρώτα, τα 300' του bonus ή ο επιπλέον χρόνος του διπλασιασμού. Οι δικές μου ανάγκες σε κλήσεις το μήνα δεν ξεπερνούν τα 100-150' οπότε τα επιπλέον €8,93 μάλλον θα χαθούν. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω αυτές τις 30 ημέρες όλες τις κλήσεις μου και αυτές που κάνω από το σταθερό προς σταθερά, να τις κάνω από το κινητό.

Edit: αν δεν κάνω λάθος αυτά τα επιπλέον μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε μηνύματα και μάλιστα σε μηνύματα προστιθέμενης αξίας όπως τους τετραψήφιους αριθμούς μήπως και κερδίσω κανένα iphone:lol:

Edited by giachtas

Δεν είναι σαν τους παλιούς αλλά σε f2g2 είναι στο 10αρικο εκτός από τα 300 άλλες 90 κλήσεις του λεπτού

ίσως να είναι και ο μοναδικός τρόπος να περάσεις το όριο των "1000" λεπτών...πχ στο 20αρικο

Η για να το πω αλλιώς βάζεις 2χ10 ευρώ παίρνει τα 600 αλλά παίρνεις και 180 τηλεφωνήματα του λεπτού..

Ναι σωστα σε πολλους οντως φτανει!:)

Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου κάτι σχετικά με αυτόν τον διπλασιασμό της κάρτας ανανέωσης; Μου ήρθε και μένα τέτοιο μήνυμα έπειτα από online ανανέωση €10 που έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν επιτρέπει αγορά πακέτων. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι καταναλώνεται πρώτα, τα 300' του bonus ή ο επιπλέον χρόνος του διπλασιασμού. Οι δικές μου ανάγκες σε κλήσεις το μήνα δεν ξεπερνούν τα 100-150' οπότε τα επιπλέον €8,93 μάλλον θα χαθούν. Τουλάχιστον θα προσπαθήσω αυτές τις 30 ημέρες όλες τις κλήσεις μου και αυτές που κάνω από το σταθερό προς σταθερά, να τις κάνω από το κινητό.

Edit: αν δεν κάνω λάθος αυτά τα επιπλέον μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε μηνύματα και μάλιστα σε μηνύματα προστιθέμενης αξίας όπως τους τετραψήφιους αριθμούς μήπως και κερδίσω κανένα iphone:lol:

Φιλε επειδη εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα κατι τετοιο,δεν σε παιρνω στο λαιμο μου!Τουλαχιστον για το τελευταιο με τα μηνυματα νομιζω ετσι ειναι!!:p

Εννουσα για μενα δεν αξιζει που δεν μιλαω πολυ μεσα στο μηνα. Κοιταζω μονο προσφορες που το μπονους μενει μεσα αοριστα για να μπορει να αξιοποιηθει σε βαθος χρονου. Για τους υπολοιπους που κανουν πολλες κλησεις τακτικα, ναι σιγουρα αξιζει.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

τι εννοει ο ποιητης;;;

ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ K 300Λ K 300SMS ΠPOΣ WIND/Q, ME 20€ ANANEΩΣH ΣE OΛA TA KATAΣTHMATA WIND KAI ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ! EΠIΣKEΨOY TΩPA TO KONTINOTEPO!

παιδια εχω το f2g2 ,εφοσον ολες οι καρτοκινητες εχουν στραφει προς τα δωρεαν λεπτα προς ολους,αξιζει να το κρατησω?

γιατι χανω με την ανανεωση ακομα και των 10ευρω τα 500MB(τα οποια τα δινει μονο στο κανονικο f2g) ..

Δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο πλέον που να πληρώνει μόνο τόσο όσο μιλάς. Όλα είναι προπληρωμένα πακέτα και πολλές φορές επειδή δεν αναλώνεις τα λεπτά τελικά σου έρχονται ακριβότερα από το f2g2. Π.χ. σου λένε δώσε 5 Ευρώ αγόρασε 100 λεπτά, αν όμως εσύ φας μόνο τα 10 τότε σου έχουν κοστίσει τα 10 λεπτά 5 Ευρώ κι όχι τα 100!!!

Αν δε σε βολεύει, πάρε καινουριο νούμερο αλλά μην το καταργείς.

τι εννοει ο ποιητης;;;

ΔΩPO 300Λ ΠPOΣ OΛOYΣ K 300Λ K 300SMS ΠPOΣ WIND/Q, ME 20€ ANANEΩΣH ΣE OΛA TA KATAΣTHMATA WIND KAI ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ! EΠIΣKEΨOY TΩPA TO KONTINOTEPO!

Αυτη η προσφορα υπαρχει αν ανανεωσεις σε καταστημα!Απλα αντι για 600 προς ολους(σαν να βαζεις 2Χ10)δινει 300!!Ειναι το bonus καταστηματος!

Nα ρωτήσω κάτι που μου έκανε πολύ εντύπωση...Συγγενής μου έχει wind καρτοκινητό. Και τον πήραν τηλέφωνο από τη wind χτες, (το τηλέφωνο το τσέκαρα και ήταν όντως από τη wind) και του 'λεγαν ότι αναμένεται να καταργηθεί το 3λεπτο σαν ελάχιστη χρέωση στις προσφορές της καρτοκινητής, και θα γίνει λέει βάσει ενός νέου νομοσχεδίου 5λεπτο!! Και του έκαναν μια προσφορά και καλά για συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο απ'ότι κατάλαβα, και του ' λεγαν να τους απαντήσει εκείνη τη στιγμή, αλλιώς η προσφορά μετά δεν θα ίσχυε! Και αν τυχόν χρωστούσε κλπ, να έστελνε με φαξ κάποια άλλη ταυτότητα, κάποιου συγγενή κλπ, για να μην είχαν πρόβλημα!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 5ΛΕΠΤΟ??

ΚΑΙ 2ον) ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Αυτη η προσφορα υπαρχει αν ανανεωσεις σε καταστημα!Απλα αντι για 600 προς ολους(σαν να βαζεις 2Χ10)δινει 300!!Ειναι το bonus καταστηματος!

συνολικα ομως θα εχω 600';

300' για την ανανεωση και 300' του καταστηματος και τα 20€ στην καρτα μου;

εγω που εχω επιλεξω επιλεξει bonus surf με συμφερει;

αλλοιως μαλλον δεν ειναι προσφορα!

δικηγορο θελουμε καθε φορα ****το

Edited by akalos

ΚΑΙ 2ον) ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Ισχύει-δεν ισχύει, αν κανείς μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί και να δεσμευτεί για συμβόλαιο μέσα από αυτά που του λένε τηλεφωνικά (χωρίς έγγραφα, αποδεικτικά κλπ.) είναι άξιος της μοίρας του. Εγώ μια φορά μόνο ζήτησα γραπτώς αυτά που μου υπόσχονταν τηλεφωνικώς και φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Από τότε δεν έχω αφήσει κανένα να μου φάει το χρόνο μου για δήθεν προσφορές κλπ.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

συνολικα ομως θα εχω 600';

300' για την ανανεωση και 300' του καταστηματος και τα 20€ στην καρτα μου;

εγω που εχω επιλεξω επιλεξει bonus surf με συμφερει;

αλλοιως μαλλον δεν ειναι προσφορα!

δικηγορο θελουμε καθε φορα ****το

Δινει 300 προς ολους και του καταστηματος ειναι 300 λεπτα και sms προς Wind/Q!Τα 20 ευρω μενουν κανονικα μεσα,αλλα δεν ξερω αν εχεις επιλεξει bonus surf αν ισχυει!Ειναι τα bonus των καταστηματων ουσιαστικα!Δηλαδη αν εβαζες 20 απο περιπτερο και εχοντας το bonus talk to all,θα επαιρνες απλα 300 λεπτα προς ολους!Αν εχω κανει κατι λαθος,διορθωστε με!:)

Ισχύει-δεν ισχύει, αν κανείς μπει στη διαδικασία να διαπραγματευτεί και να δεσμευτεί για συμβόλαιο μέσα από αυτά που του λένε τηλεφωνικά (χωρίς έγγραφα, αποδεικτικά κλπ.) είναι άξιος της μοίρας του. Εγώ μια φορά μόνο ζήτησα γραπτώς αυτά που μου υπόσχονταν τηλεφωνικώς και φυσικά αυτό δεν ήταν δυνατόν. Από τότε δεν έχω αφήσει κανένα να μου φάει το χρόνο μου για δήθεν προσφορές κλπ.

Εχεις απολυτο δικιο φιλε!!Το θεμα περα απο αυτο ειναι,υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι τετοιο??:blink: Εστειλα μηνυμα στη σελιδα της Wind στο Facebook,αλλα δεν ξερω ποτε θα απαντησουν!

Ρε παιδια ο ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟΣ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για ανανεωσεις.

Δηλαδη εαν βαλω μια καρτα των 10 ευρω θα την κανει 20 ευρω.Απο αυτα τα 10 ευρω που σου δινει δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορα πακετων ΑΛΛΑ τα 10 ευρω της καρτας ΜΠΟΡΟΥΝ!

Δηλαδη εαν βαλω μια καρτα των 10 ευρω θα την κανει 20 ευρω.Απο αυτα τα 10 ευρω που σου δινει δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αγορα πακετων ΑΛΛΑ τα 10 ευρω της καρτας ΜΠΟΡΟΥΝ!

Aκριβως!!:)

Εχεις απολυτο δικιο φιλε!!Το θεμα περα απο αυτο ειναι,υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι τετοιο??:blink: Εστειλα μηνυμα στη σελιδα της Wind στο Facebook,αλλα δεν ξερω ποτε θα απαντησουν!

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,μην ψαρώνετε. Κόλπα των συνεργαζόμενων call center για να τσιμπήσουν συμβόλαια. Εδω ισα ισα που ο συνηγορος του καταναλωτη εισηγηθηκε ακριβως το αντιθετο πριν λιγο καιρο,να καταργηθούν οι ελάχιστες διάρκειες κλήσης. Οχι οτι θα εισακουστει,αλλα να γινουν χειρότερα απ'οτι ειναι δεν συμφέρει κανεναν, Μάλιστα το "βάσει νομοσχεδίου" που πέταξαν ξεπερναει τα όρια της ανοησίας....Αλλα δεν φταιει αυτος που το ειπε,το ψωμι του θελει να βγάλει. Το πρόβλημα ειναι στα αφεντικά τους,που τους υποχρεωνουν να λένε ψέμματα. Αλλα μηπως ακουει και καμμια ΕΕΤΤ να τους αλλάξει τα φωτα? Δεν νομιζω...Αν ξερεις και το ονομα της συνεργαζόμενης εταιριας,μια ενημερωση προς wind μερια καλή θα ήταν. Αλλωστε αν πέσει καταγγελια και προστιμο για τέτοιες ανακρίβιες η wind θα κληθεί να το πληρώσει και οχι οι συνεργάτες.

Edited by kmpatra

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,μην ψαρώνετε. Κόλπα των συνεργαζόμενων call center για να τσιμπήσουν συμβόλαια. Εδω ισα ισα που ο συνηγορος του καταναλωτη εισηγηθηκε ακριβως το αντιθετο πριν λιγο καιρο,να καταργηθούν οι ελάχιστες διάρκειες κλήσης. Οχι οτι θα εισακουστει,αλλα να γινουν χειρότερα απ'οτι ειναι δεν συμφέρει κανεναν, Μάλιστα το "βάσει νομοσχεδίου" που σου πέταξαν ξεπερναει τα όρια της ανοησίας....Αλλα δεν φταιει αυτος που στο ειπε,το ψωμι του θελει να βγάλει. Το πρόβλημα ειναι στα αφεντικά τους. Αλλα μηπως ακουει και καμμια ΕΕΤΤ να τους αλλάξει τα φωτα? Δεν νομιζω...

Α μαλιστα αυτο δεν το γνωριζα!Εχεις δικιο...ειναι ηδη πολλα τα 3 λεπτα χρεωση αν ειναι δυνατον να μιλανε για 5!Ας ελπισουμε μηπως(λεω μηπως)και μειωθουν εστω στα 2,αν δεν γινεται καθολου!Δεν γινεται να μιλησεις για 10'' και να χρεωνουν 3 λεπτα!Τι να πω..Παντως παλι καλα που δεν ειναι σαν το whats up που λεει μετα τα 3 λεπτα χρεωση ανα δευτερολεπτο και εχει χρεωση ανα λεπτο!Σκετη κοροιδια!

Καλο μηνα σε ολους!!!!:)

Edited by George6633

Ρε παιδια, πως τσιμπάτε για τα 5 λεπτά; Ούτε πρωταπριλιάτικο να ήταν! :lol:

Δεν παίζει να το κάνει αυτό η wind, και αν το κάνει θα το κάνουν όλες! Κι αν το κάνουν όλες έχουμε και λύσεις καρτοκινητου από το εξωτερικό πλέον!

Άκου 5 λεπτά!:lol:

Δεν παίζει να το κάνει αυτό η wind, και αν το κάνει θα το κάνουν όλες! Κι αν το κάνουν όλες έχουμε και λύσεις καρτοκινητου από το εξωτερικό πλέον!

Το θεμα δεν ειναι αν τσιμπαμε εμεις,αλλα το οτι και μονο που στο λενε και σκεφτεσαι οτι μπορει να υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει λες κατσε τωρα,τι γινεται!!:)

Όχι μόνο για αγορά πακέτων, αλλά ούτε και για SMS προς πενταψήφια νούμερά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απλή αποστολή SMS. Δοκίμασα να στείλω σήμερα το πρωί στην εκπομπή "πρωινό ant1" και είδα μετά οτι είχε αφαιρεθεί από το αρχικό ποσό και όχι από της προσφοράς του διπλασιασμού. Και δεν εινα πρωταπριλιάτικο ψέμα . Καλό μήνα σε όλους.

Όχι μόνο για αγορά πακέτων, αλλά ούτε και για SMS προς πενταψήφια νούμερά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Δεν ξέρω αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απλή αποστολή SMS. Δοκίμασα να στείλω σήμερα το πρωί στην εκπομπή "πρωινό ant1" και είδα μετά οτι είχε αφαιρεθεί από το αρχικό ποσό και όχι από της προσφοράς του διπλασιασμού. Και δεν εινα πρωταπριλιάτικο ψέμα . Καλό μήνα σε όλους.

Καλά, αν ισχύει αυτό, τότε αναρωτιέμαι που σκα...α μπορούν να χρησιμοποιηθούν τελικά, ή απλά είναι εκεί για να σε δελεάσουν να κάνεις την ανανέωση και να τα βλέπεις μέχρι να λήξουν....

Καλό μήνα!!

Καπου ειχα διαβασει οτι και το 3λεπτο ειναι υπο αμφισβητηση

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova