geoponer Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 εγω με την αρχικη προσφορα WIND εχω 3GB internet και δεν ξερω για περα τι θα γινουν τα 1,5GB αλλα η καρτα τελοιοσε την κηριακη και τεταρτη δεν ξερω γιατι χαθηκε το ιντερνετ οσες φορες εστειλα το μινημα τπτ εγινε αρα η μονη ληση ειναι ανανεωση Όπως γράφουν μερικά μηνύματα παραπάνω, όταν το υπόλοιπό σου πέσει κάτω από τα 7 ευρωλεπτά (€0,07) τότε συμβαίνουν διάφορα. Καλο είναι να βάλεις μια κάρτα ανανέωσης για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την προσφορά. Προσωπικά δεν έχω αδειάσει ποτέ εντελώς το υπόλοιπό μου, οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία... Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseug Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά είμαι άσχετος με καρτοκινητά Wind γιατί είμαι χρήστης Cosmote What's Up. Ένα πακέτο που έχει βγάλει η Wind με 1500' ομιλίας και 1500 sms ισχύει μόνο σε καρτοκινητά Wind ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άτομα που έχουν συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ... Ένα πακέτο που έχει βγάλει η Wind με 1500' ομιλίας και 1500 sms ισχύει μόνο σε καρτοκινητά Wind ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άτομα που έχουν συμβόλαιο; Όχι, μόνο σε αριθμούς f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά είμαι άσχετος με καρτοκινητά Wind γιατί είμαι χρήστης Cosmote What's Up. Ένα πακέτο που έχει βγάλει η Wind με 1500' ομιλίας και 1500 sms ισχύει μόνο σε καρτοκινητά Wind ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άτομα που έχουν συμβόλαιο; http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2059 Από το f2g ισχύουν μόνο προς f2g χωρίς ανανέωση και ενεργοποιείται καλώντας 1245. Από τη νέα καρτοκινητή ισχύουν προς όλο το δίκτυο wind (καρτοκινητά και συμβόλαια) με 10 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα. Edited April 22, 2010 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 κάρτα ανανέωσης με 5€ έχει ?? και άπω κατάστημα ποιο είναι το μικρότερο πόσο που μπορώ να βάλω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 κάρτα ανανέωσης με 5€ έχει ?? και άπω κατάστημα ποιο είναι το μικρότερο πόσο που μπορώ να βάλω Εχει..Μπορεις να βαλεις απο 1 ευρω ελαχιστο ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Εχει..Μπορεις να βαλεις απο 1 ευρω ελαχιστο ποσο. καλά σε μένα λένε από 7 και πάνω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καλά σε μένα λένε από 7 και πάνω Δεν ισχυει αυτο.Μπορεις να βαλεις και 1 ευρω μονο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Δεν ισχυει αυτο.Μπορεις να βαλεις και 1 ευρω μονο.:) Έτσι είναι, μόλις χθες έβαλα 1 ευρώ σε μια F2G. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 καλά σε μένα λένε από 7 και πάνω ποιος στο λέει;; απλά πήγαινε στο κατάστημα πες τους οτι θελεις να ανανεωσεις και οταν δωσεις νουμερο πες 1€ θα σε κοιτάξει απορημένος στο καταστημα αλλά τι σε νοιαζει εσένα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ποιος στο λέει;; απλά πήγαινε στο κατάστημα πες τους οτι θελεις να ανανεωσεις και οταν δωσεις νουμερο πες 1€ θα σε κοιτάξει απορημένος στο καταστημα αλλά τι σε νοιαζει εσένα καλα ειναι δυνατον να καθομαστε και να συμβουλευουμε ο ενας τον αλλον τι θα πει για να κανει ανανεωση 1 ευρω; δηλαδη χαρη θα μας κανει η wind η το καταστημα;δεν μπορω να το καταλαβω. Για οτιδηποτε εκτος απο καινουρια συνδεση, πρεπει να πουμε ψεμα η να παρακαλεσουμε στο 99% των καταστηματων. Τοσο καταντια πια; ευτυχως η δυστυχως υπαρχουν πολλα καταστηματα wind, απομονωστε ρε παιδια αυτα που δεν φαιρονται στους πελατες οπως πρεπει και αναγκαστε τους να τα κλεισουν. Υποστηριξτε αυτα που εξυπηρετουν σωστα τον κοσμο. Ελεος δηλαδη με αυτη τη wind. Αυτη μας εχει αναγκη, εμεις παρακαλαμε. Σκετη τρελα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Εμεις που ενεργοποιησαμε την προσφορα για f2g οταν εδινε 1.5GB internet εξακολουθουμε να εχουμε τοσο ανα μηνα, ή εχουμε και εμεις 100Mb οπως και ολοι? Και το υπολοιπο πως το ελεγχουμε ρε παιδια? Απλως στελνουμε στο 1269 μεχρι να δουμε αν εχει ελαττωθει σημαντικα το υπολοιπο της καρτας? Πολυ πλαγιος τροπος! Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Εμεις που ενεργοποιησαμε την προσφορα για f2g οταν εδινε 1.5GB internet εξακολουθουμε να εχουμε τοσο ανα μηνα, ή εχουμε και εμεις 100Mb οπως και ολοι? Και το υπολοιπο πως το ελεγχουμε ρε παιδια? Απλως στελνουμε στο 1269 μεχρι να δουμε αν εχει ελαττωθει σημαντικα το υπολοιπο της καρτας? Πολυ πλαγιος τροπος! Θα έχουμε κανονικά 1,5GB το μήνα, έχει βγαλει σχετική ανακοίνωση η wind. Ποιο υπόλοιπο του ιντερνετ; Αυτό δυστυχώς δεν ελέγχεται μονο τα λεπτά και sms της προσφορά μέσα από το 1245 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Θα έχουμε κανονικά 1,5GB το μήνα, έχει βγαλει σχετική ανακοίνωση η wind. Ποιο υπόλοιπο του ιντερνετ; Αυτό δυστυχώς δεν ελέγχεται μονο τα λεπτά και sms της προσφορά μέσα από το 1245 Τα πιο πολλα κινητα εχουν μετρητές δεδομενων όπως ομιλίας και sms. συμβουλευτείτε αυτούς αφού τους μηδενισετε πριν καθε μηνα. Τωρα 1.5gb με κινητή χρήση ειναι απιθανο να καταναλώσετε, αν το συνδεετε με laptop, αλλάζει το πράγμα. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Πάντως, για να λέμε και τα θετικά, είναι η μόνη εταιρία προς το παρόν που δε σε αναγκάζει να κάνεις ανανέωση από 5 ευρώ και άνω, όπως οι άλλες 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Πάντως, για να λέμε και τα θετικά, είναι η μόνη εταιρία προς το παρόν που δε σε αναγκάζει να κάνεις ανανέωση από 5 ευρώ και άνω, όπως οι άλλες 2. Μπορείς να παρατείνεις την διάρκεια ισχύος ακόμα και χωρίς ανανέωση, με την υπηρεσία sharing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 αμα ηπηρχε 2ο καταστημα στο λαγκαδα εκει θα ημουν αλλα :( δεν εχει εγω εχω ακομα 2GB οσο και να θελο δεν μπορο να τα φαω :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Μολις με πηραν με αποκρυψη στο κινητο μου και ειπαν οτι ειναι απο τη wind και μου ειπε να μπω στο συμβολαιο Small και μου δινει ενα κινητο τσαμπα και το δωρο το παγιο του πρωτου μηνα. Της ειπα οτι θα παω στο καταστημα της wind αλλα μου λεει οτι η προσφορα ισχυει μονο τηλεφωνικα. Μαλιστα επεμενε να την παρω αλλα ειμαι δισπιστος. Αργοτερα σκεφτηκα μηπως ειναι απο αυτους που βαζουν να παιρνουν απ το σπιτι τους νουμερα και δινουν ποσοστα με καθε εναν. Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Μολις με πηραν με αποκρυψη στο κινητο μου και ειπαν οτι ειναι απο τη wind και μου ειπε να μπω στο συμβολαιο Small και μου δινει ενα κινητο τσαμπα και το δωρο το παγιο του πρωτου μηνα. Της ειπα οτι θα παω στο καταστημα της wind αλλα μου λεει οτι η προσφορα ισχυει μονο τηλεφωνικα. Μαλιστα επεμενε να την παρω αλλα ειμαι δισπιστος. Αργοτερα σκεφτηκα μηπως ειναι απο αυτους που βαζουν να παιρνουν απ το σπιτι τους νουμερα και δινουν ποσοστα με καθε εναν. Τι παιζει? Εννοείται ότι δεν θα εμπιστευτείς κανέναν τηλεφωνικά!! Keep out! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Μολις με πηραν με αποκρυψη στο κινητο μου και ειπαν οτι ειναι απο τη wind και μου ειπε να μπω στο συμβολαιο Small και μου δινει ενα κινητο τσαμπα και το δωρο το παγιο του πρωτου μηνα. Της ειπα οτι θα παω στο καταστημα της wind αλλα μου λεει οτι η προσφορα ισχυει μονο τηλεφωνικα. Μαλιστα επεμενε να την παρω αλλα ειμαι δισπιστος. Αργοτερα σκεφτηκα μηπως ειναι απο αυτους που βαζουν να παιρνουν απ το σπιτι τους νουμερα και δινουν ποσοστα με καθε εναν. Τι παιζει? Και εμενα πηραν!!! Χωρις αποκρυψη! Με ρωτουσαν ποσες καρτες βαζω το μηνα, και οαν της ειπα οτι με 10ευρω μιλαω 100λεπτα προς ολους τρελαθηκε, με ρωτουσε και με ξαναρωτουσε πως γινεται αυτο! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Και εμενα πηραν!!! Χωρις αποκρυψη! Με ρωτουσαν ποσες καρτες βαζω το μηνα, και οαν της ειπα οτι με 10ευρω μιλαω 100λεπτα προς ολους τρελαθηκε, με ρωτουσε και με ξαναρωτουσε πως γινεται αυτο! ναι; εμένα όταν ανέφερα περι free2go2 έδειξε να το ξέρει. Γενικά συνήθως λένε ότι καλούμε από τη wind αλλά σου δίνουν και ονοματεπώνυμο οπότε λογικά πρέπει να είσαι καλλυμένος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ναι; εμένα όταν ανέφερα περι free2go2 έδειξε να το ξέρει. Γενικά συνήθως λένε ότι καλούμε από τη wind αλλά σου δίνουν και ονοματεπώνυμο οπότε λογικά πρέπει να είσαι καλλυμένος Μην είσαι τόσο σίγουρος γιατί δεν το έχει κάνεις σε τίποτα να το παίξει υπάλληλος και να σε καλέσει με απόκρυψη, να σου πει ονοματεπώνυμο(ψεύτικο) και να σου τάξει λάγους με πετραχίλια. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Και εμενα πηραν!!! Χωρις αποκρυψη! Με ρωτουσαν ποσες καρτες βαζω το μηνα, και οαν της ειπα οτι με 10ευρω μιλαω 100λεπτα προς ολους τρελαθηκε, με ρωτουσε και με ξαναρωτουσε πως γινεται αυτο! Κι εμενα τα ιδια με ρωτησε ποση καρτα βαζω το μηνα κτλ και μαλιστα ειχε παρει και 3 φορες πριν αλλα ημουν σχολειο. Και οταν της ειπα οτι θα παω στο καταστημα μου πε οτι δεν ισχυει γιατι τηλεφωνει απ τα κεντρικα κ γινεται μονο τηλεφωνικα!!!! Σιγα μην της πω ok. Μηπως ειναι καμια αλλη εταιρια και κανει προπαγανδα? Σου πει ειμαι η wind και σε βαλει μετα στην μαρκα με καψες? Αληθεια πως μιλας με 100 λεπτα προς ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 η ρυθμίσεις για ίντερνετ από WIND δεν πιάνουν :cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Κι εμενα τα ιδια με ρωτησε ποση καρτα βαζω το μηνα κτλ και μαλιστα ειχε παρει και 3 φορες πριν αλλα ημουν σχολειο. Και οταν της ειπα οτι θα παω στο καταστημα μου πε οτι δεν ισχυει γιατι τηλεφωνει απ τα κεντρικα κ γινεται μονο τηλεφωνικα!!!! Σιγα μην της πω ok. Μηπως ειναι καμια αλλη εταιρια και κανει προπαγανδα? Σου πει ειμαι η wind και σε βαλει μετα στην μαρκα με καψες? Αληθεια πως μιλας με 100 λεπτα προς ολους? και γω μιλάω με 10€ 100 λεπτα προς όλους ή 250 sms αρκει να έχεις F2G2 (0,10/λεπτό ομιλίας,0,04/μήνυμα) μάλλον το ιδιο πρόγραμμα έχει ο φίλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts