Jump to content

tseug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tseug

  1. Ένα κομμάτι που παίζει στις διαφημίσεις του Γερμανού ξέρει κανείς ποιο είναι: Στο 00.44 http://www.youtube.com/watch?v=-4HJS3DFvzg
  2. Για το κομμάτι που παίζει στην διαφήμιση για την σοκολάτα MARS ποιο είναι το κομμάτι που παίζει; Η συγκεκριμένη εκτέλεση. Όχι το Where did you sleep last night από nirvana.
  3. Ναι. Κάνε μία αναζήτηση στο Google για Frisky Radio. Είναι περίπου Progressive House και έχει trance κλπ. Ακούει ένας φίλος μου και ξέρω. Εγώ φανατικά RED και 1055 Rock Thessalonikis!
  4. Ναι το λέω επειδή έχω αγοράσει πακέτο τέτοιο. Αν και κατά προτίμηση όταν θα πάρω πακέτο θα είναι Lucky Strike κόκκινο ή Prince λευκό.
  5. Μου είπε κάποιος τώρα με την αύξηση των περισσότερων πακέτων από 3.20€ στα 3.80€ η καπνοβιομηχανίες έχασαν πολλά χρήματα λόγω ότι οι περισσότεροι το γύρισαν σε καπνό, η τιμές στα περισσότερα πακέτα θα πέσουν στα 3€. Ήδη το μαλακό κόκκινο πακέτο των Prince απ' τα 3.80€ έχει πάει στα 3€. Ξέρει κανείς αν αυτό θα ισχύει κανονικά σε όλα τα πακέτα;
  6. Αν χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου και με άλλα άτομα είναι πολύ πιθανό εφόσον είδαν πολλές διαφορετικές IP να στο κλειδώσαν. Αν είχες βάλει το σωστό e-mail όταν δημιουργούσες τον λογαριασμό σου θα σου είχαν στείλει ήδη μήνυμα και θα σου έλεγαν πως έχετε κατεβάσει από πολλές IP και σου έχουν αλλάξει κωδικό για λόγους ασφαλείας (Το είχα πάθει όταν κατεβάζαμε 4 άτομα από έναν λογαριασμό μου) Τώρα η μόνη λύση που μένει είναι η εξής: Εφόσον λες πως δεν έχεις βάλει δικό σου mail αλλά απ' ότι κατάλαβα ένα τυχαίο, αν έχεις πληρώσει το RS μέσω Paypal θα μπεις στον λογαριασμό του Paypal και θα πας transactions. Θα δεις την συναλλαγή με το RS που έκανες και θα τους στείλεις e-mail και θα τους πεις πώς το e-mail είναι λάθος.. Ε από κει και έπειτα αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν.. *Στο λέω γιατί με έναν φίλο μου όταν επιχειρήσαμε να φτιάξουμε RS account φτιάξαμε και ένα e-mail σε μια εταιρία @domain.com και δεν θυμόμασταν τον κωδικό να μπούμε στο e-mail για να δούμε τον κωδικό για να ξεκλειδώσουμε το λουκετάκι. Τους έστειλα τον αριθμό της συναλαγής με e-mail και αυτομάτως μου αντικατάστησαν το e-mail απ' το οποίο έστελνα με τον τρέχον λογαριασμό.. Και μετά όλα καλά... Για ότι support θέλεις απάντα εδώ. Γιώργος.
  7. Δηλαδή μπορείς να μην πληρώνεις με λεφτά το RapidShare και να κατεβάζεις όσο έχει; Ή πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό για κάποιο διάστημα κ.ο.κ.; Το λέω επειδή δεν πολύ κατεβάζω τώρα.. Άντε 1 GB την μέρα.
  8. Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα σχετικά με το RapidShare? Εδώ και 1.5 χρόνο μου είχε φτιάξει ένας φίλος μου ένα Premium Account απ' τους πόντος του για 1 μήνα, στο οποίο ανέβαζα αρχεία ώστε να πέρνω πόντους και να ανανεώνω κάθε μήνα από πόντους και να μην χρειάζεται να το πληρώνω. Μετά έβγαλε ανακοίνωση η RS και λέει πως αν ο λογαριασμός σου δεν έχει πάνω από 50GB Upload τότε δεν σβήνουν αυτά (αν θυμάστε έλεγε πως αν έχεις πάνω από 50GB Upload και τα αρχεία μένουν χωρίς Download για κάποιο χρονικό διάστημα γίνοντε delete) Και τώρα πάνε οι Premium & Free πόντοι και ήρθαν τα rapids. Μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό είναι αυτά τα rapids; Εγώ προσωπικά είχα πληρωμένο με πόντους τον λογαριασμό μου έως τον Οκτώμβρη του 2010 και τώρα γιατί μου λέει: RapidPro paid until: 28 day(s) 4 hours 55 minutes; Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει ας το κάνει.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  9. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά είμαι άσχετος με καρτοκινητά Wind γιατί είμαι χρήστης Cosmote What's Up. Ένα πακέτο που έχει βγάλει η Wind με 1500' ομιλίας και 1500 sms ισχύει μόνο σε καρτοκινητά Wind ή μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άτομα που έχουν συμβόλαιο;
  10. Ο Golden Virginia δεν μου αρέσει σαν γεύση. Εϊμαι πολύ περίεργος σ'αυτά. Απ' όσο ξέρω, όσο πιο λεπτό χαρτάκι τόσση λιγότερη πίσσα.
  11. Και τι πιάνει αυτό το πράγμα; Εγώ πάντα όταν διαβάζω θέλω να ακούω μουσική και αυτή θα είναι κυριώς Hard Rock και metal. :lol:
  12. Αναλόγως τον καπνό. Είναι ο κίτρινος ο μπλέ και ο μπέζ (κάπως έτσι). Ο καλύτερος για μένα είναι ο μπλέ. Δεν είναι πολύ βαρύ. Σου προτείνω Vannele κόκκινο. Είναι σχετικά ελαφρύ και δεν είναι υγρός καπνός. Τώρα για χαρτάκια, κατά τη γνώμη μου χρησιμοποιησε τα λεπτά. Τα μπλε, τα γαλάζια ή τα ασημένια. Τα μπλέ είναι πολύ καλά.
  13. Καπνό Craven για 1 χρόνο και τώρα και λίγες μέρες Drum λευκό. Ο Craven είναι πολύ βαρύ.
×
×
  • Create New...