FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ρε παιδια μια απορια. εγω που εχω νον στοπ προς εναν αριθμο,επηρρεαζομαι σε κατι απο την προσφορα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Και να ηταν μονο αυτο... Δεν φτανει που ληγει σημερα η προσφορα (φορητοτες δεν προλαβαινουν λογικα αν γινει αιτηση σημερα) αλλα πριν καμια ωρα που πηγα για να δηλωσω μια καρτα και να κανω φορητοτητα σε μια αλλη, εχει μπλοκαρει το συστημα και δεν γινεται τιποτα!!! Ουτε φορητοτητα, ουτε δηλωση.... Θα παω και εγω σε λιγο να δοκιμασω την τυχη μου, μακαρι να μην ακουσω κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Χαχα, λέτε να δούμε ουρές σήμερα στα wind για ενεργοποιήσεις? Πάντως η wind χάνει πραγματικούς πελάτες με αυτό που κάνει. Αυτοί που ήθελαν να κάνουν φορητότητα και να πάνε στη wind, δεν θα το κάνουν αφού δεν ισχύει το 30/4. Οι ίδιοι άνθρωποι θα πάρουν μια καινούρια sim και θα την ενεργοποήσουν και θα την έχουν μονο για να τηλεφωνούν σε F2G και να μπαίνουν internet. Αλλά το κανονικό τους τηλέφωνο θα παραμείνει σε άλλο πάροχο. Δεν νομίζω να ήθελε αυτό η wind, αλλά έτσι που τα έκανε... Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsolias19 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Διευκρινησω δεν υπαρχει κατι το διαφορετικο σχετικα με το τι προσφερει η υπηρεσια ..Καθε μηνα ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ανανεωσης θα σου δινει 1500λεπτα -sms και 1.5gb ..Aυτο το ξερουμε απο την αρχη..Η ενεργοποιηση παραμενει μεχρι 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.Αυτο που αλλαξε ισως να μην διευκρινηστικε καλα ειναι οτι ΜΕΧΡΙ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 3000λεπτα-sms 3gb internet.Δηλαδη σου προσφερει Μαρτη και Απριλη μαζι...Απο 24 Μαρτιου Θα σου δινει μονο τον Απριλιο οταν ενεργοποιεις την προσφορα δηλαδη 1500 λεπτα-sms ΚΑΙ 1.5gb ! Ισχυει οντως αυτο? Δηλαδη μπορουν να ενεργοποιησουν την προσφορα και απο αυριο απλα με 1500 κ 1500 κ 1.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Αν την ενεργοποιησω πριν τις 12 θα εχω 3000 λεπτα για τον απριλη δλδ? Προυποθεσεις ποις ειπαμε ειναι? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 σημερα το συστημα ηταν ολη την μερα οφ, οποτε μπορει να δωσουν παραταση. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Παιδια μολις την ενεργοποιησα. Δηλαδη χωρις ανανεωση και χωρις καμμια χρεωση εχω τσαμπα χρονο και σμσ και τσαμπα ιντερνετ για ολο το 2010? Ειναι οντως πραγματικοτητα αυτο? Το ιντερνετ ειδικα που ειναι 1.5 το μηνα παρα ειναι καλο. Εκτος και αν το χρησιμοποιουν πολλοι και αργει. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Κι όμως είναι πραγματικότητα. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του 2010 θα έχεις 3000' ομιλίας και 3000 sms προς F2G και 1,5 Gb Internet. :D P.s: Όποιος ενεργοποιήσει την προσφορά μετά τις 23-3 ας μας ενημερώσει αν έχει ή όχι δωρεάν Gb Internet. Thanks.. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μόλις ενεργοποίησα ένα 2ο f2g και έβαλα και την προσφορά αυτή. Κάποτε έλεγαν για 40% φθηνότερες χρεώσεις που μπορούσες να ενεργοποιήσεις, αυτό ισχύει ακόμα ή τα πρόσφατα ενεργοποιημένα νούμερα τις έχουν ήδη αυτές τις χρεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει την προσφορά στο 1245 για τα 1.500+1.500+1.5gb και μετά να το γυρίσει πίσω στην wind καρτοκινητή να δει αν χάνεται η προσφορά η όχι;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει την προσφορά στο 1245 για τα 1.500+1.500+1.5gb και μετά να το γυρίσει πίσω στην wind καρτοκινητή να δει αν χάνεται η προσφορά η όχι;... Δεν ξέρω σίγουρα αλλά το πιό λογικό είναι οτι θα χάνεται.Οπως αντίστοιχα όταν πήρα τηλ ρώτησα αν βάλω 10 ευρώ στην νέα καρτοκινητή και μετά το κάνω f2go αν μου μένει ο διπλασιασμός και μου είπε ο τυπάς φυσικά όχι Εμένα πάντως μου δώσαν 2 καρτούλες wind νέα καρτοκινητή και το γύρισα σε f2go τη δευτέρα και μετά ενεργοποιήσα την προσφορά.Και μάλιστα που μπήκα λίγο δοκιμαστικά έχει πολύ καλή ταχύτητα.Δεν το πίστευα πόσο γρήγορα άνοιγαν οι σελίδες. Πάντως κατα τη γνώμη μου αφήστε να δούμε και μετά κράζουμε.Και γώ έχω adsl στο φοιτητικό μου σπίτι αλλά για χριστούγεννα-πάσχα κτλ χρειάζεται το 3g internet .Τί να πώ;Αν το πάρουν πίσω θα είναι πολύ γελία εταιρεία αλλά τώρα μέχρι να το πάρουν πίσω(αν τελικά το πάρουν) πρέπει να αναγνωρίσουμε πως είναι η καλύτερη προσφορά.Και αμα συνεχίσει θα βάλω και απο ένα 10ρικο στην καθεμιά να υπάρχει.Αλλιώς ε τσάμπα μου βγήκε(και τις κάρτες δωρεάν μου τις δώσαν) απλά θα ξεγράψω την wind τελείως σαν εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) !!!, ρε παιδιά, άλλαξα ένα νούμερο από Wind Καρτοκινητή σε F2G4 και μου λέει όταν παίρνω για το υπόλοιπο το πρόγραμμά σας είναι το F2G4 αντίστοιχο του whatsup!!!, wtf??... :blink: επίσης με χρέωσε 1,47€ για κλήση διάρκειας 36''... είναι δυνατόν;. (εκτός αν χρεώνει την χρήση του internet παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την προσφορά στο 1245!) Τα νεύρα μου!, έκανα αλλαγή πακέτου πίσω σε Καρτοκινητή και πάλι σε F2G και μου λέει πάλι F2G4 αντίστοιχο του whatsup και όταν παίρνω το 1245 μου λέει το απίστευτο ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣEI ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ F2G! @@@@@%!#%!%/. Edited March 23, 2010 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει την προσφορά στο 1245 για τα 1.500+1.500+1.5gb και μετά να το γυρίσει πίσω στην wind καρτοκινητή να δει αν χάνεται η προσφορά η όχι;... Πως καταλαβαίνεις αν ισχύει το Ίντερνετ; Εγω που το ενεργοποίησα κατα τις 9 όταν στέλνω υπ στο 1245 μου λέει τα λεπτά και σμς που υπολοιπονται αλλά δεν αναφέρει τίποτα για χρόνο Ίντερνετ. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πως καταλαβαίνεις αν ισχύει το Ίντερνετ; Εγω που το ενεργοποίησα κατα τις 9 όταν στέλνω υπ στο 1245 μου λέει τα λεπτά και σμς που υπολοιπονται αλλά δεν αναφέρει τίποτα για χρόνο Ίντερνετ. Δεν υπαρχει (προς το παρον?) ενημερωση για τον υπολοιπομενο ογκο. Καλυτερα να ενημερωνεσαι απο τον μετρητη του κινητου σου. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πως καταλαβαίνεις αν ισχύει το Ίντερνετ; Εγω που το ενεργοποίησα κατα τις 9 όταν στέλνω υπ στο 1245 μου λέει τα λεπτά και σμς που υπολοιπονται αλλά δεν αναφέρει τίποτα για χρόνο Ίντερνετ. Γεια σας.Πηρα τηλεφωνο στο cc της wind και ρωτησα για την ενεργοποιηση της προσφορας και ειπα στην υπαλληλο οτι η διαφημιση λεει με ψιλα γραμματα οτι το ιντερνετ θα δωθει για ενεργοποιησεις μεχρι στις 23-3-2010 και η υπαλληλος μου ειπε οτι για ενεργοποιησεις μεχρι στις 30 του απριλη που ληγει η προθεσμια ενεργοποιησης θα εχουμε λεπτα,μηνυματα και ιντερνετ κανονικα.Παντως επειδη το cc της wind ειναι για γελια ας μας πει καποιος που θα ενεργοποιησει την προσφορα αυριο αν μπηκανε τα 3 γιγα ιντερνετ η μονο τα λεπτα και μηνυματα.Παντως εγω σημερα πηρα 3 δωρεαν νουμερα απο καταστημα wind στο Ηρακλειο Κρητης οπου μενω και εβαλα την προσφορα του 1245 σε ολα και ετσι εχω συνολο 5 νουμερα wind f2g και την προσφορα του 1245 σε ολα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Λογικά από αύριο 24/3 και μέχρι τις 30/4 θα ισχύει και το internet αλλά μάλλον θα είναι κατά πολύ λιγότερο από το 1.5 Gb τον μήνα. Τον στόχο μάλλον θα τον πετύχει η wind μιας και θα ταυτοποιηθούν πολλά νούμερα μόνο και μόνο για το internet. Ήδη πολλοί έχουν πάρει από 2 και 3 νούμερα για τον λόγο αυτό, να δώσουν σε φίλους και γνωστούς που δεν είναι ενήμεροι για την προσφορά. Φυσικά την λυπητερή θα την πληρώσουμε όλοι μας με το πάγωμα των επιδοτήσεων και προσφορών από τον Σεπτέμβριο και μετά. Μακάρι να μην βγω αληθινός. Μιλάω για όλες τις εταιρείες, μην παρεξηγηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πηγα σε 3 καταστηματα και κανενα δεν εδινε δωρεαν τα φακελακια.Ολα απο 5ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πάντως είναι φοβερό. Η wind μας δίνει μαθήματα για το πως μπορεί κάποιος να καταστρέψει την καλύτερη προσφορά στην κινητή τηλεφωνία. Έχει βάλει όλο τον κόσμο να ψάχνεται για να προλάβει τις προθεσμίες. Και να ηταν μονο αυτο... Δεν φτανει που ληγει σημερα η προσφορα (φορητοτες δεν προλαβαινουν λογικα αν γινει αιτηση σημερα) αλλα πριν καμια ωρα που πηγα για να δηλωσω μια καρτα και να κανω φορητοτητα σε μια αλλη, εχει μπλοκαρει το συστημα και δεν γινεται τιποτα!!! Ουτε φορητοτητα, ουτε δηλωση.... Τι είναι αυτά που λέτε ρε παιδιά; Είναι η καλύτερη προσφορά όλων των εποχών και το μόνο που κάνετε είναι να γκρινιάζετε; Είπαμε, δε χάνεται τίποτα. Απλά αντί να σας δώσει 3000+3000+3000 τα οποία έδινε για μέχρι τέλη Απριλίου θα σας δώσει 1500+1500+1500 για μέχρι τα τέλη Απριλίου. Εμείς που το ενεργοποιήσαμε νωρίτερα πήραμε και αυτά που αντιστοιχούν στο Μάρτη. Απλά εσείς δε θα πάρετε αυτά που αναλογούν στο Μάρτη αφού ο Μάρτης σχεδόν τελείωσε! Ποιος είπε ότι δεν ισχύει η προσφορά; Σταματήστε να παραπληροφορείτε και να τρομάζετε τον κόσμο και πάτε αύριο να ενεργοποιήσετε κανονικά τις προσφορές σας! Δεν χάνετε και τίποτα τραγικό! Στην τελική τσάμπα είναι, ενεργοποιήστε 2 πακέτα. Στο περίπτερο στη γειτονιά μου τα πουλάνε 1,5 ευρώ το ένα. Μη φέρνουμε την καταστροφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 !!!, ρε παιδιά, άλλαξα ένα νούμερο από Wind Καρτοκινητή σε F2G4 και μου λέει όταν παίρνω για το υπόλοιπο το πρόγραμμά σας είναι το F2G4 αντίστοιχο του whatsup!!!, wtf??... :blink: επίσης με χρέωσε 1,47€ για κλήση διάρκειας 36''... είναι δυνατόν;. (εκτός αν χρεώνει την χρήση του internet παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την προσφορά στο 1245!) Τα νεύρα μου!, έκανα αλλαγή πακέτου πίσω σε Καρτοκινητή και πάλι σε F2G και μου λέει πάλι F2G4 αντίστοιχο του whatsup και όταν παίρνω το 1245 μου λέει το απίστευτο ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣEI ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ SMS ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ F2G! @@@@@%!#%!%/. Ποιος ο λογος να ενεργοποιησεις τη προσφορα και μετα να κανεις μεταφορα στη νεα καρτοκινητη? Νομιζω λογικο να τα χασεις ολα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ποιος ο λογος να ενεργοποιησεις τη προσφορα και μετα να κανεις μεταφορα στη νεα καρτοκινητη? Νομιζω λογικο να τα χασεις ολα. αν διαβάσεις καλύτερα, γράφει ότι πήγε από WIND Νέα Καρτοκινητή σε F2G4. πρόβλημα του συστήματος είναι. μια κλήση στο 1260 θα σε καλύψει. ΥΓ. μπορεί η εξυπηρέτηση πελατών να είναι για τα μπάζα αλλά από αποκατάσταση καλά πάνε:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 όχι φίλε eatmydust, εγώ την έκανα την βλακεία τελικά :O, από καρτοκινητή πήγα f2g ενεργοποίησα την προσφορά αλλά νόμιζα πως δεν με είχε πάει σε σωστό πακέτο γιατί έλεγε αντίστοιχο του whats up... οπότε σκέφτηκα να κάνω repeat την διαδικασία να στρώσει... με αποτέλεσμα να χάσω την προσφορά :lol:. δεν πειράζει από Μάιο πάλι ιντερνετ σε αυτό το νούμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ναι γιατί είναι λίγο βλάκες και τη F2G την λένε "F2G4 αντίστοιχο του whats up" και ο κόσμος μπερδεύεται. Ένα είναι το F2G και μοναδικό πλέον! Κι αυτό είναι το "F2G4 αντίστοιχο του whats up". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 απορώ με τη WIND που αναφέρει στο ίδιο της το δίκτυο το what's up και το FROG(από F2G2) αμέσως υποτιμά τον ίδιο της το δίκτυο έτσι:ninja: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Όσο είχε τη "Δέσμευση Τιμής" είχε νόημα γιατί αυτή ακριβώς ήταν η φιλοσοφία του προγράμματος: Ότι σου έδινε το οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό πακέτα στο έδινε και η wind μέσω αυτής της επιλογής. Τώρα που δεν υπάρχει η "Δέσμευση Τιμής" όντως είναι άκυρο. Το ποιο άκυρο βέβαια κατά τη γνώμη μου ήταν η κατάργηση της "Δέσμευσης Τιμής". Με αυτό το πρόγραμμα η wind ήταν πολύ μπροστά και μπορούσε να τους κλείνει όλους το στόμα: Ότι δίνετε κύριοι το δίνω και γω και ποτέ κανένας πελάτης μου δε θα μπει στη διαδικασία να με εγκαταλείψει για λόγους τιμολογίου. Ακόμη απορώ κι εγώ (και πολύς κόσμος ακόμη φαντάζομαι) γιατί το κατάργησε! Θα μου πείτε δε τη συνέφεραν τα F2G2 και F2G1 αλλά όσοι τα είχαν, είχαν να λένε για τη Wind και αυτό ήταν παραπάνω καλό παρά κακό για την εταιρία κατά τη γνώμη μου! Edited March 23, 2010 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna12 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Καλή σας μέρα, έχω πολλές απορίες 1. πώς βλέπω ποιο πακέτο f2g ή wind καρτοκινητή έχω? 2. εγώ είχα ενεργοποιήσει το πρόγραμμα με την ανανέωση κάρτας >10 2πλασιασμό χρόνου και 1500 min & 1500 sms, αν βάλω αυτό με τα 3000 με ποιους θα μιλάω? 3. αν ενεργοποιήσω τα 3000 min & sms χάνω την προηγούμενη προσφορά? ας βοηθήσει όποιος μπορεί γιατί έχω χαθεί ευχαριστώ πολύ τελικά καλώντας στο 1269 μου είπε οτι εχω πακέτο καρτοκινητής wind club Τί μπορώ να κάνω για προσφορά και φθηνές χρεώσεις????? Edited March 24, 2010 by anna12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts