geoponer Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 σε περιπτερα το γνωριζω, σε σουπερ μαρκετ? Στα Carrefour Μαρινόπουλος έχουν εκείνες τις κάρτες ανανέωσης στα ταμεία (κάποια τετράγωνα χαρτάκια με barcode) αλλά δεν ξέρω αν φτάνει στα €3. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εχω υπόλοιπο -8 ευρω! Το καταλαβα γιατι εβαλα την καρτα των 3 ευρώ! Αρα ειχα -11 ευρώ!!! Πως μπορει να εγινε αυτό??? Δεν πηρα τηλ ουτε μηνυματα και ειναι λογικο γιατι θα το σταματουσε και δεν θα εφτανε -11 ευρω!!! Τι να κανω??? Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εχω υπόλοιπο -8 ευρω! Το καταλαβα γιατι εβαλα την καρτα των 3 ευρώ! Αρα ειχα -11 ευρώ!!! Πως μπορει να εγινε αυτό??? Δεν πηρα τηλ ουτε μηνυματα και ειναι λογικο γιατι θα το σταματουσε και δεν θα εφτανε -11 ευρω!!! Τι να κανω??? Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Δυστηχως ειχε συμβει και σε μενα οταν ημουν στην Wind. Μαλιστα ο αριθμος αυτος ηταν ο δευτερος και σπανια τον χρησιμοποιυσα απλα τον ειχα επειδη ηταν ευκολο νουμερο. Το μειον υπολοιπο που ειχα ηταν σzεδον το διπλασιο απο το δικο σου. Ομως δυστηχως δεν βρηκα ακρη και για αυτο εκανα φορητοτητα. Μαλιστα σε πολλες απο τις απαντησεις του cc διεκρινα μαλιστα και ειρωνια "δεν ειναι δυνατον αυτα που μας λετε να ειναι αληθεια. Καποιο μελος της οικογενεια; σας χρησιμοποιει κρυφα τον αριθμο αυτο" και χιλιαδες αλλες τετοιες μπαρουφες μεχρι που αγανακτησα. Μακαρι να βγαλεις ακρη. Μηπως ειχες καποια υπηρεσια ενεργοποιημενη απο αυτες που ανανενωνται αυτοματα οπως γινετε πλεον και με το wind non stop plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 καθε μηνα μεχρι τον δεκεμβριο θα εχεις 1000 λεπτα και 1000 μηνυματα με την προυποθεση οτι θα κανεις καθε μηνα μια ανανεωση τουλαχιστον 3 ευρω Ευχαριστώ πολύ. Απλά νόμιζα ότι ίσχυε η προσφορά ανάλογα με το πότε ενεργοποιήθηκε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Δυστηχως ειχε συμβει και σε μενα οταν ημουν στην Wind. Μαλιστα ο αριθμος αυτος ηταν ο δευτερος και σπανια τον χρησιμοποιυσα απλα τον ειχα επειδη ηταν ευκολο νουμερο. Το μειον υπολοιπο που ειχα ηταν σzεδον το διπλασιο απο το δικο σου. Ομως δυστηχως δεν βρηκα ακρη και για αυτο εκανα φορητοτητα. Μαλιστα σε πολλες απο τις απαντησεις του cc διεκρινα μαλιστα και ειρωνια "δεν ειναι δυνατον αυτα που μας λετε να ειναι αληθεια. Καποιο μελος της οικογενεια; σας χρησιμοποιει κρυφα τον αριθμο αυτο" και χιλιαδες αλλες τετοιες μπαρουφες μεχρι που αγανακτησα. Μακαρι να βγαλεις ακρη. Μηπως ειχες καποια υπηρεσια ενεργοποιημενη απο αυτες που ανανενωνται αυτοματα οπως γινετε πλεον και με το wind non stop plus? Λοιπόν, πηρα τηλεφωνο και ειπα τι συμβαινει. Αυτο που εγινε κατα πασα πιθανοτητα ειναι οτι μπηκα στο ιντερνετ μεσω wi-fi και καποια στιγμη που δεν επιανε απο το δωρεαν ασυρματο αρχισε να χρεωνει απο την καρτα. Διαμαρτυρηθηκα οτι δεν με ενημερωσε και μου ειπε οτι δεν το κανει. Μπαινει αυτοματα απο μονο του. Τελικα μου ειπε οτι επειδη δεν ημουν γνωστης θα μου πιστωθουν τα 8 ευρω σε 2 εργασιμες μερες. Θα μεταφερει το αιτημα. Αλλά μονο για μια φορα θα γινει αυτο. Θα περιμενω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Λοιπόν, πηρα τηλεφωνο και ειπα τι συμβαινει. Αυτο που εγινε κατα πασα πιθανοτητα ειναι οτι μπηκα στο ιντερνετ μεσω wi-fi και καποια στιγμη που δεν επιανε απο το δωρεαν ασυρματο αρχισε να χρεωνει απο την καρτα. Διαμαρτυρηθηκα οτι δεν με ενημερωσε και μου ειπε οτι δεν το κανει. Μπαινει αυτοματα απο μονο του. Τελικα μου ειπε οτι επειδη δεν ημουν γνωστης θα μου πιστωθουν τα 8 ευρω σε 2 εργασιμες μερες. Θα μεταφερει το αιτημα. Αλλά μονο για μια φορα θα γινει αυτο. Θα περιμενω να δω. Ε αφου στο ειπαν σιγουρα θα σου τα πιστωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Λοιπόν, πηρα τηλεφωνο και ειπα τι συμβαινει. Αυτο που εγινε κατα πασα πιθανοτητα ειναι οτι μπηκα στο ιντερνετ μεσω wi-fi και καποια στιγμη που δεν επιανε απο το δωρεαν ασυρματο αρχισε να χρεωνει απο την καρτα. Διαμαρτυρηθηκα οτι δεν με ενημερωσε και μου ειπε οτι δεν το κανει. Μπαινει αυτοματα απο μονο του. Τελικα μου ειπε οτι επειδη δεν ημουν γνωστης θα μου πιστωθουν τα 8 ευρω σε 2 εργασιμες μερες. Θα μεταφερει το αιτημα. Αλλά μονο για μια φορα θα γινει αυτο. Θα περιμενω να δω. θα στα πιστωσουν σιγουρα, απλα το παιζουν και λιγο για να φανουν μεγαλοκαρδοι. αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικη. αν ειχες πιο πολλα χρηματα μεσα, θα τα εχανες τζαμπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εντωμεταξύ πλέον εμένα με χρεώνει κανονικά με 0,21€ το λεπτό το πρόσεξα χθες σε μια κλήση και σήμερα πάλι το επιβεβαίωσα. Το αστείο είναι ότι στο site γράφουν ακόμα για 0,10€ το λεπτό στο free2go 2. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εντωμεταξύ πλέον εμένα με χρεώνει κανονικά με 0,21€ το λεπτό το πρόσεξα χθες σε μια κλήση και σήμερα πάλι το επιβεβαίωσα. Το αστείο είναι ότι στο site γράφουν ακόμα για 0,10€ το λεπτό στο free2go 2. Πάντα οργανωμένοι! Άλλα χρεώνουν, άλλα υπόσχονται, άλλα κάνουν... Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και να μπερδευτεί και πάλι ο κόσμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Δεν εχω παρει κανενα τηλεφωνο απο χθες, αλλα αν παρω ετσι για σπασιμο θα στειλω μαιλ για πιστωση 0.05€ ή οσο ειναι. Ο τιμοκαταλογος ειναι δημοσιευεμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εντωμεταξύ πλέον εμένα με χρεώνει κανονικά με 0,21€ το λεπτό το πρόσεξα χθες σε μια κλήση και σήμερα πάλι το επιβεβαίωσα. Το αστείο είναι ότι στο site γράφουν ακόμα για 0,10€ το λεπτό στο free2go 2. εγω εκανα αρκετες κλησεις απο το πρωι και με χρενει 0,10 το λεπτο. δεν ξαφνιαζομαι που χρεωνει διαφορετικα. κλασσικη wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 εγω εκανα αρκετες κλησεις απο το πρωι και με χρενει 0,10 το λεπτο. δεν ξαφνιαζομαι που χρεωνει διαφορετικα. κλασσικη wind σίγουρα;; γιατί έκανα επανειλλημένα κλήσεις και χθες και σήμερα με το μετρητή και το επιβεβαίωσα. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 σίγουρα;; γιατί έκανα επανειλλημένα κλήσεις και χθες και σήμερα με το μετρητή και το επιβεβαίωσα. ναι σιγουρα. τσεκαρισμενο πολλες φορες. κανε μια κληση στο 1260 και ρωτα τους γιατι συμβαινει αυτο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Και σε μενα 0,10 χρεωνει ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Και εμένα 0,10 με χρεώνει. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Θα με τρελάνει η Wind αφού είπα να ελέγξω και πάλι μιας και όλοι λέτε ότι χρεώνει 0,10€ παίρνω το 1269 και ακούω ότι είμαι στο free2go 1 αντίστοιχο της Q. Tότε βέβαια πως πέρασα εκεί δε θυμάμαι πάντως μέχρι 1 σεπτέμβρη που είχα κάνει δοκιμή ήμουν στο free2go 2 ειχα τεστάρει και ισχυε το 0,10€ μετά ήρθε και το 20λεπτο από τις εισερχόμενες και δεν ασχολήθηκα. Το γύρισα πάντως στο frog και όντως είναι ακόμα 0,10€ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Θα με τρελάνει η Wind αφού είπα να ελέγξω και πάλι μιας και όλοι λέτε ότι χρεώνει 0,10€ παίρνω το 1269 και ακούω ότι είμαι στο free2go 1 αντίστοιχο της Q. Tότε βέβαια πως πέρασα εκεί δε θυμάμαι πάντως μέχρι 1 σεπτέμβρη που είχα κάνει δοκιμή ήμουν στο free2go 2 ειχα τεστάρει και ισχυε το 0,10€ μετά ήρθε και το 20λεπτο από τις εισερχόμενες και δεν ασχολήθηκα. Το γύρισα πάντως στο frog και όντως είναι ακόμα 0,10€ σε μενα 1/9 χρεωνε 0,21. εξακολουθουσα να ειμαι στο f2g2. απο την επομενη με χρεωνε κανονικα 0,10. παραξενα πραγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Ίσως αποφάσισαν σιωπηρά να κρατήσουν το 0.10€ στο F2G2 για να προσελκύσουν τους ψαγμένους χρήστες! Ίσως είδαν ότι είχαν επιπλέον κίνηση στο δίκτυό τους και δεν είχαν χασούρα τελικά και γι' αυτό να το κράτησαν! Αν το κρατήσουν και το ανακοινώσουν ίσως καταφέρουν κάτι στην πελατειακή τους βάση γιατί οι μη ψαγμένοι (που είναι υπερβολικά πολλοί) δεν θα ενημερωθούν ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Με τον ιδιο σιωπηλο τροπο εχουν κρατησει το sms προς εξωτερικο 0,02€ στο f2g 1 αντιστοιχο της Q, για οποιον θυμαται ειχε παλια μια προσφορα η Q η οποια ελειξε αλλα το f2g 1 το κρατησε σαν μονιμη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Με τον ιδιο σιωπηλο τροπο εχουν κρατησει το sms προς εξωτερικο 0,02€ στο f2g 1 αντιστοιχο της Q, για οποιον θυμαται ειχε παλια μια προσφορα η Q η οποια ελειξε αλλα το f2g 1 το κρατησε σαν μονιμη τιμη. απο τη μια πλευρα χαιρομαι για τι η wind συνεχιζει να προσφερει τιμες ασυναγωνιστες και εκτος δεσμευσης τιμης, απο την αλλη ομως δειχνει οτι η οργανωση δεν ειναι το δυνατο της σημειο. ας εβγαινε να ενημερωσει να ξεραμε και εμεις αν θα συνεχιστει η οχι η προσφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Η προσφορά για μπόνους με κάθε ανανέωση πήρε παράταση μέχρι 25-9! http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 απο τη μια πλευρα χαιρομαι για τι η wind συνεχιζει να προσφερει τιμες ασυναγωνιστες και εκτος δεσμευσης τιμης, απο την αλλη ομως δειχνει οτι η οργανωση δεν ειναι το δυνατο της σημειο. ας εβγαινε να ενημερωσει να ξεραμε και εμεις αν θα συνεχιστει η οχι η προσφορα Πότε το έκανε αυτό η Wind?Εδώ της πήρε έναν χρόνο να σταματήσει να παίζει κρυφτούλι με το όριο των 40 ΜΒ στο Plus Non-Stop(επίτηδες βέβαια ;) ).Απ'τη στιγμή πάντως που σας χρεώνει 10 λεπτά πάλι καλά. Υ.Γ.:Γνωρίζουν τι κάνουν :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Η προσφορά για μπόνους με κάθε ανανέωση πήρε παράταση μέχρι 25-9! http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1666 αυτο ειναι πολυ θετικο. ειδικα τωρα που ξεκινησε και η φορολογηση στα καρτοκινητα. μπραβο στην wind Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Παίρνω τηλέφωνο στο 1342 για να αλλάξω πακέτο και να μεταφερθώ στο F2G1 για να έχω και φθηνά μηνύματα προς το εξωτερικό και με πληροφορεί ότι το πακέτο που διαθέτω τώρα είναι το "WIND FREE 2 GO" χωρίς κάποιο νούμερο στο τέλος. Πιο πακέτο είναι αυτό και τι χρεώσεις έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Το Ακριβώτερο 0,59 το λεπτό. ( αν έχεις βάλει την προσφορά με 34% φτηνώτερες χρεώσεις είσαι στο 0,39 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts