speed_fire08 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 1)lacta 2)lacta κ 3)...εμ..παλι lacta...απλα η καλυτερη!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Εισαι γλυκουλης ε? :p Break την κιτρινη απο μενα:cool: Δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι. :O Αλλά ενά καλό φιλαράκι έχει εργαστήριο σοκολάτας, άρα κάτι μπορούμε να κάνουμε για τη συμφοουμίτισα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι. :O Αλλά ενά καλό φιλαράκι έχει εργαστήριο σοκολάτας, άρα κάτι μπορούμε να κάνουμε για τη συμφοουμίτισα... ;) Μήπως μπορείς να στείλεις με pm την διεύθυνση του εργαστηρίου να κάνω μια εποικοδομητική επίσκεψη διαρκείας?!?:p :p Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 lacta kai meta ion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ΙΟΝ αμυγδάλου the best!!!!!!!! Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Twix, Derby και ΙΟΝ Αμυγδάλου. Τον τελευταίο καιρό με χει πιάσει μια απίστευτη μανία με τη Snickers...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Τον τελευταίο καιρό με χει πιάσει μια απίστευτη μανία με τη Snickers...:p και μένα πρίν κανα 3μηνο... Άλλα όταν ο ***** παραμεγάλωσε,την σταμάτησα και εδώ και 2 μήνες απέχω από τα γλυκά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonebug Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΙΟΝ αμυγδάλου......τελος Παράθεση stonebug... :!: https://www.stonebug.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 ΙΟΝ αμυγδάλου......τελος +10000. Επίσης Lacta LoveIt με γκοφρέτα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Εγω εχω λιωσει σε αυτη (βγηκε και νεα 85%!) και αυτη που ειναι πιο δυσευρετη (στον εκμεταλλευτη με τα organic την βρισκω μονο)! Επισης και αυτα τα σοκολατακια (το πανω κουτι με τα squares). Παλι καλα που υπαρχει και το eshop! :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Εγω εχω λιωσει σε αυτη (βγηκε και νεα 85%!) και αυτη που ειναι πιο δυσευρετη (στον εκμεταλλευτη με τα organic την βρισκω μονο)! Επισης και αυτα τα σοκολατακια (το πανω κουτι με τα squares). Παλι καλα που υπαρχει και το eshop! :) Με τόσα σοκολατάκια που καταβροχθίζεις και με τέτοιο πάθος που τα περιγράφεις , είμαι σίγουρος τώρα ότι εσύ ήσουν εκείνο το παιδάκι στην παραλία!:worry: Εγώ προτιμώ σοκολατίτσες από Milka:D http://iter-reti.it/easyUp/news/milka.jpg Υ.γ. Που χάθηκες ρε fabo114....?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Με τόσα σοκολατάκια που καταβροχθίζεις και με τέτοιο πάθος που τα περιγράφεις , είμαι σίγουρος τώρα ότι εσύ ήσουν εκείνο το παιδάκι στην παραλία!:worry: Εγώ προτιμώ σοκολατίτσες από Milka:D http://iter-reti.it/easyUp/news/milka.jpg Υ.γ. Που χάθηκες ρε fabo114....?! :whip: (παρε μαστιγωσια να μαθεις!) Με τετοιο καιρο εδω οι παραλιες μας λειπανε... :lol: Κοιτα...αυτη ηταν μια ασχημη περιοδος της ζωης μου...φωναζα τους υπαλληλους του Μακντοναλντς με το μικρο τους ονομα και τον Μακντοναλντ...θειο Ντοναλντ! :lol: :lol: ΥΓ: Μας εχουνε στη μπουκα στο compsci με τα assignments αλλα τωρα εχει easter vacations και επιστροφη στην πατριδα :happy: οποτε θα ειμαι πιο συχνος για κακη σου τυχη :shifty: (ασε...δυο μερες τωρα ειχα ευκαιριες να βαλω ταινια και δεν το εκανα!...κομμενες μαχαιρι απο δω και περα οι καλοσυνες :devil:). Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 lacta ion break milka και ολες γαλακτος! α,και 3bit! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 γενικα ολες οι γαλακτος αλλα περισσοτερο η lacta!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chefoula Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Παυλίδης cherry :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Παυλίδης cherry :cool: Αηδιαστικά λιγωτική...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 http://chocolat.com/ProductImages/ritter/RitterMousse_tn.jpg Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 lacta 4 ever:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_balafas Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 LACTA VELVET! ;) Παράθεση Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ποιά σοκολάτα σας αρέσει περσσότερο από όλες?? ΟΛΕΣ:lol: Με ειδική προτίμηση στις crunch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 Παυλίδης φράουλα και toblerone:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 ποιά σοκολάτα σας αρέσει περσσότερο από όλες?? ΟΛΕΣ:lol: Με ειδική προτίμηση στις crunch.και ειδικα η λευκη η crunch...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Παυλίδης Φράουλα-κεράσι Lacta με βάφλα Toblerone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 ιον αμυγδαλου και τα μυαλα στα καγκελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Τρεφω μια ιδιαιτερη προτιμηση στις σοκολατες του Παυλιδη (δουλευει κι ενα ξαδερφακι μου εκει btw) και κυριως σε αυτη με γεμιση μπανανα και κρεμα!Μιαμ, μιαμ! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts