mol Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Τελικά έγινε η σύνδεση, μπήκε και η τηλεόραση. Όλα οκ!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 προσφορα απο νοβα 19,90 2play24 , ειμαι στον οτε , ποσο θα πιανω παιδια ? οσο πιανεις τωρα οκ , παω στο καταστημα να το επικυρωσω , παω στο καταστημα ο υππαληλος 55ετων βαριοταν που ζουσε κ μου λεει εδω δεν πιανω 24 εγω στο καταστημα θα πιανεις εσυ ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαξ 16 λεει , οκκκκ καλα κρασια παιδια καλη συνεχεια , σαπια στην πολη μου ηταν σαπια εμεινε , ουτε σοτ κοπο να δει αν εχω καμπινα για 50 αρα , ελα αλλη μερα λεει να κανουμε δοκιμαστικη αιτηση , καληνυχτα του ειπα κ εφυγα , Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Πάντως είδα ότι στη νοβα κλειδωνω όσο με τον ΟΤΕ. Ίσως και κάνα κλικ παραπάνω. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Σα να μην άλλαξα εταιρεία! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 πως λετε οτι θα πιανω ιδια ταχυτητα ρ επαιδια απο την στιγμη που στο κεντρο της πολης 4 χλμ μακρια μου πιανουν μετα βιας 16 . 12 θα πιανω οσο επιανα κ πριν 3 χρονια που την αλλαξα , ο οτε πιθανον να μου δινει vdsl δεδομενου κ του καινουριου ρουτερ που ειναι συμβατο , αλλιως που να πιασεις 23 με adsl κ 4 χλμ απο το κεντρο Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 πως λετε οτι θα πιανω ιδια ταχυτητα ρ επαιδια απο την στιγμη που στο κεντρο της πολης 4 χλμ μακρια μου πιανουν μετα βιας 16 . 12 θα πιανω οσο επιανα κ πριν 3 χρονια που την αλλαξα , ο οτε πιθανον να μου δινει vdsl δεδομενου κ του καινουριου ρουτερ που ειναι συμβατο , αλλιως που να πιασεις 23 με adsl κ 4 χλμ απο το κεντρο 24/1 θα πιάσεις αν ο ΟΤΕ σου δώσει VDSL απο καφάο. οχι απο το κέντρο. Παρε τηλ ρωτησέ τους και πράξε ανάλογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 24/1 θα πιάσεις αν ο ΟΤΕ σου δώσει VDSL απο καφάο. οχι απο το κέντρο. Παρε τηλ ρωτησέ τους και πράξε ανάλογα. o ote τοσο μου δινει ρε παιδια , η nova δεν μου δινει τοσο , το πολυ 12 λενε :!::!: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ποιά είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα προσφορά για ίντερνετ και nova sports ρε σεις? Τώρα δίνω στον ΟΤΕ 26,78 το μήνα έχω υπέροχο ίντερνετ αλλά δεν έχω nova. Ένας κολλητός έχει με 32 Vodafone και του δίνει nova sports. Η Nova πόσο κάνει άραγε? Επειδή μπορεί να ρωτήσετε.. Έψαξα λίγο στο internet και είδα κάτι 48€ / μήνα. Όχι δα... Για πείτε τι ξέρετε? Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ποιά είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα προσφορά για ίντερνετ και nova sports ρε σεις? Τώρα δίνω στον ΟΤΕ 26,78 το μήνα έχω υπέροχο ίντερνετ αλλά δεν έχω nova. Ένας κολλητός έχει με 32 Vodafone και του δίνει nova sports. Η Nova πόσο κάνει άραγε? Επειδή μπορεί να ρωτήσετε.. Έψαξα λίγο στο internet και είδα κάτι 48€ / μήνα. Όχι δα... Για πείτε τι ξέρετε? Εγώ πληρώνω 43 ευρώ το μήνα και έχω το full pack της Nova, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και vdsl-50. Τώρα το ψάχνω για την 100σταρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Εγώ πληρώνω 43 ευρώ το μήνα και έχω το full pack της Nova, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και vdsl-50. Τώρα το ψάχνω για την 100σταρα.... Φίλε μου για εμένα είναι πάρα πολλά. Αν μιλούσαμε για 10€ κάτω ναι δε θα έλεγα όχι. Όμως με 43€ θεωρώ πως μιλάμε για πολλά. Ξέρεις αν υπάρχουν καλύτερα πακέτα? Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Υπάρχουν καλές προσφορές, αλλά μόνο πιστεύω αν σε καλέσουν ή για κάποιο λόγο (π.χ. για να μην φύγεις ενώ είσαι ήδη συνδρομητής). Εγώ για παράδειγμα δίνω 28€ στη wind για vdsl 50 με σταθερά, 6 ώρες σε κινητά και wind vision full pack που έχει τα novasports. Αλλά αυτό έχει προκύψει έπειτα από αίτημα φορητότητας προ διετίας που μου έδωσαν το τηλέφωνο-internet με 16,5€ και πέρυσι το Σεπτέμβρη που είχα πάει σε κατάστημα να πληρώσω λογαριασμό μου έδωσαν το wind vision με 9,90€ για 2 χρόνια. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εγώ πληρώνω 43 ευρώ το μήνα και έχω το full pack της Nova, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και vdsl-50. Τώρα το ψάχνω για την 100σταρα.... 43 ευρο πολλα για foyl πακετο κ 50 αρα ? :lol: καλα αστο μην βαλεις καν τοτε , μονο η 50αρα παει 28-32 αναλογα την προσφορα κ παιρνεις στην ουσια με ενα 10 αρικο το φουλ πακετο , για μενα ειναι παρα πολυ καλα η τιμη , εγω πληρωνα 45 για 24κ φουλ πακετο Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Εγώ πληρώνω 43 ευρώ το μήνα και έχω το full pack της Nova, απεριόριστα σταθερά ΚΑΙ κινητά, και vdsl-50. Τώρα το ψάχνω για την 100σταρα.... Η προσφορά της Nova τους τελευταίους μήνες για το πακέτο αυτό είναι 39,65€. Πλήρωνα 48€, τους ζήτησα να το κατεβάσουν στα 39,65€ και το έκαναν αμέσως. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Εμενα λήγει το συμβόλαιο σε καμιά βδομάδα που ειχα, με 43 ευρω nova tv sports & cinema με 24αρα ίντερνετ και λεπτά δωρεάν χρόνος για τηλέφωνο. Αν δεν με πάρουν τηλέφωνο για ανανέωση πρέπει να κάνω κάτι? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Συνεχίζει το πάγιο ως έχει. Επίσης μπορείς να αλλάξεις πάροχο χωρίς ποινή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση προς συνδρομητές nova: Αυτή η εταιρεία ήταν πάντα μπάχαλο ή κάνω λάθος; εδώ και ένα μήνα τους κυνηγάω γιατί θέλω να κάνω φορητότητα και με έχουν γραμμένο. Στο 13831 έχω χαλάσει ένα σκασμό λεφτά και ποτέ δεν πιάνω γραμμή, στο ίντερνετ έχω στείλει μήνυμα μέσω messenger και μου λένε θα με καλέσουν, στο site έχω κάνει αίτηση. Τελικά στα φρύδια τους, ένα μήνα ποτέ κανείς δεν με κάλεσε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνω να πάω από κατάστημα. Τόσο καλά πάει που δεν θέλει άλλους πελάτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Γράψε και εδώ ¨http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214 Ή ακόμα καλύτερα στείλε ένα ΡΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Το αντίθετο , έβγαζες γρήγορα γραμμή χωρίς αναμονές, αν αργουν να απαντήσουν πχ κάτι έχει αλλάξει πολύ.... Περίμενα 20 λεπτά και βαρέθηκα. Μου θύμισε εποχές telas που καλούσα και το έβαζα ανοιχτή ακρόαση, μαγειρευα, έβαζα πλυντήριο και γραμμή δεν είχα πιάσει ακόμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Περίμενα 20 λεπτά και βαρέθηκα. Μου θύμισε εποχές telas που καλούσα και το έβαζα ανοιχτή ακρόαση, μαγειρευα, έβαζα πλυντήριο και γραμμή δεν είχα πιάσει ακόμα :lol: ντάξ ρε παιδιά.. 15-αυγουστος είναι.. Υπάρχουν και άδειες.. :lol::p Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μια ερώτηση προς συνδρομητές nova: Αυτή η εταιρεία ήταν πάντα μπάχαλο ή κάνω λάθος; εδώ και ένα μήνα τους κυνηγάω γιατί θέλω να κάνω φορητότητα και με έχουν γραμμένο. Στο 13831 έχω χαλάσει ένα σκασμό λεφτά και ποτέ δεν πιάνω γραμμή, στο ίντερνετ έχω στείλει μήνυμα μέσω messenger και μου λένε θα με καλέσουν, στο site έχω κάνει αίτηση. Τελικά στα φρύδια τους, ένα μήνα ποτέ κανείς δεν με κάλεσε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν προλαβαίνω να πάω από κατάστημα. Τόσο καλά πάει που δεν θέλει άλλους πελάτες; Πριν 1-3 μήνες τους έψαξα και γω. Όπου και να μίλησα μαζί τους(mail, fb, διαφορά sites με προσφορές) είχα άμεσο αντίκρυσμα Τύπου έδινα το τηλέφωνο και την ίδια μέρα ή την επόμενη είχα κλήση. Συν ότι με καλούσαν και από διάφορες εταιρίες προώθησης σταθερής τηλεφωνίας. ΟΛΟΙ να ΟΛΟΙ έδιναν ότι τιμή έβλεπα στο site. Ενδιαφερομουν ΜΟΝΟ για το 3play family (family+) Τελικά σε κατάστημα που πήγα έδωσαν ίδια τιμή, απλά έκαναν ΔΩΡΟ 30 λεπτά προς κινητά (αυτό που ήθελα δηλαδή!) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 ντάξ ρε παιδιά.. 15-αυγουστος είναι.. Υπάρχουν και άδειες.. :lol::p Μα εγώ ξεκίνησα να τους κυνηγάω από 20/7 :lol: . Θα περιμένω μια εβδομάδα ακόμα και μετά πάω ΟΤΕ. Δεν παρακαλάω κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Καλημερα σε ολη την ομαδα. ειχα nova 2 play 24 και πηγα σε nova 100 η ενεργοποιηση εγινε στις 21-8-18 αλλα χωρις να συγχρονιζει vdsl αλλα και χωρις να εχω τηλεφωνο σταθερο. Μετα απο τηλεφωνο μου στο τεχνικο τμημα, μου ειπαν οτι ειναι βλαβη ΟΤΕ και οτι θα φτιαχει σε 1-3 μερες. την επομενη μερα (22-8 -χτες δηλαδη-) δεν ειχα ουτε ιντερνετ. ολα νεκρα. τους παιρνω τηλεφωνο (απο το κινητο μου) και μου λενε οτι ειναι λογικο, αφου η γραμμη ειναι προς επισκευη. σημερα το πρωι ανοιγω το ρουτερ και ειχα μονο ADSL χωρις παλι τηλεφωνο. (οπως την πρωτη μερα) το ρουτερ ειναι το zte H267N Αλλα δοκιμασα και ενα technicolor vdsl ενος φιλου που εχει το ιδιο αποτελεσμα τι λετε να φταιει ρε παιδια? και τι πρεπει να κανω? Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν είπαν κάνα 3 μέρες περίμενε λίγο θα πάρεις ένα τηλ την Τρίτη και τότε θα επιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν είπαν κάνα 3 μέρες περίμενε λίγο θα πάρεις ένα τηλ την Τρίτη και τότε θα επιμένεις απλα με παραξενεψε το οτι χτες ηταν ολα νεκρά, ειπα μπας και το εφτιαξαν! thanks! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 απλα με παραξενεψε το οτι χτες ηταν ολα νεκρά, ειπα μπας και το εφτιαξαν! thanks! δεν το εφτοιαξαν ισος εχει θεμα ο βρόγχος και εχει εντονο crosstalk αν ειναι ετσι τοτε θα τραβήξει η υπόθεση θα πρέπει να μπλέξει οτε κλπ με λιγα λογια υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosPh Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 (edited) Έχω το Nova2play+. Πριν από ένα μήνα δεν είχα τηλέφωνο+Internet για 3 συνεχόμενες ημέρες. Έφταιγαν λέει οι γραμμές του ΟΤΕ. Τώρα είναι πάλι η πέμπτη μέρα χωρίς τηλέφωνο+Internet. Φταίνε λέει πάλι οι γραμμές του ΟΤΕ, «με εκτιμώμενη ημερομηνία ελέγχου την 6/9» (sic), δηλαδή σε 10 μέρες από σήμερα.:!: Όταν ήμουν στον ΟΤΕ οι βλάβες διορθώνονταν αυθημερόν. Μάλλον πρέπει να επιστρέψω... Edited August 27, 2019 by ThanosPh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts