niknik Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Μάλλον έχει ρίξει τις ταχύτητες η Forthnet :angry: Το έχω τσεκάρει σε δύο διαφορετικές περιοχές εντός Αττικής, την τελευταία εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 Εγω παλι απο το πουθενα, εχω απίστευτο αριθμό αποσυνδεσεων... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Μάλλον έχει ρίξει τις ταχύτητες η Forthnet :angry: Το έχω τσεκάρει σε δύο διαφορετικές περιοχές εντός Αττικής, την τελευταία εβδομάδα. δεν νομίζω ρίχνει και ανεβάζει τις ταχύτητες τόσο εύκολα η forthnet. εγώ που είμαι χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρία, ο συγχρονισμός μου είναι σταθερός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 δεν νομίζω ρίχνει και ανεβάζει τις ταχύτητες τόσο εύκολα η forthnet. εγώ που είμαι χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρία, ο συγχρονισμός μου είναι σταθερός Πρεπει να είσαι σπάνια περίπτωση φιλε. Εγω που παρακολουθώ το θεμα χρόνια τώρα σε αλλο φορουμ, ολοι πεφτουν.. Μαζι με μένα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Εγώ πάντως σε Κομοτηνή κλειδώνω εώς στα 1.5Mb/s :happy: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Εγω παλι απο το πουθενα, εχω απίστευτο αριθμό αποσυνδεσεων... Παρομοιως! αλλα αποταν αλλαξα ρουτερ..το προβλημα εξαφανιστηκε.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Απλά για ενημέρωση, αν και στο παρελθόν ειχα διάφορα προβλήματα με την forthnet, πλέον όλα λειτουργούν κανονικά, τα τελευταία χρόνια. Ταχύτητα περίπου 1,1-1.2 ΜΒ /sec και δεν εχω δει αποσυνδέσεις κλπ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Απλά για ενημέρωση, αν και στο παρελθόν ειχα διάφορα προβλήματα με την forthnet, πλέον όλα λειτουργούν κανονικά, τα τελευταία χρόνια. Ταχύτητα περίπου 1,1-1.2 ΜΒ /sec και δεν εχω δει αποσυνδέσεις κλπ. same here. και απλά να προσθέσω ότι και το youtube έχει βελτιωθεί πάρα πολύ λογω του caching που κάνουν. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 με το youtube είμαι και εγώ ευχαριστημένος από τη forthnet εδώ και καιρό. σπάνια μου κολλάει και μου φορτώνει hd video πολύ εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Απλά για ενημέρωση, αν και στο παρελθόν ειχα διάφορα προβλήματα με την forthnet, πλέον όλα λειτουργούν κανονικά, τα τελευταία χρόνια. Ταχύτητα περίπου 1,1-1.2 ΜΒ /sec και δεν εχω δει αποσυνδέσεις κλπ. τα ιδια και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 σε θέμα ταχύτητα και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με forthnet. πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekTrelos Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Γεια και χαρα σας. Μια ερωτηση θετω προς του γνωστες. Ξερουμε αν η Forthnet εχει ιδιοκτητα DSLAM στον Βυρωνα ή παιρνει απο το ΤΕΚ του ΟΤΕ? Ξερω to DSLAM που ανηκω τωρα απο connx αλλα δεν ξερω αν εχουν εκει δικα τους. Κ κατι τελευταιο για διακοπη γραμμης ποσο σας ειχε παρει στον ΟΤΕ (χρονικο διαστημα)? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafc Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Παρομοιως! αλλα αποταν αλλαξα ρουτερ..το προβλημα εξαφανιστηκε.:whistle: κι εγώ έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αριθμό αποσυνδέσεων αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα ρούτερ. Νομίζω ότι είναι θέμα forthnet και μου έχει παρουσιαστεί τους τελευταίους 2-3 μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Για κανα firmware update κοιταξατε στους routers σας? Μπας και διορθωθει το προβλημα των αποσυνδεσεων? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafc Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Για κανα firmware update κοιταξατε στους routers σας? Μπας και διορθωθει το προβλημα των αποσυνδεσεων? εδώ που τα λέμε όχι.. τώρα που το είπες όμως θα το ψάξω μήπως και λυθεί το θέμα μου γιατί είναι άκρως εκνευριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΒMW_Μ3 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 κι εγώ έχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αριθμό αποσυνδέσεων αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα ρούτερ. Νομίζω ότι είναι θέμα forthnet και μου έχει παρουσιαστεί τους τελευταίους 2-3 μήνες.. δεν εχω ακούσει περίπτωση επανασυνδέσεων που να ΜΗΝ λύνεται με αντικατάσταση router... Αν ήταν πρόβλημα στο dslam θα επηρεαζε κι αλλους χρηστες... Σε κάθε περίπτωση είσαι σχεδόν ένα τηλεφώνημα μακριά από την λύση, στην εξυπηρέτηση πελατών-τεχνική υποστήριξη! :happy: Παράθεση υπέρτατο μηχάνημα οδήγησης!http://www.bmwworld.com/images/cars/m3/6050_tn.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΒMW_Μ3 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Γεια και χαρα σας. Μια ερωτηση θετω προς του γνωστες. Ξερουμε αν η Forthnet εχει ιδιοκτητα DSLAM στον Βυρωνα ή παιρνει απο το ΤΕΚ του ΟΤΕ? Ξερω to DSLAM που ανηκω τωρα απο connx αλλα δεν ξερω αν εχουν εκει δικα τους. Κ κατι τελευταιο για διακοπη γραμμης ποσο σας ειχε παρει στον ΟΤΕ (χρονικο διαστημα)? ;) υπάρχουν dslam της Forthnet στο Α/Κ Βύρωνα του ΟΤΕ όπως και άλλων παρόχων... :) Παράθεση υπέρτατο μηχάνημα οδήγησης!http://www.bmwworld.com/images/cars/m3/6050_tn.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Έχω ακούσει πως η forthnet κόβει πόρτες με αποτέλεσμα να μην μπορείς ανοίξεις καν σελίδες τύπου sportlemon κτλ για live watch ποδοσφαίρου. Αληθεύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Όχι δεν αληθεύει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Έχω ακούσει πως η forthnet κόβει πόρτες με αποτέλεσμα να μην μπορείς ανοίξεις καν σελίδες τύπου sportlemon κτλ για live watch ποδοσφαίρου. Αληθεύει αυτό? δεν νομίζω πως το κάνει αυτό πάντως όσον αφορά το εμπόριο της παράνομης nova προσπαθεί να κάνει τα πάντα http://www.alphafm.gr/archives/58304 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 δεν νομίζω πως το κάνει αυτό πάντως όσον αφορά το εμπόριο της παράνομης nova προσπαθεί να κάνει τα πάντα http://www.alphafm.gr/archives/58304 Αυτό που αναφέρεις είναι για τις γνωστές περιπτώσεις με full πρόγραμμα nova που πλέον έχει σχεδόν σταματήσει. Εγώ λέω για περιστασιακή παρακολούθηση από γνωστά νόμιμα? site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Η μετάβαση απο ΟΤΕ σε forthnet πόσες μέρες κάνει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 συνήθως 3 εβδομάδες. Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sentenced25 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μεταφορά γραμμής από φορθνετ στα πετραλωνα σε φορθνετ με ίδιο αριθμό στο χαϊδάρι σε όχι ιδιόκτητο δίκτυο της από 11/12/12 ενεργοποιήθηκε 24/1/13. Υπάρχει τρόπος να δω το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνο ομιλίας μου; Παράθεση HUAWEI NEXUS 6P 32GB GREY LENOVO MIX 3 10" NOKIA LUMIA 920 White WIN10 SAMSUNG NEXUS S ANDROID 4.1.2 JELLY BEAN SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G ANDROID 4.0.4 ICE CREAM SANDWICH NOKIA 2700 CLASSIC HTC TOUCH HD, SONY ERICSSON P910I-P900I, SIEMENS SL45,NOKIA 7110-5110 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μεταφορά γραμμής από φορθνετ στα πετραλωνα σε φορθνετ με ίδιο αριθμό στο χαϊδάρι σε όχι ιδιόκτητο δίκτυο της από 11/12/12 ενεργοποιήθηκε 24/1/13. Υπάρχει τρόπος να δω το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνο ομιλίας μου; ενεργοποιεις την υπηρεσια e-bill και το βλεπεις Online Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts