DxL Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Συμφωνω στο γενικα...στο παλιο μου σπιτι στο κεντρο κλειδωνα στα 17Mbps και ποτε δεν ειχα θεμα για πολλα χρονια. Βεβαια, οταν ειχα βαλει adsl δινανε modem usb οποτε αναγκαστηκα να παρω ενα καλο μοντεμ ρουτερ και πηρα ενα netgear (επισης πριν πολλα χρονια) και δε θυμαμαι ποτε να εχω θεμα με το ιντερνετ. Τωρα , δυστυχως ξεκινησαμε στραβα, συνδεθηκε μετα απο 50 μερες!!! λογω βλαβη ΟΤΕ αλλα και αργης αντιδρασης της forthnet και παρατηρησα οτι το Thompson κλειδωσε το σουκου στα 7Mbps αλλα ενα netgear που δοκιμασα κλειδωσε στα 9.5Mbps. Χτες που κατεβαζα, ειχε ανεβει στα 10Mbps το Thompson Πάρε και πες τους ότι έπιανες 17 παλιότερα, ενώ τώρα με τη βλάβη και όλα αυτά πιάνεις 7, για να σου αλλάξουνε κόμβο... Πρέπει να κάνουν κοινό ραντεβού ο τεχνικός του με τεχνικό του ΟΤΕ, για να μετρήσουν πρώτα τον νέο κόμβο που θα σου δώσουνε ότι είναι όντως καλύτερος.... Κι εγώ το έκανα μια φορά αυτό όταν είχα cyta, και μετά δεν ξαναείχα πρόβλημα ακόμα και τώρα που έβαλα forthnet μια χαρά είναι η γραμμή... Προφανώς παρέμεινε ίδιος ο κόμβος.... Σκέψου ότι μέχρι τότε έπιανα 6Mbit για χρόνια (είμαστε μακριά από το DSLAM), και τώρα πήγα στα 11!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablithik Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Πάρε και πες τους ότι έπιανες 17 παλιότερα, ενώ τώρα με τη βλάβη και όλα αυτά πιάνεις 7, για να σου αλλάξουνε κόμβο... Πρέπει να κάνουν κοινό ραντεβού ο τεχνικός του με τεχνικό του ΟΤΕ, για να μετρήσουν πρώτα τον νέο κόμβο που θα σου δώσουνε ότι είναι όντως καλύτερος.... Κι εγώ το έκανα μια φορά αυτό όταν είχα cyta, και μετά δεν ξαναείχα πρόβλημα ακόμα και τώρα που έβαλα forthnet μια χαρά είναι η γραμμή... Προφανώς παρέμεινε ίδιος ο κόμβος.... Σκέψου ότι μέχρι τότε έπιανα 6Mbit για χρόνια (είμαστε μακριά από το DSLAM), και τώρα πήγα στα 11!!!!!!!! Μιλαω για διαφορετικα σπιτια/περιοχες, το 17 και το 10 Στο νεο σπιτι οταν ηρθε ο τεχνικος μετρησε 10Mbit και το χω σε χαρτι ... βαση αποστασης ειναι το minimum (περιπου 2.2km) Εαν πεσει απο τα 10 θα το κοιταξω αλλιως βαρεθηκα να τους κυνηγαω Παράθεση > InsertCoin 5.4.0 @ HTC Sensation XE ^ RevolutioN v3.0 Data++ @ HTC Desire ^ Symbian S60 5th edition @ Nokia 5800 XpressMusic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ααα οκ νόμιζα ότι μιλούσες για το ίδιο σπίτι.... Κι εγώ στο παλιό μου ήμουν δίπλα από το DSLAM κλείδωνα στα 20!! Τώρα είμαι μακριά, αλλά με την αλλαγή του κόμβου έπιασα από 6 -> 11!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 εγώ πάντως, με το χριστoυγεννιατικο πακετο, ειμαι πολύ ικανοποιημένος. μεταβαση απο cyta, (25 ευρω το μήνα), και αυξηση της ταχύτητας 2mb *(απο 10 σε 11,8) γραμμη πολυ πολύ σταθερή, συν το Plus της nova (καλή εικόνα στα ψηφιακά, και όλα τα ελευθερα κανάλια, που τελικά τα χαζεύω, ειδικά fox και τα ντοκυμαντερ), και κανα παιχνίδι ποδόσφαιρο, από το ταλαίπωρο ελλ.πρωτάθλημα (βιτσιόζος παναθηναικός)! Θεωρώ ότι είμαι τυχερός σε αυτο, ΠΟΛΥ, από την επιλογή μου! (προπλήρωσα εντωμεταξύ το 12μηνο,για να έχω δωρεάν τον 13ο μήνα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 το χριστουγεννιάτικο πακέτο ήταν οντως πολύ καλό πακέτο (τα χριστούγεννα παλι :() πάντως το καλό είναι ότι με το 3play που έβγαλε η forthnet μπορείς να κουμπώσεις και κανένα novacinema σε αυτό το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 γενικά έχει πολλούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις και να πάρεις και τα δωράκια σου, όπως το multiview που είναι πολύ βολικό! Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Όντως πολύ καλή η Χριστουγεννιάτικη προσφορά και πολύ σταθερό το δίκτυο της Forthnet. Όσο για τους συνδυασμούς και τα δωράκια για ενημερώστε λίγο πιο αναλυτικά... Με πήραν κι εμένα τηλέφωνο αλλά δεν έχω αποφασίσει να βάλω κάτι ακόμα, απλά κράτησα τα HD μετά το δωρεάν 2μηνο επειδή είναι όντως πολύ ωραία η ποιότητα της εικόνας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Χαιρετω. Τις τελευταιες δυο τεις μερες,περιφερονται ατομα στην Κυψελη,μπαινουν σε πολυκατοικιες,και ψηνουν κοσμο οτι και καλα,υπαρχει εκπτωση για την πολυκατοικια,και παρα τις αρνητικες απαντησεις που εισπραττουν απο καποιους,επιμενουν,χτυπωντας τα κουδουνια των διαμ/των. Σε συγκεκριμενη περιπτωση,ενω η γυναικα,τουμελεγε οτι εγω,πηγα στη Φορθνετ και εχω εκπτωση,αυτος επεμενε να του ανοιξει. Ξερετε τιποτα γι ´αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Καλημέρα Έχω Forthnet σπίτι και αντιμετωπίζω το εξής: Αν πάω να καλέσω από το σταθερό, πέφτει το internet!!! Σας έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 ναι να βαλεις φιλτρα σε καθε τηλεφωνικη συσκευη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Απλά για ενημέρωση, αν και στο παρελθόν ειχα διάφορα προβλήματα με την forthnet, πλέον όλα λειτουργούν κανονικά, τα τελευταία χρόνια. Ταχύτητα περίπου 1,1-1.2 ΜΒ /sec και δεν εχω δει αποσυνδέσεις κλπ. ομολογώ ότι και εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος εδω και 3 μηνες που εχω το forthnet/nova. κατεβαζω με 1,2μβ καρφί, δεν εχω αποσυνδεσεις, και η τηλεφωνία πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εδώ και καιρό έχω σοβαρό πρόβλημα με την γραμμή μου (λογικά). Αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα κάνει restart 2 και 3 φορές απανωτά ανα 3-5 ώρες. Είναι πολύ εκνευριστικό και ενώ πήρα τηλ να μου πούνε τι να κάνω το πρόβλημά μου παραμένει. Έχει κανείς κάποια λύση; Γιατί αρχίζω να πιστεύω πως έιναι θέμα router. Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εδώ και καιρό έχω σοβαρό πρόβλημα με την γραμμή μου (λογικά). Αρκετά συχνά μέσα στην ημέρα κάνει restart 2 και 3 φορές απανωτά ανα 3-5 ώρες. Είναι πολύ εκνευριστικό και ενώ πήρα τηλ να μου πούνε τι να κάνω το πρόβλημά μου παραμένει. Έχει κανείς κάποια λύση; Γιατί αρχίζω να πιστεύω πως έιναι θέμα router. ρουτερ ειναι.κι εγω το χω τσεκαρει με διαφορετικο.και σταματησαν τα ρεσταρτ.μολις εβαλα το τομσον εχω την ημερα 5 σιγουρα ρεσταρτ.ειμαι συνδρομητης 6 χρονια στην φορθνετ και ενα ρουτερ δεν λενε να μου αλλαξουν.εδω και 5 χρονια που αναβαθμιστηκα σε adsl2 παραμενω με το χαζο τομσον :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 ρουτερ ειναι.κι εγω το χω τσεκαρει με διαφορετικο.και σταματησαν τα ρεσταρτ.μολις εβαλα το τομσον εχω την ημερα 5 σιγουρα ρεσταρτ.ειμαι συνδρομητης 6 χρονια στην φορθνετ και ενα ρουτερ δεν λενε να μου αλλαξουν.εδω και 5 χρονια που αναβαθμιστηκα σε adsl2 παραμενω με το χαζο τομσον :down: Θα το τσεκάρω και θα ενημερώσω. Μακάρι να είναι router και όχι κάτι άλλο... :X Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 ρουτερ ειναι.κι εγω το χω τσεκαρει με διαφορετικο.και σταματησαν τα ρεσταρτ.μολις εβαλα το τομσον εχω την ημερα 5 σιγουρα ρεσταρτ.ειμαι συνδρομητης 6 χρονια στην φορθνετ και ενα ρουτερ δεν λενε να μου αλλαξουν.εδω και 5 χρονια που αναβαθμιστηκα σε adsl2 παραμενω με το χαζο τομσον :down: Πήγες σε κανένα κατάστημα να ζητήσεις να σού δώσουν καινούριο και αρνήθηκαν? Εγώ είχα πάει στα τέσσερα χρόνια περίπου.Μετέφεραν το αίτημα μου στα κεντρικά.Και μου έδωσαν καινούριο. Το κακό είναι ότι μού έδωσαν τομσον,το οποίο είναι απαράδεκτο. Το προηγούμενο ήταν Siemens και ήταν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Παιδιά καλημέρα!Δεν έχω καταλαβει κατι καλα...εμείς έχουμε Forthnet με 25€ ως τον Αύγουστο(προσφορά για τον 1ο χρόνο) απεριόριστα σταθερά,60' κινητά και ίντερνετ...μετά τον Αύγουστο πάει 30κατι...σκέφτομαι να κάνουμε αίτηση στην Wind για το Μ που τώρα έχει 20€(έστω κ αν λήξει ως τότε η προσφορα)!Η ερώτηση ειναι η εξής:Με το που κάνουμε αίτηση στη Wind,ειναι σίγουρο οτι θα παρει τηλέφωνο η Forthnet για μείωση...;και αν ναι,από την εμπειρία σας τι μείωση περίπου πιστεύετε;Ευχαριστώ Edited April 6, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Παιδιά καλημέρα!Δεν έχω καταλαβει κατι καλα...εμείς έχουμε Forthnet με 25€ ως τον Αύγουστο(προσφορά για τον 1ο χρόνο) απεριόριστα σταθερά,60' κινητά και ίντερνετ...μετά τον Αύγουστο πάει 30κατι...σκέφτομαι να κάνουμε αίτηση στην Wind για το Μ που τώρα έχει 20€(έστω κ αν λήξει ως τότε η προσφορα)!Η ερώτηση ειναι η εξής:Με το που κάνουμε αίτηση στη Wind,ειναι σίγουρο οτι θα παρει τηλέφωνο η Forthnet για μείωση...;και αν ναι,από την εμπειρία σας τι μείωση περίπου πιστεύετε;Ευχαριστώ Καλημερα!Ετυχε να κανω κι εγω αιτηση για μεταφορα απο αλλο παροχο και μου ειπαν,1 μηνα περιπου πριν τελειωσει το συμβολαιο-και προσφορα ταυτοχρονα-να παω ν'ανανεωσω-αν θελω-για να ειμαι στην ιδια τιμη,η με καποια νεα καλυτερη προσφορα...;) Προφανως,μαλλον πρεπει να κανεις το ιδιο!!!:) Παράθεση Samsung S25 Ultra 512gb, Apple iPhone 16 Pro Max 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Α να είσαι καλα φιλε,θα το κάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Παιδιά καλημέρα!Δεν έχω καταλαβει κατι καλα...εμείς έχουμε Forthnet με 25€ ως τον Αύγουστο(προσφορά για τον 1ο χρόνο) απεριόριστα σταθερά,60' κινητά και ίντερνετ...μετά τον Αύγουστο πάει 30κατι...σκέφτομαι να κάνουμε αίτηση στην Wind για το Μ που τώρα έχει 20€(έστω κ αν λήξει ως τότε η προσφορα)!Η ερώτηση ειναι η εξής:Με το που κάνουμε αίτηση στη Wind,ειναι σίγουρο οτι θα παρει τηλέφωνο η Forthnet για μείωση...;και αν ναι,από την εμπειρία σας τι μείωση περίπου πιστεύετε;Ευχαριστώ Αν κάνεις αίτηση, δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο, θα πας στην wind. Δεν έχουν δικαίωμα (λογο κανονισμού της ΕΕΤΤ) να αρνηθούν την μεταφορά ή να σου κάνουν αντιπρόταση. Αν το μετανιώσεις πρέπει να ξανακάνεις αίτηση στην forthnet (ή σε οποιον άλλο) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbus Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 και εγω ειμαι ευχαριστημενος χρονια με τη forthnet και τωρα το γυρισα κιολας στη προσφορα double play με 27ε αντι 40ε που ηταν το μηνα. εκοψα τα διεθνη κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgraps Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 και εγω ειμαι ευχαριστημενος χρονια με τη forthnet και τωρα το γυρισα κιολας στη προσφορα double play με 27ε αντι 40ε που ηταν το μηνα. εκοψα τα διεθνη κτλ. Και έγω το ίδιο έκανα. 24,90€ όχι 27€. 8 χρόνια μια χαρά και χωρίς προβλήματα. Το μόνο κακό ήταν που εκεί που κάποτε συγχρόνιζα στα17-18Κ τώρα έιμαι 14-15Κ. Μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Πήγες σε κανένα κατάστημα να ζητήσεις να σού δώσουν καινούριο και αρνήθηκαν? Εγώ είχα πάει στα τέσσερα χρόνια περίπου.Μετέφεραν το αίτημα μου στα κεντρικά.Και μου έδωσαν καινούριο. Το κακό είναι ότι μού έδωσαν τομσον,το οποίο είναι απαράδεκτο. Το προηγούμενο ήταν Siemens και ήταν μια χαρά. ναι εχω παει και εχω παρει και τηλεφωνονο,με αποτελεσμα να μου πουν για αλλαγη του ρουτερ με κοστος 29.ευρο.εμενα δεν μου εχουν δωσει.τι να πω...:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν κάνεις αίτηση, δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο, θα πας στην wind. Δεν έχουν δικαίωμα (λογο κανονισμού της ΕΕΤΤ) να αρνηθούν την μεταφορά ή να σου κάνουν αντιπρόταση. Αν το μετανιώσεις πρέπει να ξανακάνεις αίτηση στην forthnet (ή σε οποιον άλλο) Μπα,μην εισαι και τοσο σιγουρος!!!Εμενα,πριν λιγες μερες με πηραν απο τον Οτε και μου καναν καποια προσφορα για να παραμεινω σ'αυτους,ενω φυσικα ειχα κανει αιτηση για μεταφορα στη Forthnet...Αρνηθηκα ευγενικα... Παράθεση Samsung S25 Ultra 512gb, Apple iPhone 16 Pro Max 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Αν κάνεις αίτηση, δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο, θα πας στην wind. Δεν έχουν δικαίωμα (λογο κανονισμού της ΕΕΤΤ) να αρνηθούν την μεταφορά ή να σου κάνουν αντιπρόταση. Αν το μετανιώσεις πρέπει να ξανακάνεις αίτηση στην forthnet (ή σε οποιον άλλο) Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!Δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να δίνουμε πάνω από τα 25€ το μήνα,οπότε αναγκαστικά θα κάνουμε αίτηση στη Wind και τότε θα δούμε τι θα γίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts