patsas Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 με 10 Mbps δεν σερνεσαι Τα 13 και τα 10 που εχεις λες, που ακριβως τα βλεπεις θεωρητικα??? Στο web interface του ρουτερ στο συγχρονισμο του? Σε καποιο speedtest server? Aπο καποιο download απο ενα server? Aπο torrent? Απο που?? Απο web interface του ρουτερ.Και ομως μετα απο καμια ωριτσα το παθαινει. Παράθεση Τιποτα δεν εχει αλλαξει και τιποτα δεν ειναι το ιδιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_mperkis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Για σε ολους εγω πριν λιγε μερες ελαβα το forthnet με siemens router ασυρματο. Εχω ενα προβλημα, εκανα τη συνδεση με το USB και μετα εβαλα το καλοδιο ETERNET και δεν μπαινει στο δικτυο ενω ασυρματα συνδεετε κανονικα .Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Με το καλοδιο USB μπαινει κανονικα εκανα οτι λεει το χαρτι για τη συνδεση. Ευχαριστω για το χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesastou Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Eιμαι παλαιος πελατης της. θα την αφησω. Συνεχεια εχω αποσυνδεσεις και χαμηλες ταχυτητες. Κοβονται ολα τα downloads που θελω να κανω. Και δεν ξερω σε ποια εταιρεια να παω. Παρόμοια και εγώ, είμαι 1+ χρόνο. Αποσυνδέσεις και αναγκαστικά restart του router. Σπαστικό! Σχετικά όμως με τις χαμηλές ταχύτητες εγώ δεν μπορώ να πω πώς έχω θέμα. Απλά σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ote = αργά και σταθερά. Όμως δεν το έχω αποφασίσει ακόμα ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikpant Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Apo Ksanthi egw kai akomi perimenw ti sundesi (apo tis 20 Septemvriou pou katatethike i aitisi)... Exeis valei i exeis skopo na valeis? έχω κάνει αίτηση στις 10 Οκτωβρίου καί στις 22 με ειδοποίησαν οτι πήραν την αίτηση και ζήτησαν γραμμή από τον ΟΤΕ από τότε τίποτε. Μου έκοψαν και τη συνδεση που είχα μέσω ALTEC και τώρα είμαι στο "σκοτάδι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 εχει κανεις να μου προτεινει κανενα ασυρματο wifi ρουτερ που να μην εχει προβληματα με το doubleplay Linksys WAG-160N πραγματικά Φυσάει ;) (το μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται με το 'double play' μιας και είμαι στων οτε :O) LINKSYS wag200 Εγώ ΔΕΝ θα το πρότεινα. Είχα προβλήματα με το δικό μου.. Και δύο φορές μου το είχαν αντικαταστήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Linksys WAG-160N πραγματικά Φυσάει ;) (το μόνο που δεν ξέρω τι γίνεται με το 'double play' μιας και είμαι στων οτε :O) Εγώ ΔΕΝ θα το πρότεινα. Είχα προβλήματα με το δικό μου.. Και δύο φορές μου το είχαν αντικαταστήσει! Το WAG200G το έχω και γω και είναι ό,τι πιο αξιόπιστο έχω βρει μέχρι στιγμής. Μάλλον γκαντέμης που έπεσες σε ελατωματικά. Μια φορά που μου είχε αρχίσει τις αποσυνδέσεις, ήθελε απλά ένα firmware update. Σίγουρα πάντως το 160Ν είναι καλύτερο, βέβαια έχει και κοντά την διπλάσια τιμή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Σίγουρα πάντως το 160Ν είναι καλύτερο, βέβαια έχει και κοντά την διπλάσια τιμή. :) Μικρή είναι η διαφορά τους (36 ευρώ) :rolleyes:... WAG-160N => 86e WAG200G => 50e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Τελικά νομίζω πως κάποια από αυτά που γράφουμε είναι υποκειμενικά.Εγώ 4 χρόνια το έχω το WAG 200 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Θα έπρεπε να ανησυχούσε κάποιος αν διάβαζε συνέχεια παράπονα για κάποιο υλικό.Μεμονωμένες περιπτώσεις πάντα υπάρχουν. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Μια χαρά είναι και τα 2 linksys. Τα είχα και τα 2 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τα δύο μου τα έκαψαν κεραυνοί (μέσω καλωδίου ΟΤΕ)... Και τώρα είμαι με τον βράχο speedtouch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Τελικά ενώ περίμενα το "isdn" που έλεγαν το καλοκαίρι από την εξυπηρέτηση πελατών διαπίστωσα πως μιλούσαν για την δεύτερη γραμμή VoIP η οποία είναι παντελώς άχρηστη, ως δεύτερη γραμμή σε όποιον έχει τηλεφωνικό κέντρο. Κοστολογικά η διαφορά 2 γραμμών [μία 2play, μία τηλεφωνία 24/7] με forthnet είναι ελάχιστα πιο ακριβή [!!] από μία connx 24/7 isdn ote στο δίμηνο, οπότε στον π-οτε καταλήξαμε πάλι... κρίμας την αναμονή! Τα ξαναλέμε όταν βγει το triple play με nova παίδες, που ίσως τότε αξίζει... edit: και έλεος πια με τα disconnects. Ξεκίνησε σποραδικά πριν κανά μήνα. Τώρα κάνω reset το router 3-4 φορές τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Έχω FORTHnet Static ADSL 1024/128k μέσω δίκτυο ΟΤΕ και πληρώνω 50,19 το δίμηνο... Δεν θα έπρεπε να μου είχαν κάνει κάποια αναβάθμιση? Ήξερα ότι στις static δεν έκαναν εξ αρχής αλλά επειδή έχει περάσει καιρός, μήπως πρέπει να τους κάνω κάποιο τηλέφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Τελικά ενώ περίμενα το "isdn" που έλεγαν το καλοκαίρι από την εξυπηρέτηση πελατών διαπίστωσα πως μιλούσαν για την δεύτερη γραμμή VoIP η οποία είναι παντελώς άχρηστη, ως δεύτερη γραμμή σε όποιον έχει τηλεφωνικό κέντρο. Κοστολογικά η διαφορά 2 γραμμών [μία 2play, μία τηλεφωνία 24/7] με forthnet είναι ελάχιστα πιο ακριβή [!!] από μία connx 24/7 isdn ote στο δίμηνο, οπότε στον π-οτε καταλήξαμε πάλι... κρίμας την αναμονή! Τα ξαναλέμε όταν βγει το triple play με nova παίδες, που ίσως τότε αξίζει... edit: και έλεος πια με τα disconnects. Ξεκίνησε σποραδικά πριν κανά μήνα. Τώρα κάνω reset το router 3-4 φορές τη μέρα. Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά όχι σε όλα.΄Ημουν στον ΟΤΕ με conn-x και 24/7 σε isdn γραμμή και πλήρωνα το δίμηνο περίπου 120 E και δίσταζα να κάνω κλήση στις ΗΠΑ στον αδελφό μου παρόλο που ήμουν και στις ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ.Τώρα με την forthnet 2play και δεύτερη γραμμή voip πληρώνω 99,60 το δίμηνο.Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι για να έχω τη 2η γραμμή πρέπει να έχω το speedtouch ανοιχτό.Περιμένω και εγώ μήπως κάποτε υπάρξει και με τη forthnet isdn επιλογή για να καταργήσω τη δεύτερη γραμμή.Δόξα τω θεώ αποσυνδέσεις μέχρι τώρα δε συνάντησα.Επίσης ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα της 2ης γραμμής είναι ότι ρίχνει κατά 5 ΜBps την ταχύτητα και ενώ έπρεπε να έχω γύρω στα 13 έχω περίπου 8. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Η τραγική κατάσταση με το youtube έχει παγιωθεί. Σχεδόν όποια ώρα και να μπω θα βλέπω διακοπτόμενα βίντεο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Η τραγική κατάσταση με το youtube έχει παγιωθεί. Σχεδόν όποια ώρα και να μπω θα βλέπω διακοπτόμενα βίντεο.:mad: Συμφωνώ και επαυξάνω... Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Η τραγική κατάσταση με το youtube έχει παγιωθεί. Σχεδόν όποια ώρα και να μπω θα βλέπω διακοπτόμενα βίντεο.:mad: Και σε μένα το ίδιο ρε γ@μώτο :( Μα γιατί το κάνουν αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Η τραγική κατάσταση με το youtube έχει παγιωθεί. Σχεδόν όποια ώρα και να μπω θα βλέπω διακοπτόμενα βίντεο.:mad: το ιδιο και εγω που ειμαι με hol συνεχεια κόβετε ! :( Μαλλον το "κόβουν" επειδη τους κοστίζει ακριβά καπου 1.000.000$ την ημερα νομιζω ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Εγώ πάντως με forthnet δεν είχα ποτέ πρόβλημα με youtube... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ούτε εγώ με HOL :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ούτε εγώ με HOL :worry: ..και εγώ με connx δεν έχω κάποιο πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest darkspawn Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Magkes xriazome ti voi8ia sas,exo ena provlimataki,evale o filos m internet kai 8eloume na to mirastoume,alla otan mpenei aytos ego den mporo na sinde8o,i oenas mpenei i o allos,den mporoume na sinde8oume mazi taytoxrona,pos mporo na to kanw ayto?yparxei tropos?plz help,thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Magkes xriazome ti voi8ia sas,exo ena provlimataki,evale o filos m internet kai 8eloume na to mirastoume,alla otan mpenei aytos ego den mporo na sinde8o,i oenas mpenei i o allos,den mporoume na sinde8oume mazi taytoxrona,pos mporo na to kanw ayto?yparxei tropos?plz help,thanks Θα πας εδώ και θα μας πεις τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε και τι ρυθμίσεις έχετε κάνει για να έχετε και οι 2 και έχουν αποτύχει.:) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Γεια σε όλους. Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε Double Play στην Αττική πως είναι; Συναντάτε προβλήματα ή σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από ποιότητα τηλεφωνίας/ίντερνετ; Έχω ISDN γραμμή αλλά δε ξέρω αν θα μείνει έτσι αν κάνω αίτηση. Επίσης, θα πρέπει να συνδέσω όλες τις συσκευές του σπιτιού με το μόντεμ που θα δώσουν ή κάνω λάθος; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Γεια σε όλους.Γειαααά! :D Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε Double Play στην Αττική πως είναι; Συναντάτε προβλήματα ή σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από ποιότητα τηλεφωνίας/ίντερνετ;Στον Βύρωνα είμαι αρκετά ευχαριστημένος και από τα δυο, τηλεφωνία και internet. Έχω ISDN γραμμή αλλά δε ξέρω αν θα μείνει έτσι αν κάνω αίτηση.Χλωμό το κόβω. Κάτι έλεγαν ότι κάποτε θα υποστηρίξουν και ISDN αλλά δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό από τότε. Επίσης, θα πρέπει να συνδέσω όλες τις συσκευές του σπιτιού με το μόντεμ που θα δώσουν ή κάνω λάθος;Όχι απαραίτητα, αν πάρεις φίλτρα για κάθε πρίζα τηλεφώνου. Ευχαριστώ!Παρακαλώ... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Παιδιά έχω FORTHnet Static στα 1024/128, και πληρώνω 50,19 ευρώ / 2μήνες.. Υπάρχει κάποια άλλη προσφορά που τρέχει τώρα για να το αλλάξω? Θέλω Static οπωσδήποτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Σε ευχαριστώ aimilios για την άμεση απάντηση. Ενδιαφέρομαι να κάνω κάποια στιγμή αναβάθμιση από το ADSL και ήθελα να μάθω αν αξίζει. Μειονέκτημα που συνάντησα: Στην εξυπηρέτηση πελατών πέτυχα έναν που είχε πολύ θράσος αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο. Έκανα αίτηση για Forthnet ADSL πριν μια βδομάδα σε Forthnet shop και μέχρι σήμερα ακόμα να τη περάσουν. Ο τύπος στην εξυπηρέτηση μου είπε με ύφος "Να περιμένετε άλλη μια βδομάδα". Πήρα τηλέφωνο και στο κατάστημα και μου είπαν ευγενικά πως την έχουν στείλει αλλά πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα γιατί υπάρχει σειρά προτεραιότητας στις χιλιάδες αιτήσεις που λαμβάνουν. Μεθαύριο, αν δε γίνει τίποτα, θα κάνω φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts