Jump to content

giorgetto

Members
  • Δημοσιεύσεις

    146
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giorgetto

  • Ημ. Γέννησης 25/09/1982

giorgetto's Achievements

  1. Καλημέρα, το έχω πάρει 5 βδομάδες τώρα, τις τελευταίες 10 μέρες το δουλεύω αποκλειστικά αφού πέρασα όλα τα δεδομένα μου χειροκίνητα (clean install). Μου κάνει κάτι πολύ σπαστικά κολλήματα στις εφαρμογές και συνήθως στον chrome. Παγώνει η προβολή της εφαρμογής και η αφή δεν αποκρίνεται. Μπορώ να κλείσω την εφαρμογή αστραπιαία απ το multitask και μόλις την ξανανοίξω εξίσου αστραπιαία θα δουλέψει. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι από τη μνήμη, απλά ανοίγω λίγες εφαρμογές. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι κάποιο bug στις προβολές, άνοιξε-κλείσε από κάποια κλήση sim, κάποιες ειδοποιείσεις messenger/viber/email που πετάγονται πάνω απ την ενεργή εφαρμογή κτλ. Ή κάποιο κουφό bug στο multitask Ή κάποια έκφανση της υπερθέρμανσης που δεν έχω πάρει χαμπάρι Έχετε συναντήσει κάτι ανάλογο;
  2. Το παρέλαβα σήμερα 😁, σύντομα θα έχετε τις εντυπώσεις. Octopus συμπτωματικά έχω το Mi 20W, θα επανέλθω.
  3. Με swiftkey η φωνητική γραμμή μηνυμάτων πάντως είναι διαθέσιμη στα ελληνικά
  4. Θα συμφωνήσω ότι ο αισθητήρας δακτύλου είναι μάπα. Περιμένω και γω μπας και φτιάξει σε update. Κατά τ άλλα το κινητό είναι σφαίρα, το multitasking του με έχει ενθουσιάσει. Για την κάμερα ακόμα το ψάχνω, νομίζω είναι απλά καλή.
  5. Για πρώτη θήκη στο S10 πήρα τη ringke fusion. Μεσαίο μέγεθος, μεγάλο χείλος πάνω και κάτω για προστασία οθόνης αλλά το μαλακο υλικό στα πλαϊνά γλιστράει λίγο. Παρήγγειλα τη ghostek cloak4 για λίγο πιο heavy duty με μεταλλικό περίβλημα. https://www.mobilefun.co.uk/ghostek-cloak-4-samsung-galaxy-s10-case-black-71232 Μόνο η uag pylo και η spek vgrip μ ενδιαφέρουν επίσης αλλά τη vgrip πρέπει να την παραγγείλω από Αμερική καθώς κυκλοφορεί μόνο εκεί...
  6. Τελικά προ-παρηγγειλα το S10 και όχι το e στεκόμενος στην μεγαλύτερη μπαταρία, το άμεσα διαθέσιμο 8gb RAM και τα buds δώρο. Το κινητό το χρησιμοποιώ από την Παρασκευή. Κατ αρχήν, ναι έχει λεπτό πλαστικό φιλμ σαν protector. Το onscreen fingerprint είναι πολύ πολύ μέτριο σαν λειτουργία. Αργό και δεν αναγνωρίζει το αποτύπωμα υπό γωνία. Προσωπικά διαπίστωσα ότι το edge βολεύει καλύτερα στην πληκτρολογηση κειμένου με την κατάλληλη θηκη. Αλλά αν είχε βγει στις προπαραγγελιες το S10e 256gb αυτό θα προτιμούσα. Ο ένας πόντος που είναι ψηλότερο το κινητό μ ενοχλεί στο ένα χέρι.
  7. Μα δεν γκρινιάζω για την τιμή. Είμαστε πολλοί που δεν συμπαθούμε το edge και ακόμα περισσότεροι που δεν συμπαθούμε τα μεγάλα τηλέφωνα. Έχω το δίλημμα, s10e 256 -και μόνο λόγω 8gb ram- όταν έρθει ή s10 τώρα για χάρη της 3ης κάμερας και με δώρο τα buds και να ανέχομαι την curved οθόνη. Όσο για την μπαταρία, έχω επιφύλαξη πόση αυτονομία παραπάνω θα έχει το s10 λόγω της υψηλότερης ανάλυσης της οθόνης. Ακόμα δεν υπάρχουν reviews.
  8. Το S10e σε όλες τις αγορές εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης κυκλοφορεί και σε έκδοση 8gb RAM /256 gb μνήμη. Έκανα την ερώτηση στη samsung Ελλάδας αλλά δεν έχουν ενημέρωση αν θα εισαχθεί. Το δίλημμα που έχω είναι, το αγοράζω τώρα ή περιμένω την παραεισαγωγή σε US model. Τελευταία και καταϊδρωμένη η Ευρώπη :ninja: ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρνητικό είναι η μπαταρία +του λείπει ο τηλεφακός (3η κάμερα) σε σχέση με το S10. Κατά τ' άλλα είναι άψογο. Σε αυτά τα χρήματα είναι ευκαιρία.
  9. Έχεις απόλυτο δίκιο για το razer, το βρήκα σε κάποιο review σήμερα και έλεγε ακριβώς αυτό. Αντικειμενικά τηλέφωνο κάτω από 150mm ύψος με καλή αυτονομία είναι μόνο το sony XZ2 compact, που θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά ολοκληρωμένο. Το huawei p20 pro και το Oneplus 6T προς το παρόν κερδίζουν για τις επιλογές του 2018. Το ένα έχει ip rating, το άλλο qi charge, αλλά υπάρχει και διαφορά στις μεταξύ τους κάμερες. Έκανα τη σκέψη μήπως πάω για το S9 ή το pixel 3 και χρησιμοποιήσω battery case. Στο S9 δεν βρήκα αξιόπιστη λύση που να παρέχει και προστασία (ελέω edge). Στο pixel 3 κάτι γίνεται, εντυπωσιαστηκα με μια θήκη που θα βγει https://zerolemon.com/products/google-pixel-3-battery-case-4700mah ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι εξαιρετικό, κι εγώ θα το προτιμούσα απ τα huawei και λόγω της γραφιδας, αλλά είναι αυστηρά κινητο για 2 χέρια, και δεν εξυπηρετεί την καθημερινότητά μου.
  10. Σιγουρα το Mate 20 pro είναι η καλυτερη συσκευή βασει προδιαγραφων στην αγορα, αλλα εχει σημαντικα μεγαλο μεγεθος που εγω δεν θα αξιοποιησω. Οταν θελω οθονη ανοιγω laptop που εχω σχεδον παντα μαζι. Ηλπιζα οτι το sony xz3 θα ειχε μεγαλυτερη μπαταρια, αλλά δεν με καλυπτει για 2 χρονια. Οποτε κοιταζω το p20 pro οπως και το razer2 περισσοτερο. Αλλη ιδέα?
  11. Προέρχομαι από το galaxy S7 και έχω κουραστεί από τη μικρή μπαταρία που είχε εξ αρχής. Θέμα budget δεν έχω και έχω 2+1 προτεραιότητες. Μπαταρία όσο μεγαλύτερη γίνεται. Κάτω από 3500mah τις θεωρώ μικρές. Κάμερα καλή, όχι απαραίτητα κορυφαία. +προτιμώ τα κινητά να είναι μικρότερα. Βάσει λογικής, βλέπω μόνο το Huawei P20 Pro πληρεί αυτά τα βασικά. Αλλά δεν παίρνει microsd και δεν έχει wireless charging που τα θεωρώ σημαντικά. Αν αγνοήσω το μέγεθος του τηλεφώνου, κοιτάζω και τα S9+, Razer 2, oneplus 6T, huawei mate 20 pro... ξεχνάω κάποιο; ποιά είναι η γνώμη σας;
  12. Ευχαριστώ για το feedback, ήθελα να βεβαιωθώ.
  13. Έχω μια ανασφάλεια μετά από ένα χρόνο με το S7. Είμαι στη vodafone και κάνω πολύ χρήση data. Η σωστή ένδειξη για το γρήγορο δίκτυο είναι LTE ή κάτι άλλο? 4G δεν είδα να γράφει ποτέ.
  14. Γνωρίζω ότι το note υπερέχει ελαφρά σε τεχνολογικά χαρακτηριστικά του sony z3. Επίσης γνωρίζω την αξία του stylus, αυτή τη στιγμή γράφω από note tablet. Έχω περιεργαστεί και τα δύο χωρίς όμως το stylus του νέου note, δεν το είχαν στο demo. Σε γενικές γραμμές μπορώ να δουλέψω και με τα δύο, κάνω αρκετή δουλειά από το κινητό, είτε αυτό είναι email, είτε με team viewer, είτε φωτό που βγάζω και στέλνω, είτε σημειώσεις, gps, browsing κτλ. Το Ζ3 είναι βολικό, λεπτό, έχει camera button, καλά υλικά, ηχεία και είναι αδιάβροχο. Το note πιο ογκος, όχι αδιάβροχο και έχει stylus. Το θέμα είναι πως είμαι σε δίλημμα για το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι μια φορητή συσκευή για μένα. Το καλοκαίρι μπορεί να τρέχω με στην τσέπη το s4 και τα πράγματα είναι στενάχωρα. Σκεφτομαι ότι το z3 είναι το μέγιστο που μπορώ να μεταφέρω σε μια τσέπη τζιν χωρίς να ασχολούμαι συνέχεια με το τι θα πάθει το τηλέφωνο. Από την άλλη με δελεάζει η λειτουργικότητα που πιθανόν να πάρω παραπάνω από το στυλό. Τι λέτε οι χρήστες note? Πόσο εύκολα μπαίνει σε τσέπη το phablet και πόση χρηστικότητα έχει να δώσει για τον παραπάνω όγκο? Χειρισμός με το 1 χέρι πως είναι και για τα δύο? Ακούω απόψεις!
×
×
  • Create New...