nikos16 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Χρυσάφω,Αρχοντούλα,Συμεών Ε 'νταξει δεν είναι και τόσο παράξενο το Συμεών :p Γραμμένος... Πόσο μάλλον όταν και το επίθετο σου είναι το ίδιο. :stroller: Γραμμένος Γραμμένος? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capten Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Το Βαμβακία πως σας φαίνεται? Πάντως την φωνάζουν Κούλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Πρόσφατα σε μια πολύ φιλική παρέα που βρέθηκα άκουσα έναν φίλο που μιλούσε με την κοπελιά του και την έλεγαν "Κρυσταλλένια" :confused: :O :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Το Κρυσταλένια ειναι όμορφο!!! Εμενα μου ειχε φανει παραξενο οταν ειχα ακουσει το Ονούφριος..!(δε ξερω αν θελει ο ή ω!) Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 καλα τωρα.....:p Εχετε Ακουσει αντρα να τον φωζουν Ερωτα???!!! Δεν νομιζω!!!..... Ειναι ενας και μοναδικος, και δεν ειναι ψευδονυμο ειναι το κανονικο του ονομα!! Επισεις.. φαριντα, Σγουρος...... κερδισα κατι? :p Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εγω εχω φιλο που λεγεται Αδωνις.ο πατερας του ειναι Συριος και...οδοντογιατρος μου επισης και ειναι οτι πιο μοναδικο εχω ακουσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 φλογα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Akindynos Gkikas :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Βασίλης Πίππας :rotfl: :rotfl: :rotfl: :w00t: :heat: Το είδα πριν λιγο στο βιβλίο πόρτας του ξενοδοχείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Τη μαμά μου τη λένε Φραγκοπούλα (είναι από την Πόλη). Συνήθως, ακούει ανάμεικτες αντιδράσεις για το όνομά της, αλλά εμένα μου αρέσει. :rolleyes: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δημοσθενης Διαβολεμενος. ειναι μαλιστα ταξιτζης και ζει καπου στη ξανθη... (11 8 80 speaking) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcDim Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 καλα τωρα.....:p Εχετε Ακουσει αντρα να τον φωζουν Ερωτα???!!! Δεν νομιζω!!!..... Ειναι ενας και μοναδικος, και δεν ειναι ψευδονυμο ειναι το κανονικο του ονομα!! Ναι, έναν γείτονά μου τον λένε Έρωτα. Το Μοσχούλα τι σας λέει; Είχα μια καθηγήτρια με αυτό το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 giannis pothos :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το Μοσχούλα τι σας λέει; Είχα μια καθηγήτρια με αυτό το όνομα 'Οχι και τόσο ασυνήθιστο, αλλά φαντάζομαι την εντύπωση που θα έκανε μέσα στην τάξη. Πέρυσι είχα γνωρίσει μία κοπέλα που τη λένε Ασημένια. Μου άρεσε πολύ το όνομά της. Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το Μοσχούλα τι σας λέει; Την ξαδέρφη(14 χρονών) της κολλητής μου την λενε Μοσχούλα!Και την γιαγιά της Νυμφοδώρα! Και έναν γνωστό μου Τραϊανό Τραϊανίδη και την φωνάζουν Νούλη! Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 στη καρδιτσα (αν δε κανω λαθος) παιζει πολυ το ονομα κολαρακης. παλιοτερα μαλιστα μου ειχαν πει οτι υπηρχε και ενας "ποθητος κολαρακης" με αρχιτεκτονικο γραφειο στο κεντρο της πολης. πληροφορια ομως που δε διασταυρωνεται με τα αρχεις του 11 8 80. υγ:ειναι με "ο" και οχι "ω"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Εναν γνωστο μου τον λενε Κοκο.... απο που βγαινει?? απο το Γιωργος!!!:wacko: και επιμενει οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το βαπτιστικο του!!!!!!!:ninja: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Όταν ήμουνα μικρή είχαμε ένα διαμέρισμα και τον νοικιάζανε οι γονείς μου σε μια οικογένεια. Πολλές φορές άκουγα τον πατέρα μου να αναφέρεται στον ενοικιαστή ως ο "κόπανος' και ο "κόπανος"....οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι τι έκανε ο Χριστιανός που ο πατέρας μου κόπανο τον ανεβάζει κόπανο τον κατεβλαζει. τελικά αποφάσισα να ρωτήσω τον πατέρα μου ο οποίος μου απάντησε οτι Κόπανος ήταν το πραγματικό του επίθετο και οτι δεν τον αποκαλούσε κόπανο ως βρισιά. Ο καημένος ο άνθρωπος με τέτοιο επίθετο φαντάζεστε τι δούλεμα θα έχιε φάει όλη του τη ζωή ο Χριστιανός χα χα χα χα :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Όταν ήμουνα μικρή είχαμε ένα διαμέρισμα και τον νοικιάζανε οι γονείς μου σε μια οικογένεια. Πολλές φορές άκουγα τον πατέρα μου να αναφέρεται στον ενοικιαστή ως ο "κόπανος' και ο "κόπανος"....οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι τι έκανε ο Χριστιανός που ο πατέρας μου κόπανο τον ανεβάζει κόπανο τον κατεβλαζει. τελικά αποφάσισα να ρωτήσω τον πατέρα μου ο οποίος μου απάντησε οτι Κόπανος ήταν το πραγματικό του επίθετο και οτι δεν τον αποκαλούσε κόπανο ως βρισιά. Ο καημένος ο άνθρωπος με τέτοιο επίθετο φαντάζεστε τι δούλεμα θα έχιε φάει όλη του τη ζωή ο Χριστιανός χα χα χα χα :blink: Κόπανο συναντησα και εγω καπου στην Καλαμαρια στο υσογειο πολυκατοικιας και σε αντιθεση με την προδιαθεση του επιθετου ηταν φανταστικος ανθρωπος:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εναν γνωστο μου τον λενε Κοκο.... Κάποια συγγένεια με τον τέως, υπάρχει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Κόπανο συναντησα και εγω καπου στην Καλαμαρια στο υσογειο πολυκατοικιας και σε αντιθεση με την προδιαθεση του επιθετου ηταν φανταστικος ανθρωπος:p Μπορεί να ήταν και ο ίδιος μιας και παλιά νοίκιαζε στη Θ. Σοφούλη :D και όντως από όσο θυμάμαι ήταν πολύ ήρεμος και καλοσυνάτος άνρθωπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 σπαρταραει, τωρα το εντοπισα: Ακινδυνος Αλβανος στη καλαμαρια. αυτα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ έχω έναν γνωστό ο οποίος ονομάζεται Γιώργος Τσιμπού...ης!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Εγώ έχω έναν γνωστό ο οποίος ονομάζεται Γιώργος Τσιμπού...ης!!!:happy: Τσιμπουρης εννοεις;:wacko: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Τσιμπουρης εννοεις;:wacko: :p Όχι, με κ, αλλά δεν το παίρνει, γιατί θα βγάλει αστεράκια!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts