Jump to content

fagito2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    301
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

fagito2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. fagito2000

    Jeans

    G star, καταπληκτικά jeans!!!
  2. Καλά αν δεν έχεις παπούτσια και περπατάς ξυπόλητη, ε μπορεί και ο μαγαζάτορας να σου δώσει ένα ζευγάρι παπούτσια και ας μην είναι Prada ;)
  3. Όλα προμελετημένα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι επιχειρήσεις κολοσοί δεν ήταν προετοιμασμένες. Ποιος ξέρει τι μελλοντικά σχέδια υπάρχουν για την οικονομία και τι εκπλήξεις μας περιμένουν τους κοινούς θνητούς!
  4. Τι να πω ρε παιδιά. Τελικά είμαστε υπερ καταναλωτικοί :lol:
  5. Αυτό φαντάζομαι γιατι δεν μπορώ να φανταστώ οτι αυτό είναι εφικτό, εκτός και αν σκάσεις τις πιστωτικές σου και τα δάνεια και χρεωθείς για μια ζωή!! Απλά μην παραπονιόμαστε μετά όταν θέλουμε για τον χαβαλέ μας έναν μισθό ενώ άλλος κόσμος συντηρεί ολόκληρο σπίτι κάθε μήνα με αυτό το ποσό...
  6. Η αλήθεια είναι οτι και εγώ έχω παρατηρήσει την τρομερή εκτόξευση των τιμών στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια. Τα τελευταία 7 χρόνια ζω στο εξωτερικό (Δυτική Ευρώπη) και ενώ στις αρχές όταν επισκεπτόμουνα την Ελλάδα έλεγα τη φτηνά που είναι...σιγά σιγά με τον καιρό όταν πήγαινα super market στην Ελλάδα άρχισα να διαπιστώνω οτι οι τιμές άρχισαν να φτάνουν στα ίσα με τις τιμές στο εξωτερικό...και με τον καιρό άρχισαν να τις ξεπερνούν με τρομακτική διαφοράααα!! Για να γίνομαι συγκεκριμένη μιλαώ για: Καφές στο Amsterdam, μέση τιμή 1.60 ευρώ, Θεσσαλονίκη 4 - 5 ευρώ Super market, καλλυντικά όπως σαμπουάν 1 - 2 ευρώ ακριβότερα στην Ελλάδα. Κρήτη, μπέικον σε συσκευασία (5 φέτες) 5 ευρώωωωω.....στην Ολλανδία 2.50 ευρώ πακετάκι 12 φέτες.... Να μην συνεχίσω αλλά είναι τρομερή η ακρίβεια των τελευταίων 4 χρόνων στην Ελλάδα.
  7. Καλά ρε παιδιά, διαβάζω και μένω άφωνη. Κατά μέσο όρο αρκετοί από εδώ ισχυρίζονται οτι ξοδεύουν 20 - 30 ευρώ την μέρα, για τα καθημερινά που σε μηνιαία βάση φτάνει ή και ξεπερνάει ένα βασικό μισθό. Ερώτηση: Οι αυτοσυντηρούμενοι, που νοικιάζετε ή έχετε αγοράσει δικό σας σπίτι και δεν μένετε με τους γονείς σας, που είστε υπάλληλοι, που δεν έχετε άλλου τύπου εισοδήματα....πως τα καταφέρνετε?? :wacko:
  8. και την φωτεινότητα την έχω ήδη ρυθμισμένη και χαμηλωμένη :p
  9. Βρε παιδιά νομίζω οτι λίγο υπερβάλετε με τα standar σας. 1800 είναι ένας καλός μέτριος μισθός στο εξωτερικό και οι διευθυντικές θέσεις (δεν μιλάω για CEO) είναι γύρω στα 3000.
  10. Και εγώ από εμπειρία πιστεύω οτι το usb και η μπρίζα είναι απλά θέμα ταχύτητας φορτίσματος και όχι. GPS και wifi τα έχω off. Νομίζω οτι είναι απλά το γνωστό πρόβλημα όλων των pda λόγω βαρύτεροθ λογισμικού σε σύγκριση με τα απλά κινητά. Εσείς από προσωπική χρήση σας βγάζει πάνω από μια μέρα? Ευχαριστώ
  11. Γεια σε όλους! Παιδιά μια ερώτηση, έχω το iphone 3G εδώ και ένα μήνα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη για την χρήση που το θέλω, επαγγελματικά email και internet. Αυτό που κάπως με χαλάει είναι η διάρκεια της μπαταρίας που με τα βίας κρατάει μια μέρα αν κάνεις κάποια τηλέφωνα, μπαίνεις συχνά στα mail σου και surfareis λίγο. Είναι κάτι normal για την μπαταρία τους ή μπορεί να έχει η συσκευή κάποιο πρόβλημα? Δεν με χαλάει ιδιαίτερα μιας και το έχω σε usb στην δουλειά μου και φορτίζει αλλά αν τύχει να είμαι εκτός και κάνω αρκετή χρήση όλη μέρα χωρίς φόρτωμα δεν νομίζω να με βγάλει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα μιας και συνήθως χρησιμοποιώ το εταιρικό μου. Πριν είχα το HTC touch και εκείνο δεν έβγαινε ιδιαίτερα με την μπαταρία με δυνατή χρήση αλλά ήταν κάπως καλύτερο σε θέμα μπαταρίας. Ένας φίλος μου έχει το Samsung omnia και επίσης το φορτίζει κάθε μέρα και με usb στη δουλειά μερικές φορές με ελαφριά χρήση. Ευχαριστώ
  12. Αυτό που έχει τρομερλη ζήτηση στο εξωτερικό και πολύ καλά λεφτα είναι ειδκότητα (consultant) σε κάποιο ERP system όπως SAP για παράδειγμα.
  13. Στην Ολλανδία. Είναι πολύ μικρή χώρα. Μέσα σε 3 ώρες μπορείς να την διασκίσεις από το ένα άκρο στο άλλο και μέσα σε 2 ώρες είσαι Βέλγιο ή Γερμανία. :)
×
×
  • Create New...