Jump to content

capten

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About capten

  • Ημ. Γέννησης 01/05/1966

capten's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Υπέροχο τηλέφωνο, ποιος την χάρη του τυχερού!!!
  2. Είναι αγορασμένονο από ηλεκτρονική, δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγής. Μπορείς να μου πεις πως κάνω αυτά που έγραψες γιατί μου φαίνονται κάπως...δυσνόητα όπως τα γράφεις.....
  3. Επειδή είμαι λίγο άσχετος μια και δεν έχω μεγάλη πείρα σε android, μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι και που βρίσκω το ex dialer?
  4. Αυτό είναι παράξενο και εντελώς άβολο. Εδώ το galaxy y duos (με πολύ πιο υποβαθμισμένα χαρακτηριστικά) που είχα, είχε ελληνικά...
  5. Καλησπέρα, έχω ένα προβλημα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, όταν πηγαίνω στον τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζεται δεξιά μια κάθετη μπάρα με την αλφάβητο για να βρίσκεις ευκολότερα το όνομα που ψάχνεις. Σε μένα η μπάρα εμφανίζεται με αγγλικούς χαρακτήρες και δεν μπορώ να βρώ πως αλλάζει σε ελληνικούς. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει πως να τους αλλάξω σε ελληνικούς, ωστε να βρίσκω ευκολα τα ονόματα των επαφών μου? Ευχαριστώ.
  6. Ελπίζω να είμαι ο τυχερός.... ΑΕΚάρα και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!!
  7. Ναι πιστεύω ότι υπάρχουν περιπτώσεις (πιστευω να καταλαβαίνεις τι εννοώ) που πρέπει να τιμωρούνται σκληρά και για παραδειγματισμό. Είναι περιπτώσεις που σε άλλες χώρες τιμωρούνται με την θανατική ποινή. Βέβαια είναι δύσκολος ο διαχωρισμός αυτών των περιπτώσεων αλλά εννοώ αυτές που είναι ιδιαίτερα σκληρές και απεχθης. Σε αυτές η μεταμέλεια και ο σωφρονισμός είναι πράξεις που δεν με καλύπτουν και με αφήνουν αδιάφορο.
  8. Συνδιασμός τιμωρίας και σωφρονισμού αναλόγως και του εγκλήματος.
  9. Ναι στην ισόβια - αλλά πραγματικά ισόβια - κάθειρξη, ναι στα προγράμματα σωφρονισμού, όχι στην θανατική ποινή αλλά και στις περίεργες άδειες που πολλοί εκμεταλεύονται.
  10. Η άποψη αυτή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
  11. Κανένα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, και δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν κάτι στον διαγωνισμό. Τώρα μεταξύ των τριών θα ψήφιζα Τάμτα, αλλά με κρύα καρδιά.
  12. Σήμερα έχω στο πορτοφόλι μου 85 ευρώ, 2 πιστωτικές, 1 cashcard, ταυτότητα, δίπλωμα και ένα χαρτάκι με σημειώσεις.
  13. Το Βαμβακία πως σας φαίνεται? Πάντως την φωνάζουν Κούλα!!
×
×
  • Create New...