Jump to content

nicolasiena

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About nicolasiena

  • Ημ. Γέννησης 12/09/1978

nicolasiena's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. to kalitero paidi!!!! ;):):happy:
  2. για να μην ξεφευγουμε και απο το θεμα ομως..ειναι τραγικο να βλεπεις απο μια φωτια να χανεται η ζωη σου, αλλα ο επιμενων νικα. καλο απογευμα
  3. αυτο που λες ισχυει για ενα ποσοστο αντιστοιχο με το ελληνικο του νεοπλουτου κλπ. μιας ομως και η ιταλια ειναι 6 φορες μεγαλυτερη απο την ελλαδα, και το αντιστοιχο ποσοστο ειναι αναλογικα μεγαλυτερο. το να παει καποιος στο μιλανο ειναι σαν να παει στην κηφισια στην ελλαδα. το οτι γελανε ομως ειναι καθαρα απο κομπλεξ γιατι σε ενα θεμα μοιαζουμε..κοιτανε ΟΛΟΙ να κανουν μοστρα και ασ μην εχουν λευτα να πληρωσουν το ρευμα κλπ. γιαυτο ισως δεν δεχομαι οτι ειναι αληθεια αυτο που λες, στην τηλεοραση την ιταλικη κανουν συγκριση τιμων κλπ και η ελλαδα φανταζει πραγματικα παραδεισος..ολοι κατηγορουν οτι το κοστος ειναι υψηλο κλπ και σε χειροτερο βαθμο απο οτι στην ελλαδα.
  4. συγγνωμη αλλα και παλι δεν νομιζω οτι εχεις δικιο, με 100 ευρω αν δεν πας στον βασιλοπουλο αλλα σε καποιο πιο φτηνο μπορεις να παρεις παρα πολλα πραγματα.ο καφες στη σιενα εχει 4,20 εκτος και αν μιλας για εσπρεσσο. ρωμη δεν ξερω σε ποιες περιοχες πηγες αλλα ειναι χειροτερες οι διαφορες απο οτι στην ελλαδα, βεβαια στην ρωμη στις παραγκες βλεπεις στην σκεπη τους και καμια δορυφορικη ισως ειναι τυχεροι. συγκεκριμενα και παλι ομως για το αν οι ελληνες δανιζονται για να κανουν φιγουρα και πανε στα μπουζουκια και τα τρωνε ολα στα λουλουδια δεν ειναι δειγμα του οτι ειναι φτωχο κρατος..καθε αλλο. στο εξωτερικο απλα δεν εχουν μπουζουκια να τα φανε και ο κοσμος πεθαινει στην δουλεια ασταματητα το χειμωνα για να καταφερει να πληρωσει μια βδομαδα διακοπες το καλοκαιρι σε κανα νησι. επισης τα λεφτα που υπερδανιζονται στο εξωτερικο τα χρησιμοποιουν για να ζησουν και οχι για μοστρα οπως κανουν εκει,ασ μη μιλησω για συμβασεις κλπ για το ποσο σαπιλα και ποσο αδικα ειναι στο εξωτερικο, αλλα αυτο δεν αλλαζει τον κανονα.κανεις δε βρεθηκε χρεωμενος χωρις να εχει και το αναλογο υποβαθρο, απο εκει και περα αν ειναι κακος διαχειριστης, θελεστα και παθεστα. μονοι μας δημιουργουμε τις οποιες ανισοτητες..
  5. ναι οκ..δεν ειπα οτι μιλησες υπερ καποιου. γενικα μην πιστευεις τις στατιστικες..ειναι το μεγαλυτερο οπλο για να καθοδηγουν τα πληθη. δεν ειναι τυχαιο που η ελλαδα ειναι για ολους ο παραδεισος και ολοι θελουν να ζησουν εκει. με τις στατιστικες οι "μερικοι" απλα ριχνουν σταχτη στα ματια για να κανουν οτι θελουν, αυτο ειναι ολο. απο εκει και περα, το οτι ακομη και ο πιο φτωχος ελληνας ειναι κατα πολυ! πλουσιοτερος απο τον πιο φτωχο ευρωπαιο η αμερικανο η ασιατη, ειναι γεγονος, με αποτελεσμα με πολυ λιγοτερη προσπαθεια και κοπο να του δινεται η δυνατοτητα στην ελλαδα να μπορεσει να ορθοποδισει, στο εξωτερικο.....απλα πεθαινεις.. ;) συγκεκριμενα ζω στην ιταλια, απλα με την δουλεια μου εδω ταξιδευω συχνα. νομιζω φιλε μου οτι εισαι λαθος, συγκριτικα με ποιον ειμαστε ακριβοτερη χωρα? στα χαρτια το καθε κρατος λεει ασυστολα ψευδη για να μην χασει ψηφους (οπως και στην ελλαδα) δεν αναφερονται ομως στους φορους κρατησεις κλπ. λυπαμαι πραγματικα και νομιζω πως ειναι απολυτα αστοχος ειδικα ο χαρακτηρισμος "τεραστιες ανισοτητες"
  6. αυτη ακριβως ειναι η προπαγανδα...δεν φανταζεσαι για τι ποσοστα μιλαμε κατω απο τα ορια της φτωχειας στις "πλουσιες" χωρες και επισης για τα προιοντα και τις τιμες, αυτο ειναι το μεγαλυτερο ψεμα, οσο για τους μισθους..σε λιγες περιπτωσεις ειναι σχεδον 2πλασιοι απο τους ελληνικους με τις κρατησεις του καθε κρατους ομως να ειναι 4 η και 5 φορες μεγαλυτερες απο αυτες που ειναι στην ελλαδα. η αντιπολιτευση τελικα εχει κανει μεγαλο κακο (η οποια ηταν και κυβερνηση για 20 χρονια) ισως μεγαλυτερο απο το οσο εκανε και η ιδια η κυβερνηση...τσκ τσκ. σκεψου οτι ενα λιτρο γαλα στην ιταλια, που εχει υπερβολικα μεγαλυτερη παραγωγη απο την ελληνικη, κοστιζει 4.5 ευρω...τα υπολοιπα δε θα τα αναφερω.
  7. δεν γνωριζω την περιοχη σου αλλα ουτε και αν εχεις ζησει στο εξωτερικο η αν εχεις ταξιδεψει, συγκριτικα με το 99% απο τα κρατη τα οποια εχω δει και ζησει απο μερικους μηνες (λογω δουλειας) η Ελλαδα ειναι οντως ενα ευημερο κρατος, χαρακτιριστικη ειναι αλλωστε η αποψη "η φτωχη χωρα με τους πλουσιους πολιτες". απο εκει και περα ολοι συγκριτικα ειμαστε φτωχοι διοτι περνουμε ως μετρο συγκρισης τους βαθυπλουτους που ειναι ελαχιστοι. τωρα ο χαρακτηρισμος "προπαγανδα της ισοπεδωσης" μου φερνει προς ψευδοκομμουνιστικες θεωριες. ας ειμαστε ρεαλιστες, χρειαζεται να αλλαξουν τουλαχιστον 3 γενιες ακομα για να αλλαξει η νοοτροπια και να εκμηδενιστουν τα οποια κατοχικα συνδρομα (που ακομη και σημερα μεταφερονται απο τους παλαιοτερους) για να εξελιχθουμε προς το καλυτερο..και παλι το μελλον θα δειξει..
  8. εχεις δικιο...ειναι κατι χειροτερο απο ηλιθιο... ειναι ανευθηνο αδιαφορο και κοιταει μονο την μασα και τις βιλλες, δε κοιταει να προκοψει...
  9. ποσο δικιο εχεις! ελα ιταλια..τζαμπα ειναι :lol::p;)
  10. ayto einai isws to kalytero shmeio olou tou post...k egw ta idia epa8a..!! keep going!!! :ninja:
  11. λοιπον εγω αυτη τη στιγμη έχω 105 ευρω 2 50αρικα κ ενα 5ευρω ταυτοτητα διπλωμα 3 πιστωτικες 1 εικονα της παναγιας 2 φυλακτα 1 καρτα για ενοικιαση ταινιων απο τα block buster την καρτα του γιατρου μου την ιταλικη ταυτοτητα το διπλωμα αυτ/του 2 αποδειξεις απο πιτσες 1 αποδειξη απο ατμ 3 φωτογραφιες μια κλωστη απο μπουφαν :D :D :D
  12. file mou ekana kai format k otan synde8hka me to SEUS mou evgale to klasiko msg oti exw thn teleytaia ekdosh tou software k enw synexisa otan teleiwse k anoiksa to thl to problhma me ton metrhth ths batarias e3akolou8ouse na yparxei. :(
  13. :cry: καλησπερα σε ολους! θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το π910ι. Πριν τισ γιορτες το πηγα στο σερβις της ερικσον στη βουλιαγμενης επειδη ειχε πεσει κατω το κινητο και δεν το ακουστικο δε λειτουργουσε καλα,εκει αφησα μονο την συσκευη και τους ανεφερα οτι επισησς ορισμενες φορεσ κολλαγε το κινητο.Οταν πηγα να το παρω μου ειπε οτι ολα λειτουργουσαν καλα κλπ. το πηρα λοιπον το ενεργοποιησα και ειδα οτι ενω η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη η ενδειξη της μπαταριας ηταν παντα στο 0% το ξαναπηγα στο σερβις κ κ τελικα μου εδωσαν δωρεαν αλλη μπαταρια και ειπαν οτι 8α ελυνε το προβλημα μου. τελικα και με την νεα μπαταρια ακομη εχω το ιδιο προβλημα και το θεμα ειναι οτι ειμαι εξωτερικο και δε μπορω να το παω παλι στη βουλιαγμενης και επισησ πλεον εληξε η εγγυηση μου! εχω δοκιμασει οτι μπορουσα,δλδ φορματ εκανα αναβα8μιση απο με το προγραμμα τουσ κλπ. Αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο που 8α λυσει το προβλημα μου πολυ 8α το εκτιμησω. Thnx m8s!
  14. exw mia aporia,oi asfaleies twn aeroplanwn kalyptoun mono ta aeroplana h kai tous epivates mesa?tous epivates tous apozhmiwnei men h etairia alla ta lefta ta pernei apo kapoia asfalistikh? oso gia ta ypoloipa prepei na pw oti symfwnw me ton filo aimilio.
×
×
  • Create New...