Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορούμε να τροποποιήσουμε τα πεδία στις καρτέλες με προσθήκες ή διαγραφές αλλά και αλλαγές?

Υπάρχει η δυνατότητα τροποποιήσεων, στην συγκεκριμένη βάση δεδομένων;

Θα πρεπει να γινεται με τροποποιηση της registry, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν δεν πάμε στην registry, για να το επιχειρήσουμε, μήπως μπορούμε με εγκατάσταση κάποιου προγράμματος που επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της βασης δεδομένων των επαφών?

Άν εξωγήινη ζωή δεν υπάρχει, τότε πολύς χώρος υπάρχει αναίτια στο σύμπαν. Karl Sagan

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Αν δεν πάμε στην registry, για να το επιχειρήσουμε, μήπως μπορούμε με εγκατάσταση κάποιου προγράμματος που επιτρέπει καλύτερη διαχείριση της βασης δεδομένων των επαφών?

Αν μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ισως να βρεις πιο ευκολα απαντηση

Και εγω αναζητω λυσεις σε παρομοια θεματα αλλα δεν ξερω τι αναγκες εχεις

Πχ συγχρονισμος με PC , σε τι θα το χρησιμοποιεις κλπ

Μαλλον πρεπει να αναζητησεις λυση σε εφαρμογη DB ( SprintDB ή Handbase ) εναλλακτικα κατι πιο απλο το ListPro

Το πήρα και γώ. Μήπως ξέρετε καμια ελληνική rom κανιβαλισμένη, γιατί φόρεσα το iphone skin με wisbar, δεν χρειάζομαι τις εφαρμογές των windows, αλλά χρειάζομαι απεγνωσμένα την μνήμη!

Λοιπον καποιοι μπορει να θυμαστε πως τη προ-προηγουμενη δευτερα αφου ειχα κανει πολλες προσπαθειες να φτιαξω το TOUCH(ειχα περασει μια ROM και πραγματικα το διελυσα....)το εστειλα στην ACE.Βλακεια μου αλλα οταν μιλησα μαζι τους τους ειπα ολο το ιστορικο(ειμαι ειλικρινης...τι να κανουμε?) και πως το χαλασα μονος μου.Αποτελεσμα:

Αν και με καποια καθηστερηση....μου εφτιαξαν το κινητο χωρις να δωσω ουτε ευρω και μαλιστα μου το εστειλαν με courier(δικια τους χρεωση).

Τι να πω???Τετοια εξυπηρετηση δεν εχω δει πολλες φορες σε κανενα τομεα.

Απλα μου εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση και για αυτο ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Αυτα!!!

Λοιπον καποιοι μπορει να θυμαστε πως τη προ-προηγουμενη δευτερα αφου ειχα κανει πολλες προσπαθειες να φτιαξω το TOUCH(ειχα περασει μια ROM και πραγματικα το διελυσα....)το εστειλα στην ACE.Βλακεια μου αλλα οταν μιλησα μαζι τους τους ειπα ολο το ιστορικο(ειμαι ειλικρινης...τι να κανουμε?) και πως το χαλασα μονος μου.Αποτελεσμα:

Αν και με καποια καθηστερηση....μου εφτιαξαν το κινητο χωρις να δωσω ουτε ευρω και μαλιστα μου το εστειλαν με courier(δικια τους χρεωση).

Τι να πω???Τετοια εξυπηρετηση δεν εχω δει πολλες φορες σε κανενα τομεα.

Απλα μου εκανε ιδιαιτερα καλη εντυπωση και για αυτο ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.

Αυτα!!!

Μπραβο στην ACE!!

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4

• Administrators
αναβαθμιση:

PocketCM-0.13

απλα, καλυτερο απο το 0.12, :) αλλα πολυ καλυτερο, ειναι super!!!

Ti to diaforetiko exei pou to kanei toso kalytero? Exeis katalabei diafora kai stin taxytita?

Modpic.gif

Ti to diaforetiko exei pou to kanei toso kalytero? Exeis katalabei diafora kai stin taxytita?

σε ολα, βαλτο να το δεις και ψαχτο γιατι εχει πολλα καινουργια που μπορεις να κανεις

ΥΓ

για να κλεινει, πατας απλα την οθονη πανω δεξια

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

καλησπερα παιδια..εχω ενα προβληματακι.

λοιπον,εχω ασυσματο internet αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το touch..

πιστευω πως το προβλημα επικεντρωνετε στις ρυθμισεις στην 2 καρτελα οπου γραφει "ελεγχος ταυτοτητας δικτυου" , εκει στο πλαισιο "κρυπτογρ. δεδομ." οπου το touch εχει μονο τις επιλογες (TKIP & AES) ενω στο pc που εχει internet ειναι η επιλογη (AES-CCMP)..

αυτη ειναι η αιτια που δεν μπορω να συνδεθω??

αν ξερει καποιος ας με βοηθησει...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Το πήρα και γώ. Μήπως ξέρετε καμια ελληνική rom κανιβαλισμένη, γιατί φόρεσα το iphone skin με wisbar, δεν χρειάζομαι τις εφαρμογές των windows, αλλά χρειάζομαι απεγνωσμένα την μνήμη!

Γιατί δεν βάζεις μια από XDA-Developers??

Η σιωπή είναι χρυσός :X

για να κλεινει, πατας απλα την οθονη πανω δεξια

Το οποιο βασικα ειναι Bug ...

Για να κλεινει πατας το Κατω Δεξια Εικονιδιο παρατεταμενα και σου "πεταει" επιλογες για Close , Minimize , Launch Default Contacts

:)

Το οποιο βασικα ειναι Bug ...

Για να κλεινει πατας το Κατω Δεξια Εικονιδιο παρατεταμενα και σου "πεταει" επιλογες για Close , Minimize , Launch Default Contacts

:)

δεν ειναι bug τελικα (μιλαμε ηδη για την 0.14)

''Important To close PocketCM Contacts, press for 250 ms to phone button at the bottom right of the screen. To minimize PocketCM Contacts, tap in the upper right corner''

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Έχεις να προτείνεις καμία καλή?

Προς το τέλος του Νοέμβρη θα βγει η καινούργια ROM. Ελπίζω να ασχοληθούν με την μνήμη και να μην το αφήσουν έτσι.

Γιώργος

Γιατί δεν βάζεις μια από XDA-Developers??

Που βρήκες τη ROM αυτή και πώς πέρασες τα ελληνικα στην ROM 1.17.707.07;

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr

Που βρήκες τη ROM αυτή και πώς πέρασες τα ελληνικα στην ROM 1.17.707.07;

H Rom είναι αυτή που έβγαλε o PDAVIET(Transformer 1.0)στο XDA-DEV.Τα

Ελληνικά είναι της απο την ExtROM που έκανα extract και με λίγο δουλίτσα τα έκανα και μπαίνουν σε οποιαδηποτε ROM(βεβαια το κινητο να ειναι της ACE ωστε να περναει το

IMEI check)

Η σιωπή είναι χρυσός :X

H Rom είναι αυτή που έβγαλε o PDAVIET(Transformer 1.0)στο XDA-DEV.Τα

Ελληνικά είναι της απο την ExtROM που έκανα extract και με λίγο δουλίτσα τα έκανα και μπαίνουν σε οποιαδηποτε ROM(βεβαια το κινητο να ειναι της ACE ωστε να περναει το

IMEI check)

Μήπως μπορείς να τη μοιραστείς μαζί μας αυτή την Ext. ROM??

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr

Καλησπέρα σε όλους..

Επειδή είμαι ολίγον τι άσχετη (εώς εντελώς θα έλεγα) θέλω να σας ρωτήσω το εξής:

Τι είναι αυτές η ROM;Είναι κάτι σαν update του pda;

Και πως τις περνάμε σε pda;

Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι απελευθερώνει κάποιους πόρους μνήμης (ή κατι σχετικό) για να "τρέχει" καλύτερα η συσκευή..

Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και για όποια απάντησή σας!!

Έχω αποκτήσει και εγώ πρόσφατα το κινητό και του έχω περάσει αρκετά προγράμματα...Αλλά ήρθε η ώρα να δοκιμάσω και ROM update!Το κινητό είναι αγορασμένο από expansys και δεν έχει ελληνικά.Θέλω να μου πείτε αν υπάρχει έκδοση με ελληνικά windows 6 και αν μπορώ να την περάσω στο δικό μου κινητό μιας και το ΙΜΕΙ δεν είναι απο ACE HELLAS!

Επίσης κάτι διάβασα για CID Unlock!Πρέπει να το κάνω και στο δικό μου ή είναι ήδη ξεκλείδωτο??

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!!

:D:D:D:D

Για τις 2 τελευταίες ερωτήσεις και επειδή και γω ποτέ δεν πήρα απάντηση νομίζω οτι θα πρέπει να

κάνετε τα εξής:

Για να περάσετε καινούρια ROM στο κινητό σας πηγαίνετε εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320155

και να κάνετε ότι λέει η διαδικασία (και για το δικό σου φίλε gpou). Στη συνέχεια θα πρέπει να βρείτε την κατάλληλη ROM που σας

αντιπροσωπεύει και ικανοποιεί τις ανάγκες για μνήμη και να την περάσετε στο κινητό απο το exe αρχείο

που έχουν συνήθως οι ROM. Εγω το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και είδα σημαντική διαφορά στην ταχύτητα

και συγκεκριμένα με την ROM που έχει στην υπογραφή του ο kosgal (πολύ καλή φίλε μπράβο).

Υ.Γ: Φίλε grigoris_a άμα είναι εύκολο μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για την Ext. Rom που έχεις.; Ευχαριστώ

Χρησιμοποίησα χθές το Destinator 7 και δύο φορές (σε διαφορετικές ώρες χρήσεως) με "κρέμασε" με κολλήματα απο έλλειψη μνήμης και ο μόνος τρόπος για να ξαναδουλέψει ήταν η επανεκκίνηση με reset.

Αυτό μου κατάλαβα εγώ ήταν όταν θες να δουλέψεις το destinator για να μην έχεις πρόβλημα πρέπει να κάνεις πρώτα ένα restart στο κινητό και μετά δεν κάνει κόλλημα γιατί δεν τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα.

Κάποιος φίλος έγραψε ότι αν κλείσεις το today τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Έχει κάποιος φίλος διαπιστώσει τίποτα καλύτερο απο αυτές τις δύο λύσεις ?

Βέβαια μου παραμένει η απορία τι γίνεται αν την στιγμή που δουλεύει το Navigator σε πάρει κάποιος τηλέφωνο, τότε λογικά τρώς κόλλημα απο έλλειψη μνήμης, μάλλον δεν θέλω να το διαπιστώσω....

Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει το Skype mobile?

Έχω την εντύπωση ότι είναι βαρύ πρόγραμμα - το "σηκώνει" το κινητό?

Edit: Εϊδα στις σελίδες πιο πίσω ότι δουλεύει μεν αλλά από το ηχείο και όχι από το ακουστικό του τηλ ... μάλλον θα περιμένω να λυθούν τα προβλήματα αυτά πριν τα δοκιμάσω γιατί από ότι νομίζω τρώει και πολύ storage μνήμη (6 MB εάν δεν κάνω λάθος)

Σ εμενα αν "καταλαβει" το destinator οτι δεν υπαρχει μνημη,με βγαζει σ ενα μενου για να κλεισω εφαρμογες,που περιεχει ακομη και την εφαρμογη "τηλεφωνο"

να ρωτησω κατι αλλο...εχει περασει κανεις το coolcamera? μου παραμορφωνει τα χρωματα δειχνει το καφε-μπλε και το μπλε-καφε.δεν μπορεσα να βρω ρυθμισεις να το διορθωσω...