Jump to content

MORFEAS2508

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About MORFEAS2508

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1981

MORFEAS2508's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kalispera se olous, Yparxei kapoio application gia Terminal Services (VNC, RDP, TEAMVIEWER) sxetika grigori kai na min kollaei??? Me endiaferei gia na sundeomai sto etairiko mou PC. Euxaristw.
  2. Παιρνεις το torguebow και ριχνεις πανω του ωστε να φυγουν τα krill.Μετα παιρνεις το sniper και με συνεχομενα active reload του ριχνεις στο κεφαλι.Αυτο πρεπει να κανεις ωστε να τον σκοτωσεις.
  3. Θα πρεπει να γινεται με τροποποιηση της registry, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος.
  4. Κοιταξε να δεις. Το οτι δεν ξερεις εσυ βασικες ορολογιες πανω στο θεμα δεν σημαινει οτι εγω δεν ξερω να μιλαω ελληνικα. Αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να μου στειλεις και pm.
  5. Απο θεμα service, αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να το στειλεις εξω μιας και η ACE δεν αναλαμβανει κινητα με ξενη ROM. Σχετικα με τα ελληνικα, καποια παιδια στο forum εχουν φτιαξει καποια αρχεια .ini πανω στην εφαρμογη PCMkeyboard, το οποιο πρεπει να στελνει ελληνικα sms με Αγγλικη ROM. Τωρα αν θελεις εξολοκληρου ελληνικη ROM, ενα παιδι νομιζω εχει φτιαξει μια extended greek ROM, την οποια μπορεις να την περασεις πανω απο την WWE και να εχεις Ελληνικα στο Touch. Για οτι αλλο ψαξε και λιγο μεσα στο forum. Θα σου λυθουν πολλες αποριες!
  6. Εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Αν και με μικρη μνημη, και αν και του εχω περασει καμια 10ρια προγραμματακια, ειναι αρκετα γρηγορο (βεβαια με το battery status να τρεχει) και δεν μου εχει κολλησεις ποτε. Εγω μονο του εβγαλα τα ματια απο μονος μου. Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος!
  7. Λοιπον για οσους ειχαν προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα (μνημη). Σημερα το πηγα στην Ace. Μου το φλασαραν με την αγγλικη ROM, μετα μου περασαν την ελληνικη και το κινητακι σαν καινουργιο. Να ειναι καλα τα παιδια!
  8. Υποστηριζει και πολυ καλα μαλιστα. Εγω εχω ενα της plantronics και δουλευει αψογα. Δες εδω
  9. Σου ευχομαι πραγματικα να μην χρειαστει γιατι ειναι κριμα απο το Θεο. Παντως αν εχεις καποια νεα......! Να εισαι καλα και καλη τυχη.
  10. Φιλε σε παρακαλω πολυ καντο για να ξερω και εγω τι να κανω. Αν ειδες και σε πιο πανω post εχω και εγω το ιδιο προβλημα με μενα. Ημουν ετοιμος σημερα να το παω στο service της Ace, αλλα μετα απο αυτα που ακουσα για την εγγυηση δεν ξερω πλεον. Ειμαι σε αδιεξοδο, σαν και εσενα. Τι μ*λ**** πηγαμε και καναμε στα καλα του καθουμενου......
  11. Φιλε μου επειδη την επαθα και εγω το ιδιο με εσενα, (τα ιδια συμπτωματα), αν βγαλεις καποια ακρη πες μου και εμενα γιατι εχω απελπιστει. Ουτε 1 μηνα δεν το εχω το κινητακι και καταφερα να του πεταξω τα ματια εξω.
  12. Προσπαθησα να κατεβασω από την 0.4 και πανω. Το θεμα ειναι οτι αφου την εχω εγκαταστησει, παω να αντιγραψω το αρχειο settings.ini στο folder του PocketCM Keyboard, στην κυρια μνημη του τηλεφωνου, αλλα δεν υπαρχει καποιο ηδη εγκατεστημενο αρχειο settings.ini για να το αντιγραψει ετσι οπως εκανε στην εκδοση 0.3b που ειχα ηδη. Το αποτελεσμα ειναι να το τεσταρω και το μονο layout που εχει το keyboard ειναι το default που εχει το αγγλικο. Εχει κανεις να προτεινει κατι? Μηπως πρεπει να αντιγραψω καπου αλλου το settings.ini? Μηπως οι επομενες εκδοσεις δεν λειτουργουν με αυτο το αρχειο?
  13. Καλησερα. Θα ήθελα να ρωτησω κατι. Εχω εγκαταστησει στο κινητο το PocketCM Keyboard 0.3b μαζι με το αρχειο siettings.ini και μου βγαζει οτι η beta version του προγραμματος εχει ληξει και να προμηθευτω την updated version Το εχει συναντησει καποιος αλλος αυτο. Η εφαρμογη δεν ειναι freeware?
  14. Οποτε με wifi ημουν. Αλλα γιατι δεν μπορουσε να συνδεθει στο msn?
×
×
  • Create New...