s2117 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 1.Πώς το βλέπω αν έχει official ROM γιατί είμαι και λίγο άσχετος,εγώ δεν έχω αλλάξει κάτι αλλά ίσως να είχε αλλάξει ο προηγούμενος κάτοχος.. 2.Πρέπει να το πάω κατευθείαν στο service της ACE Hellas ή να το πάω στον Κωτσόβολο από όπου είναι αγορασμένο?? 3.Δύο χρόνια εγγύηση δεν έχει?? Thanks!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 αν έχει ελληνικά μάλλον έχεις επίσημη. Αλλά για να είσαι σίγουρος κάνε reset έχοντας πατημένο το κουμπι της κάμερας και θα δεις κάποια γραμματάκια μαζί με τις τρικολορ εικόνα. Αν δεν βλέπεις Hardspl μάλλον δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Για να το στείλεις στην Ace δες εδώ http://www.htc.com.gr/customercare.html βασικά το στέλνεις σε αυτούς με ACS courrier με χρέωση δικιά τους αλλά διάβασε αυτά που σου λέει παραπάνω Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 KAIS130 SPL-1.93.0000 CPLD-8 αυτά μου βγάζει,είμαι οκ?? Αν το πάω στον κοτσώβολο από όπου είναι αγορασμένο θα μου πουν να το στείλω μόνος μου εκεί? 2 χρόνια δεν είναι η εγγύηση Θα διαβάσω το λινκ σε λίγο,ευχαριστώ,μπάρτσα τώρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Και στον Κωτσόβολο να το πας, στην ACE Hellas θα το στείλουν. Πήγαινέ το κατευθείαν εσύ στην ACE λοιπόν συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς του και θα το φροντίσουν αυτοί. Είναι πιο γρήγορη αυτή η διαδικασία. Μέσα από το site τους μπορείς και να ενημερώνεσαι για τη διαδικασία του service για όσο θα μείνει η συσκευή σου εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ακριβώς. Στείλε το στην ACE απευθείας λοιπόν. Είναι ΠΟΛΥ πιο γρήγορο έτσι Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore_S100 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Έχω ένα παλιό backup σε stg format το ανοίγω με το stgviewer και βλέπω τα αρχεία μου… αυτό που ψάχνω είναι τα incoming (inbox) sms δεν μπορώ να βρω σε πιο φάκελο είναι… τα sms που έχω στείλει (outgoing) τα έχω βρει. Το backup σίγουρα περιέχει το inbox sms κάπου διότι μόλις το πέρναγα restore στο s100 τα έβλεπα. Αν μπορέσω να τα περάσω στο Kaiser... Εάν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω το inbox (s100) ας μου πει…. Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.tcbart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Με ποιο πρόγραμμα έχεις πάρει το backup; Για τέτοια πράγματα συνήθως να έχεις υπόψιν χρησιμοποιούμε το PIM Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore_S100 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Με ποιο πρόγραμμα έχεις πάρει το backup; Για τέτοια πράγματα συνήθως να έχεις υπόψιν χρησιμοποιούμε το PIM Backup. Με το Active sync ... To s100 δεν υπάρχει πλέον.. :X Παράθεση http://www.tcbart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εάν έχεις πάρει το backup με το ActiveSync λογικά οι επαφές σου πρέπει να βρίσκονται στο Outlook του υπολογιστή σου, σωστά; Εάν ναι, συνδέεις απλά την καινούργια σου συσκευή και με συγχρονισμό περνάνε εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore_S100 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εάν έχεις πάρει το backup με το ActiveSync λογικά οι επαφές σου πρέπει να βρίσκονται στο Outlook του υπολογιστή σου, σωστά; Εάν ναι, συνδέεις απλά την καινούργια σου συσκευή και με συγχρονισμό περνάνε εκεί. Δεν θέλω επαφές... θέλω μόνο τα sms που έχω λάβει.. που τα κάνει save όμως? :D Παράθεση http://www.tcbart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 υπάρχει κανα προγραμματακι για να κάνω ένα contacts.vcf με όλες τις επαφές για να τις στείλω σε ένα άλλο κινητό; (δεν θέλω να μπλέξω με συγχρονισμούς) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Εάν πρόκειται να τις μεταφέρεις σε άλλη WM συσκευή, πάρε ένα backup με το PIM Backup, μετέφερε το στην άλλη συσκευή και τρέξτο από εκεί. Είναι ο καλύτερος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 οχι, στο P1i θέλω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί Ποιο RADIO είναι καλύτερο για την Ελλάδα??? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλησπερα!Μια ερωτηση ηθελα να σας κανω για ενα προβλημα που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειδικα αν καποιος ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Κανω σενδεση στο ιντερνετ μεσω WΙ-FI σε ολα τα site συνδεομαι κανονιοκα εκτος απο δυο site που κυριως επιθυμω! Τα site που συνδεεται μεν αλλα δεν μπορω να κανω login το password οταν κανω login εκει σταματαει ειναι τα site......interwetten.com kai betoto.com. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα...και αν υπαρχει καμμια εφαρμογη για εορτολογιο!!! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 @vbeli: Δεν έχω πια τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά εάν κάποιο Radio είναι καλό, είναι καλό (συνήθως) παντού. Το σημαντικότερο είναι το Radio να ταιριάζει με την εκάστοτε ROM που φοράει η συσκευή σου. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσεις διαβάζοντας στα ανάλογα μέρη στο XDA από όπου υπάρχει το Radio και η ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δεν έχω πια τη συγκεκριμένη συσκευή αλλά εάν κάποιο Radio είναι καλό, είναι καλό (συνήθως) παντού. Το σημαντικότερο είναι το Radio να ταιριάζει με την εκάστοτε ROM που φοράει η συσκευή σου. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσεις διαβάζοντας στα ανάλογα μέρη στο XDA από όπου υπάρχει το Radio και η ROM. Δυστυχως δεν πολυκαταλαβαινω τι λες καθοτι ελλειπεις γνωσεις μαλλον και ως εκ τουτου δεν με πολυβοηθας...ευχαριστω παντως ειδικα για την αμεσσοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Καλησπερα!Μια ερωτηση ηθελα να σας κανω για ενα προβλημα που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει ειδικα αν καποιος ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Κανω σενδεση στο ιντερνετ μεσω WΙ-FI σε ολα τα site συνδεομαι κανονιοκα εκτος απο δυο site που κυριως επιθυμω! Τα site που συνδεεται μεν αλλα δεν μπορω να κανω login το password οταν κανω login εκει σταματαει ειναι τα site......interwetten.com kai betoto.com. Δεν χρησιμοποιώ τα παραπάνω site αλλά φαντάζομαι ότι θα απαιτούν χρήση flash. Θα έλεγα λοιπόν να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα Macromedia Flash Player v7.0 και Adobe Flash Lite 3.1.CAB. και αν υπαρχει καμμια εφαρμογη για εορτολογιο!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178634 Δυστυχως δεν πολυκαταλαβαινω τι λες καθοτι ελλειπεις γνωσεις μαλλον και ως εκ τουτου δεν με πολυβοηθας...ευχαριστω παντως ειδικα για την αμεσσοτητα! Λογικό να μην καταλάβεις μιας και η απάντηση πήγαινε για τον φίλο πιο πάνω. Το διόρθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Δεν χρησιμοποιώ τα παραπάνω site αλλά φαντάζομαι ότι θα απαιτούν χρήση flash. Θα έλεγα λοιπόν να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τα Macromedia Flash Player v7.0 και Adobe Flash Lite 3.1.CAB. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=178634 Λογικό να μην καταλάβεις μιας και η απάντηση πήγαινε για τον φίλο πιο πάνω. Το διόρθωσα. τα κατεβασα τα flash αλλα μετα τι?δεν ειναι exe και δεν περνανε τι πρεπει να κανω/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Και τα δύο έχουν κατάληξη .cab Τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή και τα τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον explorer της συσκευής. Τα .cab είναι τα εγκαταστήσιμα αρχεία για τα Windows Mobile PPC όπως η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 Και τα δύο έχουν κατάληξη .cab Τα πετάς όπως είναι μέσα στη συσκευή και τα τρέχεις από εκεί με ένα απλό click στον explorer της συσκευής. Τα .cab είναι τα εγκαταστήσιμα αρχεία για τα Windows Mobile PPC όπως η συσκευή σου. o.k thnks θα δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 τα κατεβασα τα flash αλλα μετα τι?δεν ειναι exe και δεν περνανε τι πρεπει να κανω/? εβαλα τα flash αλλα τιποτα δεν κανει login....κατι αλλο που πιθανον να λειπει?/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 :oops:Παιδιά μόλις το αγόρασα απο αναβάθμιση, αλλά μάλλον έκανα μ@λ@κία. Μπήκα στο forum για να δώ τι παίζει με τίς εφαρμογές και τα είδα όλα. Πρόσφατα ασχολήθηκα με hack-αρίσματα και εφαρμογές σε symbian Nokia και δεν έχω πλέον όρεξη για να ξανακάνω την ίδια δουλειά με windows mobile. Δε μπορώ πλέον να ξανακάτσω μπροστά στην οθόνη ψάχνοντας ανάμεσα σε κινέζικες, ιρανικές και ρώσικες σελίδες , τα γνωστά για εμάς στο forum "symbian s60 3rd" ως μαγαζάκια. Προτιμώ να το δώσω σε κάποιον απο εσάς που ηδη ξέρει να το χειρίζετε. Το τηλεφωνάκι είναι στο κουτί του σφραγισμένο δεν έχει ανοιχτεί και προφανώς έχει 2 χρόνια εγγύηση (από σήμερα) απο την ελληνική αντιπροσωπεία και είναι φορτωμένο και με νέους λέει στο κουτί ελληνικούς χάρτες. όποιος ενδιαφέρετε ας στείλει pm. Παρακαλώ πολύ μην απαντήσετε σε αυτό το νήμα, αρκετά το χάλασα εγώ. :thanks: Ευχαριστώ τους mods για την κατανόηση. Δε θα ξανα-:spam:-άρω, το έκανα όμως γιατί ξέρω ότι ενώ εγώ έχασα την επιδότηση μου απο βιασύνη, για κάποιον απο εσας είναι πραγματική ευκαιρεία. Η τιμή όπως καταλαβαίνεται είναι fix, όσα πλήρωσα χωρίς να υπολογίσω την χαμένη αναβάθμιση: 450€ Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Τώρα μας λες ότι δεν βρίσκεις εφαρμογή για τα Windows Mobile?? Καλά άσε τα Hard SPL, ROM και άλλες μ@**** αλλά το ότι δεν βρίσκεις προγράμματα. Τα WM έχουν περισσότερες από τα Symbian Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Τώρα μας λες ότι δεν βρίσκεις εφαρμογή για τα Windows Mobile?? Καλά άσε τα Hard SPL, ROM και άλλες μ@**** αλλά το ότι δεν βρίσκεις προγράμματα. Τα WM έχουν περισσότερες από τα Symbian Σε καμιά περίπτωση δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! ! Συγνώμη αν νομισατε έτσι. Το ξέρω ότι υπάρχουν άπειρες εφαρμογές και σίγουρα καλύτερες από symbian αλλά έγώ προσωπικά σαν νέος κυριολεκτικά χρήστης smart κινητών δεν έχω το χρόνο να μάθω νέους τρόπους εγκατάστασης, νέες καταλήξεις αρχείων και γενικά νέα πράγματα και προτιμώ να γυρίσω ξανά σε symbian για να μην ζαλίσω το κεφάλι μου με πράγματα που δυσκολέυομαι να καταλάβω. Απο τον αριθμό των post μου φαίνεται ότι ένώ είμαι καιρό μέσα στο forum και έχω αφιερώσει άπειρες ώρες στο διάβασμα του φόρουμ -γιατί λογω σεβασμου δεν ήθελα ποτέ να ρωτήσω κάτι που ήδη έχει ξαναερωτηθεί- δεν έχω τις γνώσεις και το χρόνο να συνεισφέρω ουσιαστικά. Αυτό ακριβώς εννοούσα λέγοντας ότι ΕΓΩ έκανα m@l@kia που δεν συνέχισα με symbian, όχι επειδή τα WM υστερούν ΑΛΛΑ επειδή εγώ υστερώ. Και μεταξύ μας είμαι περήφανος που δε τα ξέρω όλα και αυτό επιθυμώ μάλιστα και για το παιδί μου. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts