Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Πήρα αυτό το μήνυμα «Πρέπει να έχεις το onscren πληκτολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά και μετά πατάς στο hardware πρώτα shift και μετά space. Δεν χρειάζεται να τα πατήσεις συγχρόνως» από τον highway και ευχαριστώ αλλά δεν το κάνει χωρίς να ανοίξω το on-screen πληκτρολόγιο; μου χρειάζεται να πληκτρολογήσω πχ ένα όνομα για να το καλέσω... Περνάς το Aekmap και το πληκτρολόγιο σου γυρνάει σε ελληνικά με οποιοδήποτε πλήκτρο (πχ της φωτογραφικής) Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Αυτό που ζητάς είναι πολύ ενδιαφέρον, εγώ όμως έχω άλλη (άσχε τη) ερώτηση. Στο signature σου τι γράφεις έχεις δει; Ναι, βλέπω τι έχω γράψει...;) Πώς βάζουμε τόνο από το hardware keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Σε υπάρχουσα επαφή πως βάζουμε να εμφανίζεται φωτογραφία κατά την κλήση? Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Agaphte karagkiozh enas tapeinos foithths-ergazomenos eimai,de kanw agores mesw net !kai to link pou edwsa,an de kanw lathos,anaferetai mono se agora xartwn Opote mporeite na mou dwsete ena link/torrent h oti allo pou mporw na vrw to destinator kai ellhnikous xartes ?tha sas hmoun upoxreos katevasa kati simera alla pouthena kati se exe...opote tzifos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Σε υπάρχουσα επαφή πως βάζουμε να εμφανίζεται φωτογραφία κατά την κλήση? αμα εχεις ηδη μια επαφη πατας στην επαφη σου επεξεργασια και πας εκει που λεει νεα εικονα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Στην επεξεργασία δεν λέει πουθενά για φωτό....μόνο όνομα και τηλ έχει να αλλάξεις. Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Στην επεξεργασία δεν λέει πουθενά για φωτό....μόνο όνομα και τηλ έχει να αλλάξεις. πηγαινεις εκει που εχει ολα τα πεδια. ονομα/κινητο/γραφειο/email...κ.α στην αρχη αρχη λεει εκει νεα εικονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Κάπου χάνω επισόδειο ε? Λοιπόν...είμαστε στην Today παράω κάτω δεξια "επαφές"..εμφανίζονται οι επαφές....διαλέγω αυτήν που θέλω...πατάω μενού -> επεξεργασία.....βλέπω όνομα και αριθμό....που είναι τα υπόλοιπα πεδία? Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Κάπου χάνω επισόδειο ε? Λοιπόν...είμαστε στην Today παράω κάτω δεξια "επαφές"..εμφανίζονται οι επαφές....διαλέγω αυτήν που θέλω...πατάω μενού -> επεξεργασία.....βλέπω όνομα και αριθμό....που είναι τα υπόλοιπα πεδία? τις επαφες σου που τις εχεις αποθηκευσει?? στην sim??η στην συσκευη(outlook)?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagiozis10 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Agaphte karagkiozh enas tapeinos foithths-ergazomenos eimai,de kanw agores mesw net !kai to link pou edwsa,an de kanw lathos,anaferetai mono se agora xartwn Opote mporeite na mou dwsete ena link/torrent h oti allo pou mporw na vrw to destinator kai ellhnikous xartes ?tha sas hmoun upoxreos katevasa kati simera alla pouthena kati se exe...opote tzifos Ταπεινό φοιτητή με kaizer πρώτη φορά βλέπω. Μου άρεσε πάντως το "Agaphte karagkiozh". :D Παράθεση Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Κανονικά εκεί θα έπρεπε να σου εμφανίζει όλα τα πεδία που σου λένε τα παιδιά.. Να ρωτήσω κάτι?Τις επαφές σου τις έχεις κανονικά μέσω Outlook περασμένες ή τις έχεις στη SIM? EDIT: Με πρόλαβε ο aris_21! Συνωστισμός στο thread! Όλοι νυχτόβιοι είμαστε! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Στην Sim από το προηγούμενο κινητό. Μάλλον αυτό φταίει ε? Μπορώ να τις μετατρέψω σε outlook? Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Στην Sim από το προηγούμενο κινητό. Μάλλον αυτό φταίει ε? Μπορώ να τις μετατρέψω σε outlook? Εγώ το είχα ρίξει στη χαμαλοδουλειά και τις είχα περάσει από την αρχή...:rolleyes: Δεν ξέρω ποιό ήταν το προηγούμενο κινητό σου και αν παίζει να τις κάνεις extract σε .csv αρχείο όπου αν δεν απατώμαι μετά μπορείς να τις κάνεις import στο Outlook:O (με επιφύλλαξη το τελευταίο) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Kαι εγώ μάλλον εκεί θα το ρίξω....τουλάχιστον για τις "φλέγων" επαφές. Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Για ψαξε και το προγραμματακι PPCBackupContacts... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ταπεινό φοιτητή με kaizer πρώτη φορά βλέπω. Μου άρεσε πάντως το "Agaphte karagkiozh". :D tapeinos alla apeiros xazos,pou skotwse enan olokliro mistho tou gia to kaiseraki !den me voithises omws sto provlima mou kai poli stenaxwriemai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Περνάς το Aekmap και το πληκτρολόγιο σου γυρνάει σε ελληνικά με οποιοδήποτε πλήκτρο (πχ της φωτογραφικής) Το εγκατέστησα αλλά από κει και πέρα δεν κατάλαβα και πολλά... πάτησα ένα πλήκτρο που ονομαζόταν none μετά το πλήκτρο συντόμευση που μαγνητοφωνεί αλλά μέσα στο κενό γράφει English και μόνο English βγάζει, έγραψα Greek αλλά δεν αλλάζει η γλώσσα... έχεις οδηγίες; Thnx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα... Φυσικά και γράφει Ελληνικά από το hardware πληκτρολόγιο. Αν το εικονικό είναι γυρισμένο στα Ελληνικά, τότε με shift + κενό αλλάζει γλώσες γραφής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Λοιπόν το καλύτερο πρόγραμμα για μεταφορά δεδομένων λέτεται Jeyo Mobile Companion. Όσο για τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο δεν θυμάμαι μιας και δεν έχω ελληνική έκδοση, αλλα μου φαίνεται θα ξεκινήσω καινούργιο Θέμα για το Kaiser που θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω σε ένα post τις περισσότερες πληροφορίες. τα spam που γίνονται επειδή μερικοί δεν διαβάζουν τα προηγούμενα posts, είναι υπερβολικά μεγάλα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 μου φαίνεται θα ξεκινήσω καινούργιο Θέμα για το Kaiser που θα προσπαθήσω να συγκεντρώσω σε ένα post τις περισσότερες πληροφορίες. Yparxei idi kati poly aksiologo apo ton panosha edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 πολύ καλό δεν το είχα ανακαλύψει. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Δεν ξερω αν εχει ξανααωαφερθει αλλα πως και απο που αλλαζουμε τον ηχο για το εισερχομενο μηνυμα?Ενας ηχος που λεει you ve got mail τον εχει κανενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Το πήρα χθες βράδυ από το ΠΛΑΙΣΙΟ και μετά λύπης μου διαπίστωσα δεν μπορείς να γράψεις από το κανονικό πληκτρολόγιο ελληνικά παρά μόνο με το ψηφιακό... αλλάζει η γλώσσα; αν δεν αλλάζει όσοι πιστοί προσέλθετε, ούτε καν τις ζελατίνες δεν έβγαλα... αριστερό shift και μετά space το λέει και στο manual Παράθεση Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Yparxei idi kati poly aksiologo apo ton panosha edw. Εχει ο καιρός γυρίσματα...:lol: Φαγωθήκατε οι HTCάδες να φάει ban ο panosha και τώρα τον ψάχνετε!:p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 11, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Εχει ο καιρός γυρίσματα...:lol: Φαγωθήκατε οι HTCάδες να φάει ban ο panosha και τώρα τον ψάχνετε!:p De tha diafwnisw mazi sou alla mi to genikopoieis... O Panos tin kserei ti thesi mou... :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts