Jump to content

Sion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sion

  • Ημ. Γέννησης 03/01/1983

Sion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδιά θέλω να πάρω μια βάση για το αυτοκίνητο να είναι αυτοκόλλητη στο ταμπλό αλλά και περιστρεφόμενη (για το GPS) δλδ ΔΕΝ θέλω να είναι βεντούζα για το παρμπρίζ και να ΜΗΝ είναι για τον αεραγωγό. Αυτή κάνει? http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=153768 θέλω κάτι τέτοιο. http://img204.imageshack.us/img204/4720/evolucion22oz5.th.jpg
  2. 1ον) έκανα μια βλακεία και έσβησα τις σημειώσεις (που γράφεις με το πενάκι χειρόγραφα) μπορείς κάποιος να τις ανεβάζει σε ένα .rar?(έχω ελληνική rom) 2ον) από το ελληνικό expansys έχει έξοδα αποστολής?
  3. Σε κάποια από τις προηγούμενες μέρες είχα πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έλεγε πως ανιχνέυει τις κεραίες και ανάλογα σε ποιά είναι (πχ δουλειά, σπίτι) άλλαζε το προφίλ από δυνατό σε σιωπηλό ή δόνιση αυτόματα. Το ξέρει κανείς αυτό?
  4. Η αρχιτεκτονική των Dual Core δεν είναι να επεξεργάζονται 2 CPU το ίδιο πράγμα...αλλά διαφορετικό ΠΧ ο ένας να επεξεργάζεται την μισή οθόνη και άλλος την άλλη μισή. Οι ψευδό Dual Core είναι η τεχνολογία Hyperthreating στους Pentium 4 και όχι οι Pentium D-Core Duo. Προς το παρόν δεν υπάρχει αυθεντικός Dual Core αλλά δύο CPU κολλημένες μεταξύ του εικάζεται πως οι πρώτοι πραγματικοί θα έρθουν με τους Barcelona της AMD/ATi. Όσο για το Kaiser ο ένας επεξεργαστής είναι για το PDA και ο άλλος για τις λειτουργίες τηλεφώνου οπότε έχουμε Dual CPU και όχι Dual Core αλλά όπως προείπα οι εταιρίες αυτό το αποκαλούν Dual Core και ας μην είναι πραγματικά. Οπότε σε γενικές γραμμές και οι μεν έχουν δίκαιο αλλά και οι δε. Η σύγχυση έχει προκληθεί από το marketing των εταιριών.
  5. Δεν είχε κανέναν ειρωνικό τόνο το σχόλιο μου απλά δεν έβρισκα λόγο (φυσικά πριν το ξυπνητήρι) να το έχω ανοιχτό στον ύπνο μου και ήθελα να μάθω γιατί κάποιος να το έχει ανοιχτό. Με την σειρά μου ζητώ και εγώ συγνώμη αν φάνηκε ειρωνικό το σχόλιο μου.
  6. Οπότε σημειώνω το 2ο Πλην μετά το Flash της camera.
  7. Αντιστρέφω την ερώτηση...ποιός ο λόγος να την έχω ανοιχτή?
  8. Αυτό έχω βάλει αλλά όταν απενεργοποιώ το PPC, δεν χτυπάει.
  9. Τώρα που πήραμε φόρα...κάνα πρόγραμμα-ξυπνητήρι που να χτυπάει ενώ το ppc είναι κλειστό παίζει?
  10. Παιδιά πείτε κάνα πρόγραμμα για να στέλνεις/λάμβάνεις αρχεία μέσω bluetooth χωρις να χρειάζετε συγρονισμός της κάθε συσκευής....σαν τα απλά τηλ. δλδ.
  11. Mπορείς να κάνεις τον φάκελο ένα zip και να τον στείλεις?
  12. Ρε παιδιά αντιμετωπίζω τα εξείς 2 προβλήματα 1ον) έχουν εξαφανιστεί οι ρυθμίσεις και την θέση τους στο Start Menu έχει πάρει η Βοήθεια. 2ον) Συνέχεια απενεργοποιήτε το τηλ χωρίς να το καταλάβω...πρέπει μετά χειροκίνητα να το ανοίξω πάλι....(μόνο η λειτουργια τηλεφώνου απενεργοποιήτε σαν PDA δουλεύει κανονικά)
  13. Μετρητή κλήσεων έχει το μοτέρ ή πάλι πρέπει να βρούμε πρόγραμμα?
  14. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παρόμοιο και αξιόλογο πρόγραμμα http://www.nyxbull.com ΥΓ Όλα τα προγράμματα τις NyxBull είναι Free
  15. Μπορώ να αλλάξω τα δύο πλήκτρα συντόμευσης "Επαφές" και "Ημερολόγιο" και να βάλω να τρέχει άλλο πρόγραμμα? ΠΧ για τις επαφές θέλω να τρέχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχω.
×
×
  • Create New...