gavronikos Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Μήπως να σου φέρουν και τσιγάρα όπως θα έρχονται; Ναι, εσύ πρέπει να το συσκευάσεις. Ρωτάω ρε φίλε δεν ξέρω.Προς τι η ειρωνεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Ετσι ειναι οι "παλιοι" του myphone βλεπεις... Μην ασχολεισαι καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Ρωτάω ρε φίλε δεν ξέρω.Προς τι η ειρωνεία? Όταν σου λέει ο άλλος πως πρέπει να το συσκευάσεις εσύ και ρωτάς το ίδιο από κάτω έκπληκτος τι απάντηση περιμένεις; Ετσι ειναι οι "παλιοι" του myphone βλεπεις... Μην ασχολεισαι καλυτερα. Γι' αυτό οι νέοι να κάθονται ήσυχα, για να μην εκνευρίζουν τους παλιούς. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Μήπως να σου φέρουν και τσιγάρα όπως θα έρχονται; Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις τα πάντα γίνονται. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Δεν το συσκευάζουν αυτοί? Αν πας απο ενα καταστημα courier σου δινουν κουτακια κτλ, αλλα καλυτερα δικη σου συσκευασια που θα τη κανεις οσο το δυνατον καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Γι' αυτό οι νέοι να κάθονται ήσυχα, για να μην εκνευρίζουν τους παλιούς. :happy: παλι καφεδακι ηπιες και τσιτωσες?:lol: :rolleyes: φυσικο ειναι να ρωτησει το παιδι,αφου δεν εχει στειλει ποτε του κατι με κουριερ. ορισμενοι κανετε λες και ειστε οι παντογνωστες και οσοι δεν ξερουν εχουν πεσει απο αλλο ηλιακο συστημα. ενιγουει!δε νομιζω να χρειαστει καμια τρομερη συσκευασια το αιποντ σου. αν δε μπορεις να κανεις εσυ ο ιδιος,στα ελτα πουλανε ετοιμες συσκευασιες . Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 παλι καφεδακι ηπιες και τσιτωσες?:lol: :rolleyes: φυσικο ειναι να ρωτησει το παιδι,αφου δεν εχει στειλει ποτε του κατι με κουριερ. ορισμενοι κανετε λες και ειστε οι παντογνωστες και οσοι δεν ξερουν εχουν πεσει απο αλλο ηλιακο συστημα. ενιγουει!δε νομιζω να χρειαστει καμια τρομερη συσκευασια το αιποντ σου. αν δε μπορεις να κανεις εσυ ο ιδιος,στα ελτα πουλανε ετοιμες συσκευασιες . Το αντίθετο. Δεν είχα πιεί καφέ :lol: Ρώτησε αρχικά και πήρε την απάντησή του. Μια φορά αρκεί. Άμα έρθει ο άλλος και σε ρωτήσει "σφραγίζεις δόντια;",του πεις εσύ "ναι, πέρνα από το ιατρείο" και σου απαντήσει "τι; πρέπει να έρθω από εκεί;" τι θα του πεις; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Πόρτα - Πόρτα φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 να προτιμάτε αντι αντικαταβολή την ''αγορα'' είναι με acs σχεδόν τα ιδια λευτα και τα παίρνεις αμεσα την ωρα του παραλαμβάνει ο κουριερ!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 acs.. Eμας μας ειπαν οτι κανουν 20 εργάσιμες. και το θέμα ειναι οτι δεν το γνωρίζαμε και ειχε δώσει ο πελάτης επιταγή. και πηρα τηλ και τους έλεγα οτι επειδη η επιταγή ειναι ημέρας, αν δεν εχει μέσα λεφτά θα μας τα πληρώσουν εκείνοι;;; και είπαν φυσικά όχι.. και τέλος αυτή ειναι η διαδικασία και απο τη στιγμή που μας φωνάξατε είστε υποχρεωμένοι να γνωρίζετε το τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε!! εντελώς μ@λ@κί@. Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 υπάρχει και το Αντικαταβολή Express Cash της Γενικής ταχυδρομικής, αλλά και εγώ προτείνω το Πόρτα Πόρτα (ή καλύτερα θυρίδα-πόρτα, γλύτωνετε ευρωπουλάκια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 χτες παρελαβα ενα δεματακι(φακελος 1000γρ) απο την acs. οι τιμες τους ειναι αναλογα με το βαρος,την αποσταση η κατι αλλο? γιατι για το φακελακι αυτο πληρωσα 27ε.. απο σιδηροκαστρο ηρθε. το θεμα δεν ειναι να χρηματα που εδωσα,απλα θελω να μαθω με τι κριτηρια χρεωνουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 ανάλογα με τον προορισμό (εντός ή εκτός πόλης), την υπηρεσία (παράδοση αυθημέρόν, την επόμενη εργάσιμη ή Β προτεραιότητα), τις επιπρόσθετες υπηρεσίες (αντικαταβολή, αγορά, ασφάλιση κτλ) και το βάρος (ή το ογκομετρικό βάρος αν είναι μεγάλο το δέμα και μικρό το πραγματικό βάρος). όλα αυτά μαζί διαμορφώνουν την τελική τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 χτες παρελαβα ενα δεματακι(φακελος 1000γρ) απο την acs. οι τιμες τους ειναι αναλογα με το βαρος,την αποσταση η κατι αλλο? γιατι για το φακελακι αυτο πληρωσα 27ε.. απο σιδηροκαστρο ηρθε. το θεμα δεν ειναι να χρηματα που εδωσα,απλα θελω να μαθω με τι κριτηρια χρεωνουν... Άσε εγώ έστειλα ένα έγγραφο 3 σελίδων με acs και μου πήραν 11 ευρώ...:wacko: :blink: :dizzy: Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 paidia den iparxei xiroteri etairia apo tin acs.aporo pos den exei kleisei..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 χτες παρελαβα ενα δεματακι(φακελος 1000γρ) απο την acs. οι τιμες τους ειναι αναλογα με το βαρος,την αποσταση η κατι αλλο? γιατι για το φακελακι αυτο πληρωσα 27ε.. απο σιδηροκαστρο ηρθε. το θεμα δεν ειναι να χρηματα που εδωσα,απλα θελω να μαθω με τι κριτηρια χρεωνουν... με απλα κριτήρια χρεώνουν (απο που ως που, βαρος-ογκος ,και εξτρα υπηρεσιες) οι τιμες τους ειναι ΕΔΩ Π.Χ ιδια πολη 4,96€ σε αλλη πολη 9,92€ αντικαταβολή +3,95€ ενω αγορά +4,20€ παράδοση σαββατο +2,02€ ασφαλεια εως 600€ +3,60€ αποστολη απο η προς σιδηροκαστρο εχει εξτρα χιλιομετρική edit: απο που στο έστειλαν? Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Παιδιά Καλησπέρα!!! Περιμένω ένα δέμα με την παραπάνω κούριερ απο Αγγλια!!! Το Πρόβλημα είναι ότι τέτοια κούριερ εγώ δεν έχω στην πόλη μου και το έμαθα πριν λίγο!!! Σε αυτήν την περίπτωση τί γίνετε??? Το δέμα εστάλει τετάρτη 2 του μηνός και αύριο μου είπε θα είναι εδώ!!! Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει στην συγεκριμένη περίπτωση και πως θα έρθει στην πόλη μου??? Ευχαριστώ Πολύ & Καλή Χρονιά Νικόλας Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Νομίζω ότι η FedEx συνεργάζεται με τη Speedex. Οπότε αυτή θα σου φέρει το δέμα. Ή όπως και να 'χει, κάποια εταιρία μεταφορών με την οποία έχει συνεργασία. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 3 έχει ο μήνας. Τί αγχώνεσαι. Αν στο έστειλε με κούριερ, θα στο φέρουν στο σπίτι. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 3 έχει ο μήνας. Τί αγχώνεσαι. Αν στο έστειλε με κούριερ, θα στο φέρουν στο σπίτι. Ola akura paidia eimai polu stenaxwrimenos:( Mou steile prin ligo tracking number kai leei oti simera to esteile kai 8a ftasei se mena stis 8 tou minos 6 to apogeuma!!! tzampa oi 80 lires metaforika!!! Pragmatika krima!!!8a faei arnitiki kai 8a nai oli dikia tou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: se autin tin periptwsi mporw na epoikinwnisw me fedex mesw email i tilefwnou na proo8i8ei estw kai me extra timima???:(:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Στο έστειλε μια μέρα μετά, άρα θα έρθει μια μέρα μετά. Εσύ γιατί είσαι στεναχωρημένος. Αντί να έρθει στις 8 θα ερχόταν στις 7. Ποιά η διαφορά? Η αλήθεια είναι πως 80 λίρες για μεταφορικά είναι πάρα πολλά. Τί είναι ακριβώς? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Στο έστειλε μια μέρα μετά, άρα θα έρθει μια μέρα μετά. Εσύ γιατί είσαι στεναχωρημένος. Αντί να έρθει στις 8 θα ερχόταν στις 7. Ποιά η διαφορά? Η αλήθεια είναι πως 80 λίρες για μεταφορικά είναι πάρα πολλά. Τί είναι ακριβώς? laptop me polla extra 4.5kg!!! To 8ema einai oti plirwsa tosa metaforika gia na to exw se 2 meres!:!:! dld tetarti to stelne mou xe pei 8a to xa paraskeui prwi sta xeria mou!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Εεε...όχι ακριβώς. Πλήρωσες 80 λίρες γιατί είναι ένα βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα ασφαλισμένο. Το ότι έκατσε Σαββατοκύριακο ανάμεσα και θα στο φέρουν Δευτέρα δεν είναι ευθύνη του πωλητή, μην γίνεσαι υπερβολικός. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Με 80 λίρες μπορούσες να πας μόνος σου και να τον πάρεις πάντως... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Με 80 λίρες μπορούσες να πας μόνος σου και να τον πάρεις πάντως... 85 είπαμε :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts