Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, elkons said:

Οπότε έβαλαν το Bonus 21,5GB για 6 μήνες όπως στο What's Up;

Αυτό ισχύει αν κάνουμε απο What's Up σε FROG ΑΛΠΑΚ; για 1η φορά εννοω .

Τα 21,5gb μπαίνουν εφόσον αγοράσεις combo πακέτο (8,90€ το φτηνοτερο)

Κοσμοτεονλι

9 minutes ago, VIPdriver said:

Τα 21,5gb μπαίνουν εφόσον αγοράσεις combo πακέτο (8,90€ το φτηνοτερο)

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
• Τα GB του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO 8.90€, GIGA COMBO 10.90€, NATIONAL COMBO XL 13.50€, BUNDLE CARD αξίας 10€,12€,15€ & 20€ για τους πρώτους 6 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης.
• Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 
• Τα MB του πακέτου κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο.
• Τα MB δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή.

Redmi By Xiaomi

4 ώρες πριν, Nikos_96 said:

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ON LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
• Τα GB του δώρου, προστίθενται αυτόματα στο υπόλοιπό σου μετά από κάθε ενεργοποίηση πακέτου NATIONAL COMBO 8.90€, GIGA COMBO 10.90€, NATIONAL COMBO XL 13.50€, BUNDLE CARD αξίας 10€,12€,15€ & 20€ για τους πρώτους 6 μήνες από την online ενεργοποίηση της σύνδεσης.
• Ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του δώρου. 
• Τα MB του πακέτου κάνουν rollover με το ίδιο πακέτο.
• Τα MB δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή.

Ενώ πρόσφατα κόψανε άπω Bundle Cards €15 100GB -> 40GB & €20 Unlimited -> 70GB!!

ARKAS.thumb.jpg.e8e0534b640ec05756b6eefef4a07124.jpg

Η προσφορά online παραγγελίας δεν είναι καινούρια. Ισχύει εδώ και μήνες. 

Έχω ένα υπόλοιπο π.χ 2€ σε λογαριασμό frog.

Αν αγοράζω συνέχεια κάρτες ανανέωσης wifi greece, τί γίνεται με τα 2€?

Θα λήξουν σε κάποιους μήνες και το νούμερο θα μπει σε φραγή? (Οπότε εκτός των καρτών wifigreece θα πρέπει να ανανεώνω και το υπόλοιπο του λογαριασμού?)

Edited by nikiforos_

2 ώρες πριν, nikiforos_ said:

Έχω ένα υπόλοιπο π.χ 2€ σε λογαριασμό frog.

Αν αγοράζω συνέχεια κάρτες ανανέωσης wifi greece, τί γίνεται με τα 2€?

Θα λήξουν σε κάποιους μήνες και το νούμερο θα μπει σε φραγή? (Οπότε εκτός των καρτών wifigreece θα πρέπει να ανανεώνω και το υπόλοιπο του λογαριασμού?)

Οι κάρτες της wifigreecce είναι σαν να κάνεις ανανέωση κανονικά βάζοντας χρήματα. Οπότε δεν θα λήξουν τα 2 ευρώ.

22 minutes ago, opmgls said:

Οι κάρτες της wifigreecce είναι σαν να κάνεις ανανέωση κανονικά βάζοντας χρήματα. Οπότε δεν θα λήξουν τα 2 ευρώ.

Αυτό ισχύει και για την κάρτα αξίας 6 ευρώ; 

Παίρνεις 6gb για 25 ημέρες και ανανεώνεται η λήξη υπολοίπου για 2 μήνες; 

Απο το Cosmote neo που είμαι άν πάω στο frog θα πρέπει να ξανα κάνω ρυθμίσεις πάλι όπως π.χ ειδοποίηση κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό ή δεν έχει σήμα( δηλαδή να μου έρχοντε σε sms οι χαμένες κλήσεις); ή και το άλλο που έχω επιλέξει να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού και το οποίο ενημερώνει τον καλών οτι έχω αυτή την ρύθμιση; ή θα συνεχίσουν το ίδιο επειδή είναι cosmote αριθμός;

Redmi By Xiaomi

36 minutes ago, Nikos_96 said:

Απο το Cosmote neo που είμαι άν πάω στο frog θα πρέπει να ξανα κάνω ρυθμίσεις πάλι όπως π.χ ειδοποίηση κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό ή δεν έχει σήμα( δηλαδή να μου έρχοντε σε sms οι χαμένες κλήσεις); ή και το άλλο που έχω επιλέξει να μην δέχομαι κλήσεις με απόκρυψη αριθμού και το οποίο ενημερώνει τον καλών οτι έχω αυτή την ρύθμιση; ή θα συνεχίσουν το ίδιο επειδή είναι cosmote αριθμός;

Θα συνεχίσουν όπως τα έχεις..

7 ώρες πριν, oregon said:

Αυτό ισχύει και για την κάρτα αξίας 6 ευρώ; 

Παίρνεις 6gb για 25 ημέρες και ανανεώνεται η λήξη υπολοίπου για 2 μήνες; 

Όταν υπήρχε σε απόθεμα ναι ίσχυε!.
ΑΛΛΑ εδώ και αρκετούς μήνες είναι εκτός αποθέματος και κάποιος από εδώ που είχε τηλεφωνήσει του είχαν πει ότι δεν θα ξαναφέρουν. Θα αναρωτηθεί κάποιος και γιατί δεν την αφαιρούν από την ιστοσελίδα. Μάλλον είναι ότι ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και για αυτούς σα μαγαζί και για εμάς σαν πελάτες (μήπως ξαναεμφανιστεί)

Άλλο θέμα, 
σήμερα Κυριακή προαπαθώ όλη μέρα να μπω στην ιστοσελίδα της frog και δεν...

Edited by opmgls

να ρωτήσω κάτι: όταν με καλούν και εγώ μιλάω τότε σε αυτόν που με καλεί φαίνεται κανονικά ότι χτυπάει....

εγώ αν δεν ακούσω έναν σιγανό ήχο ότι με καλεί και δεύτερος δεν δέχομαι κάποια ειδοποίηση.

Πως θα μπορούσα να φαίνεται σε αυτόν που με καλεί δεύτερος ότι μιλάω;

Πως θα μπορούσα να λαμβάνω κάποιο μήνυμα όταν με καλεί κάποιος και εγώ μιλάω εκείνη την στιγμή;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

31 minutes ago, tempo said:

να ρωτήσω κάτι: όταν με καλούν και εγώ μιλάω τότε σε αυτόν που με καλεί φαίνεται κανονικά ότι χτυπάει....

εγώ αν δεν ακούσω έναν σιγανό ήχο ότι με καλεί και δεύτερος δεν δέχομαι κάποια ειδοποίηση.

Πως θα μπορούσα να φαίνεται σε αυτόν που με καλεί δεύτερος ότι μιλάω;

Πως θα μπορούσα να λαμβάνω κάποιο μήνυμα όταν με καλεί κάποιος και εγώ μιλάω εκείνη την στιγμή;

Από την ιστοσελίδα της Cosmote. Λογικά ισχύουν και για frog.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω τον Mobile Τηλεφωνητή και την Ειδοποίηση κλήσεων;

Η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Mobile Τηλεφωνητή & Ειδοποίησης κλήσεων μπορεί να γίνει μέσω:

• του μενού της συσκευής (για όσες το υποστηρίζουν)
  • χειροκίνητων εντολών Δικτύου
  • του My COSMOTE

1. Από την αρχική σελίδα επιλέγεις “Πακέτα και Υπηρεσίες”.
  2. Επιλέγεις τη σύνδεση που επιθυμείς και από την ενότητα “Άλλες υπηρεσίες” επιλέγεις την υπηρεσία που επιθυμείς και “Αγορά”.
  3. Επιλέγεις “Ενεργοποίηση”.

• κλήσης στην Εξυπηρέτηση Πελατών 13888 (για Οικιακούς πελάτες) ή στο 13818 (για Εταιρικούς πελάτες)
  • του Δικτύου καταστημάτων COSMOTE / ΓΕΡΜΑΝΟΣ

H υπηρεσία του Mobile Τηλεφωνητή και της Ειδοποίησης κλήσεων παρέχεται δωρεάν.

Αν στο μήνυμα Ειδοποίησης κλήσεων εμφανιστούν αστεράκια αντί για αριθμό, σημαίνει ότι η κλήση που σου έκαναν ήταν με απόκρυψη.

Οι περιπτώσεις που μπορούν να ενεργοποιηθούν οι προωθήσεις στον Τηλεφωνητή και να ενημερώνεσαι για τις χαμένες κλήσεις με την Ειδοποίηση κλήσεων με εντολές δικτύου, είναι οι ακόλουθες:

• Όταν το τηλέφωνο δεν απαντά (61)
  • Όταν είναι απενεργοποιημένο ή εκτός κάλυψης δικτύου (62)
  • Όταν είναι κατειλημμένο (67)
    Για να λειτουργήσει η Ειδοποίηση κλήσεων στην περίπτωση του κατειλημμένου, πρέπει να είναι παράλληλα ενεργοποιημένος ο Προσωπικός Τηλεφωνητής και ανενεργή η Αναμονή Κλήσεων.

Στον επισυναπτόμενο φάκελο σε αυτό το μήνυμα υπάρχει λίστα με τις εντολές δικτύου.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω / απενεργοποιήσω την αναμονή κλήσεων στο κινητό μου;

Με την υπηρεσία Αναμονής Κλήσης μπορείς να δεις ποιος σε καλεί όταν ήδη συνομιλείς με κάποιον άλλον. Μπορείς να βάλεις τον πρώτο συνομιλητή σε αναμονή και να απαντήσεις στον δεύτερο, να εναλλάσσεις τις δύο κλήσεις όσες φορές θέλεις και να τερματίσεις όποια επιθυμείς.

Για να ενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων με εντολές δικτύου, πληκτρολόγησε: *43# και το πλήκτρο κλήσης.

Για να απενεργοποιήσεις την αναμονή κλήσεων με εντολές δικτύου, πληκτρολόγησε: #43# και το πλήκτρο κλήσης.

Η ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί και από το μενού της συσκευής σου.

Αν δεν έχεις ενεργή την υπηρεσία αναμονής κλήσεων, ο καλών θα ακούει ότι η γραμμή είναι κατειλημμένη και εσύ δεν θα ακούς ηχητική ειδοποίηση τη στιγμή που συνομιλείς με κάποιον και σε καλεί κάποιος τρίτος. Αν έχεις ενεργοποιημένη την ειδοποίηση κλήσεων με ενεργή την υπηρεσία του προσωπικού τηλεφωνητή, θα λάβεις μήνυμα ειδοποίησης για την κλήση.

VoiceMail_Idopoiisi.pdf

1 ώρα πριν, opmgls said:

Όταν υπήρχε σε απόθεμα ναι ίσχυε!.
ΑΛΛΑ εδώ και αρκετούς μήνες είναι εκτός αποθέματος και κάποιος από εδώ που είχε τηλεφωνήσει του είχαν πει ότι δεν θα ξαναφέρουν. Θα αναρωτηθεί κάποιος και γιατί δεν την αφαιρούν από την ιστοσελίδα. Μάλλον είναι ότι ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και για αυτούς σα μαγαζί και για εμάς σαν πελάτες (μήπως ξαναεμφανιστεί)

Άλλο θέμα, 
σήμερα Κυριακή προαπαθώ όλη μέρα να μπω στην ιστοσελίδα της frog και δεν...

Τώρα έστρωσε το site

----------------------------------------------------------------

20241103_215339.thumb.jpg.f04d86fcc2635adf0a911d9afa991ab6.jpg

AI του myphone.gr;;

Edited by Bas

Που το βλέπεις το ΑΙ; 

Απλώς λέει ποιος έβαλε σχόλιο τελευταία φορά και ώρα στο τοπικ αυτό 

25 minutes ago, elkons said:

Που το βλέπεις το ΑΙ; 

Απλώς λέει ποιος έβαλε σχόλιο τελευταία φορά και ώρα στο τοπικ αυτό 

Σωστά

Απλός μου έκανε μια εντύπωση - τυχαίου - χιούμορ τον συγκεκριμένων συμφραζομένων