GMF80 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Στo cu με τα bing bang offers δεν αγχωνομαι για δεδομενα. Στο frog τον ενα μηνα βαζω το πακετο με τα 8.90 και ειμαι σουπερ αλλα τον 2ο που βαζω τα 3 ευρω και 60 λεπτα (διπλασιασμος) που δεν εχει δεδομενα παρα οσα σου δινει με.την ανανεωση με αγχωνει... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) Δείτε το πιο απλά: στο φρογκ με 8,90/μηνα έχεις ομιλία κ πολυ ίντερνετ. Στο cu με 11,80/μηνα έχεις πολλη ομιλία και μετριο (ποσοτικά κ ποιοτικά) ίντερνετ. Για ηλικιωμένους που μιλάνε κάτω απο 120'/μηνα τους βάζετε φρογκ και κάνετε διαχείριση μέσω Cosmote app. Και ας μη βλέπετε τα δώρα του πρωτου έτους. Προτιματε 10ε/3μηνο ή 35ε/3μηνο; Δώρο GB για το πρωτο 6μηνο δίνουν και τα 3 βασικά καρτοκινητα (What's up, CU, F2G) δείτε ποιο σας βολευει. Για σκετη συντήρηση αριθμου πατε cu με το cash back. Και για το απόλυτο κέρδος το συνδυάσετε με Καρτοκινητη Ολυμπιακός. Edited 15 Οκτωβρίου by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 29 minutes ago, Nikos_96 said: Ώχ..και πάνω που σκεφτόμουν να πάω απο neo στο frog.. Εγώ με 15€υρη κάρτα που θέλω να βάζω δεν είναι αρκετά τα 16gb +1,8gb απο payzy; Δηλαδή υπαρχει ανώτερο πακετο στο cu με συνδιασμό ποσού και gb να παίζει στα 15€(13,5€ το πακέτο); https://myphone.gr/forum/topic/226/?do=findComment&comment=7315358 Άλλα είμαστε off-topic στο thread του Frog 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, spiliot said: Χθες το βράδυ μπήκα μετά τις 12 να ενεργοποιήσω το 60+60' με 3.03 αλλά δεν έδειχνε τα έξτρα 60 παρόλο που ήταν βδομάδα διπλασιασμού. Νομίζω ούτε νωρίς το πρωί τα έδειχνε αλλά ήμουν βιαστικός και δεν είμαι σίγουρος ότι είδα καλά. Τώρα το δείχνει. Η ερώτηση είναι, αν το ενεργοποιήσουμε την ημέρα που θεωρητικά ισχύει ο διπλασιασμός χωρίς να το δείχνει το frog app ακόμα τα παίρνουμε ή πρέπει να περιμένουμε το app; Τα πηρες τελικα; Εφοσον τα ενεργοποιησες Δευτερα 12:00+ πμ , πρεπει να τα παρεις ανεξαρτητα τι λεει στο frog εφοσον δεν αλλαξε κατι. 3 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 2 ώρες πριν, runner70 said: Τα πηρες τελικα; Δεν το δοκίμασα πριν δείξει τον διπλασιασμό στο app γιατί μπορούσα να περιμένω, αλλιώς δε θα ρώταγα, θα ήξερα 🙂 Edited 15 Οκτωβρίου by spiliot 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 10 ώρες πριν, GMF80 said: Παντως εγω 3 μηνες με frog απο cu ειμαι κοντα να επιστρεψω στο CU γιατι τα extra που δινει και τα πακετα απο cu bing bang ειναι σαφως ανωτερα... Το οικονομικότερο πακέτο στο cu είναι στα 11,80 ενώ στο frog 8,90 (με πολύ περισσότερο ίντερνετ και λιγότερη ομιλία). Το frog σου δίνει 120' το μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το frog σου δίνει ίντερνετ ακόμα και με ανανέωση 10€, ενώ με ανανέωση 13€, εκτός από το 1,5gb (3gb αν ανανεώσεις με payzy), σου δίνει και 2 ευρώ για το box. Επίσης, αν έχεις σταθερό cosmote ουσιαστικά δεν πληρώνεις φόρο κινητής στις ανανεώσεις, ενώ με κάθε εξόφληση λογαριασμού λαμβάνεις 3gb για 1 εβδομάδα. Όσον αφορά το big bang νομίζω ελάχιστα πακέτα αξίζουν, συν ότι για να ενεργοποιήσεις κάποια από αυτά προϋποθέτει να έχει γίνει ανανέωση. Φυσικά οι ανάγκες κάθε χρήστη είναι διαφορετικές, αλλά όσον αφορά τη ζυγαριά τιμής/παροχές νομίζω ότι το frog υπερτερεί. Edited 15 Οκτωβρίου by oregon 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 21 ώρες πριν, GMF80 said: Παντως εγω 3 μηνες με frog απο cu ειμαι κοντα να επιστρεψω στο CU γιατι τα extra που δινει και τα πακετα απο cu bing bang ειναι σαφως ανωτερα... Ναι. Σε προσφορές καρτοκινητών, δεν παίζεται η voda 20 ώρες πριν, VIPdriver said: Δώρο GB για το πρωτο 6μηνο δίνουν και τα 3 βασικά καρτοκινητα (What's up, CU, F2G) δείτε ποιο σας βολευει. Με την διαφορά όμως, πως στο cu, δεν απαιτείται ενεργοποίηση πακέτου 14 ώρες πριν, oregon said: Το οικονομικότερο πακέτο στο cu είναι στα 11,80 Όχι, είναι 9,90€ το πιο φτηνό. Υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα του bring a friend, καθώς και τα λεπτά από το shake it. Αλλά για νήμα του frog, πολλά είπαμε εδώ ☺️ Edited 16 Οκτωβρίου by sou_d 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, sou_d said: Όχι, είναι 9,90€ το πιο φτηνό. Έχει το cu combo πακέτο με 9,90; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου Μόνο ομιλία προς ελλάδα και εξωτερικό έχει αυτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Μετα απο ανανεωση συμβολαιου μου στην cosmote , με πηραν για προσφορα στο νουμερο που διατηρει η κορη μου σε frog . Μου εκαναν για 18μηνο συμβολαιο ολα απεριοριστα με 2000 μνμτα στα 26 ευρω τελικη τιμη . την βλεπω συμφερουσα γιατι χαλαει 2 καρτες τον μηνα 13 ευρω . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, alexpef said: Μετα απο ανανεωση συμβολαιου μου στην cosmote , με πηραν για προσφορα στο νουμερο που διατηρει η κορη μου σε frog . Μου εκαναν για 18μηνο συμβολαιο ολα απεριοριστα με 2000 μνμτα στα 26 ευρω τελικη τιμη . την βλεπω συμφερουσα γιατι χαλαει 2 καρτες τον μηνα 13 ευρω . Αν σε καλύπτει το σήμα της cosmote, οκ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Αν σε καλύπτει το σήμα της cosmote, οκ Στην περιοχη που βρισκομαι μονο Cosmote η πιο αξιοπιστη . 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Ανακάλυψα το εξής παράδοξο. Στους αγαπημένους προορισμούς δε μου εμφανίζει τις ΗΠΑ. Στη σύντροφό μου που ενεργοποιήθηκε σήμερα σε frog τις εμφανίζει. Εγώ με Samsung, η σύντροφος με iPhone. Λογικά έχουν κάνει μαλακία με την Android εφαρμογή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 27 minutes ago, oregon said: Ανακάλυψα το εξής παράδοξο. Στους αγαπημένους προορισμούς δε μου εμφανίζει τις ΗΠΑ. Εδώ και χρόνια... (Samsung) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Μήπως επίτηδες στο iphone έχει τις ΗΠΑ αλλά όχι τη Ν Κορέα και στο samsung ανάποδα; (αστειάκι) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 3 ώρες πριν, oregon said: Ανακάλυψα το εξής παράδοξο. Στους αγαπημένους προορισμούς δε μου εμφανίζει τις ΗΠΑ. Στη σύντροφό μου που ενεργοποιήθηκε σήμερα σε frog τις εμφανίζει. Εγώ με Samsung, η σύντροφος με iPhone. Λογικά έχουν κάνει μαλακία με την Android εφαρμογή. Αν θέλεις να κάνεις κλήσεις Αμερική από οποιοδήποτε τηλέφωνο με 0,005€ το λεπτό βάλε VoIP και αν θέλεις και απεριόριστα για διάφορες χώρες έχουν με 2€ τον μήνα αν έχεις μεγάλες ανάγκες. Πριν κάνεις λογαριασμό στείλε πμ για μερικά κόλπα. Edited 18 Οκτωβρίου by dimitroula10 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Εχει κατεβάσει κανεις την εφαρμογή φρογκ σε βοχ (Χιαομι), γιατί σε κινέζικο δεν τα κατάφερα. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Επειδή μάλλον θα παω σε frog και με ενδιαφέρει η ανανεωση κάθε μήνα με ποσό 15€ και επειδή δεν είχα ποτέ το app της frog τί κάνω; πάω στο μενού του ιντερνετ( γιατί απο το site όταν πας στην ομιλία δείχνει μόνο προορισμούς εξωτερικού) και διαλέγω αυτό με τα 13,50€ με τα 500' λεπτα προς όλους και τα 16gb; απο ότι διαβάζω τα δεδομένα μεταφέροντε αν δεν καταναλοθούν. τα λεπτά ομιλίας που δεν γράφει κάτι μεταφέροντε; και δεύτερον άν κάνω την ανανέωση του ποσού με payzy θα μου προσθέσουν τα 1,8gb που δείχνει στην φωτογραφία; και άν ναί η κατανάλωση των δεδομένων θα ξεκινάει απο το 1,8 gb ή απο τα 16gb ρου πακέτου(οπότε τα 1,8 θα είναι άχρηστα γιατί δεν θα προλαβαίνω να χαλάω τα16gb); 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Nikos_96 said: άν κάνω την ανανέωση του ποσού με payzy θα μου προσθέσουν τα 1,8gb που δείχνει στην φωτογραφία Το σίγουρο είναι ότι θα σου βάλουν τα διπλάσια από αυτά που λέει στη φώτο, οπως γράφει κάτω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 1 minute ago, Natbic said: Έχουν ξεχάσει μια λεπτομέρεια στην εφαρμογή του Frog και φαίνεται παρατημένη. Βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Ookla. Στο 8ο Βραβείο είναι 2024 ,η εφαρμογή έχει μείνει στο 2022,2 χρόνια πίσω Εκεί φαίνεται ότι είναι παρατημένη. 5 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Το ενεργοποιείς από τώρα και αυτό μετράει από Παρασκευή ως και Δευτέρα? Αυτό μου έδωσε να καταλάβω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 19 minutes ago, hercoulis said: Το ενεργοποιείς από τώρα και αυτό μετράει από Παρασκευή ως και Δευτέρα? Αυτό μου έδωσε να καταλάβω. Ακριβως. Απο 18:00 Παρασκευής έως 23:59 Δευτέρας 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου Ναι, μπορείς να το ενεργοποιήσεις και σήμερα και θα ισχύει από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης. 5 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Αλλά μόνο αν έχεις κάνει ανανέωση υπολοίπου από 20 Σεπτεμβρίου. 5 1 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts