yyyy Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Γίνεται να στέλνεις sms. Με το cosmote cloud.:D Διάβασε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7844959#post7844959 Μου δίνει δυνατότητα μόνο για business λογαριασμό, επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Την πάτησες για λίγο. Σταμάτησε πριν 10 μέρες όπως βλέπω. https://cloud.cosmote.gr/ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι υπηρεσίες COSMOTE Cloud και COSMOTE Business Cloud Storage καταργούνται και παύει η χρέωσή τους από τις 22/09/2019. Αποκλειστικά για την ανάκτηση των αρχείων τους, οι χρήστες των υπηρεσιών θα έχουν πρόσβαση σε αυτές από τις 30/9/2019 έως τις 22/3/2020. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα αρχεία θα διαγραφούν. Επίσης, η υπηρεσία COSMOTE Email παύει να είναι εμπορικά διαθέσιμη από τις 22/09/2019 Οι υπάρχουσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις (email) της υπηρεσίας COSMOTE Email καθώς και ο αποθηκευτικός χώρος (2GB, 4GB, 20GB) που είχαν αποκτηθεί έως και τις 22/9/2019 διατηρούνται χωρίς χρηματική επιβάρυνση. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν καιρό είχα βρει πώς μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιος γενικά σε καρτοκινητή cosmote, όχι μόνο σε frog, τα 100 δωρεάν web2sms το μήνα. Τώρα που το χρειάζομαι πάλι, δεν μπορώ να το βρω, και δε θυμάμαι πώς το είχα κάνει. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αφού όπως λες το είχες κάνει, γιατί δεν κάνεις ανάκτηση του κωδικού και του ονόματος χρήστη:worry:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Τελικά το κόψανε και αυτό. Και στην 2η μετατροπή κοστίζει 10€ προς frog. Παρεμπτιπτόντως είχε πρόβλημα όταν στέλναμε ΑΛΠΑΚ στο 1314 καθώς δεν δεχόταν ούτε το κεφαλαίο C ούτε το μικρό c για μετατροπή πρώτα σε cosmokarta. Λαμβάναμε μήνυμα "ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ". Έπρεπε να στείλουμε τελικά alpak στο 1314 και μετά να στείλουμε το μικρό c για να το δεχτεί. Αυτό είναι βέβαιο; Το έχει κάνει κάποιος και όντως ζητάει 10ε και στη 2η μετατροπή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Έχει κάνει κανείς esim με cosmokarta,frog,whats'up ? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Παιδιά τα δεδομένα παίζουν στην Τουρκία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Παιδιά τα δεδομένα παίζουν στην Τουρκία;Ναι άμα πληρώσεις 1 ευρω το mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Αυτό είναι βέβαιο; Το έχει κάνει κάποιος και όντως ζητάει 10ε και στη 2η μετατροπή? Ναι το εκανε κάποιος δικός μου. Δεν ξερω αν πρεπει να περασουν κάποιες ωρες ή μερα που θα μεινεις στο πακετο της 1η μετατροπης και μετα να στειλεις για τη 2η για να ειναι 3€. Λέω μηπως και δεν ανανεωνεται αυτοματα το κοστος μετα τη 1η μετατροπη. Εκείνος το μετετρεψε λιγα λεπτα μετά την 1η μετατροπη και του πηρε 10€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Έχει κάνει κανείς esim με cosmokarta,frog,whats'up ? Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Frog γίνεται κανονικά esim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Ναι το εκανε κάποιος δικός μου. Δεν ξερω αν πρεπει να περασουν κάποιες ωρες ή μερα που θα μεινεις στο πακετο της 1η μετατροπης και μετα να στειλεις για τη 2η για να ειναι 3€. Λέω μηπως και δεν ανανεωνεται αυτοματα το κοστος μετα τη 1η μετατροπη. Εκείνος το μετετρεψε λιγα λεπτα μετά την 1η μετατροπη και του πηρε 10€. εγω το εκανα απο cosmocarta σε whats up με μηδεν κοστος αλλα απο whats up σε frog τελικα 10 ευρω,,,οποτε παει η πατεντα που υπηρχε,,πλεον 10 ευρω δεν παιζει σημασια αν ειναι 1η μετατροπη η 2η μετατροπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Frog γίνεται κανονικά esimΣε ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Την πάτησες για λίγο. Σταμάτησε πριν 10 μέρες όπως βλέπω. ... Αφού όπως λες το είχες κάνει, γιατί δεν κάνεις ανάκτηση του κωδικού και του ονόματος χρήστη:worry:; Θέλω να το ενεργοποιήσω σε έναν επιπλέον αριθμό... Κρίμα, αν είναι έτσι το έχασα για λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μόλις ανανέωσα δεδομένα με το πακέτο 2GB(4,44€) για 25 ημέρες ενώ είχα την εντύπωση ότι ήταν για 30 ημέρες. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει αν η διάρκεια ήταν πάντα 25 ημέρες ή έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Μόλις ανανέωσα δεδομένα με το πακέτο 2GB(4,44€) για 25 ημέρες ενώ είχα την εντύπωση ότι ήταν για 30 ημέρες. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει αν η διάρκεια ήταν πάντα 25 ημέρες ή έχει αλλάξει κάτι; Ευχαριστώ.Καλησπέρα. 25 μέρες ήταν φίλε. Δε θυμάσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ήταν 30 έγινε 25 μέρες, έχει κανα εξάμηνο που άλλαξε, ακριβώς δεν θυμάμαι... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Εκτός του ότι ήταν 30 μέρες, ήταν και 4gb για τουλάχιστον 12 μήνες. Το ξέρω διότι το είχα ξεσκίσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι άμα πληρώσεις 1 ευρω το mb Καμία λύση ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Καμία λύση ξέρουμε;Τοπική σιμ ή WiFi στο ξενοδοχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι το εκανε κάποιος δικός μου. Δεν ξερω αν πρεπει να περασουν κάποιες ωρες ή μερα που θα μεινεις στο πακετο της 1η μετατροπης και μετα να στειλεις για τη 2η για να ειναι 3€. Λέω μηπως και δεν ανανεωνεται αυτοματα το κοστος μετα τη 1η μετατροπη. Εκείνος το μετετρεψε λιγα λεπτα μετά την 1η μετατροπη και του πηρε 10€. Σύμφωνα με προηγούμενα ποστ στο συγκεκριμένο θρεντ, παλιότερα έκανες τις δυο μετατροπές στο καπάκι με συνολικό κόστος 0+3 ευρω. Αρα πάει κ αυτό το "παραθυράκι"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τοπική σιμ ή WiFi στο ξενοδοχείο Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Καλησπέρα. 25 μέρες ήταν φίλε. Δε θυμάσαι καλά. Ήταν 30 έγινε 25 μέρες, έχει κανα εξάμηνο που άλλαξε, ακριβώς δεν θυμάμαι... Εκτός του ότι ήταν 30 μέρες, ήταν και 4gb για τουλάχιστον 12 μήνες. Το ξέρω διότι το είχα ξεσκίσει! Σας ευχαριστώ! Έτσι λοιπόν, η μόνη μηνιαία ανανέωση που μας έχει μείνει είναι η 120ΜΒ 3,02€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Καμία λύση ξέρουμε; https://www.intertelecom.gr/mobile/rates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Καταργήθηκε το πακέτο των 5gb με 8,50 ευρώ;; Γτ στέλνω το μήνυμα αλλά μου ήρθε διαφορετική απαντηση Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τι απάντηση σου ήρθε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Αυτο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εμένα μια χαρά δούλεψε πριν λίγο.Μηπως έχεις μπερδέψει τις κάρτες sim και στέλνεις με άλλη; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts