Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα δεδομένα σου η από wifi?

Καλημέρα τελικά μόνο με Wi-Fi και σε μένα με δεδομένα τίποτα.

Αν το κάνεις whatsup πρώτα (η πρώτη αλλαγή από cosmoκάρτα σε whatsup ή αντίστροφα είναι δωρεαν) μετά θα σε χρεώσει 3 ευρώ να πας σε frog. Το whatsup έχει πάντως με 7.5€ 400 προς whatsup 200 προς όλους και 100mb συν μπόνους 100 λεπτά προς όλους αν κάνεις online ανανέωση απ την εφαρμογή του whatsup ή cosmote. Και μπορείς να βάλεις και αυτόματη ενεργοποιηση αν δε θες να το ενεργοποιεις μόνος σου. Μήπως σε βολεύει κι αυτό το πακέτο.

Και από What's Up σε Frog, 10€ θέλει η αλλαγή.

Έχει παρατηρηθεί ότι η δευτερη αλλαγή είναι 3 ευρώ.

Οπότε αλλάζεις από wu σε C . Ή από C σε WU, και αμέσως μετά σε FROG.

Ασχετος με την κοσμοτε και το βάτραχο.

Κάτι προσφορές Χριστουγέννων εμάς μας πιάνουν ή είναι μόνο για wu;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Καλησπέρα,μια μικρή βοήθεια σε ένα αριθμό που έχω με μηδενικό υπόλοιπο (0.00)πάω να ανανεώσω στην εφαρμογή και βλέπω αρνητικό υπόλοιπο (0.14) χωρίς να έχω κάνει χρήση γιατί γνώριζα ότι δεν έχω χρήματα, γνωρίζει κάποιος κάτι;
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Πιάνουν κι εμάς.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπότε περιμένουμε ή δεν βρήσκω το ποια είναι η προσφορά;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Καλησπέρα,μια μικρή βοήθεια σε ένα αριθμό που έχω με μηδενικό υπόλοιπο (0.00)πάω να ανανεώσω στην εφαρμογή και βλέπω αρνητικό υπόλοιπο (0.14) χωρίς να έχω κάνει χρήση γιατί γνώριζα ότι δεν έχω χρήματα, γνωρίζει κάποιος κάτι;

Σε περίπτωση μηδενισμού του υπολοίπου σας κατά την αποστολή γραπτών μηνυμάτων, έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε να στέλνετε γραπτά μηνύματα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Στην περίπτωση αυτή η αξία των επιπλέον μηνυμάτων που στείλατε θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας, την επόμενη φορά που θα ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας σας.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicCharges_WH

Νομίζω πως δεν γίνεται καθώς το έχουν κόψει από frog γενικά, από όπου και να προέρχεται το ποσό.

Sent from my SM-G930F

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Στο σαιτ λεει απο συμβολαια και καρτοσυμβολαια, απλα εδω μεσα οι πληροφοριες ειναι πιο updated.

Καλημέρα σε όλους! Εβδομάδα διπλασιασμού...

Με την εξάντληση πακέτου δεδομένων σε περιαγωγή EU και την υπηρεσία “Cosmote My Internet” ενεργοποιημένη, που καθόσον γνωρίζω είναι η ασπίδα για χρήση και χρέωση επιπλέον δεδομένων, με έκπληξη διαπίστωσα ότι χρεώθηκα από το υπόλοιπο της κάρτας. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι;

Ευχαριστώ.

Edited by athonas

Καλημέρα σε όλους! Εβδομάδα διπλασιασμού...

Με την εξάντληση πακέτου δεδομένων σε περιαγωγή EU και την υπηρεσία “Cosmote My Internet” ενεργοποιημένη, που καθόσον γνωρίζω είναι η ασπίδα για χρήση και χρέωση επιπλέον δεδομένων, με έκπληξη διαπίστωσα ότι χρεώθηκα από το υπόλοιπο της κάρτας. Μήπως μου ξεφεύγει κάτι;

Ευχαριστώ.

Νομίζω το my internet σε περιαγωγή λειτουργεί μόνο σε συμβόλαια. Σε καρτοκινητά δεν ισχύει στο εξωτερικό.

Ναι ακριβώς , μονο σε συμβόλαια ισχύει στην περιαγωγή.

Έχασα και εγώ αρκετά χρήματα.

Ναι ακριβώς , μονο σε συμβόλαια ισχύει στην περιαγωγή.

Έχασα και εγώ αρκετά χρήματα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι έχω κατ' επανάληψη λάβει sms με ενημέρωση ότι τα δεδομένα μπορούν να καταναλωθούν και σε περιαγωγή όπως στην Ελλάδα.

Ο κόφτης του my internet δεν λειτουργεί στο εξωτερικό. Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης στο εξωτερικό. Αν το ξεπεράσεις σε χρεώνει κανονικά κι ας έχεις δωρεάν mb ακόμα.

Όσο αφορά την κατανάλωση των δεδομένων , ναι , κάποια όχι όλα ισχύουν και στην περιαγωγή στην Ε.Ε.

Η υπηρεσία ΜΙ όμως δεν ισχύει στην περιαγωγή δυστυχώς. Οπότε μόλις τελιώσουν τα επιτρεπόμενα ΜΒ αρχίζει η χρέωση.

Όσο αφορά την κατανάλωση των δεδομένων , ναι , κάποια όχι όλα ισχύουν και στην περιαγωγή στην Ε.Ε.

Η υπηρεσία ΜΙ όμως δεν ισχύει στην περιαγωγή δυστυχώς. Οπότε μόλις τελιώσουν τα επιτρεπόμενα ΜΒ αρχίζει η χρέωση.

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας αλλά δεν αναφέρεστε στο δικό μου σχόλιο παραπάνω ότι έχω λάβει sms για τη χρήση δεδομένων στην Ευρωζώνη όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αυτό θα ήταν χρήσιμο να γίνει πιο ξεκάθαρο. Παραθέσετε αν έχετε κάποιο σύνδεσμο για τα επιχειρήματα σας και από την πλευρά μου, μέχρι να βρω ένα τέτοιο sms δείτε αν θέλετε εδώ, εδώ και πιο επίσημα εδώ cosmote.

Στην δευτερη παραπομπή σου υπάρχει αυτό : Η υπηρεσία COSMOTE My Internet δεν είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε χώρα της Ε.Ε. όπου καταναλώνεις δωρεάν τα MB του προγράμματος σου, ή σε περίπτωση που έχεις ενεργή την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass, θα λάβεις ενημερωτικό SMS μόλις φτάσεις στο 80% και του 100% των διαθέσιμων ΜΒ σου.

Επίσης, θα λαμβάνεις γραπτά μηνύματα για κάθε 10€ χρέωσης δεδομένων περιαγωγής με ανώτατο όριο ενημέρωσης τα διακόσια (200) ευρώ, εκτός και αν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE Roaming Data Limit όπου σε αυτή την περίπτωση και θα λαμβάνεις τα μηνύματα της υπηρεσίας στο 20%, 40%, 80% και 100% του ορίου που έχεις επιλέξει.

Στην τρίτη παραπομπή : Έχω Καρτοσυμβόλαιο ή Καρτοκινητό COSMOTE. Μπορώ να κάνω χρήση της υπηρεσίας COSMOTE My Internet όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό;

Η υπηρεσία COSMOTE My Internet δεν είναι διαθέσιμη κατά την Περιαγωγή για τους συνδρομητές Καρτοσυμβολαίου και για τους συνδρομητές Καρτοκινητής.

Εάν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν απομείνουν 10ΜΒ για πλοήγηση στο Internet θα λάβεις ενημερωτικό SMS, αλλά η πρόσβαση στο Internet δεν θα διακοπεί.

Για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της κίνησης δεδομένων όσο βρίσκεσαι στο εξωτερικό, ενεργοποίησε την υπηρεσία Roaming Data Limit 62 για να λαμβάνεις ενημερώσεις στο 20%, 40%, 80% & 100% του ορίου χρήσης των 62€. Στείλε SMS “DATALIMIT 62” στο 1256 ή κάλεσε στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE +30 6971013888 (με χρέωση εξερχόμενης κλήσης περιαγωγής).

... Εάν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν απομείνουν 10ΜΒ για πλοήγηση στο Internet θα λάβεις ενημερωτικό SMS, αλλά η πρόσβαση στο Internet δεν θα διακοπεί.

Ευχαριστώ πολύ Βασίλειε, ζητώ την κατανόησή σου καθώς δεν έφθασα μέχρι το σημείο αυτό, παρασυρμένος από το sms που έχω λάβει για χρήση δεδομένων όπως ακριβώς και στην Ελλάδα, που είναι αρκετά παραπλανητικό θα έλεγα.

Είναι εντελώς παραπλανητικό όσο αφορά τα ΜΒ.

Παιδιά με ανανέωση online 10αρικο, μετά τους πρώτους 6 μήνες, τι μπόνους δίνει το frog;

600 προς frog μου εδωσε μόνο. Και Επειδή ήτανε δύο μέρες πριν μπει φραγή στο νούμερο Μου έκαναν επιπλέον προσφορά 500 λεπτά προς όλους και 1gb για 15 μέρες.

Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aρα δεν παίζει κάτι όπως reload it, πάρε μοίρασε κτλ. που έχει το whatsup,ΟΚ ευχαριστώ πολύ.