Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει επέκταση υπολοίπου στη Frog? Δεν βρίσκω κάτι πουθενά...

Υπήρχε κάποτε. Την έχουν καταργήσει.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Υπήρχε κάποτε. Την έχουν καταργήσει.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Το πακέτο 5gb με 8.5€ δεν είχε διάρκεια 30 ημερες;

Βλέπω στην σελίδα ότι λέει 25 ημέρες τώρα

Nokia 8800 Scirocco

Το πακέτο 5gb με 8.5€ δεν είχε διάρκεια 30 ημερες;

Βλέπω στην σελίδα ότι λέει 25 ημέρες τώρα

Μπα νομίζω πάντοτε είχε τόση διάρκεια.

Kάποτε κατά τα χρόνια του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου :lol: ο μήνας και το πακέτο αυτό είχαν διάρκεια 30 ημέρες...

Kάποτε κατά τα χρόνια του παλιού ΠΑΣΟΚ του ορθόδοξου :lol: ο μήνας και το πακέτο αυτό είχαν διάρκεια 30 ημέρες...

Εννοεις την εποχη που κοιμομασταν με ξεκλειδωτες πορτες;

Ακόμα 30 μέρες έχει ο μήνας.

Τότε όμως δεν είχε 8,5€ για 5gb , είχαμε φράγκα και ήμασταν άπλες :) :)

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα εβδομάδα διπλασιασμού είναι αυτή ή η επόμενη;

Στάλθηκε από το MI MAX 2

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. Sign up for free! http://db.tt/SUJgwURV

Ούτε αυτή έχει και πιστεύω ούτε την επόμενη. Στις 5/9 θεωρώ θα ξαναέρθει.

Εμένα ζητάει 3 (απο whats up σε φρογκ). Νομίζω ότι ήταν πρωήν φρογκ, αλλά δεν έχει σημασία

Εχει σημασια αν εχει ξαναγινει αλλαγή. Οι επόμενες ειναι 3€.

Παιδιά γνωρίζει κανεις;

Είμαι Σκοπια και έκανα μια κλήση

Άνοιξα το Ίντερνετ λίγο και με έφαγε 14€

Δεν έκανα και τίποτα λίγο στους χάρτες μπήκα να βρω κάποιους δρόμους

Είχα πακέτα ανοιχτά στην COSMOTE και στην Βουλγαρία πριν ένα μήνα δεν με έφαγε τίποτα από τα χρήματα. Μόνο από τα πακέτα

Nokia 8800 Scirocco

Είχα πακέτα ανοιχτά στην COSMOTE και στην Βουλγαρία πριν ένα μήνα δεν με έφαγε τίποτα από τα χρήματα. Μόνο από τα πακέτα

Η Βουλγαρία είναι μέλος της ΕΕ.

Τα Σκόπια θέλουν να γίνουν μέλος της ΕΕ.

Η διαφορά στις χρεώσεις είναι μεγάλη.

Παιδιά γνωρίζει κανεις;

Είμαι Σκοπια και έκανα μια κλήση

Άνοιξα το Ίντερνετ λίγο και με έφαγε 14€

Δεν έκανα και τίποτα λίγο στους χάρτες μπήκα να βρω κάποιους δρόμους

Το δωρεάν roaming ΔΕΝ ισχύει στη FYROM.

Ενώ στη Βουλγαρία ισχύει.

f0a8702753c7b7de29c31d2073b61932.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Παιδιά μια ερώτηση,βλέπω στον τιμοκατάλογο της frog ότι με 4.44 ευρώ αγοράζεις 2gb δεδομένα.η σύνδεση που θα έχω θα είναι 3g η 4g?επίσης με 10 ευρώ κάρτα ποια είναι το καλύτερο πακέτο που μπορώ να έχω?με ενδιαφέρουν κυρίως τα δεδομένα και λίγο η ομιλία.
V10 for Vendetta

Το δωρεάν roaming ΔΕΝ ισχύει στη FYROM.

Ενώ στη Βουλγαρία ισχύει.

f0a8702753c7b7de29c31d2073b61932.jpg

Πως δεν το ήξερα. Τζάμπα τα 14€

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά μια ερώτηση,βλέπω στον τιμοκατάλογο της frog ότι με 4.44 ευρώ αγοράζεις 2gb δεδομένα.η σύνδεση που θα έχω θα είναι 3g η 4g?επίσης με 10 ευρώ κάρτα ποια είναι το καλύτερο πακέτο που μπορώ να έχω?με ενδιαφέρουν κυρίως τα δεδομένα και λίγο η ομιλία.

1. Θα έχεις 4G (και 4G+ αν η συσκευή σου και το δίκτυο της περιοχής το υποστηρίζουν).

2. Με 10€ το καλύτερο είναι το 4.4€/2gb/25ημερες για data και 3.02€/60 ή 120λεπτα/30ημερες για ομιλία.

Αν χρειάζεσαι περισσότερα δεδομένα, θα βάλεις το πακέτο 8.5€/5gb/25ημερες και το πακέτο ομιλίας που προαναφέρω. Απλώς θα ξεφύγεις από τα 10€ κάρτας.

Η σύνδεση που θα έχεις θα είναι η καλύτερη δυνατή που υποστηρίζει η συσκευή σου και το δίκτυο στο σημείο που βρίσκεσαι. Αν αυτό είναι 4G+, θα έχεις 4G+. Με 10€ κάρτα θα σου μείνουν κάτι λιγότερο από 9€ μετά τους φόρους. Τα πακέτα τα βλέπεις στον τιμοκατάλογο, κάνεις τις προσθαφαιρέσεις και δες τι σε συμφέρει. Ούτως ή άλλως για ομιλία δεν έχεις πολλές επιλογές στο frog.

Έχω φοιτητικό βονταφον οπότε δεν έχω πρόβλημα με την ομιλία.το θέλω για δεδομένα βασικά γιατί το σήμα στην περιοχή που δουλεύω είναι άθλιο (της βονταφον) .
V10 for Vendetta

Και γιατί το αφήνετε για το τελευταίο λεπτό; Το καλό με το 60+60 είναι ότι δεν έχει σημασία ποια στιγμή της τελευταίας μέρας θα γίνει η ανανέωση, πάντα θα λήξει στις 23:59. Πάντα το κάνω το πρωί της τελευταίας μέρας και ξεμπερδεύω.

Και για όσους δεν ξέρουν πόσο θα πάει η λήξη της νέας ανανέωσης, αν υποθέσουμε ότι λήγει το πακέτο στις Χ 23:59 του μήνα, αν ο τρέχων μήνας έχει 30 μέρες θα μεταφερθεί στις Χ+1 23:59 του επόμενου μήνα. Αν έχει 31 μέρες ο τρέχων μήνας θα μεταφερθεί στις Χ 23:59 του επόμενου. +31 μέρες.

Το δώρο 100' παραδόξως είναι +32 μέρες. Αν είστε καινούργιοι χρήστες frog και αγοράζετε πακέτα 60+60, αφήστε 2 μέρες μετά που θα πάρετε το δώρο για να βάλετε πακέτο 60+60 ώστε η λήξη του να πάει μετά τη λήξη του δώρου.

Στην πραγματικότητα το πακέτο 60'+60' έχει διάρκεια 28 μέρες..

Αυτό με την προϋπόθεση ότι κανείς ανανεώνει πάντοτε:

1. την εβδομάδα διπλασιασμού

2. Πριν λήξει το προηγούμενο πακέτο.

Ας πούμε ότι ανανεώνω σε εβδομάδα διπλασιασμού, ημέρα Δευτέρα.

Σε τέσσερις εβδομάδες (2+2) είναι εβδομάδα διπλασιασμού ξανά, οπότε ανανεώνω Τετάρτη (28+2 ημέρες) μεταφέροντας τα λεπτά που δεν καταναλώθηκαν.

Τον 2ο μήνα ανανεώνω Παρασκευή (28+2 ημέρες) μεταφέροντας τα λεπτά μου.

Τον 3ο μήνα ανανεώνω Κυριακή (28+2 ημέρες) μεταφέροντας τα λεπτά μου.

Τους τρεις πρώτους μήνες, δε δημιουργείται πρόβλημα. Η ανανέωση, κρατάει 30 ημέρες.

Τον 4ο μήνα όμως πρέπει να αναεώσω πάλι Κυριακή (τελευταία ημέρα εβδομάδας διπλασιασμού)

Αν πάω σε 28+2 ημέρες (ημέρα Τρίτη) ναι μεν ανανεώνω, αλλά παίρνω 60' μόνο.

Οπότε άμα πιάσεις Κυριακή, πρέπει να ανανεώνεις κάθε 4η Κυριακή (28 ημέρες)

p.s. H αλήθεια είναι, ότι παίζουν κι εβδομάδες διπλασιασμού στις τρεις εβδομάδες, κι ανακατεύεται ξανά "η τράπουλα των ημερών".

Edited by user_one

Στην πραγματικότητα το πακέτο 60'+60' έχει διάρκεια 28 μέρες..

Αυτό με την προϋπόθεση ότι ανανεώνει κανείς πάντοτε:

1. την εβδομάδα διπλασιασμού

2. Πριν λήξει το προηγούμενο πακέτο.

Ας πούμε ότι ανανεώνω σε εβδομάδα διπλασιασμού, ημέρα Δευτέρα.

Σε τέσσερις εβδομάδες (2+2) είναι διπλασιασμού ξανά οπότε ανανεώνω Τετάρτη (28+2 ημέρες) μεταφέροντας τα λεπτά που δεν καταναλώθηκαν.

Τον 2ο μήνα ανανεώνω Παρασκευή (28+2 ημέρες) και μεταφέρω τα λεπτά μου.

Τον 3ο μήνα ανανεώνω Κυριακή (28+2 ημέρες) και μεταφέρω τα λεπτά μου.

Τους τρεις πρώτους μήνες, δε δημιουργείται πρόβλημα. Η ανανέωση, κρατάει 30 ημέρες.

Τον 4ο μήνα όμως πρέπει να αναεώσω πάλι Κυριακή (τελευταία ημέρα εβδομάδας διπλασιασμού)

Αν πάω σε 28+2 ημέρες (ημέρα Τρίτη) ναι μεν ανανεώνω, αλλά παίρνω 60' μόνο.

Οπότε άμα πιάσεις Κυριακή, πρέπει να ανανεώνεις κάθε 4η Κυριακή (28 ημέρες)

p.s. H αλήθεια είναι, ότι παίζουν κι εβδομάδες διπλασιασμού στις τρεις εβδομάδες, κι ανακατεύεται ξανά "η τράπουλα των ημερών".

Σωστό, με το σκεπτικο ότι κυνηγάμε πάντα το δώρο στην ανανέωση. Αν όμως κάποιος δε χρησιμοποιεί ούτε 60' το μήνα, ίσως δε τον ενδιαφέρει το δώρο τόσο, οπότε μπορεί να ανανεώνει πάντα τη τελευταία μέρα, αν πετύχει και 2σιασμό έχει καλώς αν και αντικειμενικά 3.02/60' είναι ακριβό πακέτο για να το αγοράζει ο οποισδήποτε. Όπως και να έχει, δεν είναι τρελά ποσά να σκεφτόμαστε και τις 1-2 μέρες χαμένες στο μήνα.

Ο βασικός μου σχολιασμός ήταν περισσότερο για τους νέους χρήστες, μη τη πατήσουν με το δώρο 100' τους 6 πρώτους μήνες από την κάρτα 10ε και δε μπορούν να το αξιοποιήσουν. Πχ πες ότι κάποιος κάνει το κινητό του frog. Παίρνει επιτόπου το δώρο με μια Χ ημερομηνία λήξης επειδή έβαλε κάρτα. Αν βάλει πακέτο 60' ή 60'+60' την ίδια ή την επόμενη μέρα από το δώρο, η λήξη του αγορασμένου πακέτου θα είναι πριν τη λήξη Χ του δώρου, οπότε το δώρο δε θα χρησιμοποιηθεί! Πάντα αγορά πακέτου 2 μέρες μετά τη λήψη του δώρου.

Edited by apagogeas